-
Σου σβήνει ποτέ ενώ είσαι ακίνητος;
-
Την πεταλουδα την εχεις καθαρισει ποτε;
-
όχι δεν σβήνει , απλά όταν βγάλω ταχύτηττα χαμηλώνει παρά μα πάρα πολύ τις στροφές και εκεί ή σβήνει ή επανέρχεται στο ρελαντί.Παίρνει αμέσως μπροστά μετά.
Το ρελαντί του ώρες ώρες δεν το ακούω καλά , σαν να τρέμει λίγο ο κινητήρας.. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την πεταλουδα την εχεις καθαρισει ποτε;ναι ο 2 ος μάστορας την καθάρισε...
-
Δεν ξέρω ακριβώς το μοτέρ σου, αλλά θα κοιτούσα αφενός το βηματικό για το ρελαντί (αν έχει τέτοιο) αφετέρου αν στο κάνει εν κινήσει μπορεί να μην παίρνει σωστό σήμα ταχύτητας ο εγκέφαλος από το κιβώτιο.
-
δεν ξερω τι να πω , μου είπε κάποιος για αισθητήρα Λ.
Ξέχασα να πω ότι τα καυσαέρια από πίσω μυρίζουν πάρα πολύ. Μιλάμε λες και την καίει άκαυτη την βενζίνη..
Μήπως ο καταλύτης?? -
Aν είχες πρόβλημα θεωρητικά θα άναβε το λαμπάκι μηχανής.
Ανάλυση καυσαερίων έχεις κάνει;
-
όταν άλλαξα την τελευταία φορά τον μετρητή (πέρσυ) , μετά από 1 βδομάδα πέρασα Κ.Τ.Ε.Ο , ολα καλά , με μετρήσανε μια χαρα , όμωσ τώρα πλεόν βρωμάει σαν τζιμινιέρα από πίσω..
-
E να το κοιτάξεις τότε.
-
Nissan Withdraws from Most Motor Shows in 2009
In a bid to rationalise motor show expenditure over the coming year, Nissan have cut back their attendance at international shows by over half with further potential cuts set to be made on a regional level. Last month's Detroit show was already given the chop and will remain off the table for the next fiscal year with attendance by Nissan and Infiniti brands only at New York, Shanghai and Tokyo in 2009 and Geneva in 2010.
Notably set to skip Frankfurt in September this year, Nissan join Mitsubishi in striking off the world's biggest from the motor show calendar, while makers Suzuki and Mitsubishi also took to sitting out Detroit 2009. It's all owing to a downturn in sales that have so far necessitated 20,000 global job cuts (or 8.5% of the workforce) and generated Nissan's first loss of nearly $3bn in the financial year to March.
But in cutting back on auto shows and thus the traditional new model launch tactics, Nissan plans to get creative. The company is set to introduce some 9 new models over the 2009 fiscal year and aims to mix things up a little. Their attendance at the four major international motor shows will showcase traditional debuts but 'new and innovative strategies and tactics' can also be expected. Darkened teaser shots are getting tiring, so bring on the innovative.
Ο Γκον πήρε το όπλο του ή η Νισσάν πάει ξανά για τα ωραία χρόνια μέχρι το 1999; Τέσσερις εκθέσεις σε διάστημα ενός χρόνου, σνομπάροντας την ευρωπαϊκή αγορά; Πού είναι το πισωκίνητο κουπέ που μας υποσχέθηκε ένα χρόνο πριν περίπου;
Χαζός δεν είναι και από ό,τι είδα, θα τρέξουν αρκετά πιο γρήγορα οι 'περιβαλλοντικές' λύσεις, αν και ο ίδιος είναι που έλεγε πέρσι πάλι ότι ο μέσος καταναλωτής είναι διατεθειμένος να δώσει 0 ευρώ παραπάνω για ένα πράσινο όχημα.
Για να δούμε...
-
Αν το κράτος του δίνει 200 εως 700 ευρώ όμως?
-
Για όχημα που εξ ορισμού κοστίζει παραπάνω; Είναι σαν να του δίνει 200 έως 700 ευρώ, αλλά με προσαύξηση άλλων 4-5 χιλιάδων.
Καλό το κίνητρο των μηδενικών τελών/ταξινομητικών, καλή και η 'πράσινη' έκπτωση αλλά δεν παύουν να είναι επεμβάσεις του κράτους, που γενικά δεν κάνουν καλό στις αγορές.
-
Καλλησπέρα, έχω το micraki comfort, μοντέλο 2001. Το οποίο μου δημιουργησε κάποια προβλήματα, τελικά το πέρασα απο το διαγνωστικό της nissan και μου είπαν πως πρέπει να αλλάξω τον μετρητή αέρος. Μου έβγαλαν ενα αρκετά μεγάλο κοστολόγιο. Την στιγμή που δεν ειναι σιγουρο πως φταίει ο μετρητής αέρος ψάχνω να βρω εναν μεταχειρισμένο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο που μπορώ να τον βρω;
Ευχαριστώ
-
Στη θέση σου θα δοκίμαζα ένα άλλο συνεργείο που θα έκαναν την τράμπα με έναν που να δουλεύει. Αν δεν είναι κάτι το ειδικό στα νισσάν είναι πολύ ευκολο να βγεί και να μπεί.
Αν και υπάρχει πιθανότητα να τον γλιτώσεις και με ένα καθάρισμα -
Μέσα σε ένα χρόνο το έχω ήδη καθαρίσει δυο φορές, το μικράκι μου μετά απο κάποια χιλιόμετρα μπουκώνει. Το έχουν δει τεσσερις μηχανικοί και ολοι συμφωνούν πως μάλλον ειναι ο μετρητής. Είναι μεγάλο το κόστος του ανταλλακτικού για ένα μαλλον. Κατα τα άλλα ειναι σκυλι, εξι χρόνια τώρα δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Δεν βρήκα καποιο συνεργείο που μπορεί να μου βάλει καποιον άλλον ωστε να σιγουρευτούμε, εξου και ψάχνω μεταχειρισμένο. Μήπως ξέρεις που μπορώ να απευθυνθώ;
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
-
Πες πού μένεις και μπορει να βρεθεί κάποιος να συστήσει συνεργείο.
Εγώ λίγο δύσκολο -
Όντως, δεν είδα το προφίλ σου!
Σε οποιαδήποτε περιοχή των Δυτικών Συνοικιών Αττικής κι αν είναι το συνεργείο με βολεύει. Και γενικά στην Αττική, αν ειναι να σιγουρευτώ για τον μετρητή, παω. -
Ειμαστε οικογενειακως κατοχοι nissan.Ο πατερας μου almera, ο αδερφος micra και εννοειται εγω τα οδηγουσα και τα δυο και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.Περα απο τα καθορισμενα service ποτε δεν χρειαστηκαν κατι παραπανω. Μονο το micra που ο αδερφος μου το ειχε κανει κουδουνιστρα ετριζε μετα απο 6 χρονια ελαχιστα το ντουλαπακι του συνοδηγου.Το παραπονο μου ειναι οτι τωρα που θελω να αγορασω και εγω αυτοκινητο και με ενδιαφερει καποιο hatchback με λυπη διαπιστωνω οτι η nissan εχει μεινει πολυ πισω στην κατηγορια αυτη.Υποτιθεται το tiida ανηκει στην κατηγορια αυτη αλλα ο σχεδιασμος αυτου του αυτοκινητου μονο νεανικος δεν μπορει να χαρακτηριστει.Μπορει απο αποψη επιδοσεων τιμης και εξοπλισμου να ειναι σχετικα ανταγωνιστικο με αλλα μοντελα της ιδιας κατηγορια αλλα απο αποψη εμφανισης ειναι αστα να παν.Και η σχεδιαση ενος αυτοκινητου ειναι πολυ σημαντικη.Πιστευω οτι δεν ειναι μονο προσωπικη αποψη αυτη καθως απο τις πωλησεις του συγκεκριμενου μοντελου μαλλον και η πλειψηφια των αγοραστων δεν εχει συγκινηθει απο αυτο το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης mariamg έγραψε:
Καλλησπέρα, έχω το micraki comfort, μοντέλο 2001. Το οποίο μου δημιουργησε κάποια προβλήματα, τελικά το πέρασα απο το διαγνωστικό της nissan και μου είπαν πως πρέπει να αλλάξω τον μετρητή αέρος. Μου έβγαλαν ενα αρκετά μεγάλο κοστολόγιο. Την στιγμή που δεν ειναι σιγουρο πως φταίει ο μετρητής αέρος ψάχνω να βρω εναν μεταχειρισμένο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο που μπορώ να τον βρω;Ευχαριστώ
Έχω ALmera του 2000 και έχω αλλάξει μετρητή 2 φορές και πάω για 3 !!!!
κόστος περίπου 180 ευρώ την φορά. -
NISSAN FORUM