-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Και για οσους τρωνε ψαρικα και σια,να προτεινω μια καλη ταβερνουλα(μου διαφευγει το ονομα ρε γμτ) ακριβως κατω απο το γιγαντιαιο φουγαρο της ΔΕΗ στο ψαρολιμανο της Δραπετσωνας....Αν εχει παει εκει καποιος αλλος περιμενω αντιδρασεις...
Ταβέρνα-Λιμανάκι ο Γιώργος
EDIT: για τη 'Μαργαρώ' στο Χατζηκυριάκειο είπαμε???
-
Πιασαμε και την Πειραϊκη τωρα βλεπω....
Thumbs up και για την Μαργαρω με τους ωραιους μεζεδες.....Σπυρο ειμαστε ενημερωμενοι εεε?
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Πιασαμε και την Πειραϊκη τωρα βλεπω....
Thumbs up και για την Μαργαρω με τους ωραιους μεζεδες.....Σπυρο ειμαστε ενημερωμενοι εεε?
Βαγγέλη δε μου φαίνεται, αλλά ΤΡΩΩ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και για οσους τρωνε ψαρικα και σια,να προτεινω μια καλη ταβερνουλα(μου διαφευγει το ονομα ρε γμτ) ακριβως κατω απο το γιγαντιαιο φουγαρο της ΔΕΗ στο ψαρολιμανο της Δραπετσωνας....
Αν εχει παει εκει καποιος αλλος περιμενω αντιδρασεις...
Ταβέρνα-Λιμανάκι ο Γιώργος
EDIT: για τη 'Μαργαρώ' στο Χατζηκυριάκειο είπαμε???
Του συνεταιρισμού αλιαίεων Δραπετσώνας!Ωραίο ψάρι όντως!
-
Με αυτα και με αυτα,αντε να κανεις διαιτα.....
Απο Δευτερα παλι θα αρχισω... -
Καλά, πως γίνεται κάθε θέμα όπου απλά αναφέρεται ή υπονοείται η λέξη φαγητό να γεμίζει σε χρόνο dt;;;
(εγκυκλοπαιδική ερώτηση... )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Καλά, πως γίνεται κάθε θέμα όπου απλά αναφέρεται ή υπονοείται η λέξη φαγητό να γεμίζει σε χρόνο dt;;;(εγκυκλοπαιδική ερώτηση... )
γεμίζει τόσο γρήγορα, οσο και τα στομάχια μας
-
ΚΟΛΑΣΗ!!!!
Ο chrmes έφερε καρυδόπιτα...ο Ολύμπιος ραβανί ( )..παρόντες και οι cavalino και htanso21...ωραία πράματα!!!
Εν ολίγοις...ξεσκιστήκαμε!!!
Αντε...η άλλη Κυριακή κοντά είναι!!!
-
Επιμένεις έτσι? Να δω τώρα που θα φύγω ποιος θα σου φέρνει ραβ... εεεεεεεε καρυδάπιτα!
Σιγά μωρέ που ξεσκιστήκαμε... Θα μας διαβάζουν οι άνθρωποι και θα νομίζουν ότι φάγαμε γύρω στα 10 κιλά παϊδάκια, 20 πατάτες, 5 σαλάτες, 6 μπιφτέκια, 12 αναψυκτικά, 4 καράφια κρασί, 15 μπύρες, σχεδόν 2 ταψιά γλυκά και γιαούρτι με μέλι, βύσσινο και περγαμόντο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Επιμένεις έτσι? Να δω τώρα που θα φύγω ποιος θα σου φέρνει ραβ... εεεεεεεε καρυδάπιτα!Σιγά μωρέ που ξεσκιστήκαμε... Θα μας διαβάζουν οι άνθρωποι και θα νομίζουν ότι φάγαμε γύρω στα 10 κιλά παϊδάκια, 20 πατάτες, 5 σαλάτες, 6 μπιφτέκια, 12 αναψυκτικά, 4 καράφια κρασί, 15 μπύρες, σχεδόν 2 ταψιά γλυκά και γιαούρτι με μέλι, βύσσινο και περγαμόντο.
Εσείς χορτάσατε δηλαδή???
-
Εγω απλα να πω οτι σημερα ηταν τελεια ολα.........
Ευχαριστουμε(εγω και η κοπελα μου)για την ομορφη μερα..και σορρυ που φυγαμε γρηγορα αλλα ηθελα να προλαβω την ηττα(οπως εξελιχθηκε) της Αεκ
Γνωρισα αρκετους απο εσας που σας ηξερα μονο μεσω νετ...
Το επομενο στην ΧΑΣΙΑ για να μην ξεχνιομαστε.....
Και βρειτε ημερομηνια για το TRACK DAYYYYYYY -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Επιμένεις έτσι? Να δω τώρα που θα φύγω ποιος θα σου φέρνει ραβ... εεεεεεεε καρυδάπιτα!
Σιγά μωρέ που ξεσκιστήκαμε... Θα μας διαβάζουν οι άνθρωποι και θα νομίζουν ότι φάγαμε γύρω στα 10 κιλά παϊδάκια, 20 πατάτες, 5 σαλάτες, 6 μπιφτέκια, 12 αναψυκτικά, 4 καράφια κρασί, 15 μπύρες, σχεδόν 2 ταψιά γλυκά και γιαούρτι με μέλι, βύσσινο και περγαμόντο.
Εσείς χορτάσατε δηλαδή???
Είπαμε Χρήστο...εσυ παίρνεις διαρκείας από τον Βασίλη!!!
Φοβερή η καρυδοπιτα στο είπα?!!!
ΥΓ Ρε θηρίο τι υπογραφή σκέφτηκες?!!!...Επεσε κάτω από τα γέλια!!
ΥΓ1 Καλά..καλά...Χασιά!!!...Στην τοποθεσία θα τα χαλάσουμε?..Αλλωστε έμεινε και τίποτα να φάμε στα Μεσόγεια?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είπαμε Χρήστο...εσυ παίρνεις διαρκείας από τον Βασίλη!!!
Φοβερή η καρυδοπιτα στο είπα?!!!
ΥΓ Ρε θηρίο τι υπογραφή σκέφτηκες?!!!...Επεσε κάτω από τα γέλια!!
ΥΓ1 Καλά..καλά...Χασιά!!!...Στην τοποθεσία θα τα χαλάσουμε?..Αλλωστε έμεινε και τίποτα να φάμε στα Μεσόγεια?!!!
Μου το είπες μου το είπες
Copy paste από κάποιο θέμα την έκανα
edit : του meco είναι http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 71&start=0
Σε αυτόν τα ευσημα
-
Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα.......
........Χωνεύω!! -
Τελειώσανε τα ψέματα. Αύριο το απόγευμα καταφθάνουμε. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή να τα πούμε από κοντά.
Αλήθεια με νοικιασμένο αμάξι μπαίνεις στο μέγαρο; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τελειώσανε τα ψέματα. Αύριο το απόγευμα καταφθάνουμε. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή να τα πούμε από κοντά.
Αλήθεια με νοικιασμένο αμάξι μπαίνεις στο μέγαρο;Με ότι θέλεις μπαινεις και με πατίνι άμα έχεις , δεν ενδιαφέρουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου αλλά του οδηγού!
Αντε, σας περιμενουμε. Καλό ταξίδι!
-
Σε ευχαριστώ Κώστα και καλή αντάμωση.
Τι κάνεις το πρωί της Κυριακής πριν την συνάντηση για να τσιμπήσουμε; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σε ευχαριστώ Κώστα και καλή αντάμωση.
Τι κάνεις το πρωί της Κυριακής πριν την συνάντηση για να τσιμπήσουμε;PM
-
Θα ήθελα πολύ να ρθω μιας και δεν ήρθα μετά την κοπή της πίτας αλλά θα είμαι Θεσσαλονίκη
-
Και ξέρεις, Μανώλη... Τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα είναι τα ενοικιαζόμενα... Ρώτα και τον takinen...
Καλύβια ΧV-Η μάχη τση Κρήητης!!!