-
Êáëü migf1 áëëÜ êáé åãþ Ý÷áóá 5.
( Ìå ôá õðüëïéðá áíÝêäïôá ôé èá ãßíåé ? Èá ôá âãÜëåéò? ÐåñéìÝíïõìå)!!!!!!!!!!! -
Δεν ξέρω αν έχει μπει προηγουμένως, πού να ψάχνω 38 σελίδες, με αυτή τη μορφή ή κάποια άλλη, αλλά αξίζει..
Ο ήρωάς μας πεθαίνει, και ο Άγιος Πέτρος δεν ξέρει που να τον πάει, Παράδεισο ή κόλαση. Οπότε αποφασίζει να του δώσει μια ευκαιρία:
'Μπροστά σου έχεις δύο πύλες. Η μία οδηγεί στον Παράδεισο, η άλλη στην κόλαση. (δεν ξέρεις ποια οδηγεί που).
Η κάθε πύλη φρουρείται από ένα τυπάκι. Το ένα λέει πάντα την αλήθεια, το άλλο πάντα ψέματα( και πάλι δεν ξέρεις ποιο λέει αλήθεια, και ποια πύλη φρουρεί).'
Ποια η μοναδική σου ερώτηση σε έναν φρουρό για να μάθεις ποια πόρτα οδηγεί στον Παράδεισο;
-
Πας σε οποιονδήποτε φρουρό και τον ρωτάς: 'Αν ρωτήσω τον άλλο φρουρό ποια είναι ηπόρτα του παραδείσου ποιά θα μου δείξει?'
Αν είναι ο φρουρός που λέει αλήθεια θα σου δείξει την πόρτα της κόλασης γιατί ο άλλος λέει πάντα ψέματα. Αν είναι ο φρουρός που λέει ψέματα πάλι την πόρτα της κόλασης θα σου δείξει γιατί ο άλλος θα σου έδειχνε την σωστή. Οπότε ανοίγεις πάντα την άλλη από αυτή που θα σου υποδείξει και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Άντε και καλή ψυχή....
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Πας σε οποιονδήποτε φρουρό και τον ρωτάς: 'Αν ρωτήσω τον άλλο φρουρό ποια είναι ηπόρτα του παραδείσου ποιά θα μου δείξει?'Αν είναι ο φρουρός που λέει αλήθεια θα σου δείξει την πόρτα της κόλασης γιατί ο άλλος λέει πάντα ψέματα. Αν είναι ο φρουρός που λέει ψέματα πάλι την πόρτα της κόλασης θα σου δείξει γιατί ο άλλος θα σου έδειχνε την σωστή. Οπότε ανοίγεις πάντα την άλλη από αυτή που θα σου υποδείξει και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Άντε και καλή ψυχή....
Αν δεν το ήξερες, well done
-
Το ήκθερα και έκλεπθα.....
Απλά σήμερις είναι πιο χαλαρά στη δουλειά τα πράγματα και είπα να ποστάρω λίγο... έχω και τα διαόλια μου..... -
Άκουσα ένα πολύ ωραίο πριν λίγο και πολύ έξυπνο!
Έστω ότι είχαμε τους πρωτόπλαστους σε ένα δωμάτιο μαζί με γυμνούς άντρες και γυναίκες...
Πως θα τους ξεχωρίζαμε;;;;; -
del
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Άκουσα ένα πολύ ωραίο πριν λίγο και πολύ έξυπνο!Έστω ότι είχαμε τους πρωτόπλαστους σε ένα δωμάτιο μαζί με γυμνούς άντρες και γυναίκες...
Πως θα τους ξεχωρίζαμε;;;;;φωνάζεις: '-ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ Ο Κ@#@$ ΟΛΟΝΩΝ!!!' Ε, είναι οι μόνοι που δεν θα παρεξηγηθούν
-
Êáëü!!!!
-
Ναι αλλά το ήξερε, δεν το σκέφτηκεεε!!!!
(Και δεν άφησε και τους άλλους να σκεφτούν )Πολύ έξυπνο πάντως
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Ναι αλλά το ήξερε, δεν το σκέφτηκεεε!!!!
(Και δεν άφησε και τους άλλους να σκεφτούν )Πολύ έξυπνο πάντως
ωχ, θα φάμε και ξύλο!
(κάνω προσπάθεια να το σώσω για όσους δεν το είδαν ακόμα) -
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Άκουσα ένα πολύ ωραίο πριν λίγο και πολύ έξυπνο!Έστω ότι είχαμε τους πρωτόπλαστους σε ένα δωμάτιο μαζί με γυμνούς άντρες και γυναίκες...
Πως θα τους ξεχωρίζαμε;;;;;Tha itan oi monoi xoris afalo, afou den exoun genithei.
-
Αρπαξα το φτυάρι και ξέθαψα αυτο το θέμα για να με βοηθήσετε μπας και ξαναβρω τον υπνο μου... (καλά εντάξει υπερβάλω...)
Μου στάλθηκε με e-mail αυτός ο ηλίθιος 'γρίφος' που περνιέται για τέστ ευφυίας (ας μη το σχολιάσω αυτό) όμως εγώ το πήρα πατριωτικά και έχω βρει καμια 20ριά (τα προφανή) αλλά μου λείπουν τα υπόλοιπα.
Συγκεκριμένα, δεν έχω απάντηση για τα παρακάτω:
1, 7, 8, 9, 13, 14, 19, 27, 28, 30, 32, 33Προς το παρον δεν βάζω καμια απάντηση για να μη σας το χαλάσω και θα πρότεινα οι απαντήσεις να μπαίνουν καμουφλαρισμένες (π.χ με μικροσκοπικά γράμματα) για να τις βλέπουν μόνο αυτοί που το θέλουν
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αρπαξα το φτυάρι και ξέθαψα αυτο το θέμα για να με βοηθήσετε μπας και ξαναβρω τον υπνο μου... (καλά εντάξει υπερβάλω...)Μου στάλθηκε με e-mail αυτός ο ηλίθιος 'γρίφος' που περνιέται για τέστ ευφυίας (ας μη το σχολιάσω αυτό) όμως εγώ το πήρα πατριωτικά και έχω βρει καμια 20ριά (τα προφανή) αλλά μου λείπουν τα υπόλοιπα.
Συγκεκριμένα, δεν έχω απάντηση για τα παρακάτω:
1, 7, 8, 9, 13, 14, 19, 27, 28, 30, 32, 33Προς το παρον δεν βάζω καμια απάντηση για να μη σας το χαλάσω και θα πρότεινα οι απαντήσεις να μπαίνουν καμουφλαρισμένες (π.χ με μικροσκοπικά γράμματα) για να τις βλέπουν μόνο αυτοί που το θέλουν
άτιμε, σε τριπάκι με έβαλες τώρα, και έχω ταξίδι αύριο
το 13 είναι ΠΟΛΥ εύκολο με μια πρώτη ματιά που έριξα.
edit: και το 30 επίσης.
Hint: ΚΑΙ οι δύο ερωτήσεις 13 και 30, έχουν να κάνουν με τυχερό παιχνίδι
edit2: βρέθηκε και το 32!
edit3: βρέθηκε και το 14!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άτιμε, σε τριπάκι με έβαλες τώρα, και έχω ταξίδι αύριο
Για πού το βάλαμε;
το 13 είναι ΠΟΛΥ εύκολο με μια πρώτη ματιά που έριξα.
edit: και το 30 επίσης.
Hint: ΚΑΙ οι δύο ερωτήσεις, έχουν να κάνουν με τυχερό παιχνίδιΕλήφθη
edit2: βρέθηκε και το 32!
Εσύ εισαι καλός ρε!
-
Βρέθηκε και το 33
-
Βρέθηκε και το 33κι από μένα
το 14 το βρήκες ή ακόμα? (το 32 είναι ΠΟΛΥ εύκολο Χρήστο! )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βρέθηκε και το 33
κι από μένα
Το 32 το βρήκα, για το 14 δεν πάει ο νους!
-
Βρέθηκε και το 33
κι από μένα
Το 32 το βρήκα, για το 14 δεν πάει ο νους!
hint: είναι αυτοκινητιστικό!
-
Περισσότερο Μοτοσυκλετιστικό ήταν
QUIZ!!!!!!