-
αν βλεπανε οι γυναικες τα χαλια μας στο στρατο,θα γινονταν ολες λεσβιες...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν ξερω αν θα ηταν καλη ιδεα να βαζαμε και μια ψηφοφορια.
Δεν προκειται να ξεχασω ΠΟΤΕ στη ζωη μου την ημερα της ορκομωσιας. Να πω πρωτα οτι γενικα δεν ειμουνα και τρελαμενος με το στρατο, αλλα το τί ενιωσα οταν η μπαντα επαιξε τον Εθνικο μας υμνο και οταν ελεγα τον ορκο με τους αλλους φανταρους, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. Μεγαλυτερη ανατριχίλα δεν εχω νιωσει στη ζωη μου, οι τριχες του σωματος μου ηταν ΚΑΓΚΕΛΟ - Ε, ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ;... .Εχει νιωσει καποιος αλλος ετσι την ημερα που ορκιζοταν ή ειμουν μονο εγω;
Βασικά στην ορκομωσία ένα και μόνο πράγμα σκεφτόμουν: Το χαρτί που είχα στην τσέπη μου κι έλεγε επιστροφή τη Δευτέρα το βράδυ... Κάτσαμε λίγη ώρα στον ήλιο, ήρθαν κάτι τύποι με κάτι στολές που κάτι είπαν, κάπου περπατήσαμε λίγο, αλλά λεπτομέρειες...
Όσο για το σχολείο δεν διαφωνώ, αλλά (προς το παρόν) δεν βλέπω να έχω διδαχθεί κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο... Συναναστρέφεσαι με κάθε καρυδιάς καρύδι βέβαια και αυτό ναι, είναι μεγάλο σχολείο, αλλά...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αλλα τη μερα που φευγαμε απο τη Κυπρο, στο αεροδρομιο της ΛαρνακαςΠότε ήσουν εκεί, και σε ποιό στρατόπεδο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρόεδρε αμα παραπονιέσαι κι εσύ στις μοδίστρες οι άλλοι θα πάνε να αυτοκτονήσουν...Απλές παρατηρήσεις είναι από την εκπαίδευση.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Οι άντρες είναι ΤΟΣΟ βλάκες τελικά!!!!!!!!!!Στο ειχα πει: Ποτε μου δεν ειχα φανταστει ποσοι αληθινα βλακες υπαρχουν σ αυτο το πλανητη.... Χρειαστηκε να ερθει η ωρα της θητειας για να γινει αυτο
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πρόεδρε αμα παραπονιέσαι κι εσύ στις μοδίστρες οι άλλοι θα πάνε να αυτοκτονήσουν...
Απλές παρατηρήσεις είναι από την εκπαίδευση.
Oι οποίες μας θυμήζουν παααααρα πολλά ειδικά σε κάποιους που 'τα πέρασαν' στους ίδιους χώρους...
Kώστα όσο κ αν έψαξα (όλο κ κάτι θα ξέφυγε...) δεν κατάφερα να βρω μέχρι πότε θα είσαι 'κοντά μας'! θα προλάβουμε να σε δούμε?
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Οι άντρες είναι ΤΟΣΟ βλάκες τελικά!!!!!!!!!!
Στο ειχα πει: Ποτε μου δεν ειχα φανταστει ποσοι αληθινα βλακες υπαρχουν σ αυτο το πλανητη.... Χρειαστηκε να ερθει η ωρα της θητειας για να γινει αυτο
ένα από τα 1000άδες παραδείγματα.
πόσες φορές πρέπει να πεις σε κάποιον ότι στο BREN (αυτό το καινούργιο όπλο!!!) δεν βάζεις το αριστερό χέρι από κάτω γιατί φευγουν οι σφαίρες και ειναι πάρα πολύ ζεστό?
Το ακούγαμε αυτό 5 μέρες...Εεε, υπήρχαν άτομα που έκαψαν το χέρι τους...
Τετάρτη βράδυ είμαι μέσα πάλι.
-
Ε δεν έρχεσαι μια βόλτα από Κιούρκα την Τρίτη να σε ξαναδούμε!!!???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε δεν έρχεσαι μια βόλτα από Κιούρκα την Τρίτη να σε ξαναδούμε!!!???Σωστόοοος
Λοιπόν Κώστα να σε περιμένουμε?
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Σωστόοοος
Να δω πως θα ξαναφαει γκοτζιλα μετα .Αν και οποιος κανει κανει αγγαρεια μαγειρια δεν ξανατρωει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σωστόοοος
Να δω πως θα ξαναφαει γκοτζιλα μετα .Αν και οποιος κανει κανει αγγαρεια μαγειρια δεν ξανατρωει
Τελικά είμουν ο μόνος που δεν είχα πρόβλημα με το φαγητό ή απλά στην αεροπορία είναι αλλιώς? χμμμμμ sorry off topic!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σωστόοοος
έκανα 2 φορές μαγειρία και η τελευταία φορά ήταν το τελευταίο βράδυ πριν την ορκωμοσία!!!!
Νομίζω έπλυνα πάνω από 30 ταψιά....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Σωστόοοος
Δύσκολο...θα προσπαθήσω
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Σωστόοοος
Τελικά είμουν ο μόνος που δεν είχα πρόβλημα με το φαγητό ή απλά στην αεροπορία είναι αλλιώς? χμμμμμ sorry off topic!
ούτε εγώ είχα! (Π.Ν.)
από προπαίδευση μάλιστα, γύρισα κατά τι βαρύτερος! -
Εγω βαρος πηρα (και αρκετο μαλιστα το οποιο το διατηρω σαν αναμνηστικο απο την ΠΑ ) οταν εγινα οργανικος.Σαν νεοσυλλεκτος εχασα πολυ.Δεν θα ξεχασω τα σουβλακια και τις πατατες απο την Λεσχ.Αξιωμ.
Πεινασα γμτ.Κωστα αρχισε να το ψαχνεις για ειδικοτητα απο τωρα.Αν και δεν ξερω πως γινεται τωρα,εγω ημουν σμηνιτης πριν 10 χρονια(πως περνανε τα χρονια),οσο πιο νωρις ενεργοποιηθεις τοσο πιο καλα για να πας εκει που θες.
-
εγώ πάλι άρχισα να παίρνω κιλά μέχρι που την είδα αλλιώς την δουλειά κ σταμάτησα να καβατζώνω κ να τρώω όσο περισσότερο μπορώ όπως έκαναν όλοι!
Έτσι κατάφερα να μπω σε μία πολύ καλή σειρά που είχε κ κίνηση, κ ύπνο πολύ κ φαγητό όσο ήθελα (αν κ ήταν καλό) κ φυσικά ούτε τα αναψυκτικά που μας έδιναν κάθε μέρα ούτε τις μπύρες κάθε Κυριακή (αν κ συνήθω Κ. είμουν έξω ) ούτε τα κρουασάν κ τα ντόνατς έτρωγα, οπότε από 98-99 κιλά που παρουσιάστηκα 'αποφοίτητσα' στα 83-84 κιλά!Καθόλου άσχημα θα έλεγα
Κ αν δεν είχαμε τα 'ξύδια' με τους γιατρούς κάθε βράδυ θα είμουν κάτω από 80... χεχε -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
εγώ πάλι άρχισα να παίρνω κιλά μέχρι που την είδα αλλιώς την δουλειά κ σταμάτησα να καβατζώνω κ να τρώω όσο περισσότερο μπορώ όπως έκαναν όλοι!
Έτσι κατάφερα να μπω σε μία πολύ καλή σειρά που είχε κ κίνηση, κ ύπνο πολύ κ φαγητό όσο ήθελα (αν κ ήταν καλό) κ φυσικά ούτε τα αναψυκτικά που μας έδιναν κάθε μέρα ούτε τις μπύρες κάθε Κυριακή (αν κ συνήθω Κ. είμουν έξω ) ούτε τα κρουασάν κ τα ντόνατς έτρωγα, οπότε από 98-99 κιλά που παρουσιάστηκα 'αποφοίτητσα' στα 83-84 κιλά!Καθόλου άσχημα θα έλεγα
Κ αν δεν είχαμε τα 'ξύδια' με τους γιατρούς κάθε βράδυ θα είμουν κάτω από 80... χεχεΕσυ ησουν μαχιμος!!!!Εγω ημουν οδηγος ,ολη μερα εξω στο δρομο,ταξιδια στο ΓΝΑ,για βολες την ΜΕΤΑ στο Επιταλιο,στο ΣΕΠΑ για αγορες.Ασε πικρα .Περασα καλα και ολες τις καλες στιγμες τις θυμαμαι με νοσταλγια.
Οσοι ηταν στην 124 νεοσυλλεκτοι απο τον Αυγουστο του 1995 ως και τον Οκτωμβριο του 1996 (με κενο τον Δεκεμβριο/95 και Ιανουαριο/96) πιθανοτατα εχουν κανει δρομολογιο μαζι μου.Δεκεμβριο και Ιανουαριο ημουν 350ΣΝ ,ειχα αντισμηναρχο εναν κυριο Κουκκο . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κ αν δεν είχαμε τα 'ξύδια' με τους γιατρούς κάθε βράδυ θα είμουν κάτω από 80... χεχε**Εσυ ησουν μαχιμος!!!!**Εγω ημουν οδηγος ,ολη μερα εξω στο δρομο,ταξιδια στο ΓΝΑ,για βολες την ΜΕΤΑ στο Επιταλιο,στο ΣΕΠΑ για αγορες.Ασε πικρα .Περασα καλα και ολες τις καλες στιγμες τις θυμαμαι με νοσταλγια.
Οσοι ηταν στην 124 νεοσυλλεκτοι απο τον Αυγουστο του 1995 ως και τον Οκτωμβριο του 1996 (με κενο τον Δεκεμβριο/95 και Ιανουαριο/96) πιθανοτατα εχουν κανει δρομολογιο μαζι μου.Δεκεμβριο και Ιανουαριο ημουν 350ΣΝ ,ειχα αντισμηναρχο εναν κυριο Κουκκο .Τι μάχημος??? εγώ πυροσβέστης στην Π.Α. είμουν κ μάλιστα στην κορυφή της Πάρνηθας (3η ΜΚΣΕ για όσους γνωρίζουν) που δεν έχει κ αεροδρόμιο... οπότε πυροσβέστης στα χιόνια! αααχαχαχαχα
Αθάνατος Ε.Σ. είμαι Φυσικός, ασχολούμε με τηλεπικοινωνίες, δίκτυα κ ότι άλλο σχετικό κ πήγαν κ με έκαναν πυροσβέστη!
Οταν λέμε ότι ο στρατός αξιοποιεί τις ικανότητς κ γνώσεις των στρατευμένων το εννοούμε!
Εμένα αξιοποίησε τις ικανότητες της λούφας κ όχι της παραλαγής, αλλά της διαχείρησης των εγγράφων κ του ταχυδρομίου (εμ πυροσβέστης τι άλλο να κάνω εκεί στα βουνά?)
Βλέπεις μας έστειλαν να φτιάξουμε την μονάδα ανεπιθυμήτων ώστε να ενωθεί με την μονάδα της Ριτσώνας....... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μήπως όμως έβγαλες τό συμπέρασμα λόγω του ότι τό βλέπεις αυτή τη στιγμή από τή σκοπιά τού πολίτη Σπύρο;
Από τη μεριά του πολίτη τώρα πια, ναι.
Αλλά και ως δόκιμος αξιωματικός (τότε, στην Ικάρων), και ως ναύτης (υπηρετώντας την θητεία μου αργότερα), αρρωστημένα μου φαίνονταν τέτοια συνθήματα. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να τα αναφέρω εδώ, ειδικά της Ικάρων...Τό ότι είναι αρωστημένη ή όλη υπόθεση τού πολέμου,μάλλον τό συμμερίζομαι,αλλά,μήπως αυτόν πού κατηγορούσαμε όλοι μας σάν 'στρατόγκαυλο' είναι ο καλύτερος γιά αυτή τή θέση;
σ'αυτό μάλλον συμφωνώ
Μην μου το χαλάτε βρε παιδιά. Εδώ κάνουμε αμάν να αποτινάξουμε αυτή τη νοοτροπία που διαιωνίζουν μερικοί δυστυχώς ακόμα και εσείς μου λέτε ότι μάλλον έτσι πρέπει να είναι ο στρατιωτικός; Όπως όλοι έτσι και εμείς πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και τις απαιτούμενες γνώσεις για να φέρνουμε εις πέρας το έργο που μας έχει αναθέσει η πατρίδα (δηλαδή όλοι σας) για να μην ξανά γίνουμε ποτέ έρμαιο κανενός και να συμβάλουμε όπως όλοι οι άλλοι πολίτες για τη διατήρηση και υπεράσπιση του συντάγματος μας. Πρώτα εξασφαλίζουμε την πατρίδα μας από τους εσωτερικούς εχθρούς και όταν το χρέος μας καλέσει θα είμαστε όλοι μαζί στα ίδια χαρακώματα. Απλά εμείς θα έχουμε φροντίσει να είναι όλα όσα πρέπει έτυμα για να μην πάνε οι θυσίες μας χαμένες. Όχι στους ανόητους στρατιωτικούς που μετράνε μέχρι το δυο αλλά στους καταρτισμένους επαγγελματίες που μπορούν και πρέπει να προσφέρουν στην κοινωνία μας από πολλά μετερίζια.
-
ημουν στη μαλουντα ως το φεβρουαριο...
Θητεία? Ωχωχωχ...