-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
[
Λοιπον ξερολα στην **Λερο **τις περισσοτερες (συνηθως ολες παει 15-15). Στην Κρητη στα ρυμουλκα παει 1 μεσα 3 εξω και σου δινουν και 160 ευρο το μηνα για φαι,γιατι στο στρατοπαιδο δεν εχει φαγακι.Δεν παω στην Λερο ξερολα. Λουφα εχει παντως εκει. Μπορει να ειναι λιγα ατομα ,αλλα δεν τους ελεγχει κανεις. Επισης ενα αλλο καλο ειναι οτι το τρελαδικο ειναι διπλα απο το στρατοπαιδο. Οποιος τρελλαθει παει αμεσως διπλα
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ δεν παθαινει ο red_army7 . Ο red_army7 προκαλει ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ στους αλλους
Σοβαρέψου red_army και μη λες με τόση σιγουριά πράγματα που δε ξέρεις γιατί εσύ γίνεσαι ξερόλας. Μέχρι πριν από λίγες μέρες ήμουν Λέρο, πέρασα 6 μήνες εκεί οπότε ό,τι είπες είναι άκυρο. Τα πράγματα είναι οκ στο παρατηρητήριο(20+βαλε-10), αν πας όμως ΥΝΤΕΛ δεν αποκλειεται να παίζεις και 50-10...`Ολα αυτά χωρίς κοννέ. Τελικά πού πας ?
Ο Red Army... ο ψαρακας... νομιζει πως ξερει επειδη 'ετσι του ειπαν η ετσι ακουσε'. Αυτα τα ακουγαμε ΟΛΟΙ οταν μπηκαμε. Στην πραξη τα πραγματα ειναι αρκετα διαφορετικα. Οταν θα παει το ψαρακι στην Λερο και και μετα απο μερικους μηνες θα εχει αποψη και εμπειρια δια να ομιλει. Ως τοτε ραδιοαρβυλες
Κολυμπα red army... κολυμπα
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στα ΚΑΑΥ στον Αγιο Ανδρέα γίνεται της πουτ@ν@ς...είχα μια φίλη που ο αδερφός της μάνας ήταν καραβάνι με μεγάλο βαθμό, και είχα ακούσει διάφορα......απο αυτήν την αδερφή της και την ξαδέρφη τους...κόρη του καραβανά....μέσα σε 4-5 χρόνια δεν νομίζω να αλλάξανε χούγια αυτές που πάνε εκεί!
Οταν λες 'είχες ακούσει διάφορα', τι ακριβώς περιλαμβάνεται μέσα στα διάφορα?
Εντάξει ρε mate εγώ και ο wagner σας βγάζουμε λίγο τα μάτια μην μας την λέτε έτσι!
Αυτά που άκουγα ήταν ότι οι φαντάροι καλοπερνούσανε.....απο γυναικίας άποψης, πολλά σκηνικά παίζονταν και σε μια παραλία που έχει εκεί μπροστά....βασικά δεν ξέρω καν που είναι τα ΚΑΑΥ στον Αγ.Ανδρέα και ούτε αν έχουν παραλία!
-
Tην παροιμία με τα κεράσια και το καλάθι την ξέρεις φαντάζομαι...
-
Βρε εγώ την παροιμία την ξέρω αλλά όταν συζητάνε για το πια πήρε ποιον και αν φασωθήκανε μόνο ή αν πηδηχτήκανε κιόλας, δεν νομίζω ότι έχουν κανένα όφελος να τα λένε αυτά.....εκτός αν θέλανε να με πείξουν -είμουνα και εγώ φαντάρος τότε- ή αν θέλανε να φρικάρουν την κοπέλα μου...αλλά κα ιπάλι χλομώ γιατί μεσω αυτής τις είχα γνωρίσει....τι να σου πώ αν λέγανε παπαργιές....και εγώ παπαργιές λέω!
-
Παραλία έχει, αλλά μην τα πιστεύεις. Ημουν 7 μήνες εκεί (από 02 Αυγούστου έως και 08 Φεβρουαρίου) και μέχρι τουλάχιστον τα μέσα Οκτωβρίου που ήταν ανοιχτό το ΚΑΑΥ και είχε κόσμο, μόνο κάποιες ματιές ανταλλάσσαμε με τις πιτσιρίκες. Αλλά πες μου σε παρακαλώ, ακόμα κι αν έχεις διάθεση ή πρόθεση να κάνεις κάτι, πώς μπορείς, γνωρίζοντας ότι στην καλύτερη περίπτωση είναι κόρες Ταγματάρχη ή Ταξιάρχη ή Αντιστράτηγου? Οι οποίοι μάλιστα είναι εκεί κοντά κάπου? Κι εσύ είσαι με τη στολή?
Οι μόνιμοι πήδαγαν, ναι, αλλά μόνο 2 συγκεκριμένες τύπισσες. Με συγχωρείτε αλλά δεν είναι το στυλ μου.
-
Θα ακουστεί κάπως σωβηνιστικό αλλά αν είναι ωραία η κοπελίτσα το ότι ο πατέρας είναι σχης κλπ...εντάξει θα με ανχώσει οτι αν μας πιάσουν θα πάρω μετάθεση στην καλήτερη για πινέζα....αλλά απο την άλλη αν δεν με πιάσουν θα του πηδάω την κόρη! Αν είμουνα στην θέση σου και το αντιμετώπιζα απο μέσα ίσως να έκανα το ίδιο με εσένα...έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λέμε όλοι!
Είναι βέβαια και το ότι και αν αντιστεκόμουνα εγώ θα έπαιρναν αυτό που θέλανε με την βία.....γαμώτο είναι και αργά να πώ στη μάνα μου να με ξεματιάσει....φτου μου...κούκλος είμαι!
-
Ζήτω τα ΚΑΑΥ Ν.Φωκαιας.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ζήτω τα ΚΑΑΥ Ν.Φωκαιας.Εγώ στο KAAY Πηλίου ήθελα να είμαι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ζήτω τα ΚΑΑΥ Ν.Φωκαιας.
Εγώ στο KAΠΗ Πηλίου ήθελα να είμαι...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ζήτω τα ΚΑΑΥ Ν.Φωκαιας.εκει τη βγαλαμε μεγαλε?
-
Οντως, πολλα ακουγονται, αλλα μην πιστευετε και πολλα... Τα παληκαρια που ειναι μεσα και ηταν και το καλοκαιρι ολοι λενε δεν εγινε τιποτα, γιατι δεν αξιζει να φας μερικα 'φ' για ενα πηδημα. Και σε αυτο συμφωνω. Περιμενεις την εξοδο, η οποια δεν αργει και πολυ, και βγαζεις τα αποθημενα σου στη 'νομιμη', εστω κι αν αυτη δεν ειναι κορη σχη.
Εγω κατα πασα πιθανοτητα θα τη βγαλω εκει ως ηλεκτρολος και απ' οτι δειχνουν τα πραγματα εχει πολυ τρεξιμο... Απο τωρα εχουμε ξεκινησει δουλειες και οταν ανοιξουν τα ΚΑΑΥ θα εχει ακομα περισσοτερες. Αρα, δε νομιζω να προβλεπεται γκομενοδουλεια εκει μεσα... -
Οταν περάσω από εκεί θα ψάξω να σε βρω.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ζήτω τα ΚΑΑΥ Ν.Φωκαιας.
εκει τη βγαλαμε μεγαλε?
Α σα δε ντρέπεσαι συμμαθητή...Στο ΚΕΣΝ τη βγάλαμε για την ακρίβεια
Απο τα ΚΑΑΥ πέρασα ενα Σ/Κ αυγούστου και είδα πως περνάνε οι *καημένοι *στρατιώτες εκει...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ζήτω τα ΚΑΑΥ Ν.Φωκαιας.
εκει τη βγαλαμε μεγαλε?
Α σα δε ντρέπεσαι συμμαθητή...Στο ΚΕΣΝ τη βγάλαμε για την ακρίβεια
Απο τα ΚΑΑΥ πέρασα ενα Σ/Κ αυγούστου και είδα πως περνάνε οι *καημένοι *στρατιώτες εκει...
δεν εισαι και ο μονος στρατομπατσος εδω μεσα...
-
Απο σημερα ειμαι με αδεια απολυσεως!!!
-
Καλος πολιτης αδερφε!!!! Αντε, και στα δικα μας!!!
-
Καλός πολίτης!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Απο σημερα ειμαι με αδεια απολυσεως!!!αυτά είναι εγώ περιμένω 3 μήνες ακόμα. Σήμερα κλείνω 8 μήνες υπηρεσίας στο ΠΝ
-
Ερώτηση:
Υποτίθεται οτι είναι να μπώ Φεβρουάριο και ακόμα δεν έχει έρθει κάνα χαρτί... τι παίζει??? Μαλλον πάω για Μάϊο???
-
Οχι απαραιτητα. Εμενα μου ηρθε 10 μερες πριν την καταταξη...
Θητεία? Ωχωχωχ...