-
Το dogville ήταν πολύ καλή ταινία και μου άρεσε ιδιαίτερα η θεατρική προσέγγιση του όλου θέματος. Το μεγάλο αρνητικό ήταν η μεγάλη διάρκειά της, που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει 'κοιλιά'.
-
Ειδα και το Goodbye Lenin προσφατα!
Καλουτσικη ταινια ειχε αρκετο γελιο! -
Κανείς!Το ανέφερα επειδή είπες ότι οι φίλοι σου νταουνιάστηκαν.Φυσικό είναι,αυτός πιστεύω είναι και ο σκοπός της ταινίας(όχι να νταουνιαστείς,αλά να προβληματιστείς.)Πάντως καλό είναι να την δει ώστε να σχηματίσει δική του γνώμη.Χαζοταινία μια φορά δεν είναι,οπότε χάσιμο χρόνου το αποκλείω.Απο κει και πέρα αν δεν του αρέσει είναι αλλο θέμα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το dogville ήταν πολύ καλή ταινία και μου άρεσε ιδιαίτερα η θεατρική προσέγγιση του όλου θέματος. Το μεγάλο αρνητικό ήταν η μεγάλη διάρκειά της, που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει 'κοιλιά'.Όχι κι έκανε κοιλιά... ολόκληρο μια κοιλιά ήταν, με απλά αναπάντεχο τέλος.
Btw, ταυτίστηκες με κανέναν από τους χαρακτήρες σε οποιαδήποτε στιγμή του έργου;
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Καλουτσικη ταινια ειχε αρκετο γελιο!Είναι καλή! Κάνει κοιλιά σε κάποια σημεία, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα.
-
Καλουτσικη ταινια ειχε αρκετο γελιο!πολυ καλη ταινια,ειδικα για αυτους που ηταν πολυ μικροι τοτε...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το dogville ήταν πολύ καλή ταινία και μου άρεσε ιδιαίτερα η θεατρική προσέγγιση του όλου θέματος. Το μεγάλο αρνητικό ήταν η μεγάλη διάρκειά της, που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει 'κοιλιά'.
Όχι κι έκανε κοιλιά... ολόκληρο μια κοιλιά ήταν, με απλά αναπάντεχο τέλος.
Btw, ταυτίστηκες με κανέναν από τους χαρακτήρες σε οποιαδήποτε στιγμή του έργου;
Προφανώς σου αρέσουν άλλου είδους ταινίες(δράση,εφέ κλπ) και υποθέτω ότι σε ''ξενέρωσε'' όπως λέει ο τσαρμακ66 η θεατρική προσέγγιση.Γυναικείο έργο όμως γιατί;;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Προφανώς σου αρέσουν άλλου είδους ταινίες(δράση,εφέ κλπ) και υποθέτω ότι σε ''ξενέρωσε'' όπως λέει ο τσαρμακ66 η θεατρική προσέγγιση.Γυναικείο έργο όμως γιατί;;Μου αρέσουν διαφόρων ειδών ταινίες.... Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρτ... (π.χ. ξετρελλάθηκα με εκείνη την ταινία που ο Κόνερυ βοηθούσε έναν μαυρούκο στη λογοτεχνία... Searching Forester το έλεγαν νομίζω).
[edit]όπως επίσης δίνω ρέστα για την Πολίτικη Κουζίνα[/edit]Χαρακτήρισα 'γυναικείο' έργο το Dogville γιατί είνια πλήρως γυναικο-κεντρικό, αφήνοντας ελάχιστα περιθώριο στο αντρικό κοινό να ταυτιστεί με κάτι (έστω και ως κρυφή επιθυμία).
-
Είναι καλή! Κάνει κοιλιά σε κάποια σημεία, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα.
Δεν παρατηρησα καποια κοιλια...
Οι Ατελειωτοι Αρραβωνες ηταν πραγματικα ατελειωτοι....
2 ωρες και κατι αλλα ουσιαστικα τιποτα... Ουτε το σεναριο μου αρεσε ουτε οι ηθοποιοι! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όχι κι έκανε κοιλιά... ολόκληρο μια κοιλιά ήταν, με απλά αναπάντεχο τέλος.
Δεν με ενδιαφέρει να ταυτιστώ με κάποιον ήρωα σε μια ταινία. Αλλά μια που το ρωτάς, νομίζω πως προσέγγισα την Γκρέις στο τέλος της ταινίας (αν το θυμάμαι καλά, έχει καιρό που την είδα...)
Ασχετο: Το nick μου προφέρεται Χαρμακ και όχι τσαρμακ. Eκ του Χάρης = Charis...
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Συγχωρεμένος!
-
Αλλά μια που το ρωτάς, νομίζω πως προσέγγισα την Γκρέις στο τέλος της ταινίας (αν το θυμάμαι καλά, έχει καιρό που την είδα...)Η οποία ήταν... γυναίκα
Που το έχεις δει ρε συ γραμμένο έτσι (με ch) το όνομά μας;;;
-
**Συγχωρεμένος! **:D
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αλλά μια που το ρωτάς, νομίζω πως προσέγγισα την Γκρέις στο τέλος της ταινίας (αν το θυμάμαι καλά, έχει καιρό που την είδα...)
Η οποία ήταν... γυναίκα
Την προσέγγισε η θηλυκή πλευρά μου! Η Γκρέις δεν έκαν κάτι πολύ κακό στο τέλος της ταινίας; Με αυτήν την συμπεριφορά ταυτίστηκα!
Που το έχεις δει ρε συ γραμμένο έτσι (με ch) το όνομά μας;;;
Στο διαβατήριό μου! Και στην ταυτότητα!
Δηλαδή εσύ γράφεσαι Harris;Edit: τα έχω χάσει λίγο με τα quotes...
-
Δηλαδή εσύ γράφεσαι Harris;Στο διαβατήριο Charalambos (μπλιαχ)
Οπουδήποτε αλλού Harry
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δηλαδή εσύ γράφεσαι Harris;Στο διαβατήριο Charalambos (μπλιαχ)
Οπουδήποτε αλλού Harry
Αχά! Εγώ από μικρός έχω συνηθίσει, στο Charis...
Sorry για το off-topic!
Μπορείτε να συνεχίσετε με τις ταινίες... -
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και φέτος, αναβαθμισμένο, στα χαρτία τουλάχιστον.
Πιο πολλές ταινίες, πιο πολλές αίθουσες, και μια σημαντική κληρονομιά στην καινούρια διεύθυνση (και φυσικά πολλές διαμαρτυρίες για την αλλαγή)18 - 27 Νοεμβρίου στους γνωστούς χώρους του Ολύμπιον και της προβλήτας Α' του ΟΛΘ.
Από φέτος και μια αίθουσα στην Πλατεία Alpha Odeon.Λεπτομερείς πληροφορίες εδώ.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.Θα δουλέψω και φέτος στο ταμείο, απλά φεύγω από το λιμάνι και πηγαίνω στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου Πλατεία.
Για τους πιστούς, θα εκδόσω με χαρά τα εισιτήρια τους! -
Το 'Proof' το ειδε κανείς να μας πει εντυπώσεις;;
-
Η Γκρέις δεν έκαν κάτι πολύ κακό στο τέλος της ταινίας; Με αυτήν την συμπεριφορά ταυτίστηκα!
Και εγώ ταυτίστηκα με αυτή τη συμπεριφορά που τη βρήκα κορυφαία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]