-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Γιαμένα η οδήγηση είανι απόλαυση, και μου αρέσει να οδηγώ σβέλτα στους δρόμους που γνωρίζω και μου είναι ευχάριστοι. Στο απόλυτο όριο όμως θα οδηγήσω ΜΟΝΟ όταν είμαι σε θέση να βλέπω μακριά και να ξέρω με απόλυτη σιγουριά ότι δεν έρχεται κανένας.Από την άλλη, σιχαίνομαι όσο λίγα πράγματα τις ανόητες κόντρες και την επιδειξιομανία. Είναι άλλο πράγμα να πετύχεις ένα αυτοκίνητο στο δρόμο και να πάτε μαζί σβέλτα, και άλλο πράγμα να τρομάζεις τον 'σαπιοκοιλιά', ο οποίος μπορεί να μην είναι τόσο γνώστης όσο εσύ αλλά σίγουρα δε σου χρωστάει απολύτως τίποτα να κινδυνέψει.
ΣΩΣΤΟΣ!!!
Κανείς δεν είπε ότι δεν τρέχει και δεν το απολαμβάνει, ειδικά σε ένα αυτοκινητιστικό forum!
Τρέξε όσο θες και όπου θες, εσύ είσαι αυτός που γνωρίζεις τις δικές σου ικανότητες, αλλά και του αυτοκινήτου σου!
Σεβάσου όμως το ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν τις δικές σου ικανότητες και αν τους κολήσεις προφυλακτήρα στα Λιμανάκια μπορεί να τους στείλεις στα θυμαράκια...
Η λογική ότι υπάρχουν 'σαπιοκοιλιάδες' που τους ενοχλούν γιατί πάνε με 40 σε δρόμο με μια λωρίδα δε στέκει. Τόσο μπορεί και τόσο πάει. Το αν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στο δρόμο είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα, αλλά δεν θα δώσει τη λύση σε αυτό κάποιος κάνοντας σφήνες ή κολόντας προφυλαχτήρα. Πήγαινε πίσω του και κάποια στιγμή θα τον προσπεράσεις με ασφάλεια και μετά χώστα!!!
Γενικά δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι με αυτούς που απλά χαίροντε την ταχύτητα ή ότι άλλο τους προσφέρει ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο, αλλά αυτοί που το κάνουν απλά και μόνο για επίδειξη και δυστυχώς είναι η πλειοψηφία...
Όπως και πλειοψηφία είναι αυτοί που στο θέμα βελτίωσης δεν νοιάζοντε για το 0-100-0, αλλά αφαιρούν το τελευταίο μηδενικό, γιατί το 0 είναι άνευ αξίας.... -
Το να πας με 40 σε φυσιολογικό δρόμο, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος (και να μην κάνεις λίγο άκρη να περάσει κάποιος που μπορεί και να'χει ΣΟΒΑΡΟ λόγο για να πάει γρήγορα), είναι βραδυπορεία και αυξάνει την επικινδυνότητα, αφού εκνευρίζεις τους άλλους οδηγούς (και δε μιλάμε για στενάκια όπου ακόμα και τα 30 είναι πολλά).
-
Φίλε skullone δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά στα Λιμανάκια, μιας και γι΄ αυτά γίνετε λόγος κυρίως, πόσο νομίζεις ότι μπορεί να πάει κάποιος 'μη γρήγορος'?
Επίσης είπα ότι δεν είναι ότι καλύτερο να βρεθεί μπροστά σου σε δρόμο που εσύ μπορείς να πας με 100, αλλά μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα προκαλόντας τον? -
Το 'πέταλο'; Το παίρνεις ΠΟΛΥ χαλαρά μεταξύ 70 και 80. Σιγά τη φοβερή στροφή.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το 'πέταλο'; Το παίρνεις ΠΟΛΥ χαλαρά μεταξύ 70 και 80. Σιγά τη φοβερή στροφή.Πλάκα κάνεις??? Ο Σουμάχερ το παίρνει με 150 χαλαρά!!!
Για το μέσο οδηγό μίλησα, αυτόν του σαβ/κου. -
Αφού τα λεωφορεία περνάνε με 40-50, θα έλεγα ότι κάπου τόσο. Το όριο είναι 30 όμως....
Και πάνω από 70 δεν νομίζω να είναι χαλαρά. Για μένα τουλάχιστον... -
Τι να σου πω, εγώ την πρώτη φορά που το πέρασα ήμουν στα 80 με φορτωμένο αμάξι και αρκετή κίνηση στο δρόμο, χωρίς να προσπαθώ να προσπεράσω κανέναν (απλώς ακολουθούσα την κίνηση). Για 150 τώρα... Κόψε κάτι! Είπαμε να μιλάμε σοβαρά, χωρίς φίδια και μπαρμπούτσαλα.
-
skullone κόψε κάτι... Όχι και 70-80 χαλλλλλαρά το πέταλο... ναι αν (ΑΑΑΝ) έχεις μπει 100 φορές με παραπάνω αυτά σου φαίνονται οκ , αλλά για έναν μέσο οδηγό νομίζω 50-60 είναι η ταχύτητα που είναι Normal...
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
skullone κόψε κάτι... Όχι και 70-80 χαλλλλλαρά το πέταλο... ναι αν (ΑΑΑΝ) έχεις μπει 100 φορές με παραπάνω αυτά σου φαίνονται οκ , αλλά για έναν μέσο οδηγό νομίζω 50-60 είναι η ταχύτητα που είναι Normal...Θα συμφωνήσω με τον φίλο billlllll!
Αρκεί να σκεφτούμε ότι όλα τα αυτοκίνητα δεν είναι ίδια, ούτε σε τέλεια κατάσταση ούτε όλοι έχουν πείρα, γώσεις κ χέρια!
ακόμα κ εγώ που έχω πώρωση με τις στροφές πολλές φορές κάτι μπορεί να μετρομάξει ή ειδικά στο πέταλο που έχω δει πολλούς να ... φεύγουν κάνω την κότα για να μην βρεθώ αγγαλιά με κάποιον -
Τι να σας πω βρε παιδιά... Εγώ τόσο είδα στο κοντέρ μου και ταυτόχρονα είχα το νου μου σε έναν πιτσιρικά με corolla ανοιχτού κόκκινου χρώματος (η οποία είχε μέσα μπόλικους φίλους του), ο οποίος χωνόταν και δεν φαινόταν να το ελέγχει και πολύ καλά. Πάντως δε δυσκολεύτηκα καθόλου. Ίσως βοηθά το ότι έχω 'γαλλικό κουβαδάκι'... Τι να πω!
Το χανιώτικο πέταλο πάντως, που είναι πολύ πιο κλειστό απ'το 'διαβόητο' της Βουλιαγμένης, ακόμα και οι Χανιώτες (που στην πλειοψηφία τους είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργοί) δεν το παίρνουν με κάτω από 45, κι ας γλιστράει, κι ας είναι σκιερό, κι ας πιάνει και υγρασία. Εγώ το παίρνω μεταξύ 55 και 60 (μέγιστο που το'χω περάσει είναι 65), ενώ ο dourou κι ο fiestapower το περνάνε με 70+.
-
define pls 'Χανιώτικο πέταλο' διότι με έπιασες αδιάβαστο αν κ την Κρήτη....
Κοιτά αν δεν έχει κόσμο κ εγώ το στρίβω άνετα, το θέμα είναι ότι γίνετια πανικ κ δεν αξίζει τον κόπο!
Άλλωστε είμαι γνωστός κανίβαλος με τις στροφές κ ειδικά αυτή του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα....
-
Ένα μέτριο πέταλο είναι, σκαμμένο στο βράχο. Στην άνοδο είναι αριστερόστροφο (με τα βράχια από δίπλα), στην κάθοδο δεξιόστροφο. Είναι σκιερό το μέρος, πιάνει γλίτσα τα πρωινά και ψιλογλιστράει η άσφαλτος, αλλά δεν είναι και του θανατά... Άνετα παίρνεται με 50+. Σωστές γραμμές να'χεις μόνο και το πήρες.
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ 1987 ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΒΕΜΠΕΡ ΣΤΗΝ 33 ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΒΙΤΑΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤ-ΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ XLR- XR 600 ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΥΖΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΣ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ . ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΥΤ-ΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠ-Α ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. MHN ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ..... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤ-ΤΑ, ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....ANTE TΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΄'ΕΝΔΟΞΟ'' ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.....
ΑΛΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ XR 600, ME TA 60 TΡOXO......................
TI MOY ΘΥΜΙΣΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ,ΤΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...................... -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μην το κουράσουμε άλλο.
Η αιτιολόγησή σου ήταν δικηγορικού επιπέδου...
-
Μιχάλη με το καλό να πάρεις τις πινακίδες και να έρθεις να τα πούμε από κοντά στο Face 2 Face στα Μέγαρα την Κυριακή.
-
παιδια τι ωρα ξεκιναει το face2face?
-
10:30 ξεκινάει.
-
see you there .....AMX- 4...
-
3 βδομαδες περασανε χωρις να οδηγησω μεχρι σημερα το πρωι,σηκωθηκα
κατα τις 6,βιδωσα τις πινακιδες,πηγα μεχρι Επιδαυρο ,ΤΟΛΙΩΣΑ,και αυριο
παω για 2 μπροστινα λαστιχα,ΤΕΛΕΙΑ ητανε!!!!!!! -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
3 βδομαδες περασανε χωρις να οδηγησω μεχρι σημερα το πρωι,σηκωθηκα
κατα τις 6,βιδωσα τις πινακιδες,πηγα μεχρι Επιδαυρο ,ΤΟΛΙΩΣΑ,και αυριο
παω για 2 μπροστινα λαστιχα,ΤΕΛΕΙΑ ητανε!!!!!!!αυτη τη φορα σταθηκες τυχερος παντος
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!