-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
χμ... με gmail πάιρνω συνέχεια τέτοια mail. Μήπως έχεις βάλει εσύ κάποιο φίλτρο ασφαλείας? Αν στείλω σκέτο το .exe, θα το κόψει σίγουρα, γι' αυτό το ζιπάρισα. Πες μου πώς θέλεις να το στείλω και θα το κάνω αύριο το πρωί πάλι.
Έιμαι εντάξη έχω βρεί τελικά.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια.
Δεν έχω βάλει κάποιο φίλτρο αλλά αυτό που παρατήρησα είναι πως αν μου στείλουν το λαμβάνω αλλά εγώ δεν μπορώ να στίλω ουτε σε zip. μου βγάζει το εξής μήνυμα .
Αν έχεις καμία ιδέα για το πρόβλημα πες μου γιατί είναι απελπιστική η κατασταση. Θέλω να στίλω κάνα πρόγραμμα και δεν μπορώ γιατί έχει μέσα αρχείο .exe.Μέσω pop τα στέλνεις ή μέσω web?
Wep. λες να είναι αυτό το πρόβλημα??
Μπά, το δοκίμασα τώρα, πάλη δεν στέλνει.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Μέσω pop τα στέλνεις ή μέσω web?
πιθανότατα. Εγώ στέλνω μέσω POP χωρίς πρόβλημα, ακόμα και σκέτο .exe, αλλά και ζιπάκι με .exe μέσα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: όταν φτιάξεις POP account στον mail client σου (ΙΕ ή Thunderbird έχεις?), στον SMTP (outgoing server) ΜΗΝ βάλεις αυτόν που προτείνει η σελίδα του Gmail (smtp.gmail.com). Και αργός είναι, και πιθανότατα θα στα κόβει πάλι.
Το πλεονέκτημα του ΡΟΡ λογαριασμού είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιείς όποιον server θέλεις για outgoing mail. Προτείνω τον smtp.forthnet.gr, port 25, με τσεκαρισμένο το 'Νο' στο 'use secure connection'.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μέσω pop τα στέλνεις ή μέσω web?
πιθανότατα. Εγώ στέλνω μέσω POP χωρίς πρόβλημα, ακόμα και σκέτο .exe, αλλά και ζιπάκι με .exe μέσα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: όταν φτιάξεις POP account στον mail client σου (ΙΕ ή Thunderbird έχεις?), στον SMTP (outgoing server) ΜΗΝ βάλεις αυτόν που προτείνει η σελίδα του Gmail (smtp.gmail.com). Και αργός είναι, και πιθανότατα θα στα κόβει πάλι.
Το πλεονέκτημα του ΡΟΡ λογαριασμού είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιείς όποιον server θέλεις για outgoing mail. Προτείνω τον smtp.forthnet.gr, port 25, με τσεκαρισμένο το 'Νο' στο 'use secure connection'.
οutlook χρησιμοποιώ.
Δοκίμασα με το smtp που μου λές και δουλέυει μία χαρά.Σε ευχαριστώ
-
Μια άλλη λύση είναι να κάνεις rename το αρχείο σε κάποια άσχετη κατάληξη. Και ειδοποιείς τον παραλήπτη να την αλλάξει.
-
Τελικά τι έγινε με το AntiVir; Το δοκιμάσατε; Σας άρεσε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τελικά τι έγινε με το AntiVir; Το δοκιμάσατε; Σας άρεσε;Ωππ, δικιο εχεις ολοκληρη φασαρια εκανα κ δεν εχω δωσει feedback!
Εγκατεστησα Antivir k Zone Alarm μαζι κατεβαζοντας κ τα 2 απο net (freeware versions) στο σπιτι κλωτσοπετωντας το NIS.
Λοιπον το ZoneAlarm το εχω αφησει στα defaults κ δουλευει στον αυτοματο. Δεν το εχω ψαξει πολυ κ δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Αυτο κανει καποια updates οπως το NIS?
Εχει χτυπησει 2-3 φορες συναγερμο αλλα δεν φανηκε οτι ηταν κατι ιδιαιτερο. Το κακο ειναι οτι ειχα συνηθησει το NIS που οταν χτυπουσε σου εκανε κ trace κ σου εβγαζει την IP απ ωπου γινοταν η επιθεση. Στο ZoneAlarm γινεται αυτο?Το Antivir στο αρχικο virus search που εκανε βρηκε 2 ιους που το Norton Antivirus δεν τους ειχε πιασει. Απο εκει κ μετα ομως οταν του ζηταω update αυτο θελει να κατεβασει ενα αρχειο το οποιο λεει οτι ειναι Updated version του Antivir. Ασε που καθυστερει αρκετα να συνδεθει με τον server (ενω εχω DSL). Φαινεται σαν ολοκληρο προγραμμα. Δεν εχω καταλαβει τι γινεται. Update ειναι αυτο ή θελει να εγκαταστησει το Antivir που πρεπει να πληρωθει?
-
Παντως για την ωρα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα απο κανενα απο τα 2. Τα εχω περιπου 10-15 μερες.
Απο πλευρας ταχυτητας στο Pc δεν μπορω να πω οτι εγινε πιο γρηγορο ή οχι. Βεβαια εχω αρκετη μνημη κ καλουτσικο επεξεργαστη. (1Gb Corsair 4000 k P4 2.66) οποτε δεν νομιζω οτι κομπιαζε ιδιαιτερα με το NIS.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Παντως για την ωρα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα απο κανενα απο τα 2. Τα εχω περιπου 10-15 μερες.Απο πλευρας ταχυτητας στο Pc δεν μπορω να πω οτι εγινε πιο γρηγορο ή οχι. Βεβαια εχω αρκετη μνημη κ καλουτσικο επεξεργαστη. (1Gb Corsair 4000 k P4 2.66) οποτε δεν νομιζω οτι κομπιαζε ιδιαιτερα με το NIS.
Ουάου.. από μνήμη σκίζεις!! Πόσα έσκασες ρε συ; Πανάκριβη η Corsair, αλλά simply the best! Ωραίος!!!
Για το AntiVir τώρα, περίπου μια φορά το μήνα κάνει upgrade ολόκληρο το πρόγραμμα, οπότε σε αυτή την περίπτωση σε συμφέρει να το κατεβάσεις ξανά από το κεντρικό site. Το πρόβλημα είναι πως εκείνες τις περιόδους το κεντρικό site κυριολεκτικά σέρνεται... συχνά μάλιστα δεν ανοίγει καν (προφανώς γιατί κατεβάζουν όλοι μαζί). Περιμένεις 4-5 μέρες να ξεφουσκώσει η ζήτηση και το κατεβάζεις
Δωρεάν είναι πάντως.
Για το ZoneAlarm ούτε εγώ το έχω ψάξει πολύ, αφού και εγώ λίγο-πολύ στα default settings το δουλεύω. Λογικά πρέπει να μπορείς να το ρυθμίσεις να σου δείχνει και τι IP. Δεν πρέπει να είνια δύσκολο μιας κι έχει αρκετά φιλικό περιβάλλον εργασίας.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παντως για την ωρα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα απο κανενα απο τα 2. Τα εχω περιπου 10-15 μερες.
Απο πλευρας ταχυτητας στο Pc δεν μπορω να πω οτι εγινε πιο γρηγορο ή οχι. Βεβαια εχω αρκετη μνημη κ καλουτσικο επεξεργαστη. (1Gb Corsair 4000 k P4 2.66) οποτε δεν νομιζω οτι κομπιαζε ιδιαιτερα με το NIS.
Ουάου.. από μνήμη σκίζεις!! Πόσα έσκασες ρε συ; Πανάκριβη η Corsair, αλλά simply the best! Ωραίος!!!
Για το AntiVir τώρα, περίπου μια φορά το μήνα κάνει upgrade ολόκληρο το πρόγραμμα, οπότε σε αυτή την περίπτωση σε συμφέρει να το κατεβάσεις ξανά από το κεντρικό site. Το πρόβλημα είναι πως εκείνες τις περιόδους το κεντρικό site κυριολεκτικά σέρνεται... συχνά μάλιστα δεν ανοίγει καν (προφανώς γιατί κατεβάζουν όλοι μαζί). Περιμένεις 4-5 μέρες να ξεφουσκώσει η ζήτηση και το κατεβάζεις
Δωρεάν είναι πάντως.
Για το ZoneAlarm ούτε εγώ το έχω ψάξει πολύ, αφού και εγώ λίγο-πολύ στα default settings το δουλεύω. Λογικά πρέπει να μπορείς να το ρυθμίσεις να σου δείχνει και τι IP. Δεν πρέπει να είνια δύσκολο μιας κι έχει αρκετά φιλικό περιβάλλον εργασίας.
Ειχα Corsair 512 με τις αλουμινενιες ψυκτρες. Tις ειχα πληρωσει γυρω στα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τελικά τι έγινε με το AntiVir; Το δοκιμάσατε; Σας άρεσε;Μόλις πέταξα και εγώ στα σκουπίδια το ΕΖantivirus της etrust και εγκατέστισα το antivir. Μου βρήκε 5 trojan τα οποία το αλλό έβρισκε αλλά δεν μπορούσε να αφαιρέσει. Εγκατέστησα και το firewall της kaspersky (kaspersky anti-hacker ) και είμαι μια χαρά.
@kleisj κανονικά πρέπει να σου λέει την ΙP. Οταν δέχεσε εισβολή βγάζει την ειδοποίηση κάτω αριστερά της οθόνης??
Λέω για το μεγάλω, οχι το μικρό του private zone.
-
[quote='kleisj']Ειχα Corsair 512 με τις αλουμινενιες ψυκτρες. Tις ειχα πληρωσει γυρω στα
-
[quote='migf1'][quote='kleisj']Ειχα Corsair 512 με τις αλουμινενιες ψυκτρες. Tις ειχα πληρωσει γυρω στα
-
[quote='kleisj']Τωρα που το λες
-
Βρήκα το F1 Challenge 99-02 σε αντιγραφή αλλά έχει πρόβλημα με το service pack 2 των windows. Ούτε καν φορτώνει το πρόγραμμα για την αντιγραφή...
Τι να κάνω;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Βρήκα το F1 Challenge 99-02 σε αντιγραφή αλλά έχει πρόβλημα με το service pack 2 των windows. Ούτε καν φορτώνει το πρόγραμμα για την αντιγραφή...Τι να κάνω;
Κάτι άλλο φταίει.. Ο παραπάνω συνδυασμός αποδεδειγμένα δουλεύει.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Βρήκα το F1 Challenge 99-02 σε αντιγραφή αλλά έχει πρόβλημα με το service pack 2 των windows. Ούτε καν φορτώνει το πρόγραμμα για την αντιγραφή...Τι να κάνω;
τι εννοεις οτι 'δεν φορτωνει το προγραμμα'?? ποιο προγραμμα?
το εκτελεσιμο 'κ ρακ' αρχειο το κανεις overwrite στο νομιμο και εισαι οκ!
-
100% φταίει ο συνδιασμός. Το τσέκαρα! Δεν αντιγράφει το παιχνίδι στο σκληρό... Ούτε από autorun ούτε από setup.
-
Έχω ένα πρόβλημα με το outlook.
Mερικά mail που είναι στα ελληνικά δεν διαβάζονται μου βγάζει κατι ακαταλαβίστικα γράματα.Συγκεκριμένα είναι τα mail που μου έστιλαν απο Pixmania.
Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει????
Απο webmail διαβάζονται κανονικά.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Mερικά mail που είναι στα ελληνικά δεν διαβάζονται μου βγάζει κατι ακαταλαβίστικα γράματα.Συγκεκριμένα είναι τα mail που μου έστιλαν απο Pixmania.
Μέσα από το Outlook δοκίμασε: View->Encoding->Greek (ISO) ή View->Encoding->Greek (Windows)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μέσα από το Outlook δοκίμασε: View->Encoding->Greek (ISO) ή View->Encoding->Greek (Windows)
Ευχαριστώ migf1.
Αυτό ήταν, τώρα είναι ΟΚ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]