-
done
-
Ωραίος ο «φάτσας»...(βλέπε avatar)
-
καλός ο FireFox αλλά ρωτήστε και εμάς τους προγραμματιστές αν είναι εύκολο να κάνεις optimize μια σελίδα να παίζει το ίδιο καλά σε IE, σε Opera,σε FireFox κτλ...
Πάντως και εγώ FireFox χρησιμοποιώ
Για αντι-spyware προτείνω SpyBot Search and Destroy...απλά το καλύτερο!!!
-
Δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το Spybot.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το Spybot.Ποιο αλλο free προγραμμα θα προτεινες???
Επισης στο spybot εχω το εξης προβλημα : αφου σκαναρω τον υπολογιστη μου, μου βγαζει καποια αρχεια που πρεπει να καταστραφουν....οταν επιλεξω να καταστραφουν μενουν 2-3 απο αυτα και μου ζηταει να κανω restart επειδη αυτα ειναι στην memory, και μετα να τα διαγραψω....
....Αφου ακολουθησω αυτη τη διαδικασια , μετα την επανεκινηση παω να τα καταστρεψω και μου λεει παλι τα ιδια...να ξανακανω restart για τον αρχικο λογο....
...Ετσι αυτα μενουν συνεχως στην μνημη και δεν μπορω να τα απομακρινω.... Τι λετε να φταιει??? -
Κοίτα 1-2 σελίδες ποιό πίσω, αναφέρονται και άλλα παρόμοια προγράμματα.
Αν κάποια spyware/adware δεν σβήνονται, καλό είναι να κάνεις search για να βρεις ίσως εξειδικευμένα removals(π.χ 'CoolWebSearch removal' σε μια μηχανή αναζήτησης.)
Δοκίμασε SpySweeper,Spyware Blaster Ad Aware1.05 personal.Χθες κόλλησα ένα search bar χωρίς να ανοίξω τον IE..με τον Firefox μάλλον αλλά εγκαταστάθηκε στον ΙΕ
-
δες μήπως είναι στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων... Την είχα πατήσει και έψαχνα 2 μέρες μέχρι να το βρώ..
-
Δοκίμασε να τα διαγράψεις ή να τρέξεις τα προγράμματα καθαρισμού εκκινώντας πρώτα το λειτουργικό σε safe mode.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δική μου ADSL. Δεν μπορούσα να κάνω σύνδεση για συνομιλία μέσω MSN. Κάποιο port έπρεπε να βρω, αλλά δεν βρήκα ποιο. Άντε στο καλό. Τελικά μετά από χρόνια άλλαξα το δίδυμο Norton AV-ZoneAlarm με Kaspersky-Kerio. Η μετάβαση λειτουργεί μια χαρά ως τώρα.Με ποια εταιρια εβαλες adsl?
Το πακετο της FORTHNET συμφερει με 150 ευρω??? -
Kid & manosk το είχα βγάλει όταν έκανα το ποστ,απλά το ανέφερα σαν αξιοπερίεργο αφού δεν 'έτρεχα' τον ανασφαλή ΙΕ.
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Με ποια εταιρια εβαλες adsl?
Το πακετο της FORTHNET συμφερει με 150 ευρω???Απ' όσο έχω ακούσει, το πακέτο έχει τα μειονεκτήματά του. Καταρχήν το modem συνδέεται μόνο μέσω USB, κάτι που δεν είναι καλό. Η σύνδεση μέσω Ethernet είναι πολύ πιο σταθερή. Κατά τα λοιπά όταν μετά τη λήξη της συνδρομής θελήσει κάποιος να συνεχίσει τη σύνδεση, ίσως πρέπει να πληρώσει τα τέλη μετατροπής της γραμμής στον ΟΤΕ κλπ.
Εγώ έβαλα Forthnet 256/128 με μια προσφορά 6+4 μήνες δωρεάν=10.
Αρχικά έξοδα:
Τέλος ενεργοποίησης ADSL κάπου 30 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με ποια εταιρια εβαλες adsl?
Το πακετο της FORTHNET συμφερει με 150 ευρω???Απ' όσο έχω ακούσει, το πακέτο έχει τα μειονεκτήματά του....
Thank you!
Ενδιαφερον και αυτο που προτεινεις!Το κακο ειναι ρε γαμωτο πως ακομα ειναι ακριβο το adsl εδω...Εκτος και αν παρεις το 256αρι......Ποτε θα γινουμε ευρωπη???
-
Για τους κολλημένους με τον ΙΕ: http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=7&id=667
-
Μετα απο καποιες αρκετες ωρες μπροστα στο pc μπορω να πω οτι τελικα βγηκε καποια ακρη κ μεχρι την στιγμη που μιλαμε το pc φαινεται καθαρο (χτυπαω κ ξυλο καλου κακου!) απ ολες τις spyware αηδιες.
Οπως ανεφερα κ παραπανω εχω το NIS, Ad-aware SE Personal, κ Spybot.
Αυτα ειχαν καθαρισει την πολυ σαβουρα, αλλα ειχαν μεινει διαφορα objects. (VX2, CoolWWWSearch κ καποια αλλα).Παροτι ετρεξα τα παραπανω προγραμματα κ σε Safe Mode δεν ειδα καποια ιδιατερη διαφορα μια κ καποια objects παρεμειναν κ αλλα δεν φαινοντουσαν καθολου.
Ακολουθησα την συμβουλη που αναφερθηκε παραπανω κ εβαλα στο Google
CoolWWWsearc removal. Διαβαζοντας κ απο διαφορα forums που εβγαλε το search το καλυτερο tool που συσταθηκε κ που τελικα δουλεψε σε μενα ειναι το CWShredder v2.12 .
Εξαφανησε οτι CoolWWWSearc υπηρχε. Απ οτι καταλαβα η χρηση του δεν επεκτεινεται πολυ παραπερα αλλα για την συγκεκριμενη δουλεια απ οτι φανηκε ηταν το πιο καταλληλο που τουλαχιστον εγω δοκιμασα. Κ αυτο γιατι τρεχοντας το Spybot μετα κ αφου εκανα reboot μερικες φορες δεν τα ξαναεβγαλε κανονας scanning. Μονο το DSO Exploit παρεμεινε.
Τα παραπανω ηταν το ευκολο μια κ δεν χρειαστηκε καποια αλλη ιδιαιτερη διαδικασια.
Μολις ξεμπερδεψα μ αυτο επεστρεψα στο Google κ εδωσε στο search engine VX2 removal. Εκει αρχισαν να σοβαρευουν πολυ τα πραγματα. Ενα απο τα πρωτα links που εβγαλε ηταν της Lavasoft που περιεγραφε την λυση του ολου προβληματος. Πολυπλοκη διαδικασια που χρειαζεται ο χρηστης να γνωριζει κ μερικα πραγματα γιατι η διαδικασια απαιτει λιγο 'χειρουργικη ακριβεια'.
Αν κ εκτυπωσα τις οδηγιες που βρηκα στο
http://www.lavasoftsupport.com/index.ph ... opic=54511
παρολαυτα επαναλαμβανω πως χρειαζεται μεγαλη προσοχη.
Ακολουθωντας πιστα κατεβασα κ 3 προγραμματακια που βοηθησαν πολυ στην επιλυση του προβληματος. Αυτα ηταν το DllCompare, Killbox κ VX2finder.
Παντως οι οδηγιες που βρηκα σ αυτο το forum της Lavasoft ηταν πολυ ακριβης, δραστικες κ αποτελεσματικες.
Αυτα τα VX2 πραγματικα μου αλλαξαν τα φωτα μεχρι να τα διωξω απο το συστημα. Αλλα ηταν κ τα πιο ενοχλητικα καθως απ αυτα προερχοντουσαν διαφορα αυθαιρετα ανοιγματα του explorer σε διαφημιστικα παραθυρα ή αλλαγη σελιδας σε διαφημιστικα στο Firefox κα. Απ οτι διαβασα κ ειδα στην πραξη πανε κ καθονται στο System32 των Windows κ φαινονται σαν ολα τα αλλα τα Dlls. Μπαινουν στην registry κ εχουν μια δραση η οποια τελικα χρειαστηκε πολυ περισσοτερα απο ενα Spybot, Adaware κλπ για ν αντιμετωπιστουν.Επισης για τους χρηστες του Ad-aware σε περιπτωση που δεν τα εχετε (ή δεν τα ξερετε) υπαρχουν κ διαφορα add-ons στο:
http://www.lavasoft.de/software/addons/Μεχρι στιγμης κανενα απο τα προγραμματα που ανεφερα οτι χρησιμοποιω δεν κανει conflict με καποιο αλλο κ συνεχιζω με αυτα. To CWShredder που ανεφερα στην αρχη το χρησιμοποιησα αποκλειστικα κ μονο για να διωξω τα CoolWWWs. Φαινεται ξεπερασμενο για αλλη anti-spyware λυση.
Αυτα κ ελπιζω να μην προκυψει κατι αλλο![/img]
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
kleisj:
Η Google ετοιμάζει δικό της browser και προσέλαβε αρχιπρογραμματιστή του Firefox. Δεν ετοιμάζει η ομάδα Firefox browser για το Google.Κατ'αρχήν συμπαθάτε με για το καθυστερημένο, αλλά λόγω εξεταστικής δεν έμπαινα στο forum...
Το γεγονός στο οποίο αναφέρεστε είναι η πρόσληψη του project leader του firefox, Ben Goodger από την google.
Η δουλειά του είναι απλή: Πλήρης απασχόληση στην ανάπτυξη του firefox...
Οι φήμες περί google browser παραμένουν απλά φήμες, και προσωπικά δεν πιστεύω οτι θα γίνει κάτι.
Κατά τα άλλα, αναμένουμε τον Firefox 1.1 γύρω στο καλοκαίρι.Επίσης, περί firewalls/antivirus και σία, πρώτη λύση είναι το linux (προφανώς; -P), ενώ προσωπικα, στο δίκτυο που έχουμε στο σπίτι έχω ένα παλιό μηχανάκι (133Mhz) με Linux μεταξύ του δικτύου(μέσα) και του διαδικτύου, και από τότε που μπήκε, spyware & viruses Μ Η Δ Ε Ν !!, και χωρίς να τρέχουν τίποτε τα Windows μηχανάκια...
-
Φυσικά Mozilla! Τον εγκατέστησα περίπου 1 χρόνο τώρα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλον browser. Και επειδή τυχαίνει και φτιάχνω κι εγώ σελίδες ερασιτεχνικά, δεν εχω συναντήσει καποια δύσκολία στο να είναι συμβατές και με IE και με Mozilla. Με Opera δεν ξέρω, δεν τον έχω εγκαταστήσει ποτέ!
Οσο για τα antivirus, με τόσα που κυκλοφορούν είναι πλεον απαραίτητο να μπαίνουν σε συνδυασμό με καποιο firewall. Το Νorton παντως είναι απαράδεκτο! Πάρα πολύ βαρύ!
-
Yparxei kana kalo free antivirus???
H' einai mono se dokimastiki morfi gia ligo diastima?? -
-
για free antivirus... χαρίζω εγώ αν θέλετε
-
Κι αν έχτε την τύχη της στατικής IP, να ένα πανεύκολο firewall. Το βάζετε σε ένα παλιό 486 και έχετε το κεφάλι σας πιο ήσυχο:
http://firewall.dubbele.com/
(Δουλεύει και με PPP, άλλα όχι η downloadable έκδοση).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]