-
Εγω ειδα αρκετα SW.Πενταπορτο μονο ενα.
-
Jesus Christ and his Mother!!!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγω ειδα αρκετα SW.Πενταπορτο μονο ενα.Σοβαρά? Ούτε στην Μεσογείων κάτω, ούτε στην τσιμισκή επάνω ... δεν έχω δει ούτε ένα ...
Καλή επιτυχία να ευχηθούμε ... έστω για το sw ... -
Στη πισω κολωνα μου θυμιζει Volvo S 60..
Απο πισω φερνει σε Πασσατ CC,στο ασχημοτερο...
Πως τα καταφεραν?? -
cosneo
Δε μιλαω για Ελλαδα.Ειμαι εξωτερικο.Στην Ελλαδα το SW το βλεπω να πηγαινει ακλαφτο... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγω ειδα αρκετα SW.Πενταπορτο μονο ενα.
Σοβαρά? Ούτε στην Μεσογείων κάτω, ούτε στην τσιμισκή επάνω ... δεν έχω δει ούτε ένα ...
Καλή επιτυχία να ευχηθούμε ... έστω για το sw ...O Kostis20 πρέπει να μιλάει για εξωτερικό. Εδώ αν θέλεις να το δεις, κόψε μια βόλτα από το Carrefour στην είσοδο. Γιατί για να το αγοράσει κανείς, πολύ αμφιβάλλω!!!
-
Είπα και εγώ!!!
Πάντως σκέφτομαι αν το νέο Superb μοιάζει με Renault και το 4θυρο Laguna μοιάζει με Passat cc ... Μήπως η VAG και η Renault είναι συνεργάτες?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πρώτη φορά στην ιστορία τους καταπιάνονται με 4θυρο ...Καταπιάνονταν μέχρι και το 92-93 με την παρουσίαση της πρώτης Laguna που ήταν αποκλειστικά 5θυρη.
-
μην απογοητευεστε ευκολα σοπια ειναι
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Jesus Christ and his Mother!!! -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Καταπιάνονταν μέχρι και το 92-93 με την παρουσίαση της πρώτης Laguna που ήταν αποκλειστικά 5θυρη.Ναι, το 21 το ξέχασα ...
-
Η Renault έχει μεγάλη παράδοση στα πετυχημένα σχεδιαστικά 5θυρα
αμαξώματα, από την εποχή του υπέροχου R16 ήδη. Τα 4θυρα ήταν χλωμά,
τόσο σε σχέση με τα αντίστοιχα 5θυρα/SW, βλ. R18, R21, R9/11 κλπ, όσο
και σε σχέση με τα κλασικά αλλά πολύ πιο ισορροπημένα και όμορφα
αντίστοιχα Peugeot, βλ. 305, 405. Μάλλον η ιστορία επαναλαμβάνεται... -
Ναι, η αλήθεια είναι ότι τα sedan της Renault κάπου έχαναν πάντα. Ακόμα και το τελευταίο Megane εμένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ποτέ.
Το θέμα είναι ότι αν θυμάμαι καλά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Ghosn, με τη Laguna σκόπευαν να πάνε Αμερική, οπότε φαντάζομαι ότι εκεί θα στοχεύσει η sedan έκδοση.@νδρέας
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Η Renault έχει μεγάλη παράδοση στα πετυχημένα σχεδιαστικά 5θυρα
αμαξώματα, από την εποχή του υπέροχου R16 ήδη. Τα 4θυρα ήταν χλωμά,
τόσο σε σχέση με τα αντίστοιχα 5θυρα/SW, βλ. R18, R21, R9/11 κλπ, όσο
και σε σχέση με τα κλασικά αλλά πολύ πιο ισορροπημένα και όμορφα
αντίστοιχα Peugeot, βλ. 305, 405. Μάλλον η ιστορία επαναλαμβάνεται...το καλό είναι ότι αρχίζουμε λιιιγο και ξεφεύγουμε από τα σεντάν. Πολλοί 5θυρίζουν τα αμαξώματά τους βλέπε Ford Mondeo, Citroen Xantia, C5, C6 κτλ.
-
σήμερα πέτυχα 6-7 στο δρόμο απο των Σερρών (κατέβαιναν προς Θεσσαλονίκη) με ρουμάνικες πινακίδες.
απο τις φώτο είναι ομορφότερο πάντως...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το καλό είναι ότι αρχίζουμε λιιιγο και ξεφεύγουμε από τα σεντάν. Πολλοί 5θυρίζουν τα αμαξώματά τους βλέπε Ford Mondeo, Citroen Xantia, C5, C6 κτλ.Χμ... Αν δεις ανάποδα, η Citroen στα μεσαία εγκατέλειψε την πέμπτη πόρτα φέτος ενώ από την πρώτη C5 ήδη προσπαθούσε να την καμουφλάρει (όπως κάνει και η Skoda με το Superb), η Renault για πρώτη φορά φτιάχνει τετράθυρη Laguna και η Opel μάλλον εγκαταλείπει και αυτή την 5η πόρτα αφήνοντας μόνo τo mazda6 και τη Ford να επιμένει (και) με 5θυρο στη μεσαία κατηγορία από το 82, με μοναδική παύση το facelift του Sierra.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
το καλό είναι ότι αρχίζουμε λιιιγο και ξεφεύγουμε από τα σεντάν. Πολλοί 5θυρίζουν τα αμαξώματά τους βλέπε Ford Mondeo, Citroen Xantia, C5, C6 κτλ.
Χμ... Αν δεις ανάποδα, η Citroen στα μεσαία εγκατέλειψε την πέμπτη πόρτα φέτος ενώ από την πρώτη C5 ήδη προσπαθούσε να την καμουφλάρει (όπως κάνει και η Skoda με το Superb), η Renault για πρώτη φορά φτιάχνει τετράθυρη Laguna και η Opel μάλλον εγκαταλείπει και αυτή την 5η πόρτα αφήνοντας μόνo τo mazda6 και τη Ford να επιμένει (και) με 5θυρο στη μεσαία κατηγορία από το 82, με μοναδική παύση το facelift του Sierra.
@νδρέας
Είσαι σίγουρος;
-
Απλώς είναι το σύνδρομο της 'κούρσας' για χώρες σαν την Ελλάδα, Τουρκία κλπ.
Όλες οι Ιαπωνικές εταιρίες πλάσαραν και πλασάρουν τα 5θυρα (liftback) σαν πιο σπορ και λειτουργικές εκδόσεις, Mazda 6, Toyota Avensis, Nissan Primera και τα ευρωπαικά Mondeo και Vectra...
Οι Γάλλοι δε το θεωρούσαν πέρα απο τα τετρημένα γι'αυτό υπήρχαν ιδίως στα μεγάλα τους μόνο 5θυρα, τα ΧΜ, C6, Safrane, Laguna απέναντι στα 'συντηρητικά' Peugeot 406, 407, 607 κλπ. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
:hmmm: Είσαι σίγουρος;Για να πω την αλήθεια, όχι, δεν είμαι. Από την άλλη δεν έχω δει ποτέ κανένα.
Γι' αυτό το facelift μιλάω, για τα προηγούμενα ξέρω ότι υπήρχε.
@νδρέας
-
Γκουχ γκουχ...υπάρχει θέμα για 5θυρα μεγάλα...
Την είδα δυο φορές λάιβ και σταματημένη και δεν είναι άσχημη. Το 6αρι πάντως είναι σαφώς πιο δυναμικό και ωραίο για τα δικά μου -και νομίζω της πλειοψηφίας- γούστα. Δεν έχει και σοβαρούς κινητήρες, οπότε...πάειιιιι!
Renault Laguna III