-
Όχι εντάξει είναι σχετικά λογική για κερκίδα. Και νομίζω είναι όλες σκεπασμένες εκεί. Ίσως είναι λίγο τσιμπημένο από τη στιγμή που είναι για 2 μέρες αλλά φαντάζομαι ένας λόγος είναι η χώρα στην οποία βρίσκεται. Άποψή μου πάντως είναι ότι μπορείς να πας σε πολύ πιο ωραίες πίστες από άποψη θεάματος, φυσικής ομορφιάς και ιστορίας.
-
Οχι σε απόσταση 100 χλμ.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Νοίκιασε αμάξι. Σε όσα GP έχω πάει, πάντα νοικιάζω αμάξι.
Και συστήνω με μικτή ασφάλεια, γιατί οι χώροι στάθμευσης είναι μέρη επικίνδυνα για φθορές.
Ακριβώς!
ΠΑΝΤΑ μικτή!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι σε απόσταση 100 χλμ.χαχαχαχαχαχαχα πάω πάσο τότε!
-
-
Άστα...αυτό και το Spa το έχω άχτι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άστα...αυτό και το Spa το έχω άχτι.και γιατι δεν πας....
2 μερουλες ειναι...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και γιατι δεν πας....
2 μερουλες ειναι...
Είναι λίγο πιο πολύπλοκο από αυτό
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
και γιατι δεν πας....
2 μερουλες ειναι...
Λεφτά υπάρχουν.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
και γιατι δεν πας....
2 μερουλες ειναι...
Λεφτά υπάρχουν.
Mαζί τα φάγαμε.
-
Παίζει η εναλλακτική για τραίνο αντί αυτοκινήτου στη Monza;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παίζει η εναλλακτική για τραίνο αντί αυτοκινήτου στη Monza;Παίζει...αλλά να τη ξεχάσεις!
Νοίκιασε αμάξι ρε...γιατί κολλάς εκεί?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παίζει...αλλά να τη ξεχάσεις!
Γιατι να την ξεχασει;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Παίζει...αλλά να τη ξεχάσεις!
Γιατι να την ξεχασει;
-Connections
-Πρωινό ξύπνημα (ΠΟΛΥ νωρίτερα από το να νοικιάσει αυτοκίνητο)
-Ιταλοί που δε μιλάνε αγγλικά άρα αν χαθείς...την έκατσες
-ΤΙΓΚΑ τραίνα και πιθανότητες να το αφήσει για να πάρει το άλλο και άρα να καθυστερήσει, μεγάλες.Για 35-40 ευρώ τη μέρα (και για τους δύο...δυο άτομα θα είναι) δεν αξίζει.
Πόσο είναι το τραίνο?
-
Δεν εχεις εντελως αδικο αλλα αν τα εχεις οργανωσει ολα και εχεις προαγορασει τα εισητηρια τουλαχιστον 1,5 μηνα πριν τοτε εχεις και εκπτωση 50%...
εχω παει πολλες φορες επι κυριαρχιας Σουμαχερ και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ισα ισα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νοίκιασε αμάξι. Σε όσα GP έχω πάει, πάντα νοικιάζω αμάξι.
Και συστήνω με μικτή ασφάλεια, γιατί οι χώροι στάθμευσης είναι μέρη επικίνδυνα για φθορές.
Ακριβώς!
ΠΑΝΤΑ μικτή!
Με 0 συμμετοχή να συμπληρώσω εγω, εκτός κι αν καλύπτεται απο την πιστωτική κάρτα.
-
Ένας φίλος μου σκέφτεται να πάει Ουγγαρία του χρόνου για τον αγώνα. Ξέρει κανείς το κόστος των εισιτιρίων;
-
Το grande μπουρδέλο έξω από την πίστα υπάρχει ακόμα;
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Ένας φίλος μου σκέφτεται να πάει Ουγγαρία του χρόνου για τον αγώνα. Ξέρει κανείς το κόστος των εισιτιρίων;Και εγώ το σκέφτομαι για Ουγγαρία του χρόνου, αλλά δεν ξέρω τίποτα.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Ένας φίλος μου σκέφτεται να πάει Ουγγαρία του χρόνου για τον αγώνα. Ξέρει κανείς το κόστος των εισιτιρίων;H γενική είσοδος είναι συνήθως 105 ευρώ.
Σε κερκίδα εξαρτάται.
Ρίξε μια ματιά στα φετινά εισιτήρια, τα ίδια θα είναι και του χρόνου: http://www.grandprix-tickets.com/formul ... f1-tickets
Αεροπλάνο υπολόγισε ένα 200άρι, ξενοδοχείο 60 ευρώ η νύχτα, αυτοκίνητο 55 ευρώ τη μέρα...υπολόγισε ένα 700άρι χρειάζεται με όλα μέσα.
Εκδρομές/Εισιτήρια F1 -- Πού?