-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλή θητεία Νικολάκη, στα είπα και στο Citforum...και σε περιμένουμε ΔΕΝ σε ξεχνάμε!
Τι λες βρε Σάββα ξεχνιέται ο Νικόλας??
...το ξέρω!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλός φαντάρος Νικόλα , καλά να περνάςΑααα και κάτι άλλο Νικόλα ...
Θα κανονίσουμε εκδρομή του Φόρουμ στη Κρήτη .... να σου κάνουμε και επισκεπτήριο ........ ακούς Κούκο -
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλός φαντάρος Νικόλα , καλά να περνάς
Αααα και κάτι άλλο Νικόλα ...
Θα κανονίσουμε εκδρομή του Φόρουμ στη Κρήτη .... να σου κάνουμε και επισκεπτήριο ........ ακούς Κούκο -
Ελήφθη Πύργος...όβερ!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αντε γεια σας, την Τρίτη φεύγω...Kαλή θητεία Νικόλα και υπομονή για τις πρώτες δύσκολες ημέρες...
-
Καλή θητεία και από εμένα, μπορεί στην αρχή να σου φανούν λίγο δύσκολα αλλά μετά θα συνηθίσεις
Μακάρι να βρεις ανθρώπους, συναδέλφους, να περνάτε καλά
Και μην ξεχνάς..... όσο πιο πολύ κοιμάσαι τόσο πιο γρήγορα περνά το στρατιωτικό -
Τις πρώτες νύχτες άσε τις αρβύλες βερνικωμένες και μην τις σκουπίσεις, το βερνίκι τις μαλακώνει. Το πρωί ΜΕΤΑ τις καθαριότητες σβέλτο βούρτσισμα και είσαι αρχηγός και γυαλισμένος!
Μαζί σου αναπτήρα καπνίζεις- δεν καπνίζεις. Οι καπνιστές όλο ξεμένουν από φωτιά, καλό για ΔΣ λοιπον, αλλά χειμωνιάτικα το βερνίκι για τα παπούτσια είναι σαν ξύλο. Οπότε το καις για 5'' και γίνεται ζουμί (απαγορεύεται αλλά δεν θα σε δούν αν προσέξεις...)
Γάντια πλαστικά για τουαλέτες ούτε είδα ποτέ, ούτε άκουσα να δώσουν και σε άλλους... Πάρε μαζί σου... Είτε 'χειρουργικά', είτε τα πιο φτηνά, που βάφουν οι γυναίκες τα μαλλιά... Πάρε πολλά, θα σε ταράξουν οι άλλοι στην τράκα! Και καλύτερα να τους δώσεις γάντια και να προσφερθούν να καθαρίσουν και δικό σου μέρος για να σε ευχαριστήσουν, παρά να τεμπελιάσουν!
Επίσης πάρε μωρομάντηλα. Δεν είναι σίγουρο πόσο συχνά θα κάνεις μπάνιο κυρίως στην αρχή, αλλά τουαλέτα θα πας...
Αν σε πιάσει κόψιμο από το αρχικό άγχος, τσάι. Αν σε πιάσει στούμπωμα, καφέδες!(μη γελάτε οι παλιοί ρε!!! )
Άντε, ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ! (Πέρσι τέτοιο καιρό απολύθηκα, και από τότε με το σταγονόμετρο οι διακοπές, γράφτους εκεί που ξέρεις και καλές διακοπές!! )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Γάντια πλαστικά για τουαλέτες ούτε είδα ποτέ, ούτε άκουσα να δώσουν και σε άλλους...προφανώς δεν ήσουν στο ΠΝ !!! : ))
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Γάντια πλαστικά για τουαλέτες ούτε είδα ποτέ, ούτε άκουσα να δώσουν και σε άλλους...
προφανώς δεν ήσουν στο ΠΝ !!! : ))
Παλιόβυσμα!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Παλιόβυσμα!!!!!!!!!!!!!!χμμμ....
για αυτούς που ήταν στα ΑΤ ΚΙΜΩΝ, ΑΤ ΝΕΑΡΧΟΣ και ΑΤ ΦΟΡΜΙΩΝ δε θα το έλεγα...
μέχρι να πάω στη ΣΝΔ ήμουν σχετικά καλά...
μετά, δουλειά όλη μέρα (σκάψιμο, σκουπίδια, κουβάλημα), 7ωρίες στην πύλη, και ήμουν και ΣΤΡ. Κελευστής... -
Εμένα ένα πράγμα που δεν μου άρεσε είναι που εξισώθηκε ο χρόνος θητείας ανάμεσα στα σώματα, ίδια τα ζόρια στην Αεροπορία ίδια στο ΣΞ ίδια στο ΠΝ;
Δεν νομίζω αλλά με τόσα «βύσματα» στην Αεροπορία ήταν θέμα χρόνου να γίνει...
-
Αντε γεια σας, την Τρίτη φεύγω...ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!!!
Προετοιμασου τιςπρωτες μερες για 'ημιανας, προοοοσοχη, ημιανας, προοοοοσοχη'. Και αργοτερα 'Επ ωμου... Ααααρρρμ' 'Παρα ποδα... Αααααρρρμ'Υπομονη, θα δεις οτι ειναι παιχνιδακι.
-
μπλα μπλα μπλα...
.....υποχρεούται να καταταγεί την 01/08/2005 στην 124 ΠΒΕ (ΤΡΙΠΟΛΗ)....
αυτά τα ωραία λογάκια λέει το χαρτί που διαβάζω μπροστά μου.....
Λοιπόν??
Το νο1 που με απασχολεί (καλώς η κακώς) είναι πως θα περάσει ο χρόνος!!!
Ακούω ιδέες!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το νο1 που με απασχολεί (καλώς η κακώς) είναι πως θα περάσει ο χρόνος!!!Ακούω ιδέες!!!!
με σκοπιές και καλλιόπες θα περάσει ο χρόνος ΓΚΑΒΑΚΑ!!!
Σοβαρά τώρα, αεροπορία δεν είναι αυτό? Μια χαρά θα είσαι! 1-2 μήνες λιγάκι τρέξιμο και μετά τεμπελιά μέχρι αηδίας. Συνιστώ λάπτοπ!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
μπλα μπλα μπλα........υποχρεούται να καταταγεί την 01/08/2005 στην 124 ΠΒΕ (ΤΡΙΠΟΛΗ)....
αυτά τα ωραία λογάκια λέει το χαρτί που διαβάζω μπροστά μου.....
Λοιπόν??
Το νο1 που με απασχολεί (καλώς η κακώς) είναι πως θα περάσει ο χρόνος!!!
Ακούω ιδέες!!!!
Μεσα ή εξω;
Εξω θα περασει χωρις να το καταλαβεις!
Μεσα θα καταλαβεις οτι δεν περναει!!Οπως ειπαμε ετσι;Αν θες κατι............. πμ.
-
Πεζικό, όχι Αεροπορία. Εχει και στην Τρίπολη πεζικό.
Τυχερέ. Τι να πω κι εγώ που με έτρεχαν στην Κρήτη από την αρχή... (παρουσιάστηκα στο Ρέθυμνο)...
-
Πεζικό, όχι Αεροπορία. Εχει και στην Τρίπολη πεζικό.Τυχερέ. Τι να πω κι εγώ που με έτρεχαν στην Κρήτη από την αρχή... (παρουσιάστηκα στο Ρέθυμνο)...
124ΠΒΕ ειναι αεροπορια.Το πουλι,το πουλι!!!
11ΣΠ ειναι το πεζικο. -
Thanks BILL
Αεροπορία είναι και άντε να σας πείσω ότι δεν υπάρχει μέσο...
Που αεροπορία χωρίς μέσο με βλέπω σε καμιά Κάρπαθο.....
οοουφφ......
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Thanks BILLΑεροπορία είναι και άντε να σας πείσω ότι δεν υπάρχει μέσο...
Που αεροπορία χωρίς μέσο με βλέπω σε καμιά Κάρπαθο.....
οοουφφ......
Μην φοβασαι,υπαρχουν και χειροτερα.Εγω ημουν Τριπολη και το σπιτι μου το εβλεπα μια φορα την εβδομαδα σε έξοδο ουτε καν διανυκτερευση.
-
Προς sirgus:
Λοιπόν, επειδή ο εέύθερος χρόνος που παρέχεται στο στρατό είναι αρκετός και είναι κρίμα να πάει χαμένος, εγώ καθόμουν, το φιλοσοφούσα και διαπίστωσα πως ο καιρός περνάει αρκετά γρήγορα. Αν καταφέρεις και ενστερνιστείς την άποψή μου για το στρατό είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά και γρήγορα! Ποιά η άποψή μου για το στρατό;
'Ο στρατός για μένα είναι ένα σκοτεινό, όχι πολύ μακρύ τούνελ, το οποίο θα πρέπει να το περνάς με κλειστά μάτια σκεπτόμενος μόνο το φως που θα παρουσιαστεί στην έξοδό του! Δεν πρέπει να ανοίξεις ποτέ τα μάτια σου διότι κινδυνεύεις. Εάν είσαι στην αρχή της διαδρομής σου θα δεις ότι το φς είναι μικρό και πολύ μακρινό και σίγουρα θα απογοητευτείς. Αν τα ανοίξεις ενώ είσαι κοντά στην έξοδο θα διαπιστώσεις πως όλα τελειώνουν ενώ στην ουσία έχεις ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσεις. Η ζωή σου θα σταματήσει κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής και δεν έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερο από το να κάνεις υπομονή. Κάποιοι θα πουν 'Μα δεν είναι επικίνδυνο να έχεις κλειστά τα μάτια μέσα σε ένα σκοτεινό τούνελ γεμάτο άγνωστα εμπόδια'; Το ακριβώς αντίθετο! Το επικίνδυνο είναι να ανοίξεις τα μάτια σου συνειδητοποιώντας πως τα εμπόδια μπορεί και να σε καταβάλλουν. Φαντάσου τώρα τη στιγμή που θα έχεις διαβεί το τούνελ και θα προχωράς μπροστά αφήνοντάς το πίσω σου.'
Το σίγουρο είναι βέβαια πως στη ζωή μας θα συναντήσουμε πολλά, μεγαλύτερα και δυσκολότερα τούνελ. Το κακό όμως με το τούνελ του στρατού είναι πως τα εμπόδιά του αναγκάζεσαι να τα περνάς γνωρίζοντας πως η προσπάθειά σου δε θα έχει κανένα μα κανένα αντίκρυσμα...
-
όντως κάπως έτσι είναι...
ή πιο απλά όπως λέει ένας φίλος μου 'Ο στρατός είναι το μόνο αγγούρι που ξέρεις πότε τελειώνει ακριβώς!'
Βιβλία, περιοδικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!!!
Θητεία? Ωχωχωχ...