-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το σινεμά κοντεύω να το κόψω τελείως με τόσες μάπες που κυκλοφορούν. Έχω στήσει σπίτι ένα σχετικά φθηνό home cinema (32' 16:9 TV, 5.1 ηχεία με αποκωδικοποιητή DDigital και DTS) και τη βγάζω με ταινιούλες από το Video Club.
Σκεφτόμουν την αγορά ενός DivX player, για να βλέπω και τις τελευταίες ταινιούλες χωρίς να περιμένω ένα εξάμηνο. Αυτά που κυκλοφορούν όμως δεν με ικανοποιούν, είτε λόγω δυνατοτήτων, είτε λόγω κόστους. Ακούστε λοιπόν πατέντα που έκανε φίλος μου. Πήρε ένα XBox, του έβαλε ένα τσιπάκι, πήρε και το έξτρα τηλεκοντρόλ, του πέρασε με τη βοήθεια του τσιπακίου άλλο ειδικό λειτουργικό, media player με όλα τα codec που κυκλοφορούν και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο (συνολικό κόστος -πλην δίσκου- 230 ευρώ) και παίζει κάθε ταινία με υπότιτλους που κατεβάζει άριστα, είτε από δισκάκι, είτε μεταφέροντας μέσω δικτύου τα αρχεία στο XBox. Εννοείται ότι παίζει και κάθε είδους μουσικό κομμάτι. Ψήνομαι.
Και σου μένει και το Xbox, κανένα Σαββατόβραδο που θα λείπει η γυναίκα, να μαζέψεις την ρεμαλοπαρέα για μπύρες και λιώσιμο στο Grand Turismo ή ότι άλλο γουστάρεις! Μέσα είμαι, εγκρίνω 1000%!!!
Το Grand Turismo βγαινει μονο στο PS.....
Πρεπει να βρειτε αλλο παιχνιδακι... -
Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα!
Είδατε το ντοκιμαντέρ της ΕΤ1 για τα ρεκόρ ταχύτητας από το History Channel?
Απίστευτο!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πήρε ένα XBox, του έβαλε ένα τσιπάκι, πήρε και το έξτρα τηλεκοντρόλ, του πέρασε με τη βοήθεια του τσιπακίου άλλο ειδικό λειτουργικό, media player με όλα τα codec που κυκλοφορούν και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο (συνολικό κόστος -πλην δίσκου- 230 ευρώ) και παίζει κάθε ταινία με υπότιτλους που κατεβάζει άριστα, είτε από δισκάκι, είτε μεταφέροντας μέσω δικτύου τα αρχεία στο XBox. Εννοείται ότι παίζει και κάθε είδους μουσικό κομμάτι. Ψήνομαι.
Έτσι έκανε και μένα ένας φίλος μου αλλά με τα παχνίδια. Τα ενοίκιαζε από ένα video club, τα αντέγραφε και τα κράταγε μέσα στον σκληρό του δίσκο
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Και σου μένει και το Xbox, κανένα Σαββατόβραδο που θα λείπει η γυναίκα, να μαζέψεις την ρεμαλοπαρέα για μπύρες και λιώσιμο στο Grand Turismo ή ότι άλλο γουστάρεις! Μέσα είμαι, εγκρίνω 1000%!!!Για παιχνίδια μόνο PC. Αν καταφέρω να πείσω τη γυναίκα να στήσω τοπικό δίκτυο με δεύτερο υπολογστή, θα γίνει το έλα να δεις.
-
Επανέρχομαι
ιπτάμενα στιλέτα
τα πέντε * τα παίρνει μόνο ο τίγρης και δράκος, αλλά και τα στιλέτα καλά...
-
Στράτο εγώ δεν βρίσκω παρέα να πάω να το δω... όλοι λένε σιγά μην πάω να δω κλπ κλπ. Για πες τίποτα για το εργάκι.
-
τα στιλέτα είναι του στύλ τίγρης και δράκος και ήρωας, αν τα έχεις δεί. εντυπωσιακά τοπία, σκηνικά και κοστούμια, και πολεμικές τέχνες, σπαθιά και τέτοια, απίστευτα εντυπωσιακές καλογυρισμένες σκηνές. το συγκεκριμένο έχει πιο έντονο το ερωτικό στοιχείο(μή φανταστείς τίποτα τσόντες) και ίσως για αυτό μπορεί να το παρακολουθήσει και γυναικείο κοινό πιό άνετα.
βέβαια , αν σου άρεσε αυτό με το Ν. Κέιτζ , μιλάμε για τελείως διαφορετική ταινία, δεν τολμώ να σου το συστήσω με σιγουριά... -
βλέπω, σχεδόν τα πάντα, μη με παρεξηγείς επειδή μου άρεσε 'ποπ-κορν' έργο
απλά θεωρώ ότι βλέπεις έργο ανάλογα και με τη διάθεσή σου τη δεδομένη στιγμή
-
αγαπητέ, το βλέπω τα πάντα ή ακούω τα πάντα, δεν με βρίσκει σύμφωνο, ασχέτως με τη διάθεση τη δεομένη στιγμή. πάντα πρέπει να έχουμε κριτήριο στη διασκέδασή μας.
βέβαια , στην περίπτωση που τα κριτήρια είναι πιο ελαστικά, περνάς καλύτερα γιατί ικανοποιείται κανείς πιο εύκολα χωρίς να πολυσκοτίζει το μυαλό.
πάντως ΄να μπορέσεις , δέσ το το εργάκι και το συζητάμε μετά. -
Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη ταινία της σεζόν θα είναι μακράν το 'Old Boy' και μια από τις χειρότερες αηδίες 'Το νόημα της ζωής και πώς να το χάσετε'.Επειδή είμαι παλαβός με το σινεμά΄...τέτοια αηδία είχα χρόνια να δω.
Το 'ο κυνηγός του χαμένου θησαυρού' το είδα κι εγώ.
Ντάξει καλό είναι.Αμερικάνικο.Ευπεπτο.Περνάς χαλαρά δυο ωρίτσες.Καλό είναι...
(Όσοι έχετε διαβάσει τον 'κωδικα Ντα Βίντσι' θα βρήκατε ομοιότητες)Τις επόμενες μέρες θα παιχτεί μια πάρα πολύ ωραία τανία με τίτλο 'Ο τελευταιος κυνηγός' και ένα καρά-θρίλερ με τίτλο 'Konstantin' και πρωταγωνιστή τον Κυανου Ρηβς.Για να δούμε...
-
Αξίζουν τον κόπο τα ιπτάμενα στιλέτα,και μόνο για την άψογη αισθητική των εικόνων.Το πρόβλημα της ταινίας είναι ότι έρχεται μετά από τον 'Τίγρη και Δράκο' και 'Ήρωα',με τις οποίες αναπόφευκτα συγκρίνεται και...χάνει!
Αναφέρεται ως καλή τανία και το 'Πλαγίως' (από το trailer φάνηκε ενδιαφέρουσα) ενώ για όσους αρέσκονται σε επανεκδόσεις κυκλοφορεί 'Ο κλέψας του κλέψαντος' θρυλική Ιταλική κωμωδία της δεκαετίας του '50 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και σου μένει και το Xbox, κανένα Σαββατόβραδο που θα λείπει η γυναίκα, να μαζέψεις την ρεμαλοπαρέα για μπύρες και λιώσιμο στο Grand Turismo ή ότι άλλο γουστάρεις! Μέσα είμαι, εγκρίνω 1000%!!!
Για παιχνίδια μόνο PC. Αν καταφέρω να πείσω τη γυναίκα να στήσω τοπικό δίκτυο με δεύτερο υπολογστή, θα γίνει το έλα να δεις.
Φίλος, φοιτητής, κράτησε τον παλιό του υπολογιστή όταν πήρε καινούριο και σταδιακά τον αναβάθμισε... πήρε και κάρτα δικτύου και το καλοκαίρι (που είχαμε και οι δύο χρόνο, τώρα έχω μόνο εγώ... ) γινόταν του Starcraft το κάγκελο...
Όσο για ταινίες:
ΜΗΝ δείτε το Fantom of the Opera που κυκλοφορεί... η μέγιστη μάπα...
Δείτε το Alfie, αν θέλετε κάτι ελαφρύ και ευχάριστο (αν και στο τέλος γίνεται λίγο μελαγχολικό...) -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Όσο για ταινίες:ΜΗΝ δείτε το Fantom of the Opera που κυκλοφορεί... η μέγιστη μάπα...
κάποιος το είδε 2 (δύο) φορές...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όσο για ταινίες:
ΜΗΝ δείτε το Fantom of the Opera που κυκλοφορεί... η μέγιστη μάπα...
κάποιος το είδε 2 (δύο) φορές...
Περί ορέξεως...
(εκτός βέβαια αν σε έσυρε κάτι που και καράβια στο βουνό πάει... )
-
αυτό το δεύτερο που είπες...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αυτό το δεύτερο που είπες...Γκουχου γκουχου...
Εγώ για τον ίδιο λόγο είδα το Zoolander και την εκδίκηση της ξανθιάς... (σε dvd ευτυχώς...)
-
χα! Και νόμιζα ότι εγώ είχα πιάσει πάτο!
-
Υπάρχουν και χειρότερα...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
.... ενώ για όσους αρέσκονται σε επανεκδόσεις κυκλοφορεί 'Ο κλέψας του κλέψαντος' θρυλική Ιταλική κωμωδία της δεκαετίας του '50Φυσικά και θα....προσπαθήσω να το ξαναδω!
-
Είδα το 'National Treasure'. Αρκετά καλό.
Η Γκρούγκερ είναι απίστευτη. Έπαιζε και στην Τροια την Ωραία Ελένη...
Πέρα από αυτά, να το δείτε. Αξίζει!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]