-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μην ορκίζεσαι...
p10 το πρώτο,p11 το δεύτερο,p11-144 το ανανεωμένο και p12 το τρέχον.2 ειτανε τα Ρ10.
Το πρωτο ητανε απο το 90 η 91 αν δεν κανω λαθος , μεχρι το 93 απο το 94 μεχρι την αλλαγη του μοντελου σε Ρ11 κυκλοφορουσε εκεινο με τα μαυρα πισω φωτα, την λιγο διαφορετικη μασκα μπροστα και τους προφυλακτηρες.
Οσο αφορα τις εκδοσεις: Μπαχαλο!
Πραγματακια που δεν τα εχει το δευτερο τα εχει το πρωτο και το αναποδο!Στα υπολοιπα συμφωνω με τον φιλο.
Α και κατι ακομα: Στις ΗΠΑ κυκλοφορουσε σαν Infiniti G20 με πολυ ποιο πλουσιο εξοπλισμο!
-
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Μην ορκίζεσαι...
p10 το πρώτο,p11 το δεύτερο,p11-144 το ανανεωμένο και p12 το τρέχον.2 ειτανε τα Ρ10.
Το πρωτο ητανε απο το 90 η 91 αν δεν κανω λαθος , μεχρι το 93 απο το 94 μεχρι την αλλαγη του μοντελου σε Ρ11 κυκλοφορουσε εκεινο με τα μαυρα πισω φωτα, την λιγο διαφορετικη μασκα μπροστα και τους προφυλακτηρες.
Οσο αφορα τις εκδοσεις: Μπαχαλο!Ένα είναι το p10. Απλώς ανανεώθηκε το 1994, δεν είναι λόγος αυτός για να αλλάξει ο κωδικός του. Το ίδιο συμβαίνει και με το τωρινό (p12). Ανανεώθηκε αλλά δεν άλλαξε ο κωδικός. Το p11-144 θεωρήθηκε ένα σχεδόν καινούριο μοντέλο απο τη Nissan για αυτό και 'τροποποιήθηκε' και ο κωδικός του.
Όσο για το G20 έχεις δίκιο. Ευτυχώς το κατάλαβαν όμως και μετά το αντίστοιχο δικό μας p11 σταμάτησαν αυτή την αντιστοιχία μιας και ο εξοπλισμός δε κάνει ένα μοντέλο απο μόνο του πιο πολυτελές. Είναι 'λίγα' τα Primera για να κυκλοφορούν και ως Ιnfiniti (απο άποψη πολυτέλειας και κύρους). Στις αρχές της δεκαετίας του '90 κάτι μπορεί να γινόταν αλλά αργότερα...
-
To P11-144 θεωρω οτι πολυ σωστα θεωρηθηκε διαφορετικο μοντελο γιατι οι διαφορες με το προηγουμενο ειναι εκτεταμενες στην εμφανιση παντα στην οδικη συμπεριφορα οχι...Και μιλαω εκ πειρας μιας και εχουν περασει απ' τα χερια μου και τα δυο...
Οσον αφορα την Infinity στην αρχη που δημιουργηθηκε σκοπος της δεν ηταν να χαρακτηριστει η πολυτελης Nissan απλα να προωθηθουν καποια μοντελα στην Αμερικη λογο του αποκλεισμου που επαιζε τοτε (μην με βαζετε να το αναλυσω αυτο ) -
Έχω ένα Nissan Sunny 1,4 SLX του 1992, από το οποίο είμαο απόλυτα ευχαριστημένος, με εξαίρεση την έλλειψη υδραυλικού τιμονιού. Επειδή το ίδιο αμάξωμα κυκλοφόρησε μέχρι το 1995-1996 και βγήκε με υδραυλικό τιμόνι, γνωρίζει κανείς το αν, πώς και που μπορεί να γίνει η εν λόγω μετατροπή και με ποιο κόστος;
-
Τελικα το NOTE το εχει οδηγησει κανεις να μας πει εντυπωσεις;;
Στον ξενο τυπο (και ο Φιλλιπακοπουλος) γραφουν πολυ καλα λογια για την συμπεριφορα του στο δρομο.
Οι 4 τροχοι και το Auto Τριτη, το ψιλοθαβουν στον συγκεκριμενο τομεα. -
Ο χρήστης JEANSKYLINE έγραψε:
Οσον αφορα την Infinity στην αρχη που δημιουργηθηκε σκοπος της δεν ηταν να χαρακτηριστει η πολυτελης Nissan απλα να προωθηθουν καποια μοντελα στην Αμερικη λογο του αποκλεισμου που επαιζε τοτε (μην με βαζετε να το αναλυσω αυτο )
Δε νομίζω πως ισχύει αυτό. Αυτός ήταν ο σκοπός (δε ξέρω αν υπήρχε και άλλος αν και πιθανότατα αναφέρεσαι στο περιορισμό εισαγωγών αυτοκινήτων που δε παράγονταν εντός των Η.Π.Α.) και ακολούθησε την κίνηση της Lexus. Δε λέω πως δεν ήταν συνολικά πολυτελής αλλά τα μικρότερα της μοντέλα, τα G20, δεν ήταν ίσως οτι πολυτελέστερο...
-
Ο χρήστης davros έγραψε:
Έχω ένα Nissan Sunny 1,4 SLX του 1992, από το οποίο είμαο απόλυτα ευχαριστημένος, με εξαίρεση την έλλειψη υδραυλικού τιμονιού. Επειδή το ίδιο αμάξωμα κυκλοφόρησε μέχρι το 1995-1996 και βγήκε με υδραυλικό τιμόνι, γνωρίζει κανείς το αν, πώς και που μπορεί να γίνει η εν λόγω μετατροπή και με ποιο κόστος;Η μετατροπή γίνεται δυστυχώς όμως χωρίς να γνωρίζω περισσότερα για το κόστος. Θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να βρω περισσότερες πληροφορίες.
-
Ευχαριστώ, βασικά με ενδιαφέρει που και πώς μπορεί να γίνει η μετατροπή με ασφάλεια και χωρίς άλλες επιπτώσεις στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμ, έπρεπε να έχεις πάει στη Μαλακάσα το βράδυ της Κυριακής και να το ακούσεις LIVE! Ποιος σου είπε να το ακούς στο αμάξι?(ΥΓ: δικός μας κι εσύ...)
Τελευταία, παίζει κανονικά. Μήπως του έκανα shock treatment, ακούγοντας Vivaldi και Nirvana με διαφορά μισής ώρας?
-
Α, μπορεί. Εγώ κάνω συχνά τέτοιες κινήσεις (Wu Tang Clan σε Wagner σε M.J. σε Υπόγεια Ρεύματα κοκ).
-
Καλημέρα σε όλους. Ένας φίλος, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού έχει ένα Nissun Sunny του 1995 full αυτόματο και extras, δερμάτινο σαλόνι, με 20000 χλμ. μόνο.
Πόσα θα μπορούσε να πιάσει αυτό το αυτοκίνητο αν το πουλήσει για μη σαπίζει στα Parking. Αξίζει τον κόπο να το πουλήσει και να νοικίάζει αυτοκίνητο για τον 1 μήνα το χρόνο που χρειάζεται αυτοκίνητο στην Ελλάδα ή να κρατήσει το Nissan. Τι λέτε;
-
Ο χρήστης davros έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Ένας φίλος, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού έχει ένα Nissun Sunny του 1995 full αυτόματο και extras, δερμάτινο σαλόνι, με 20000 χλμ. μόνο.Υποθέτω εννοείς ότι το έχει εδώ.
-
Εννοείται!!
-
Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να το πουλήσει αν σκεφτεις οτι το αμαξι δεν προκειται να πουληθει πανω απο 4.000 ευρω...και για ενοικιαση αυτοκινητου θα θελει καπου στα 600 ευρω το μηνα!!!
Αν παντως αποφασισει να το πουλησει πες το μπορει να ειναι ενδιαφερον αμαξι... -
Ο χρήστης davros έγραψε:
Ευχαριστώ, βασικά με ενδιαφέρει που και πώς μπορεί να γίνει η μετατροπή με ασφάλεια και χωρίς άλλες επιπτώσεις στο αυτοκίνητο.Η αλλαγή μπορεί να γίνει οπουδήποτε μπορεί να αλλαχθούν κρεμαγιέρα, αντλία και οι απαραίτητες τροχαλίες. Το κόστος με καινούρια τα παραπάνω ίσως να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ. Θα συνέφερε να ψάξεις λιγάκι σε μάντρες ιαπωνικών ανταλλακτικών στη Φρατζή ή τη Λιοσίων πριν επιχειρήσεις κάτι τέτοιο. Το κόστος θα είναι αρκετά μικρότερο.
Όσο για το Sunny δε νομίζω πως πάνω αξίζει να το πουλήσεις σε καμία περίπτωση. Τα χρήματα θα είναι πολύ λίγα και ας είναι σε καλή κατάσταση. Κράτησέ το να το χαρείς.
-
Ευχαριστώ, χρήσιμες οι πληροφορίες. Ξεκινάω το σαφάρι αμέσως. Όσο για το nissan, του είπα ήδη τα ίδια κι εγώ και μάλλον έτσι θα γίνει.
-
Ειμαι πολύ κοντά στην αγορά ενός Primera.Θα ήθελα αν υπάρχουν σχόλια και κρίσεις απο ιδιοκτήτες του νέου Primera.Μέχρι σήμερα οδηγώ ένα Opel Vectra 1.6 (1998).
-
Πιο ενδιαφέρον οδηγικά απο αυτό που είχες έως τώρα, σίγουρα πιο αξιόπιστο. Γενικά αν σου αρέσει η εξωτερική του σχεδίαση (απο τα πιο όμορφα για εμένα) και το εσωτερικό του (ιδιόμορφο για τη κατηγορία,συνηθίζεται εύκολα πάντως) προχώρησε στην αγορά του.
Υ.Γ. Δεν είμαι κατοχος,απλώς έχω μικρή εμπειρία με τέτοιο.
-
Καλημερίζω την παρέα & καλό μήνα σε όλους.
Δεν θέλω να σας ζαλίσω & πολύ.Επειδή είμαστε αρκετά κοντά στην απόκτηση ενός micra!!! .θα ήθελα μερικές γνώμες κατόχων.
Έχω ακούσει ότι είναι αρκετά τσιμπιμένα στα σέρβις.Δηλ.π.χ.Μια απλή αλλαγή λαδιών πόσο κοστίζει;;& ένα γενικό σέρβις;;& κάθε πότε είναι λάδια & σέρβις;
Έχω ακούσει ότι είναι πολύ αξιόπιστα αυτ/τα & γενικά δεν βγάζουν ζημιές!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Καλημερίζω την παρέα & καλό μήνα σε όλους.
Δεν θέλω να σας ζαλίσω & πολύ.Επειδή είμαστε αρκετά κοντά στην απόκτηση ενός micra!!! .θα ήθελα μερικές γνώμες κατόχων.Γνώμες έχουν γραφτεί αρκετές εδώ, κοίτα τις παλαιότερες δημοσιεύσεις.
Έχω ακούσει ότι είναι αρκετά τσιμπιμένα στα σέρβις.Δηλ.π.χ.Μια απλή αλλαγή λαδιών πόσο κοστίζει;;& ένα γενικό σέρβις;;& κάθε πότε είναι λάδια & σέρβις;
Έχω ακούσει ότι είναι πολύ αξιόπιστα αυτ/τα & γενικά δεν βγάζουν ζημιές!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωνΜια απλή αλλαγή λαδιών μου στοιχίζει όσο κάνει το λιπαντικό (που εγώ αγοράζω απο μόνος μου καθώς στη Νιssan βρείσκεις μονάχα ορυκτέλαιο 15-40) συν 6 ευρώ το φίλτρο. Τίποτα άλλο (εργατικά ή κάτι άλλο)
Για τα μεγάλα σέρβις δε θα πληρώσεις περισσότερο απο ότι ισχύει στα Yaris αλλά λιγότερο απο ότι στα Polo ή Clio π.χ.
NISSAN FORUM