-
Το σκεφτόμασταν κι εμείς για Monaco γιατί οι φίλοι μου έχουν πάει Monza άλλες 3 φορές. (αλλά δεν θα τους χάλαγε να ξαναπάνε! ). Απο τη μία μου αρέσει το Monaco, είναι κι αυτό που λέει ο sv2 για τα μονοθέσια που περνάνε απο δίπλα σου, ακούγονται ποιό πολύ κλπ, αλλά γουστάρω περισσότερο πίστα, όσο νάναι μου αρέσει ποιό πολύ το κλίμα εκεί.
-
Αν παντως πατε Μοντσα, σας συνηστω να μεινετε Μπεργκαμο. Βολευει αφανταστα γιατι γλυτωνετε ολη την κινηση που ερχεται απο Μιλανο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αν παντως πατε Μοντσα, σας συνηστω να μεινετε Μπεργκαμο. Βολευει αφανταστα γιατι γλυτωνετε ολη την κινηση που ερχεται απο Μιλανο.Συμφωνώ απόλυτα. Συν ότι είναι πολύ όμορφη και καθαρή πόλη. Ειδικά μια βόλτα στα σοκάκια της παλιάς πόλης μέσα από τα τείχη στην κορυφή του λόφου, μπορεί να προσφέρει το ιδανικό κλείσιμο για το βράδυ του Σαββάτου σε κάποια τρατορία με πάστα και ιταλικό κρασί.
ΥΓ: Είχα δει και μια 288GTO στο Bergamo όταν είχα πάει και είχα παλαβώσει. Αν πάει κάποιος άλλος και τη δει, παρακαλώ να μου τη φέρει αν δεν είναι κόπος.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ειδικά μια βόλτα στα σοκάκια της παλιάς πόλης μέσα από τα τείχη στην κορυφή του λόφου, μπορεί να προσφέρει το ιδανικό κλείσιμο για το βράδυ του Σαββάτου σε κάποια τρατορία με πάστα και ιταλικό κρασί.- tiramisu
-
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Σκέφτομαι να πάω Monza το Σεπτέμβρη και θα ήθελα γενικές πληροφορίες (και ειδικότερες αργότερα) από κάποιον που να έχει πάει. όπως π.χ- Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσεις στη πίστα από το Μιλάνο.
- Τι χρονικά περιθώρια έχω για να μη χάσω τον αγώνα.
- Ποιό μέρος στο Μιλάνο συμφερει να μείνω για το 3μερο
Thanx in advance...
- 20χλμ είναι η Monza αν θυμάμαι καλά και υπάρχει ένα δρόμος από Μιλάνο
- Δεν είχα φάει κίνηση αλλά ξεκίνησα από Μιλάνο 5 ώρες πριν τον αγώνα
- Bergamo είναι καλή ιδέα, αλλά αν ψάξεις από τώρα μπορείς να βρεις οικονομικά ξενοδοχεία μέσα στο Milano..Όταν λέμε οικονομικά εννοούμε από 140 και πάνω
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Πολυ παλια ( 1993 ) ειχα παει στο Silverstone ( Οταν ειχε αποσυρθει ο Senna και ειχε καβαλησει την williams του Mansel που τον γυρισε στα pits ) αλλα δεν μπορω να πω οτι θυμαμαι και τοσα ( με εξαιρεση την απιστευτη λασπη που ειχαμε φαει!!! )
Ασχετο αλλα αυτη η φωτο δεν ειναι απο αυτο που περιγραψες!!Mansell,1993 και Williams δεν πανε μαζι!!
-
Πάθος για F1 και Ferrari-τρέλλα: Monza ή Imola (ό,τι σας κάθεται καλύτερα)
Οργάνωση και τέλειο event από κάθε άποψη: Hockenheim
Διασκέδαση και αίσθηση ενός μεγάλου πάρτυ: Hungaroring
Αγώνας-για-να-μην-πάτε-για-να-μην-κουραστείτε-χωρίς-λόγο: Istanbul Otodrom -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πολυ παλια ( 1993 ) ειχα παει στο Silverstone ( Οταν ειχε αποσυρθει ο Senna και ειχε καβαλησει την williams του Mansel που τον γυρισε στα pits ) αλλα δεν μπορω να πω οτι θυμαμαι και τοσα ( με εξαιρεση την απιστευτη λασπη που ειχαμε φαει!!! )
Ασχετο αλλα αυτη η φωτο δεν ειναι απο αυτο που περιγραψες!!Mansell,1993 και Williams δεν πανε μαζι!!
Κοιτα, η φωτο ειναι σιγουρα απο το Σιλβερστοουν του 1991 ( και οχι 1993 που εγραψα πανω ) και στην φωτο οδηγει ο Μανσελ και στο φτερο ειναι ο Σεννα στην Williams Renault...
Που ειναι το λαθος? ( μηπως δεν ηταν williams renault και ηταν σκετο renault? Αυτο ομολογω οτι δεν το θυμαμαι )
-
Παιδιά θέλω να πάω με ένα φιλαράκι στο Grand Prix Κωνσταντινούπολης...
Αν πάρουμε εισιτήρια γενικής εισόδου θα υπάρχει κάνα σημείο-ύψωμα να βλέπουμε και λίγο πίστα??
Της γενικής εισόδου έχουν 70 ευρώ και για Grandstand 150... Γενικά με το 70άρι το εισιτήριο θα νιώσουμε καθόλου f1 ή θα καθόμαστε στου διαόλου το π0*τσ0 και σε ίσωμα και δεν θα καταλαβαίνουμε τι περνάει??
Φοιτητές είμαστε οπότε τίθεται και θέμα budget... ή με τρένο η με λεωφορείο θα πάμε..
-
Anyone guys...????
Θέλω να κλείσω τα εισιτήρια και δεν ξέρω τι να κάνω.. Να πάρω General Pass ή για Εξέδρα?
-
Ο χρήστης Lewis έγραψε:
Παιδιά θέλω να πάω με ένα φιλαράκι στο Grand Prix Κωνσταντινούπολης...Αν πάρουμε εισιτήρια γενικής εισόδου θα υπάρχει κάνα σημείο-ύψωμα να βλέπουμε και λίγο πίστα??
Της γενικής εισόδου έχουν 70 ευρώ και για Grandstand 150... Γενικά με το 70άρι το εισιτήριο θα νιώσουμε καθόλου f1 ή θα καθόμαστε στου διαόλου το π0*τσ0 και σε ίσωμα και δεν θα καταλαβαίνουμε τι περνάει??
Φοιτητές είμαστε οπότε τίθεται και θέμα budget... ή με τρένο η με λεωφορείο θα πάμε..
Λοιπόν...έχω πάει Κωνσταντινούπολη. Γενικά πολύ καλό GP αν εξαιρέσεις τη ζέστη. Είχαμε πάει Αυγουστιάτικα βέβαια.
Είχαμε κάτσει σε κερκίδα, στην 7 και ήταν καλά γιατί τους βλέπαμε στα φρένα και μετά βλέπαμε τις στροφές πριν την εκκίνηση...ήταν πολύ καλό σημείο.
Το πιο ψηλό σημείο της πίστας είναι η ανηφόρα από τη 2η στη 3ή στροφή...αλλά γενικά μη περιμένεις να βλέπεις όλη τη πίστα από κάποιο σημείο.
Δε ξέρω αν πας για πρώτη φορά σε αγώνα F1, αλλά οι πίστες είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερες απ'ότι νομίζεις και σε καμία περίπτωση δε μπορείς να δεις όλη τη πίστα πιάτο από πουθενά.
Συνεπώς, επιλέγεις σημεία. Τα πιο σωστά σημεία είναι σε φρενάρισμα, με στενή στροφή ώστε να μπορείς να δεις τα μονοθέσια και τέλος να έχει γιγαντοθόνη.
Θα μου πεις...ωραίος...αλλά που να το ξέρω?!
Κοίτα αυτή η φώτο:
Είναι από το grandprix-tickets.com το site όπου προσωπικά αγοράζω τα εισιτήρια για F1. Κάνε click στη Τουρκία να δεις τιμές κλπ.
Με το 70άρι θα νιώσεις F1 εάν:
-Πας από τη Πέμπτη το μεσημέρι, μπεις στο pitwalk και δεις κάποια σημεία Γενικής εισόδου, ώστε να κρίνεις αν σου αρέσουν να κάτσεις το ΠΣΚ. Όταν επιλέξεις σημείο τότε:
-ΚΑΘΕ μέρα θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι στη πίστα τουλάχιστον στις 8 το πρωί
-Να φεύγεις ΠΑΝΤΑ νωρίτερα απ'όσο υπολογίζειςΜε τρένο/λεωφορείο θα πήξεις και νομίζω θα ταλαιπωρηθείς! Έχει ΠΑΡΑ πολύ κόσμο και θα φας ΠΟΛΥ ώρα σε μετακινήσεις!
Εάν είστε πολλοί...βάλτε λεφτά να νοικιάσετε αυτοκίνητο! Είναι ΠΟΛΥ καλύτερα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...ΑΛΛΑ να σκέφτεσαι να είσαι ΠΑΝΤΑ νωρίς στη πίστα!!! ΠΑΝΤΑ!
Τώρα...εάν μου λέγανε ντε και καλά να πάω Κων/πολη για F1 και με γενική είσοδο θα διάλεγα το κομμάτι στη Tribune 4. Όπως βλέπεις στη παραπάνω φώτο, το γκρι είναι γενική είσοδο και τα μικρά κιτρινάκια είναι εκεί που υπάρχουν γιγαντοθόνες. Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή...αλλά πρέπει να είσαι ΝΩΡΙΣ στη πίστα.
Αυτά!
Ο,τι άλλο θες...ρώτα!
-
Φίλε μου ειλικρινά σε υπερ-ευχαριστώ!!!!
Ήσουνα αναλυτικός και επεξηγηματικός και με βοηθάς πολύ!!!
Καλά προφανώς δεν περιμένω να βλέπω όλη την πίστα πιάτο, απλά ρώτησα αν θα υπάρχουν σημεία-υψώματα για να βλέπω την στροφή οπου θα κάθομαι, γιατί αν είσαι στο ίδιο υψόμετρο με την άσφαλτο δε νομίζω να καταλαβαίνεις και πολλά...
Απ'τις 8 το πρωί λες να είμαστε εκεί εε?? Εγώ έλεγα να πήγαινα κατά τις 11 και ότι θα ήταν και νωρίς κι'όλας.. Πάλι καλά που μου το πες....
Όσον αφορά το θέμα της μεταφοράς, υπάρχει και αυτοκίνητο αλλά η ταλαιπωρία της οδήγησης τόσες ώρες + βενζίνες + άγχος (λόγω Τουρκίας) δε ξέρω πόσο θα μας βολέψει. Το καλό με το τραίνο είναι ότι θα χουμε μόνο ένα backpack οπότε δεν θα έχουμε το άγχος των αποσκευών.
Πάντως και με το General εκεί που μπορείς να κάτσεις είσαι κάποια μέτρα ψηλότερα απ'τη πίστα (ώστε να βλέπεις το αντίστοιχο κομμάτι) ε....? Ήμαστε και φοιτηταρία και στριμογνώμαστε στο οικονομικό λίγο... Οπότε αν μπορούμε να γλυτώσουμε τα +70 που έχει το εισιτήριο για τις εξέδρες έχει καλώς....
Ότι άλλη συμβουλή θυμηθείς ρίχτην! Θα την έχω ευαγγέλιο!! ΤΗΧ again
edit: Απ'όσο είδα τον χάρτη ή στο Tribune 2 ή κοντά στο Tribune 2 μας βλέπω να αράζουμε... Έχει και οθόνη είναι και το S-άκι..
Η μεταφορά από και προς την πίστα είναι εύκολη ή αγγούρι??? Πας με αστικό λεωφορείο? με τραίνο? με ειδικά λεωφορεία για το GP? Τι να προτιμήσουμε? Πόση ώρα παίρνει?
-
Ο χρήστης Lewis έγραψε:
Απ'τις 8 το πρωί λες να είμαστε εκεί εε?? Εγώ έλεγα να πήγαινα κατά τις 11 και ότι θα ήταν και νωρίς κι'όλας.. Πάλι καλά που μου το πες....Ναι! Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να είσαι εκεί από τις 8 γιατί μετά πλακώνει κόσμος, δε βρίσκεις να παρκάρεις και επειδή δεν έχεις θέσεις...δε θα βρεις να κάτσεις και είναι αμαρτία για 3 ώρες χάσιμο ύπνου να χάσεις τον αγώνα/δοκιμαστικά κλπ. Δε πάτε για διακοπές...για F1 πάτε. Κι γω θα πάω Μόνζα φέτος...και έτσι την έχω δει, ξυπνάμε από νωρίς-νωρίς.
Όσον αφορά το θέμα της μεταφοράς, υπάρχει και αυτοκίνητο αλλά η ταλαιπωρία της οδήγησης τόσες ώρες + βενζίνες + άγχος (λόγω Τουρκίας) δε ξέρω πόσο θα μας βολέψει. Το καλό με το τραίνο είναι ότι θα χουμε μόνο ένα backpack οπότε δεν θα έχουμε το άγχος των αποσκευών.
Κοίτα...με το αυτοκίνητο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...και σε πληροφορώ ότι οι δρόμοι είναι εκπληκτικοί στη γείτονα χώρα!!! ΣΟΚ έπαθα!!! ΣΟΚ!!
Πάντως και με το General εκεί που μπορείς να κάτσεις είσαι κάποια μέτρα ψηλότερα απ'τη πίστα (ώστε να βλέπεις το αντίστοιχο κομμάτι) ε....? Ήμαστε και φοιτηταρία και στριμογνώμαστε στο οικονομικό λίγο... Οπότε αν μπορούμε να γλυτώσουμε τα +70 που έχει το εισιτήριο για τις εξέδρες έχει καλώς....
Ναι ναι...η άσφαλτο είναι χαμηλά...και είσαι υπερηψωμένος για να βλέπεις. Αλλά γιαυτό σου λέω να πας από Πέμπτη για να κάνεις βόλτα τη πίστα με την ησυχία σου να βρεις από τις θέσεις Γενικής εισόδου ποια είναι η καλύτερη. Εγώ εκ πρώτης όψεως βλέπω αυτή που σου είπα.
edit: Απ'όσο είδα τον χάρτη ή στο Tribune 2 ή κοντά στο Tribune 2 μας βλέπω να αράζουμε... Έχει και οθόνη είναι και το S-άκι..
Η μεταφορά από και προς την πίστα είναι εύκολη ή αγγούρι??? Πας με αστικό λεωφορείο? με τραίνο? με ειδικά λεωφορεία για το GP? Τι να προτιμήσουμε? Πόση ώρα παίρνει?
Λοιπόν...εμείς μέναμε στην Αγιά Σοφιά και κάναμε 45-60 λεπτά για τη πίστα. Είναι έξω από το κέντρο...και πρέπει να πας 2-3 φορές για να το βρεις. Γενικά θέλει οργάνωση. Χάρτες, ψάξιμο και έρευνα πριν πας εκεί. Λεωφορείο δεν είδα...έχει κάτι που σε πάνε στη πίστα αλλά αργούνε γενικά να φτάσουν. Είναι ΠΟΛΥ καλύτερα με αυτοκίνητο! Πίστεψέ με!
H tribune 2 που λες είναι καλή φάση...απλά δε θα έρχονται με ΟΛΑ να φρενάρουν και να έχει θέαμα...απλά θα περνάνε. Βασικά...τη Παρασκευή μπορείτε να αλλάξετε...και να κάνετε βόλτες να δείτε που σας αρέσει.
Τι άλλα?
Ο,τι άλλο θες, ρώτα.
-
υπαρχει η σκεψη να παμε 4 φιλοι οδικως στο σπα φετος.... εμπειριες?? τροπος που παμε?? εισητηρια? ποια αξιζουν???
γενικως οτι πληροφορια δεκτη
-
Δεν έχω πάει, αλλά από τη στιγμή που επιλέγεις ΣΠΑ, θα πρότινα να τα σκάσεις χοντρά και να κάτσεις στις Gold Eau Rouge γύρω στα 400Ε. Θα έχεις πανοραμική άποψη και θα βλεπεις περισσότερα πράγματα και ας μην έχει προσπεράσματα σε αυτό το σημείο.
Έιχα βρεί ένα site παλιά που εδειχνε φοτο από όλα τα stands σε όλες τις πίστες, αλλά δε το βρίσκω τώρα...http://i84.photobucket.com/albums/k8/ab ... 290070.jpg
edit:
Αυτό είναι το site αλλά δεν έχει photo από spa:
http://www.f1grandprixtours.com/belgian ... t-maps.php? -
http://www.skylines.gr/sports-travel/fo ... x_2649.htm
Για πέστε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.skylines.gr/sports-travel/formula-grand-prix_2649.htmΓια πέστε...
Που θες να πας για να σου πω.
-
- Θυμάμαι κάτι αντίστοιχα νούμερα πριν κάποια χρόνια για το ίδιο πακέτο και ήταν τα διπλάσια γιούρια. Τι έχει παιχτεί;
- Πρωτίστως (λόγω άδειας) για Ουγγαρία. Δευτερευόντως για Γερμανία (που νομίζω θα αξίζει περισσότερο και λόγω ring).
- Ναι ξέρω άμα το ψάξεις μόνος μου θα βγει φτηνότερα κλπ αλλά δεν το κόβω να έχω χρόνο να συντονίσω ολόκληρη αργοναυτική εκστρατεία...
- 12 χρόνια θέλω να πάω... Φέτος αξιώθηκε να δηλώσει ότι ψήνεται ο αδερφός μου...
-
μεσα στην κωνσταντινουπολη οδηγαμε; ή φοβομαστε; η πιστα ειναι μακρια;
Εκδρομές/Εισιτήρια F1 -- Πού?