-
Κοιτα, δεν σου φταιω εγω που βαριεσαι να γραψεις παραπανω απο 3-4 προτασεις και απλα συμφωνεις με οποιον μπαινει εδω μεσα, πεταει ολιγο φαρμακι και τιποτα αλλο...
Απο κει και περα,
Σου είναι πολύ δύσκολο να βρεις ενδιαφέρον στην F1 ε;
Δεν μου προκαλεί έκπληξη...
Εγω και μερικα εκατομυρια τηλευεατων ανα την υφηλιο. Για να μην πουμε για τους ιδιους τους αμεσα ενδιαφερομενους-ενασχολουμενους που λενε οι ιδιοι οτι εχει καταντησει βαρετο το 'αθλημα' (για να μην πω το τσιρκο οπου οποιος εχει πιο πολυ χρημα φτιαχνειο το πιο σουπερ-ντουπερ αυτοκινητο και ολοι οι αλλοι τον κυνηγανε, σαν το ανεκδοτο με τον αραπη και το καμπανακι)...
Οταν ημουν 10 χρονων, με Senna+Mansel κλπ, ηταν απιστευτα. Τωρα τι ενδιαφερον μπορεις να βρεις με μηδενικες προσπερασεις, με 24 αυτοκινητα να γυρνανε γυρο γυρο 10-20-30-500 μετρα το ενα απο το αλλο χωρις να κανουν τιποτα, δεν μπορω να καταλαβω.
Δες BTCC, superbikes κλπ και μετα μιλαμε για θεαμα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αληθεια,με ποιον τροπο απολαμβανετε το αυτοκινητο σας ρε παιδια;Δεν τρεχετε ποτε;Η μονο μεσα στην πιστα;Το καθημερινό αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι για απόλαυση! Είναι για μετακίνηση! Ασφαλή μετακίνηση! ._
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αληθεια,με ποιον τροπο απολαμβανετε το αυτοκινητο σας ρε παιδια;Δεν τρεχετε ποτε;Η μονο μεσα στην πιστα;
Το καθημερινό αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι για απόλαυση! Είναι για μετακίνηση! Ασφαλή μετακίνηση! ._
Ναι.Και το σεξ ειναι για τη διαιωνιση του ειδους.
-
Το καθημερινό αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι για απόλαυση! Είναι για μετακίνηση! Ασφαλή μετακίνηση! ._διαφωνούμε. Έτσι απλά.__
-
Αληθεια,με ποιον τροπο απολαμβανετε το αυτοκινητο σας ρε παιδια;Δεν τρεχετε ποτε;Η μονο μεσα στην πιστα;
Το καθημερινό αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι για απόλαυση! Είναι για μετακίνηση! Ασφαλή μετακίνηση! ._
Για τους περισσότερους από εμάς,το αυτοκίνητο είναι πρώτα απ' όλα απόλαυση!!!.-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κοιτα, δεν σου φταιω εγω που βαριεσαι να γραψεις παραπανω απο 3-4 προτασεις και απλα συμφωνεις με οποιον μπαινει εδω μεσα, πεταει ολιγο φαρμακι και τιποτα αλλο...Συγγνώμη που έχω ζωή και έξω από το PC...
Εγω και μερικα εκατομυρια τηλευεατων ανα την υφηλιο. Για να μην πουμε για τους ιδιους τους αμεσα ενδιαφερομενους-ενασχολουμενους που λενε οι ιδιοι οτι εχει καταντησει βαρετο το 'αθλημα' (για να μην πω το τσιρκο οπου οποιος εχει πιο πολυ χρημα φτιαχνειο το πιο σουπερ-ντουπερ αυτοκινητο και ολοι οι αλλοι τον κυνηγανε, σαν το ανεκδοτο με τον αραπη και το καμπανακι)...
Η λέξεις 'πρόοδος', 'καινοτομία', 'τεχνολογία' κτλ δεν σου προκαλούν κανένα ενδιαφέρον; Γιατί, προσωπικά, βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον το διπλοκάρινο σασσί, από μία BMW 500 αλόγων... Αυτό με τα χρήματα δεν ισχύει σε όλα τα σπορ (μηχανοκίνητα ή όχι;). Η σταχτοπούτα πέθανε καλώς ή κακώς!
Οταν ημουν 10 χρονων, με Senna+Mansel κλπ, ηταν απιστευτα. Τωρα τι ενδιαφερον μπορεις να βρεις με μηδενικες προσπερασεις, με 24 αυτοκινητα να γυρνανε γυρο γυρο 10-20-30-500 μετρα το ενα απο το αλλο χωρις να κανουν τιποτα, δεν μπορω να καταλαβω.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ενδιαφέρον βρίσκει κάποιος να πηγαίνει με 310 στη Συγγρού...
Δες BTCC, superbikes κλπ και μετα μιλαμε για θεαμα...
Επειδή βλέπω F1 σημαίνει ότι απορρίπτω τις άλλες μορφές μηχανοκίνητου;
που 'ναι η μπάλα, οεο, που 'ναι η μπάλα
Υ.Γ. Ελπίζω να πέρασα το τεστ 'μεγέθους ποστ'...
-
kacey =áêüìá Ýíáò ðïõ ðéóôåýåé üôé Ýíá äÜêôõëï äåí áñêåß íá êáëýøåé ôïí ìáíôñÜ÷áëï ðïõ ôïõ áíÞêåé .
Ï 'Êõíçãüò' Ýêáíå ìéá ðïëý êáëÞ åñþôçóç ,êáé óáí êáëü ðáéäß áðáíôþ:
1.Ðßóôá äåí Ý÷ù ìðåß áñá åíá ôï áñíçôéêü.
2.Âïõíü êáé ðÜëé âïõíü ìáêñéÜ áðï áäéÜêñéôá âëÝììáôá êáèùóðñåðåéóôþí êáé éäáßôåñá áêüìá ìáêñýôåñá áðï ôá áõôüíïìá êéíïýìåíá ï÷Þìáôá ãêéëïôßíåò ðïõ ÷ñçóéìïðïéïýí .
3.Ëüãù êáôáãùãÞò- Ëáêùíßá- ìðïñþ íá ðåôÜãïìáé ìéá Ôáýãåôï,ìéá Ëåùíßäéï -ÊïóìÜ êáèþò êáé íá Ý÷ù óôçí äéÜèåóç ìïõ áêüìá ìåñéêÝò äéáäñïìÝò ìéêñüôåñçò öÞìçò ðëçí üìùò áñêåôÜ åíäéáöÝñïõóåò ïäçãéêÜ êáé ôï êõñéüôåñï áðáëëáãìÝíåò áðï êõêëïöïñßá 'áäÝóðïôùí' ïäçãþí .ÌÞðùò íá áñ÷ßóù êáé ôéò âåëôéþóåéò óôï êïõâáäÜêé ìïõ ãéá íá åßìáé åíôåëþò ðïëéôéêÜ áíïñèüäïîïò ....?
-
A-Viper7 εγω λεω να κλειδωσουμε ολοι τα αυτοκινητα μας και να βλεπουμε F1...
BORING!!!!!!
Σου είναι πολύ δύσκολο να βρεις ενδιαφέρον στην F1 ε;
Δεν μου προκαλεί έκπληξη...
Εμένα γιατί με πιάνει ο ύπνος 5 λεπτά μετά την εκκίνηση?
Μήπως είμαι χαμηλότερου επιπέδου άνθρωπος?
Γιατί χαίρομαι το αυτοκινητάκι μου περισσότερο σε ένα έρημο στροφιλίκι, παρά στην βαρετή εθνική οδό με όλους τους άσχετους παρέα?
Μήπως είμαι κάγκουρας?
Γιατί αναγκάστηκα να επιταχύνω μέχρι τα 145 προκειμένου να περάσω το ζώο που άρχισε να επιταχύνει όταν ήμουν στο αντίθετο ρεύμα?
Μήπως είμαι επικίνδυνος?
Γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα να το βάλω στην πίστα, όπου οι φθορές είναι αυξημένες και οι παροχές μειωμένες?
Μήπως είμαι ευθειάκιας και κοντράκιας?
Γιατί δεν κάνω το saxo μου Group N-A-E-NAT-B-BTCC-STC, χώνοντας ένα σκασμό λεφτά (που δεν έχω) και μπαίνοντας στο όμορφο και αγαθό κύκλωμα των ελλήνων αγωνιζόμενων?
Μήπως είμαι κότα?
-
@A-Viper7
...üôáí èá Ýñèåé óôá ÷Ýñéá óïõ Ýíá áõôïêßíçôï êáëü åßóáé óå Ýíá åñçìéêü äñüìï äåí èá óïõ ãáñãáëÞóåé ôï ãêÜæé ôï ðüäé ..???
Ìðïñåß íá ìçí åßíáé 310 óôç Óõããñïý áëëÜ âñåò Ýíá äñüìï óôçí ÅëëÜäá ðïõ ôá üñéá ôïõ åßíáé ðÜíù áðï ôá üñéá åíüò ìåóáßïõ áõôïêéíÞôïõ ..Áí îÝñåéò êáíÝíáí ôÝôïéï ðÝóôïí ìïõ êáé ìÝíá 10 ÷ñüíéá øÜ÷íù íá âñþ Ýíáí ... -
Φιλε Βαγγελη δεν συμφωνω με τον ορο καγκουρια,ουτε και με το επικινδυνο......
Η αιτιολόγησή σου ήταν δικηγορικού επιπέδου...
Με συγχωρειτε κυριε ΚΑΘΗΓΗΤΑ που δεν ανεπτυξα τις σκεψεις μου και περιοριστηκα σε ενα λιτο 'δεν συμφωνω' αλλα ειμαι σιγουρος οτι ολοι καταλαβαν το αυτονοητο εκτος απο εσενα εχμμμμμμ εσας κυριε ΚΑΘΗΓΗΤΑ.
Ρε δεν παμε καλααααααααααα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το σεξ δεν θέτει σε κίνδυνο ανυποψίαστα άτομα εκτός αν μιλάμε για βιασμό...
kouk και Krusenstern η παραπάνω άποψη ανήκει στον Prost. Εγώ απλά την μετέφερα εδώ...
Για τους υπολοίπους: Σιγά, θα έρθω μόνος μου στην κρεμάλα, μην σπρώχνετε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
διαφωνούμε. Έτσι απλά.__
Μην κανεις το ιδιο λαθος που εκανα κ εγω γιατι θα ακολουθησει το:
** Η αιτιολόγησή σου ήταν δικηγορικού επιπέδου... ** ...........
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
A-Viper7 åãù ëåù íá êëåéäùóïõìå ïëïé ôá áõôïêéíçôá ìáò êáé íá âëåðïõìå F1...
BORING!!!!!!Óïõ åßíáé ðïëý äýóêïëï íá âñåéò åíäéáöÝñïí óôçí F1 å;
Äåí ìïõ ðñïêáëåß Ýêðëçîç...ÅìÝíá ãéáôß ìå ðéÜíåé ï ýðíïò 5 ëåðôÜ ìåôÜ ôçí åêêßíçóç?
ÌÞðùò åßìáé ÷áìçëüôåñïõ åðéðÝäïõ Üíèñùðïò?
Ãéáôß ÷áßñïìáé ôï áõôïêéíçôÜêé ìïõ ðåñéóóüôåñï óå Ýíá Ýñçìï óôñïöéëßêé, ðáñÜ óôçí âáñåôÞ åèíéêÞ ïäü ìå üëïõò ôïõò Üó÷åôïõò ðáñÝá?
ÌÞðùò åßìáé êÜãêïõñáò?
Ãéáôß áíáãêÜóôçêá íá åðéôá÷ýíù ìÝ÷ñé ôá 145 ðñïêåéìÝíïõ íá ðåñÜóù ôï æþï ðïõ Üñ÷éóå íá åðéôá÷ýíåé üôáí Þìïõí óôï áíôßèåôï ñåýìá?
ÌÞðùò åßìáé åðéêßíäõíïò?
Ãéáôß äåí Ý÷ù áðïöáóßóåé áêüìá íá ôï âÜëù óôçí ðßóôá, üðïõ ïé öèïñÝò åßíáé áõîçìÝíåò êáé ïé ðáñï÷Ýò ìåéùìÝíåò?
ÌÞðùò åßìáé åõèåéÜêéáò êáé êïíôñÜêéáò?
Ãéáôß äåí êÜíù ôï saxo ìïõ Group N-A-E-NAT-B-BTCC-STC, ÷þíïíôáò Ýíá óêáóìü ëåöôÜ (ðïõ äåí Ý÷ù) êáé ìðáßíïíôáò óôï üìïñöï êáé áãáèü êýêëùìá ôùí åëëÞíùí áãùíéæüìåíùí?
ÌÞðùò åßìáé êüôá?ÍÁÉ óå üëá ,áí èÝò åôïéìÜæïõìå óùìáôåßï ðïõ ôá ìÝëç ðëçñïýí ôéò ðáñáðÜíù ðñïõðïèÝóåéò Åãþ ëÝù íá êáôÝâù ðñüåäñïò áí ü÷é ãåíéêüò ãñáììáôÝáò .
120.000€ êïóôßæåé ç ìåôáôñïðÞ åíïò 206 óå JWRC .... -
Σχετικά με την άποψη του Prost....πιθανόν...αν ήμουν οδηγός αγώνων...να ελεγα το ίδιο!
-
Το σεξ δεν θέτει σε κίνδυνο ανυποψίαστα άτομα εκτός αν μιλάμε για βιασμό...Λάθος!
kouk και Krusenstern η παραπάνω άποψη ανήκει στον Prost. Εγώ απλά την μετέφερα εδώ...
καμία αντίρρηση. Απλά η άπψη αυτή διαφέρει από των υπολοίπων εδώ μέσα από ότι φαίνεται. Η δική σου άποψη ποια είναι? Ακριβώς αυτή του Προστ?
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ΝΑΙ σε όλα ,αν θές ετοιμάζουμε σωματείο που τα μέλη πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις Εγώ λέω να κατέβω πρόεδρος αν όχι γενικός γραμματέας .
120.000€ κοστίζει η μετατροπή ενος 206 σε JWRC ....Με 2.500 ευρώ αγοράζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ καρτ και με άλλα τόσα συμμετέχεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ή σε κάποιο cup)...
-
Áëçèåéá,ìå ðïéïí ôñïðï áðïëáìâáíåôå ôï áõôïêéíçôï óáò ñå ðáéäéá;Äåí ôñå÷åôå ðïôå;Ç ìïíï ìåóá óôçí ðéóôá;
Ôï êáèçìåñéíü áõôïêßíçôï ÄÅÍ åßíáé ãéá áðüëáõóç! Åßíáé ãéá ìåôáêßíçóç! ÁóöáëÞ ìåôáêßíçóç! ._
Íáé.Êáé ôï óåî åéíáé ãéá ôç äéáéùíéóç ôïõ åéäïõò.
Ôï óåî äåí èÝôåé óå êßíäõíï áíõðïøßáóôá Üôïìá åêôüò áí ìéëÜìå ãéá âéáóìü...
kouk êáé Krusenstern ç ðáñáðÜíù Üðïøç áíÞêåé óôïí Prost. Åãþ áðëÜ ôçí ìåôÝöåñá åäþ...
Ãéá ôïõò õðïëïßðïõò: ÓéãÜ, èá Ýñèù ìüíïò ìïõ óôçí êñåìÜëá, ìçí óðñþ÷íåôå!
Ðñïôïý Ýñèåéò äåí ìáò ëåò ôé óçìáßíåé ãéá óÝíá áóöáëÞò ïäÞãçóç ???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λάθος!
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
καμία αντίρρηση. Απλά η άπψη αυτή διαφέρει από των υπολοίπων εδώ μέσα από ότι φαίνεται. Η δική σου άποψη ποια είναι? Ακριβώς αυτή του Προστ?
Ναι
-
Για να τελειώνουμε με τις φιλολογίες / φιλοσοφίες: ΟΛΑ τα γρήγορα είναι επικίνδυνα, είτε είναι φαγητό, πιοτό, δουλειά, σεξ, είτε είναι οδήγηση. Και όλα αυτά τα κάνουμε εν γνώσει μας και είμαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι αν τύχει μια στραβή. Το 'σοφόν' (αν θέλετε) είναι να γίνονται όλα τα προαναφερόμενα με μια λογική (φυσιολογική, αν θέλετε) ταχύτητα. Το ότι έχουμε την ελευθερία (και ενίοτε τη γνώση) να τα κάνουμε γρήγορα δεν μας απαλλάσει από την ευθύνη ούτε από το απερίσκεπτο του εγχειρίματος. Μην τα 'χώνετε' λοιπόν σε αυτούς (εμάς) που σας κράζουν, είναι το ίδιο πράγμα με τον γονιό που κράζει το παιδί του που σκαρφαλώνει στα δέντρα, ανεβαίνει στα κάγκελα του μπαλκονιού, πηγαίνει την κατηφόρα με το πατίνι, κλπ.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Για τους υπολοίπους: Σιγά, θα έρθω μόνος μου στην κρεμάλα, μην σπρώχνετε!
Προτού έρθεις δεν μας λες τι σημαίνει για σένα ασφαλής οδήγηση ???
Πάντως όχι το να αυξήσω την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου μου κατά τριψήφιο αριθμό αλόγων, ούτε να πηγαίνω με 310 στη Συγγρού. Αρκεί να φτάσω στον προορισμό μου.
Τώρα μπορώ να έρθω;
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!