-
Πραγματικα το περιμενουμε πως και πως και'μεις στην Ευρωπη...
Απ'οτι μαθαινω εχει σπασει ρεκορ πωλησεων στην Απω Ανατολη!
Ειχαν πει οτι θα κυκλοφορουσε το πρωτο τριμηνο του 2005,εχει υπαρξει τιποτα νεοτερο; -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Πραγματικα το περιμενουμε πως και πως και'μεις στην Ευρωπη...
Απ'οτι μαθαινω εχει σπασει ρεκορ πωλησεων στην Απω Ανατολη!
Ειχαν πει οτι θα κυκλοφορουσε το πρωτο τριμηνο του 2005,εχει υπαρξει τιποτα νεοτερο;Μάλλον Φεβρουάριο στην Ευρώπη
-
Όντως, το GT4 θα είναι ακόμα πιο κοντά σε ρεαλισμό, αλλά και πάλι, sim δε θα είναι. Έχω δει videos για το πως φτιάχτηκε το GT4. Σίγουρα πάντως θα είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι.
Όσο για την ειδική τιμονιέρα...Είναι μια Logitech Driving Force Pro και δεν είναι κάτι το καινούργιο. Απλά είναι μια ακόμη πιο καινούργια έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου. Κυκλοφορεί ήδη στην αγορά από πέρσυ.
Πάντως, για να μη με λέτε προκατειλημένο (ότι έχω κάτι εναντίων των κονσολών), αν θέλετε να ξέρετε βγαίνει ένας νέος τίτλος ή σε XBOX ή σε PS2, δε θυμάμαι, ο οποίος μάλλον κατατάσσεται στα sims (λέω 'μάλλον' βασισμένος σε demo videos που έχω δει για τα physics του). Λέγεται Enthusia.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όντως, το GT4 θα είναι ακόμα πιο κοντά σε ρεαλισμό, αλλά και πάλι, sim δε θα είναι. Έχω δει videos για το πως φτιάχτηκε το GT4. Σίγουρα πάντως θα είναι ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι.Όσο για την ειδική τιμονιέρα...Είναι μια Logitech Driving Force Pro και δεν είναι κάτι το καινούργιο. Απλά είναι μια ακόμη πιο καινούργια έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου. Κυκλοφορεί ήδη στην αγορά από πέρσυ.
Πάντως, για να μη με λέτε προκατειλημένο (ότι έχω κάτι εναντίων των κονσολών), αν θέλετε να ξέρετε βγαίνει ένας νέος τίτλος ή σε XBOX ή σε PS2, δε θυμάμαι, ο οποίος μάλλον κατατάσσεται στα sims (λέω 'μάλλον' βασισμένος σε demo videos που έχω δει για τα physics του). Λέγεται Enthusia.
Για PS2 θα είναι. Όσο αφορά την τιμονιέρα τυχαίνει να κυκλοφόρησε απλώς στην ώρα της σε σχέση με το παιχνίδι. Πραγματικά έχω χάσει πια το μέτρημα με τις αναβολές που έχει πάρει. Και στο τέλος για να προλάβουν να το κυκλοφορήσουν τα Χριστούγεννα αφαιρέσανε το online τμήμα του(όχι ότι σκοτίστηκα, στην Ελλάδα ζούμε). Και μάντεψε πάλι αναβολή πήρε έστω και μικρή με αποτέλεσμα να προλάβει να κυκλοφορήσει το 2004. Όλα αυτά για την Ιαπωνία. Στην Ευρώπη δε ξέρω αν θα το κυκλοφορήσουν 'κανονικά' εννοείται χωρίς το online τμήμα. Τώρα ο σχεδιασμός της τιμονιέρας αυτής είχε υπόψη της το παιχνίδι και το παιχνίδι την τιμονιέρα. Από την E3 του 2003 που γίνεται Μαιο μήνα ήταν γνωστό!
Επίσης δε καταλαβαίνω πως αποφάνθηκες ότι το Enthusia μάλλον ανήκει στα sims από τα demo videos ενώ το GT4 όχι! Ώρα να χαρακτηρίσεις το GT4 ως το πιο ρεαλιστικό arcade που έχει κυκλοφορήσει! Ε είπαμε....
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Τώρα ο σχεδιασμός της τιμονιέρας αυτής είχε υπόψη της το παιχνίδι και το παιχνίδι την τιμονιέρα. Από την E3 του 2003 που γίνεται Μαιο μήνα ήταν γνωστό!Marketing. Η τιμονιέρα αυτή είναι απλά η καλύτερη Logitech που έχει βγει μέχρι στιγμής. Δεν έχει τίποτε όμως που να τη συνδέει με το GT4 πέρα από το...marketing. Το κουτί της γράφει σε 45 μεριές GT4, αλλά πίστεψέ με, η τιμονιέρα αυτή είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για το PC σου
Επίσης δε καταλαβαίνω πως αποφάνθηκες ότι το Enthusia μάλλον ανήκει στα sims από τα demo videos ενώ το GT4 όχι! Ώρα να χαρακτηρίσεις το GT4 ως το πιο ρεαλιστικό arcade που έχει κυκλοφορήσει! Ε είπαμε....
Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι. Εξήγησα ότι βασισμένος στα demo videos, το Enthusia φαίνεται (αλλά μέχρι να δοκιμάσω δε θα μπορώ να ξέρω) να είναι sim λόγω του πώς φαίνονται τα physics στα videos αυτά. Στο GT4 τα αντίστοιχα promo videos που είδα εγώ δεν είχαν τέτοια αντιπαράθεση των physics και βασιζόμενος στη μέχρι τώρα εμπειρία μου από τα GTx, πιθανολογώ ότι sim δε θα είναι.
Δεν έχω κανένα λόγο να θάψω το GT4 και να εξυμνήσω το Enthusia, ούτε το αντίστροφο. Κάνω μια απλή εκτίμηση, η οποιά μπορεί κάλλιστα να είναι λανθασμένη. Πίστεψέ με, αν το GT4 είναι τελικά καλό sim, θα βγω πρώτος να το φωνάξω
-
Τώρα ο σχεδιασμός της τιμονιέρας αυτής είχε υπόψη της το παιχνίδι και το παιχνίδι την τιμονιέρα. Από την E3 του 2003 που γίνεται Μαιο μήνα ήταν γνωστό!
Marketing. Η τιμονιέρα αυτή είναι απλά η καλύτερη Logitech που έχει βγει μέχρι στιγμής. Δεν έχει τίποτε όμως που να τη συνδέει με το GT4 πέρα από το...marketing. Το κουτί της γράφει σε 45 μεριές GT4, αλλά πίστεψέ με, η τιμονιέρα αυτή είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για το PC σου
Μα δεν είπα ότι είναι μόνο για Gran Tourismo. Προφανώς είναι για τα πάντα. Απλά με άλλα λόγια το Gran Tourismo 4 είναι το 1ο που φτιάχτηκε με τη τιμονιέρα αυτή στα υπόψης του και η τιμονιέρα το 'έιχε' υπόψη της.
Όπως και το προηγούμενο μοντέλο για το Νο3.Επίσης δε καταλαβαίνω πως αποφάνθηκες ότι το Enthusia μάλλον ανήκει στα sims από τα demo videos ενώ το GT4 όχι! Ώρα να χαρακτηρίσεις το GT4 ως το πιο ρεαλιστικό arcade που έχει κυκλοφορήσει! Ε είπαμε....
Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι. Εξήγησα ότι βασισμένος στα demo videos, το Enthusia φαίνεται (αλλά μέχρι να δοκιμάσω δε θα μπορώ να ξέρω) να είναι sim λόγω του πώς φαίνονται τα physics στα videos αυτά. Στο GT4 τα αντίστοιχα promo videos που είδα εγώ δεν είχαν τέτοια αντιπαράθεση των physics και βασιζόμενος στη μέχρι τώρα εμπειρία μου από τα GTx, πιθανολογώ ότι sim δε θα είναι.
Δεν έχω κανένα λόγο να θάψω το GT4 και να εξυμνήσω το Enthusia, ούτε το αντίστροφο. Κάνω μια απλή εκτίμηση, η οποιά μπορεί κάλλιστα να είναι λανθασμένη. Πίστεψέ με, αν το GT4 είναι τελικά καλό sim, θα βγω πρώτος να το φωνάξω
Εγώ --->
-
Raikkonen για σενα τι ακριβως σημαινει simulation?
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Raikkonen για σενα τι ακριβως σημαινει simulation?Να πλησιάζει όσο το δυνατόν πιο κοντά στη πραγματικότητα η συμπεριφορά του εικονικού αυτοκινήτου.
-
Εγω γενικοτερα εχω ξενερωσει (ή μαλλον καλυτερα εχω βαρεθει) τα παιχνιδια στο PC τον τελευταιο καιρο...
Τον τελευταιο καιρο παιζω το WRC 4 στο PS2,πιστευω οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι για Rally που εχει βγει μεχρι στιγμης,τουλαχιστον εγω απ'οσα εχω παιξει το βρισκω μακραν το καλυτερο... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εγω γενικοτερα εχω ξενερωσει (ή μαλλον καλυτερα εχω βαρεθει) τα παιχνιδια στο PC τον τελευταιο καιρο...
Τον τελευταιο καιρο παιζω το WRC 4 στο PS2,πιστευω οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι για Rally που εχει βγει μεχρι στιγμης,τουλαχιστον εγω απ'οσα εχω παιξει το βρισκω μακραν το καλυτερο...Και εγώ το ίδιο έχω πάθει. Πλέον έχω κόψει τα ηλ. παιχνίδια. Μόνο αν πέσει κάτι εξαιρετικό θα ασχοληθώ για μερικές μέρες και τίποτα περισσότερο.
-
Εγώ μια φορά, τις κατευθύνσεις σας τις έδωσα στην πρώτη σελίδα του thread
Απο εκεί και πέρα έχει να κάνει με το πόσο όρεξη έχει καθένας να ασχοληθεί. Καλά παιχνίδια υπάρχουν, αλλά θέλει το ψάξιμό του
-
Εγώ μια φορά, τις κατευθύνσεις σας τις έδωσα στην πρώτη σελίδα του threadΑπο εκεί και πέρα έχει να κάνει με το πόσο όρεξη έχει καθένας να ασχοληθεί. Καλά παιχνίδια υπάρχουν, αλλά θέλει το ψάξιμό του
Έχω doctora στο GPL...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχω doctora στο GPL...
Μη λες μεγάλες κουβέντεεεεεεες...
-
Εμένα προσωπικά δεν νομίζω οτι με κάνει καλύτερο οδηγό!Αυτό που μου προσφέρει είναι να με κάνει να εκτονώνομαι, σε κάτι που μου αρέσει, με ασφάλεια!Είτε είναι NFS είτε είναι Gran Tourismo μου επιτρέπει να κάνω πράγματα και να πιάνω ταχύτητες που μόνο στα ονειρά μου μπορώ να το δω(για διάφορους λόγους)!Αν δε, ακούω και μουσικούλα παράλληλα με το παιχνίδι τότε λιώνω τα μάτια μου στην οθόνη( αν βρω τον καταραμένο ελεύθερο χρόνο βέβαια)!
-
Επαιξα που λετε χθες το NetKar στο σπιτι του αγαπητου Cavallino.......
Καμμια απολυτως σχεση με τα GT3,Need for speed underground κτλ κτλ.
Εχει πολλες πιστες και διαφορα αυτοκινητα ξεκινοντας με ενα mini cooper και φτανοντας σε Supra του Ιαπωνικου πρωταθληματος και αλλα αυτοκινητα....
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το γεγονος οτι πρεπει να οδηγησεις οπως θα οδηγουσες και στην πραγματικοτητα!!!!Κοινως στροφες με οσα δεν γινεται...
Θα πρεπει να αρχισω να μαζευω λεφτα για Logitech τιμονιερα,και μια καρτα γραφικων καθως και μνημη για να μπορω να τα τρεχω.....
Οσοι εχετε τα παραπανω,κατεβαστε ενα απο αυτα τα παιχνιδια και θα τρελαθειτε κ εσεις...
Οδηγας μεσα απο το αυτοκινητο(δεν εχει αλλη καμερα) και μονο τα replay ειναι κανονικα...
Πραγματικα πολυ καλο το ΝετΚαρ.... -
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Εμένα προσωπικά δεν νομίζω οτι με κάνει καλύτερο οδηγό! Αυτό που μου προσφέρει είναι να με κάνει να εκτονώνομαι, σε κάτι που μου αρέσει, με ασφάλεια!Είτε είναι NFS είτε είναι Gran Tourismo μου επιτρέπει να κάνω πράγματα και να πιάνω ταχύτητες που μόνο στα ονειρά μου μπορώ να το δωΣύμφωνοι, αλλά εσύ μιλάς για παιχνίδια. Αυτά φυσικά και δε σε κάνουν καλύτερο οδηγό. Διάβασε όμως την πρώτη σελίδα του thread και θα βρεις μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις
-
Εμένα προσωπικά δεν νομίζω οτι με κάνει καλύτερο οδηγό! Αυτό που μου προσφέρει είναι να με κάνει να εκτονώνομαι, σε κάτι που μου αρέσει, με ασφάλεια!Είτε είναι NFS είτε είναι Gran Tourismo μου επιτρέπει να κάνω πράγματα και να πιάνω ταχύτητες που μόνο στα ονειρά μου μπορώ να το δω
Σύμφωνοι, αλλά εσύ μιλάς για παιχνίδια. Αυτά φυσικά και δε σε κάνουν καλύτερο οδηγό. Διάβασε όμως την πρώτη σελίδα του thread και θα βρεις μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις
Διάβασα στην πρώτη σελίδα το topic σου και συμφωνώ πως όταν παίζεις lan αυτά τα παιχνίδια όλα αλλάζουν!Όταν παίζεις ενάντια στον υπολογιστή είσαι ο κυρίαρχος ενώ όταν παίζεις ενάντια σε άλους 5-6 αντιπάλους σε real time κατάσταση τότε μπορεί να είσαι ο τελευταίος!
Άσχετο αλλά αν βρεθήτε σε καμιά lan κατάσταση παίξτε Medal of Honor!Απλά κορυφή! -
όταν παίζεις ενάντια σε άλους 5-6 αντιπάλους σε real time κατάσταση τότε μπορεί να είσαι ο τελευταίος!LAN? 5-6 αντιπάλους;; Εγώ μιλάω για internet και καμιά 30αριά αντιπάλους! Εκεί να δεις γλέντια!!
-
όταν παίζεις ενάντια σε άλους 5-6 αντιπάλους σε real time κατάσταση τότε μπορεί να είσαι ο τελευταίος!
LAN? 5-6 αντιπάλους;; Εγώ μιλάω για internet και καμιά 30αριά αντιπάλους! Εκεί να δεις γλέντια!!
Ναι!!!!Αλλά για internet θες dsl σύνδεση!Εγώ με την 56αρα που να πάω????(Άντε να δούμε πότε θα φέρουν και στον Ωρωπο dsl)
-
όταν παίζεις ενάντια σε άλους 5-6 αντιπάλους σε real time κατάσταση τότε μπορεί να είσαι ο τελευταίος!
LAN? 5-6 αντιπάλους;; Εγώ μιλάω για internet και καμιά 30αριά αντιπάλους! Εκεί να δεις γλέντια!!
Ναι!!!!Αλλά για internet θες dsl σύνδεση!Εγώ με την 56αρα που να πάω????(Άντε να δούμε πότε θα φέρουν και στον Ωρωπο dsl)
Όσον αφορά το GPL εγώ με 56άρα μια χαρά ήμουν...
«Εικονική» και πραγματική οδήγηση.