-
Ίσως κι αυτό είναι οριστικό! . Είναι κάπου μέσα στην Αττική
Καλά τόσο ευκαιρία είναι; Εγώ δεν τα πάω τα μεταχειρισμένα γενικώς αλλά αν είναι ευκαιρία μήπως πάω να το χτυπήσω . Πάντως μέσα στην εβδομάδα ίσως αποφασίσω τι θα πάρω (τουλάχιστον θα αποφασίσω αν θα πάρω το συγκεκριμένο) οπότε θα σου πω που είναι -
Καλύτερα πάρε καινούριο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αφού το κέρδος δεν είναι και πολύ μεγάλο....
Άσε που το καινούριο έχει και την χαρακτηριστική μυρωδιά... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Καλύτερα πάρε καινούριο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,αφού το κέρδος δεν είναι και πολύ μεγάλο....
Άσε που το καινούριο έχει και την χαρακτηριστική μυρωδιά...Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. Το καινούργιο είναι αλλιώς! Χάνεις μεν κάποια λεφτά με το που θα το βάλεις στο δρόμο αλλά ... μπροστά στην απόλαυση της μυρωδιάς και της γενικότερης αίσθησης του καινούργιου, χαλάλι!
Επ, μη βιάζεσαι pie13, δε σου λέω τπτ ακόμα -
!!!
Θα αρχίσω να ψάχνω μου φαίνετε,μια μια τις αντιπροσωπείες!!! Όλοι προτιμούμε την καινουργίλα, αλλά αυτό αν το αφήσει γύρω στα 13500 θα είναι πολύ καλή ευκαιρία. Και αν κατεφέρω να πασάρω το δικό μου 9000-9500...θα μου πάει καλά. Άντε λέγε!!! -
Κοίτα, εγώ όσο κι αν προσπάθησα μου επαναλάμβανε ότι δεν κατεβάζει την τιμή ούτε ευρώ!! . Τώρα τι να σου πω, εγώ είμαι και άσχημος οπότε ίσως έπαιξε κι αυτό ρόλο
Θα σε ενημερώσω μέσα στην εβδομάδα, αν τελικά δεν το πάρω εγώ -
Φίλε scotch, πήγαινε για καινούργιο αυτοκίνητο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, συνήθως όλες οι ιστορίες αυτές με προσφορές και άλλα τέτοια είναι ιστορίες με φίδια
-
Το μεταχειρισμένο δεν το σκέφτομαι πια... αυτό που σκέφτομαι όμως και προβληματίζομαι είναι ..... C2 ή For2;
Για mp3 player στο C2 ξέρει κανείς τίποτα; Το pluriel νομίζω κάποια στιγμή το έφερναν με mp3 player, δε μοιράζονται το ίδιο ταμπλό με το c2; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το μεταχειρισμένο δεν το σκέφτομαι πια... αυτό που σκέφτομαι όμως και προβληματίζομαι είναι ..... C2 ή For2;
Για mp3 player στο C2 ξέρει κανείς τίποτα; Το pluriel νομίζω κάποια στιγμή το έφερναν με mp3 player, δε μοιράζονται το ίδιο ταμπλό με το c2;Ο αναποφάσιστος αγοραστής είσαι;
-
Αυτοπροσώπως
-
Scotch δεν μας είπες τελικά...πια η απόφαση η μεγάλη??
Κάτι λίγο άσχετο...το πήγα στη σιτροέν το δικό μου για το σερβις των 10.000 και μου κάνανε και κάποιου είδους αναβάθμιση στο sensodrive που λύνει κάποια μικροπροβληματάκια που είχαν παρουσιάσει ορισμένα! -
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Scotch δεν μας είπες τελικά...πια η απόφαση η μεγάλη??Άνευ απροόπτου .....and the winner is .....Smart ForTwo Pulse
Να μη λέω μεγάλες κουβέντες αλλά μετά από πολύ σκέψη και έχοντας ζαλίσει πολύ κόσμο με τους προβληματισμούς μου (εντός και εκτός των forums)
πιστεύω ότι δε θα αλλάξω (ξανά) γνώμη.
Αν ακόμα ενδιαφέρεσαι για το C2 1.6 το μεταχειρισμένο στείλε μου π.μ. να σε κατατοπίσω
Citroen C2 1.6 VTR Sensodrive (ή μήπως ..... Smart Fortwo;;)