-
Ο χρήστης Nikolas-Ron έγραψε:
Μια ερωτηση.Ξερεις καποιος να μου πει τι θα γινει με τα ενοικιαζομενα απο ξενες ομαδες αγωνιστικα αυτοκινητα που δεν θα εχουν ΔΤΤ???ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΡΩΤΗΣΕΙ,ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μια ερωτηση.Ξερεις καποιος να μου πει τι θα γινει με τα ενοικιαζομενα απο ξενες ομαδες αγωνιστικα αυτοκινητα που δεν θα εχουν ΔΤΤ???
ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΡΩΤΗΣΕΙ,ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Για τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας δεν είναι υποχρεωτικό το ΔΤΤ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια ερωτηση.Ξερεις καποιος να μου πει τι θα γινει με τα ενοικιαζομενα απο ξενες ομαδες αγωνιστικα αυτοκινητα που δεν θα εχουν ΔΤΤ???
ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΡΩΤΗΣΕΙ,ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Για τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας δεν είναι υποχρεωτικό το ΔΤΤ.
Ωπα. ανοιξε νεο κεφάλαιο. Τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες που ανήκουν σε έλληνες αγωνιζόμενους και κάνουν αγώνες στην Ελλάδα δεν θα έχουν ΔΤΤ;;
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ο ΣΟΑΑ ... ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.Θα το διατυπωνα αλλιως, ο ΣΟΑΑ θα επρεπε να απαιτει (οσο μπορει τελοσπαντων) για την προβολη των αγωνων με σωστο, επαγγελματικο τροπο. Ισως το πηγαινα και πιο μακρια προσθετοντας οτι ο ΣΟΑΑ θα επρεπε να ενημερωνει τα μελη του για τη σπουδαιοτητα και τα ρεαλιστικα οφελη της σωστης προωθησης. Η αισθηση που εχω ειναι οτι υπαρχει γενικο ελλειμα ενημερωσης σχετικα με το πως πηγαινουν τα πραγματα εξω απο την εθνικη μας μιζερια και αυτο δημιουργει ψευδαισθησεις.
Τελικα δηλαδη συμφωνουμε.
Ως συνηθως πρεπει να το συζητησουμε λιγο αλλα τελικα τα βρισκουμε και χαιρομαι πολυ για αυτο
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ωπα. ανοιξε νεο κεφάλαιο. Τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες που ανήκουν σε έλληνες αγωνιζόμενους και κάνουν αγώνες στην Ελλάδα δεν θα έχουν ΔΤΤ;;Οχι, μόνο αυτά που δεν ανήκουν σε Ελληνες αγωνιζόμενους δεν υποχρεούνται να έχουν ΔΤΤ (πχ. τα νοικιάρικα εξ Ιταλίας).
Μην ξεχνάς βέβαια πως είναι παράνομο να κυκλοφορείς αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα πέραν του 6μήνου (βέβαια σίγουρα έχουν βρεθεί παραθυράκια σε αυτό)
-
Προβλέπω μπερδεματάκι εκεί. Πολλά απο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες ανήκουν τυπικά σε εταιρίες με έδρα το εξωτερικό (άρα τυπικά όχι σε έλληνες) αλλα τρέχουν εδώ ολόκληρο πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Προβλέπω μπερδεματάκι εκεί. Πολλά απο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες ανήκουν τυπικά σε εταιρίες με έδρα το εξωτερικό (άρα τυπικά όχι σε έλληνες) αλλα τρέχουν εδώ ολόκληρο πρωτάθλημα.Τι να κάνουμε... Να καλέσουμε το ΕΣΡ να δώσει πιστοποιητικό διαφάνειας σε offshore εταιρίες ? Αν έχει ελληνικές πινακίδες ή αν ανήκει σε Ελληνα με ξένες πινακίδες πρέπει να έχει ΔΤΤ. Οι υπόλοιποι ας ξεφύγουν...
-
Σκεψου όμως τι έχει να γίνει αν, σατανικό βέβαια αλλά έχουμε δει και χειρότερα, παιζεται το πρωτάθλημα και ένας εκ των δυο έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες που το τρέχει όλο το πρωτάθλημα και ο άλλος προσπαθει να αποδείξει οτι πρεπει να έχει ΔΤΤ και αφου δεν έχει δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής! Μηπως πρέπει να μπει μια ασφαλιστική δικλείδα. Πχ. αν το αυτοκίνητο κάνει πάνω απο 2 αγωνες το χρόνο στην Ελλάδα θα πρεπει να εκδόθεί ΔΤΤ;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Σκεψου όμως τι έχει να γίνει αν, σατανικό βέβαια αλλά έχουμε δει και χειρότερα, παιζεται το πρωτάθλημα και ένας εκ των δυο έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες που το τρέχει όλο το πρωτάθλημα και ο άλλος προσπαθει να αποδείξει οτι πρεπει να έχει ΔΤΤ και αφου δεν έχει δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής! Μηπως πρέπει να μπει μια ασφαλιστική δικλείδα. Πχ. αν το αυτοκίνητο κάνει πάνω απο 2 αγωνες το χρόνο στην Ελλάδα θα πρεπει να εκδόθεί ΔΤΤ;Ε και αν δεν έχει ΔΤΤ ενώ έπρεπε να έχει τι έγινε ? Επιβάλλεται πρόστιμο. Σιγά μην αποτελεί το ΔΤΤ κριτήριο αποκλεισμού για αγώνα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μην ξεχνάς βέβαια πως είναι παράνομο να κυκλοφορείς αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα πέραν του 6μήνουΝα δειs ποσο παρανομο ειναι να εχειs καταθεση στην εφορια πινακιδεs αλλα επιδη εχειs τον ταδε κολλητο εκει εχειs την αδεια στα χερια σου!!!!!!
Αληθεια γιατι δεν ζητατε στουs τεχνικουs ελενχουs τηs πινακιδεs του υπουργειου αλλα αρκιστε στα αυτοκολλητα;;;;;;
-
Α ναι έχεις δίκιο , είχα την εντύπωση οτι απο 1/1/2006 ειναι υποχρεωτικό για συμμετοχή σε αγώνα!
-
Ο χρήστης TARMACGR έγραψε:
Μην ξεχνάς βέβαια πως είναι παράνομο να κυκλοφορείς αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα πέραν του 6μήνου
Να δειs ποσο παρανομο ειναι να εχειs καταθεση στην εφορια πινακιδεs αλλα επιδη εχειs τον ταδε κολλητο εκει εχειs την αδεια στα χερια σου!!!!!!
Αληθεια γιατι δεν ζητατε στουs τεχνικουs ελενχουs τηs πινακιδεs του υπουργειου αλλα αρκιστε στα αυτοκολλητα;;;;;;
Σωστή παρατήρηση... Βασικά αυτά τα θέματα δεν θεωρούνται 'άξια λόγου' (κακώς...) και δεν κυνηγιούνται πολύ από τους τεχνικούς εφόρους.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ευχαριστω κ.Λωρη!Καλημερα
-
Ο χρήστης Nikolas-Ron έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΚΑΛΗΜΕΡΑ 1.18 ???????
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΚΑΛΗΜΕΡΑ 1.18 ???????
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ.
-
Ο χρήστης DRELIS έγραψε:
ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ.Θεσσαλονίκη 6/2
Πάτρα 13/2 -
Επειδή με ρώτησαν και δε ξέρω τι να πω στα σίγουρα...
Θα εκδίδονται ΔΤΤ στη διάρκεια τεχνικών ελέγχων πριν από αγώνα και με τι παράβολο ? μιλάμε για 4-5 αυτοκίνητα ίσως που δεν είχαν προλάβει να έρθουν στα meeting
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Επειδή με ρώτησαν και δε ξέρω τι να πω στα σίγουρα...Θα εκδίδονται ΔΤΤ στη διάρκεια τεχνικών ελέγχων πριν από αγώνα και με τι παράβολο ? μιλάμε για 4-5 αυτοκίνητα ίσως που δεν είχαν προλάβει να έρθουν στα meeting
Μόνο ανά περίπτωση και με παράβολο 80 ευρώ.
-
http://ethea.elpa.gr/news/closeup.php?id=235&cat=35
Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει τη διενέργεια των ακόλουθων εκδηλώσεων τεχνικού ελέγχου για την έκδοση δελτίου τεχνικής ταυτότητας (ΔΤΤ) αυτοκινήτων:
ο Στη Θεσσαλονίκη, στις 6/2/2005 και ώρα 09:00 - 17:00 στο συνεργείο ΡΕΝΑΛ ΑΕ στο Φοίνικα
ο Στην Πάτρα, στις 13/2/2005 και ώρα 09:00 - 17:00 στο συνεργείο ΡΕΝΚΟ ΑΕ
ο Στον Πύργο, στις 13/2/2005 και ώρα 09:00 - 17:00 στο συνεργείο NISSAN
ο Στην Αθήνα, στις 20/2/2005 και ώρα 09:00 - 17:00 στο συνεργείο MAVA AE στη Ν. Φιλαδέλφεια
o Στη Λαμία, στις 10/4/2005 και ώρα 09:00 - 17:00 στις εγκαταστάσεις ΚΤΕΟΚΑΡ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ
ο Στα Ιωάννινα, στις 10/4/2005 και ώρα 09:00 - 15:00 στο συνεργείο ΤΣΙΟΥΡΗΣ
ο Στο Ηράκλειο Κρήτης σε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία που θα ανακοινωθούν
Εκδοση δελτίων τεχνικής ταυτότητας αυτοκινήτων