-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Καλημερίζω την παρέα & καλό μήνα σε όλους.
Δεν θέλω να σας ζαλίσω & πολύ.Επειδή είμαστε αρκετά κοντά στην απόκτηση ενός micra!!! .θα ήθελα μερικές γνώμες κατόχων.Γνώμες έχουν γραφτεί αρκετές εδώ, κοίτα τις παλαιότερες δημοσιεύσεις.
Έχω ακούσει ότι είναι αρκετά τσιμπιμένα στα σέρβις.Δηλ.π.χ.Μια απλή αλλαγή λαδιών πόσο κοστίζει;;& ένα γενικό σέρβις;;& κάθε πότε είναι λάδια & σέρβις;
Έχω ακούσει ότι είναι πολύ αξιόπιστα αυτ/τα & γενικά δεν βγάζουν ζημιές!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωνΜια απλή αλλαγή λαδιών μου στοιχίζει όσο κάνει το λιπαντικό (που εγώ αγοράζω απο μόνος μου καθώς στη Νιssan βρείσκεις μονάχα ορυκτέλαιο 15-40) συν 6 ευρώ το φίλτρο. Τίποτα άλλο (εργατικά ή κάτι άλλο)
Για τα μεγάλα σέρβις δε θα πληρώσεις περισσότερο απο ότι ισχύει στα Yaris αλλά λιγότερο απο ότι στα Polo ή Clio π.χ.Νά'σαι καλά!Ευχαριστώ!!!
-
Να συνεισφερω και εγω αλλα να πω για κοστος χρησης του Αλμερα μου , οτι ειναι εξεφτελιστικα φθηνο για το αμαξι αυτο.
Αλλαγη Λαδιων και φιλτρο-> ~35 -
[quote='pipikikinos']Να συνεισφερω και εγω αλλα να πω για κοστος χρησης του Αλμερα μου , οτι ειναι εξεφτελιστικα φθηνο για το αμαξι αυτο.
Αλλαγη Λαδιων και φιλτρο-> ~35 -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Δεν μπορώ να πω ότι είναι & υψηλές τιμές,μια χαρά είναι & πολύ καλά μάλιστα.Εξάλλου το θέλω ως 2ο αυτ/το μέσα στην πόλη αποκλειστικά & πιστεύω ότι είναι αξιόπιστο...
Νά'σαι καλά!!Kαι με το παραπάνω...
-
Χτες το απόγευμα πήγα & είδα το micra.Ωραίο αμάξι, όμορφο,μικρό δλδ ότι ήθελα για ένα μικρό εντός πόλης αποκλειστικά.Φτάνει περίπου τα 11500€ & μου δίνει δώρο r/cd,συναγερμό & αισθητήρες παρκαρίσματος.Απ'όλα τα άλλα που είδαμε εκτός Nissan αυτό μας έκανε εντύπωση & μάλλον προς τα κει κλείνουμε.
-
Για να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι είναι αυτές οι 'καλοκαιρινές προσφορές' που διαφημίζει η Nissan στην τηλεόραση;
Για τους μήνες Ιούνη-Ιούλη ήξερα ότι κάνουν δώρο στο Primera το δερμάτινο σαλόνι, συναγερμό, πατάκια και αισθητήρες παρκαρίσματος. Άλλαξε τίποτε;
-
Ο χρήστης geokap έγραψε:
Ειμαι πολύ κοντά στην αγορά ενός Primera.Θα ήθελα αν υπάρχουν σχόλια και κρίσεις απο ιδιοκτήτες του νέου Primera.Μέχρι σήμερα οδηγώ ένα Opel Vectra 1.6 (1998).Aναρωτιεμαι κιολας πως δεν ειχες επιλεξει και το 1998 το Primera!
Μετρο συγκρισης με το παλιο σου αμαξι δεν υπαρχει το σημερινο Primera ειναι ενα αμαξι με πολυ καλη οδικη συμπεριφορα και με δεδομενη την τιμη του απ τις καλυτερες προτασεις στην κατηγορια του μονοδικο μειωνεκτημα ειναι η εξωτερικη του εμφανιση η οποια για καποιους ειναι και πλεονεκτημα.
Απο εκει και περα σαν συμβουλη σου λεω να μην επιλεξεις το 1.6 το βαρυ του αμαξωμα το κανει πολυ αργο -
Μια μικρη συντονη ιστορια με φωτογραφιες απο ολα τα αμαξια της Nissan
http://www.nismoclub.gr/forum/index.php ... 131.0.html -
RB28
Και ομως υπαρχει αυτο το μοτερ!!!
http://www.nismoclub.gr/forum/index.php ... 651.0.html -
Ειμαι κι εγω κάτοχος ενός Almera 11/99 3d, με 135000χλμ ,πολύ ευχαριστημένος, το αμάξι δεν έχει βγάλει τίποτα αλλά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (πιτσιρικάς ενός χρόνου και σχεδιάζουμε για δεύτερο) είπα να πάρω ένα MPV.Η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάω στην Nissan όπου είδα το Note.Καλό και με καλό κινητήρα στα 1.600 αλλά όχι με ικανοποιητικούς χώρους για τα σχέδια μου.Η άλλη επιλογή ήταν το Primera sw,αλλά δεν έχει τα mpvστικα (βγάλσιμο καθισμάτων,εξτρα θήκες) άλλων μοντέλων που κοιτάω όπως το C-max η το Scenic.
Κρίμα γιατί ήθελα Nissan και θα μπορούσα στην αντιπροσωπεία (Τερζής) να δώσω πιο εύκολα το δικό μου. -
Ο χρήστης P0SID0NAS έγραψε:
Ειμαι κι εγω κάτοχος ενός Almera 11/99 3d, με 135000χλμ ,πολύ ευχαριστημένος, το αμάξι δεν έχει βγάλει τίποτα αλλά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (πιτσιρικάς ενός χρόνου και σχεδιάζουμε για δεύτερο) είπα να πάρω ένα MPV.Η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάω στην Nissan όπου είδα το Note.Καλό και με καλό κινητήρα στα 1.600 αλλά όχι με ικανοποιητικούς χώρους για τα σχέδια μου.Η άλλη επιλογή ήταν το Primera sw,αλλά δεν έχει τα mpvστικα (βγάλσιμο καθισμάτων,εξτρα θήκες) άλλων μοντέλων που κοιτάω όπως το C-max η το Scenic.
Κρίμα γιατί ήθελα Nissan και θα μπορούσα στην αντιπροσωπεία (Τερζής) να δώσω πιο εύκολα το δικό μου.Παντως υπαρχει και η λυση καποιου SUV της Nissan οπως του X-Trail η του quasqai (που ερχεται συντομα) τα οποια εχουν και πολυμορφικες ιδιοτητες.
-
Ο χρήστης P0SID0NAS έγραψε:
Κρίμα γιατί ήθελα Nissan και θα μπορούσα στην αντιπροσωπεία (Τερζής) να δώσω πιο εύκολα το δικό μου.Παντως υπαρχει και η λυση καποιου SUV της Nissan οπως του X-Trail η του quasqai (που ερχεται συντομα) τα οποια εχουν και πολυμορφικες ιδιοτητες.
-
Γειά σας παίδες, να μην σας πολυζαλίζω, έχω ένα αλμερα gti εδώ και 6 μήνες περίπου και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το σήμα 2.0GTI γιατί όταν πήρα το αυτοκίνητο δεν το είχε πάνω;
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Γειά σας παίδες, να μην σας πολυζαλίζω, έχω ένα αλμερα gti εδώ και 6 μήνες περίπου και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το σήμα 2.0GTI γιατί όταν πήρα το αυτοκίνητο δεν το είχε πάνω;
Kαλύτερο είναι έτσι...
Διαφορετικά στη Nissan αλλά θα το χρυσοπληρώσεις ή σε κάποια μάντρα με τροπέτα και μτχ ανταλλακτικά. -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Γειά σας παίδες, να μην σας πολυζαλίζω, έχω ένα αλμερα gti εδώ και 6 μήνες περίπου και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.Μίλησέ μας για το GTi σου φίλε μου...6 μήνες το έχεις και δεν μας λες τίποτα!
-
Τι να πω βρε παιδιά;
Είχα κάποια προβλήματα:http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight=
αλλά τώρα το έχω φέρει σε μία νορμάλ κατάσταση.
Κερσίζω σε αξιοπιστία και γκάζι, χάνω σε άνεση και σε κρατήματα (σε σχέση με το παλιό).
Λίγο πολύ τα περίμενα. Έχω οδηγήσει συστηματικά 2 νισάν μέχρι τώρα και άλλο ένα τουότα (κορόλα). Ντάξει, τι να λέμε. Στο κορόλα δεν είχαμε αλλάξει ποτέ ΟΥΤΕ λαμπάκι.
Στο άλλο νισάν, ένα σάνυ 90 μοντέλο, λάδια βεντζίνη και μία φορά στην τριετία ένα ψιλοσέρβις (δεν κάνει και πολλά χλμ). Σκυλιά πραγματικά, αλλά ο περισσότερος κόσμος τα έχει συνδυάσει με αυτό ακριβώς, δηλαδή την αξιοπιστία και την 'οικογενειακότητα'.
Το σήμα GTI το θέλω εν μέρει για αυτό. Έχω βαρεθεί να μου κολάνε κάτι άστρα 1600 ή 316 - 318 από πίσω και να μου παίζουν φώτα ενώ εγώ απλά περιμένω να παραμερίσει ο σαλίγκαρος ο μπροστινός για να τον περάσω. Μετά βέβαια καταλαβαίνουν ότι δεν είμαι αργός, αλλά τι να το κάνεις... μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έ, με το σηματάκι πιστεύω να το περιορίσω αυτό.
Αυτά....
-
Στην Αθήνα υπήρχε ένα μαγαζί που είχε όλα τα σήματα (και Slyline GT-R34) αλλά δε θυμάμαι που είναι. Θα προσπαθήσω να θυμηθώ.
Ρώτα στη Nissan,δε νομίζω να κοστίζει πολλά. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Στην Αθήνα υπήρχε ένα μαγαζί που είχε όλα τα σήματα (και Slyline GT-R34) αλλά δε θυμάμαι που είναι. Θα προσπαθήσω να θυμηθώ.
Ρώτα στη Nissan,δε νομίζω να κοστίζει πολλά.Παύλο, αν μπορείς να θυμηθείς θα με υποχρεώσεις...
Δεν ξέρω καν αν είναι αυτοκόλητο ή αν μπαίνει με τρύπες. Αν είναι έτσι, ο παλιός ιδιοκτήτης έχει στοκάρει τις τρύπες και δεν έχω καμία όρεξη να τις ξανανοίγω. Αν λοιπόν βρω ιμιτασιόν θα είναι και φθηνό και αυτοκόλητο οπότε βολεύει διπλα!
Από skyline βρίσκω και στο ebay, αλλά το δικό μου (2.0GTI μέ κόκκινα) είναι σπάνιο μάλλον...
-
Τα περισσότερα νισσανικά αυτοκόλλητα είναι χωρίς τρύπα.
Πάντως, να σου πω την αλήθεια, καλύτερα χωρίς...
-
Αυτοκολλητο ειναι σιγουρα...και απο οσο θυμαμαι φαινεται και πολυ ψευτικο να σε ενημερωσω επισης οτι βλεπωντας τωρα τον καταλογο αξεσουαρ για το Ν15 παρατηρω οτι υπαρχουν και χρυσα λογοτυπα (τελειως κιτς!!! )
NISSAN FORUM