-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Συμφωνώ με τη Funis, χίλιες φορές καλύτερα ο Τζουντ Λο. Αν και ο Κλάιβ Όουεν δεν θα με χάλαγε ως 007...
Δεν μπορεις να φανταστεις ΠΟΣΟ συμφωνουμε
Τζουντ Λο και από εμένα...
Για να μαζευουμε υπογραφες λοιπον για το επομενο...
Αν και δεν με χαλάει ο Τζούντ Λο, προτιμώ τον Κλάιβ. Από τον καινούργιο σαφώς καλύτεροι...
-
'Εχω την εντύπωση πως ο Clive Owen είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι δεν θα ήθελε να γίνει 007 λόγω της ταύτισης που θα παρουσιαζόταν με τον ρόλο....
Είδα το Melinda & Melinda του Woody Allen.Όμορφη ταινία,ευχάριστη,με πολύ καλές ερμηνείες.Αν σας αρέσει το είδος,προσωρήστε άφοβα!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ο Τσάρλυ και το Εργοστάσιο Σοκολάτας.
Οσοι έχετε μικρά παιδιά ή όσοι νοιώθετε ακόμα παιδιά...να πάτε!
Πολύ ωραίο!!!
Έχει πάθει το συκώτι μου... Το είδα το Σάββατο, αγκαλιά με μία γεμιστή Παυλίδη φράουλα και την Κυριακή πλάκωσα άλλες 3 σοκολάτες!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Μικρος είχα διαβάσει και τα 2 βιβλια της ιστορίας. Έχει καμία σχέση η ταινία ή είναι χάλια μεταφορά;; Θέλω πάντως να παω να τη δω (Αυτή η Παυλίδης με φράουλα είναι όλα τα λεφτά. Καλύτερη από την Παυλίδης με τσέρρυ και από την άθλια κατ' εμέ Παυλίδη Μπανάνα )
-(Βέβαια τις πραλίνες που έφαγα στο Βέλγιο δεν μπορώ να τις βρώ πουθενά
ούτε στο δικό μας Λεωνίδα.... Τι σοκολάτα ήταν αυτή Θέέέ μου!!!) -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ο Τσάρλυ και το Εργοστάσιο Σοκολάτας.
Οσοι έχετε μικρά παιδιά ή όσοι νοιώθετε ακόμα παιδιά...να πάτε!
Πολύ ωραίο!!!
Έχει πάθει το συκώτι μου... Το είδα το Σάββατο, αγκαλιά με μία γεμιστή Παυλίδη φράουλα και την Κυριακή πλάκωσα άλλες 3 σοκολάτες!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Μικρος είχα διαβάσει και τα 2 βιβλια της ιστορίας. Έχει καμία σχέση η ταινία ή είναι χάλια μεταφορά;; Θέλω πάντως να παω να τη δω (Αυτή η Παυλίδης με φράουλα είναι όλα τα λεφτά. Καλύτερη από την Παυλίδης με τσέρρυ και από την άθλια κατ' εμέ Παυλίδη Μπανάνα )
ούτε στο δικό μας Λεωνίδα.... Τι σοκολάτα ήταν αυτή Θέέέ μου!!!)Ωραία ταινία.
Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει αλλά η μεταφορά πρέπει να είναι πολύ καλή!
Ο Ντέπ δίνει πάλι ρέστα....αλλά όλα τα λεφτά είναι οι γέροι και ο πιτσιρικάς!!Που πάνε και τις βρίσκουν αυτές τις φάτσες?!!
Να πας!
-
Ωραία ταινία!
Στο μέλλον οι ταινίες του Μπέρτον θα διδασκονται στις Σχολές Καλών Τεχνών. Έχει έναν τρόπο να σφάζει με το βαμβάκι! Η 'άλλη' Αμερική
Να και μια καλή κριτική από έναν καλό κριτικό (αν και διαφωνώ με τη σχετικα χαμηλή τελική βαθμολογία και κάποια σχόλια για το 'εμπορικό' κομματι):http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=P24&aa=1
-
ούτε στο δικό μας Λεωνίδα.... Τι σοκολάτα ήταν αυτή Θέέέ μου!!!)Και σε μας δεν έφερες τίποτα, ε???
-
να ρωτησω κατι, η ταινια χαρακτηριζεται ως τι ειδους??
Γιατι λεμε αποψε να παμε με κατι φίλους αλλα εχουμε εναν που γκρινιαζει οτι ειναι παιδικο!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
ούτε στο δικό μας Λεωνίδα.... Τι σοκολάτα ήταν αυτή Θέέέ μου!!!)Και σε μας δεν έφερες τίποτα, ε???
AΝ σου πω οτι οταν κάθε βραδυ μετά τις πραλίνες με επιανε το στομάχι μου από την ανακατοσούρα και έκανα να ξανααγγιξω σοκολατα κανα 8-9μηνο τι θα πεις;;;;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
να ρωτησω κατι, η ταινια χαρακτηριζεται ως τι ειδους??Γιατι λεμε αποψε να παμε με κατι φίλους αλλα εχουμε εναν που γκρινιαζει οτι ειναι παιδικο!
Στα σινεμα ως παιδικη τη χαρακτηριζουν. Αλλα δε βλεπω που ειναι το κακο; Προσωπικά, βλέπω παιδικά μανιωδως. Τι Νεμους, τι Κορτο Μαλτέζε, τι ΤΕΝ ΤΕΝ...
(Παλιμπαιδισμός;)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
να ρωτησω κατι, η ταινια χαρακτηριζεται ως τι ειδους??Γιατι λεμε αποψε να παμε με κατι φίλους αλλα εχουμε εναν που γκρινιαζει οτι ειναι παιδικο!
Είναι και για παιδιά, αλλά είναι τόσο διασκεδαστική και ευχάριστη ταινία που αποκλείεται να βαρεθεί! Το σινεμά πάντως ήταν γεμάτο με ενήλικες και δεν είδα κανένα παιδάκι!
-
Γιατι λεμε αποψε να παμε με κατι φίλους αλλα εχουμε εναν που γκρινιαζει οτι ειναι παιδικο!
Στα σινεμα ως παιδικη τη χαρακτηριζουν. Αλλα δε βλεπω που ειναι το κακο; Προσωπικά, βλέπω παιδικά μανιωδως. Τι Νεμους, τι Κορτο Μαλτέζε, τι ΤΕΝ ΤΕΝ...
(Παλιμπαιδισμός;)
Μωρε εγω μαζι σου! Κι εγω ολα αυτα τα βλεπω, αλλα για να μην εχω γκρινιες.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(Παλιμπαιδισμός;)
Μωρε εγω μαζι σου! Κι εγω ολα αυτα τα βλεπω, αλλα για να μην εχω γκρινιες.
min ton parete mazi sas me to zori einai ?:P
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
min ton parete mazi sas me to zori einai ?:PΔεν ειναι κακη ιδεα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
min ton parete mazi sas me to zori einai ?:P
Δεν ειναι κακη ιδεα
Πάρτε εμένα. Δεν την έχω δεί και δε βρίσκω παρέα για να πάω...
Από το να πάω μόνος μου ....... -
Χτες ειδα το Lord of War. Μου αρεσε πολυ.. Γενικα ειναι απο τα εργα που σε κανουν να περνας ευχαριστα τα βαρετα βραδια της Δευτερας...
Το Transporter 2 ειναι αθλιο....
Οι 'Γαμομπελαδες' πολυ αστειο, οπως και ο 'Παρθενος ετων 40'..
Σημερα μαλλον θα δω τον Charlie γιατι ακουσα πολυ καλες κριτικες.
ΥΓ. Δεν κανονιζουμε ενα touring στο Village ?
-
ΝΑΙΑΝΑΙΝΑΙΑΝΙ
Να πάμε σαν 4ΤΦ να δούμε τον Τσάρλυ... Θα έχει χαβαλέ!!! Τι λέτε για Παρασκευή Βράδυ;;;;;
-
ΝΑΙΑΝΑΙΝΑΙΑΝΙΝα πάμε σαν 4ΤΦ να δούμε τον Τσάρλυ... Θα έχει χαβαλέ!!! Τι λέτε για Παρασκευή Βράδυ;;;;;
Μεσα!!
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
ΝΑΙΑΝΑΙΝΑΙΑΝΙ
Να πάμε σαν 4ΤΦ να δούμε τον Τσάρλυ... Θα έχει χαβαλέ!!! Τι λέτε για Παρασκευή Βράδυ;;;;;
Μεσα!!
Αρκεί το delivery car που θα σας πάει σπίτια σας να είναι Μ5 V8..
-
Ευχαριστως! Χωρο εχουμε!
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ευχαριστως! Χωρο εχουμε!Άτιμη ιστορία με έστειλες στα Γιάννενα!!
Δεν θα κατέβω? θα κατέβω και τότε θα ξαναπάμε όλοι μαζί σινεμά και με delivery car την Μ5.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]