-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
The Brothers Grim! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!Ενα πάρα πολύ ωραία ειπωμένο παραμύθι!Το συνιστώ!
Στα έλεγα εγώ!
-
Να και η δική μου σοδειά απο τις γιορτές:
King Kong: To έργο ειναι 3 ωρες και δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς ούτε για 3 δευτερόλεπτα..Πολυ καλό!!
Requiem For A Dream: Σίγουρα αξιομνημόνευτη ταινία αλλα μην τρελαθούμε κιολας..υπάρχουν και καλύτερες..(πολυ καλή η Connelly!)
-
dukes ειδα σε dvd, γαματο αυτοκινητο, λιγες καφριλες , τζεσικα ραμπιτ (σιμσον) ωραιο σωμα...overall καλυετρα η παλια σειρα που ειχε και γελιο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
dukes ειδα σε dvd, γαματο αυτοκινητο, λιγες καφριλες , τζεσικα ραμπιτ (σιμσον) ωραιο σωμα...overall καλυετρα η παλια σειρα που ειχε και γελιο...Ούτε για dvd δεν αξίζει η ταινία;
-
παρτο απο μηχανημα seven,κρατα το 5 ωρες και αντεγραψε το και θα σου φαει μονο 1,2 ευρω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παρτο απο μηχανημα seven,κρατα το 5 ωρες και αντεγραψε το και θα σου φαει μονο 1,2 ευρω...Α, κατάλαβα! Αριστούργημα σκέτο, που δεν πρέπει να λείπει από την ταινιοθήκη μου!
Σαν τον Νονό ένα πράμα...
-
εχει κατι ωραιες μπαντες με τον τζενεραλ λι...
και μετα εμεις χαιρομαστε με mx5...
-
Σκέφτομαι να το νοικιάσω τιμής ένεκεν, για να θμηθώ την παλιά σειρά.
Αλλά και αυτοί το παράκαναν με ξανθιά Νταίζη και αδυνατό Μπος. Μάλλον θα περιμένο να βγεί στα εβδομαδιαία του κλάμπ μου με 1ε.Αρκετά καλό για το είδος του το 'Land of the Dead' με τόνους ντοματόζουμο, χεχε!!
Παίζουν κομπάρσοι και οι Αγγλάρες της φανταστικής παρωδίας ταινιών zombie 'Shaun of the Dead' που είναι must -
Eγώ τον τελευταίο καιρό είδα 3 ταινίες.
1)Η νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον. Πολύ καλή αν και μικρή σε μήκος (80'). Τρομερή σκηνοθεσία, πρόκειται για κουκλοθέατρο χωρίς χρήση ηλεκτρονικών εφέ με απίστευτο αποτέλεσμα. Το σενάριο από την άλλη δεν είναι κάτι το τρομερό.- Saw II. Κουταμάρα, από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Είχα δει το Saw I σε dvd και μου άρεσε πολύ περισσότερο.
3)Η εκδίκηση μίας κυρίας . Καλούτσικο, του σκηνοθέτη που έκανε το πολύ καλό Old Boy. Είναι φυσικά υποδιέστερο του Old boy, έχει πολύ βία όπως και αυτό αλλά βλέπετε άνετα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
The Brothers Grim! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
Ενα πάρα πολύ ωραία ειπωμένο παραμύθι!Το συνιστώ!
Στα έλεγα εγώ!
Βέβαιααααααααααα. Εξαιρετική ταινία. Ήδη, τα μέλη της ακαδημίας ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να διεξαχθούν φέτος τα Οσκαρς. Θα απονεμηθούν όλα στο 'έργο' αυτό με ανάθεση.
Να και η δική μου σοδειά απο τις γιορτές:
King Kong: To έργο ειναι 3 ωρες και δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς ούτε για 3 δευτερόλεπτα..Πολυ καλό!!
Τα λέω εγώ αλλά δεν μ' ακούει κανείς.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Στα έλεγα εγώ!
Βέβαιααααααααααα. Εξαιρετική ταινία. Ήδη, τα μέλη της ακαδημίας ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να διεξαχθούν φέτος τα Οσκαρς. Θα απονεμηθούν όλα στο 'έργο' αυτό με ανάθεση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στα έλεγα εγώ!
Μήπως να έπαιρνε κανα Οσκαρ και το ......... Νιαρνια
-
Mόλις είδα το Υπερυφάνια και Προκατάληψη (Pride and prejudece).
Μου άρεσε πολύ, ωραίες ερμηνίες, ωραίες εικόνες, ωραία μουσική, ωραία κουστούμια και φυσικά ένα πολύ ωραίο story από το ομόνυμο βιβλίο. -
'Το Ταξιδι του Αυτοκράτορα': 'Γλυκιά' ταινία με τους συμπαθέστατους πιγκουίνους. Πάντως ένα συμπέρασμα εβγαλα: αυτά τα πλάσματα πρέπει να είναι πολύ κορόιδα..
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
2) Saw II. Κουταμάρα, από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Είχα δει το Saw I σε dvd και μου άρεσε πολύ περισσότερο.Για ξεκινα εσυ και...βλέπουμε...(αντε γιατι μερικοι θα με τρελάνουν λεγοντας οτι ειναι καλύτερο απο το Ι)
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Στα έλεγα εγώ!
Μήπως να έπαιρνε κανα Οσκαρ και το ......... Νιαρνια
Αμα είναι να γίνει πάλι τούρμπο από τα νεύρα....να τα πάρει τα Όσκαρ!
-
7 Σπαθιά!
Καράτε του '70!!!!
Ακούς περισσότερο τις ανάσες των ηθοποιών παρά τους διαλόγους!
Εφυγα πριν τελειώσει!!!
Πως ήταν το 'Τίγρης και Δράκος'?....Καμιά σχέση!!!
-
'Νεκρή Νύφη'
Υπέροχα γλυκιά ταινία (όχι τόσο καλή όσο ο 'Χριστουγενιάτικος Εφιάλτης'), αντάξια του παραμυθά Μπάρτον και με την πάντα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μουσική του Έλφμαν.
-
Περιφανια και προκατάληψη (Pride and prejudice)
Απλα... υπεροχο!
Μακραν η καλυτερη ταινια που εχω δει εδω και καιρο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
7 Σπαθιά!Καράτε του '70!!!!
Ακούς περισσότερο τις ανάσες των ηθοποιών παρά τους διαλόγους!
Εφυγα πριν τελειώσει!!!
Πως ήταν το 'Τίγρης και Δράκος'?....Καμιά σχέση!!!
Μα...
Οι ταινίες καράτε του '70 είναι κορυφαίες!!!
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, τρομερές φάτσες με φαβορίτες και καμπάνες, συνεσταλμένες κινεζούλες (που ξυλοφορτώνουν και ένα στρατό αμα λάχει), υποτυπώδη σενάρια (έτσι και αλλιώς δεν καταλαβαίνεις τίποτα με το αλλού γι'αλλού ντουμπλάρισμα στα αμερικάνικα ), φανταστικοί τίτλοι που εμπεριέχουν το όλο νόημα της ταινίας (ο Χασάπης της Σανγκάης, Κίτρινος Πράκτωρ εναντίον Μαφίας, Το Μεγάλο Αφεντικό) και φυσικά εξαιρετικοί πρωταγωνιστές σαν τον Μπρούς Λι, τον Τζάκι (ψίτ κοριτσάκι ) Τσάν, Ντέιβιντ Καραντάιν, Τσάκ Νόρις. Τι να μας πουν οι σημερινοί φλώροι (Τζέτ Λι κλπ). Και φυσικά ανελέητο ξύλο απο την αρχή της ταινίας μέχρι την τελική μάχη.Τα προτιμώ οποιαδήποτε ώρα απο το βαρετό Τίγρη με τις κινέζικες μυθολογίες, το ξύλο μετα χορού, τα Love Story σιρόπια, τοπία τύπου Αγγελόπουλου κλπ . Ή τα 'Ιπτάμενα Στιλλέτα' με το ερωτευμένο ζευγάρι που είχε να ειδωθεί χρόνια και αντί να επιδοθούν σε 'ψυχαγωγικές δραστηριότητες ανηλίκων'TM άρχισαν να πετούν παντού στιλλέτα, ο ένας στην άλλη, στα δέντρα, παντού
Πλάκα κάνω πολύ καλά και τα δύο παραπάνω έργα (και με τρομερές πρωταγωνίστριες ) Απλά οι ταινίες καράτε έχουν το δικό τους φανατικό κοινό (και εγώ αναμεσα σε αυτούς)
-
λοιπόν είδα σε DVD το The Brothers Grimm..
απογοητεύτηκα το περίμενα πολύ καλύτερο.. άχρωμη, περνάει πολυ γρήγορα η κοκκινοσκουφίτσα, ο Χάνς και η Γρέτα κτλ.. υπόθεση πολυ αδύναμη ούτε κατάφερε να δημιουργήσει ατμόσφαιρα που περίμενα 5.5/10The constant gardener: Ταινιάρα, την συνιστώ ανεπιφύλακτα 9/10
Mr + Mrs Smith: συμπαθητική κομεντί βλέπετε ευχάριστα 7/10
Dukes of Hazzard: βλακειούλα, χάλασε τις καλές παιδικές εντυπώσεις που είχα, μόνο για το θόρυβο του Charger άξιζει όσο για πάντες τραβάμε και μεγαλύτερες με τα Μιατα αμα λάχει να ούμ, αρκεί μια βόλτα με καποιον απο τους τρελαμένους του club Με το ζόρι : 5/10
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]