-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Επίσης, αν δουλεύετε με gdb (τον GNU debugger, χάρα στο κουράγιο σας ),
Καταλαβαίνω τι εννοείς και συμφωνώ!
-
Τα BiTorrent πως δουλεύουν? Τι κινδύνους εγκυμονούν?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα BiTorrent πως δουλεύουν? Τι κινδύνους εγκυμονούν?http://www.torrentspy.com/faq.asp
Eγω χρησιμοποιω BT εδω και ενα μηνα .Κατεβαζω ταινιες και μουσικη ,αντε και κανενα προγραμμα.Θελει DSL οπωσδηποτε.Κατεβαζεις ενα προγραμμα , εγω χρησιμοποιω το AZUREUS το οποιο αναλαμβανει να δεχεται και να αποστελει τα κομματια απο το αρχειο που θες.
http://azureus.sourceforge.net/
http://www.torrentspy.com/guides.asp?mode=display&id=10
Κινδυνοι;Μπορει να κατεβασεις ενα αρχειο και να ειναι αδειο ή να περιεχει ιό,γιαυτο παντα το ελενχουμε με antivirus πριν το ανοιξουμε .Επειδη μενεις για αρκετες ωρες με την ιδια IP γινεσαι πιο ευκολος στοχος.Σε εμενα το NIS τρελενεται κατι ωρες απο τις πολλες επιθεσεις .
-
Τι 'παίζει' με αυτή την δωρεάν (?) σύνδεση Anytime?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι 'παίζει' με αυτή την δωρεάν (?) σύνδεση Anytime?Mia xara!
To mono kako (as poume) einai h xreosi sto tilefono, pou einai san na kaneis klisi se astiko tilefono, kai oxi se epak pou exoun oi alloi provider.
Gia mikri xrisi (px baino kai vlepo mail kai fevgo) einai arketa kalo, kai me sevasti taxitita.
Apla se kamia periptosi den prepei na ksexasteis.... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι 'παίζει' με αυτή την δωρεάν (?) σύνδεση Anytime?Στο ΕΠΑΚ πληρώνεις 0,35 ευρώ/ώρα σε ώρες αιχμής και 0,17 την νύχτα.
Στο Αnytime αλλά και σε όλες αυτές του είδους πληρώνεις 1,56(!) ευρώ την ώρα γιατί σε χρεώνει αστικά!Μακρυά.
-
Παίδες,βοήθεια!Έχω πρόβλημα με το pc!
Κολλάει ή κάνει restart στα καλά καθούμενα,πχ όταν είμαι στο net (και δεν τρέχουν άλλα προγράμματα εκτός του mozilla και του kazaa).Επίσης κολλάει ΠΑΝΤΑ μέσα στα 2 πρώτα λεπτά από το ξεκίνημα κάποιου παιχνιδιού καθώς και στο PCMark,κατά τον έλεγχο της κάρτας γραφικών.
Μετά τα προαναφερθέντα κολλήματα,κατά κανόνα ξανακολλάει κατά το boot-άρισμα για 1/2/3 συνεχόμενες φορές.
Παλιότερα έκανε restart και όταν χρησιμοποιούσα το powerdvd για να δω ταινία (στα 5 πρώτα λεπτά),αλλά άλλαξα έκδοση του προγράμματος και από τότε μπορώ τουλάχιστον να δω καμιά ταινία...
Χθες έβαλα και τους νεότερους drivers που υπάρχουν για την on-board κάρτα γραφικών,αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται.
Πρόκειται για ένα P4 3.0 και για μια motherboard gigabyte 8s661fxmp-rz.Η κάρτα γραφικών είναι η on-board ,με το τσιπάκι sis661fx.
Παρακαλώ όποις έχει κάποια ιδέα,ας την πει γιατί ο μάστοράς υποτίθεται ότι δεν βρήκε τίποτα και άλλαξε 'προληπτικά' τον επεξεργαστή-φυσικά βελτίωση δεν είδα...
-
Από θερμοκρασίες επεξεργαστή πως πας????Και εμένα μου έκανε κάτι τέτοια γιατί ο επεξεργαστής βαρούσε 60άρες!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παίδες,βοήθεια!Έχω πρόβλημα με το pc!Κολλάει ή κάνει restart στα καλά καθούμενα,πχ όταν είμαι στο net (και δεν τρέχουν άλλα προγράμματα εκτός του mozilla και του kazaa).Επίσης κολλάει ΠΑΝΤΑ μέσα στα 2 πρώτα λεπτά από το ξεκίνημα κάποιου παιχνιδιού καθώς και στο PCMark,κατά τον έλεγχο της κάρτας γραφικών.
Μετά τα προαναφερθέντα κολλήματα,κατά κανόνα ξανακολλάει κατά το boot-άρισμα για 1/2/3 συνεχόμενες φορές.
Παλιότερα έκανε restart και όταν χρησιμοποιούσα το powerdvd για να δω ταινία (στα 5 πρώτα λεπτά),αλλά άλλαξα έκδοση του προγράμματος και από τότε μπορώ τουλάχιστον να δω καμιά ταινία...
Χθες έβαλα και τους νεότερους drivers που υπάρχουν για την on-board κάρτα γραφικών,αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται.
Πρόκειται για ένα P4 3.0 και για μια motherboard gigabyte 8s661fxmp-rz.Η κάρτα γραφικών είναι η on-board ,με το τσιπάκι sis661fx.
Παρακαλώ όποις έχει κάποια ιδέα,ας την πει γιατί ο μάστοράς υποτίθεται ότι δεν βρήκε τίποτα και άλλαξε 'προληπτικά' τον επεξεργαστή-φυσικά βελτίωση δεν είδα...
Ο.. 'μάστορας' δεν σκέφτηκε να αλλάξει μνήμες; Συνήθως όταν έχεις άσχετα κολλήματα και επανεκκινήσεις έχει 'χτυπήσει' κάποια μνήμη.
-
Συγνωμη για την ερωτηση...
Καθε φορα που ανοιγω το mail μου βρησκω 5-6 μηνυματα απο γνωστους μου και καμμια 300αρα απο ασχετους .
Τι ειναι αυτο το πραγμα, εχω βαρεθει να σβηνω.
Μπορω να κανω κατι;
Και παλι συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος, αλλα... -
Nα ανοιξεις ενα email μονο για τους γνωστους σου το οποιο δεν θα το δινεις πουθενα αλλου.Εγω αυτο εχω κανει.Υπαρχουν και ειδικα προγραμματα που κανουν αυτοματα διαλογη καλων-κακων email .
Στα διαφημιστικα δεν απανταμε ,ακομα και σε αυτα που λενε αν θελουμε να μας αφαιρεσουν απο τις λιστες τους,ειναι ο ποιο ευκολος τροπος να επιβεβαιωσουν οτι το email ειναι ενεργο. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
:oops:Συγνωμη για την ερωτηση...
Καθε φορα που ανοιγω το mail μου βρησκω 5-6 μηνυματα απο γνωστους μου και καμμια 300αρα απο ασχετους .
Τι ειναι αυτο το πραγμα, εχω βαρεθει να σβηνω.
Μπορω να κανω κατι;
Και παλι συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος, αλλα... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παίδες,βοήθεια!Έχω πρόβλημα με το pc!
Κολλάει ή κάνει restart στα καλά καθούμενα,πχ όταν είμαι στο net (και δεν τρέχουν άλλα προγράμματα εκτός του mozilla και του kazaa).Επίσης κολλάει ΠΑΝΤΑ μέσα στα 2 πρώτα λεπτά από το ξεκίνημα κάποιου παιχνιδιού καθώς και στο PCMark,κατά τον έλεγχο της κάρτας γραφικών.
Ο.. 'μάστορας' δεν σκέφτηκε να αλλάξει μνήμες; Συνήθως όταν έχεις άσχετα κολλήματα και επανεκκινήσεις έχει 'χτυπήσει' κάποια μνήμη.
Ο 'μάστορας' (με πολλά εισαγωγικά) είναι ένας #@$%^ και μισός!Και γω πήρα pc από τοπικό κατάστημα της πόλη και όχι απ' το net για να έχω τεχνική υποστήριξη!
Η μνήμη δεν αλλάχτηκε.Υπάρχει κάποιος τρόπος να την ελέγξω;Γίνεται να δουλεύει με διαλλείματα;Έχω μόνο μία κάρτα των 512-αν είχε 'χτυπήσει' όπως λες,δεν θα είχε 'πεθάνει' τελείως;
Ξέχασα να πω ότι τα προβλήματα,άρχισαν μετά την αντικατάσταση της m/b,η οποία πέθανε από πτώση τάσης.Αυτή που έχω τώρα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καινούρια (όχι η παλιά επιδιορθωμένη),οπότε είναι κάπως απίθανο να έχει πρόβλημα.Μου φαίνεται να κολλάει το σενάριο πτώση τάσης-βλάβη μνήμης.
-
Επειδη λες οτι ειχες προβλημα με πτωση τασης μηπως φταιει το τροφοδοτικο;
-
Βοήθεια απο τους προγραμματιστές του φόρουμ.
Προσπαθώ να τρέξω κάποια αρχεία- προγράμματα στη Java με κατάληξη .jar αλλά δεν το έχω καταφέρει.
Πως τρέχουν αυτα τα αρχεία ρε παιδία???
Έχω το Netybeans ΙDE 4.1 με το οποιο μπορω να δω μονο των κώδικα αν δοκιμάσω run μου ζητά κάτι για ports και χάνω την μπάλα.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Σας Ευχαριστώ
-
Η μνήμη δεν αλλάχτηκε.Υπάρχει κάποιος τρόπος να την ελέγξω;Γίνεται να δουλεύει με διαλλείματα;Έχω μόνο μία κάρτα των 512-αν είχε 'χτυπήσει' όπως λες,δεν θα είχε 'πεθάνει' τελείως;Υπάρχιε τρόπος να ελέγξεις, αλλά πίστεψέ με δεν θες να τον χρησιμοποιήσεις. Το απλούστερο που μπορείς να κάνεις είναι να το πας στον 'μάστορα' να σου αλλάξει το τσιπάκι της μνήμης (λογικά θα είναι τύπου DDR ή DDR2, ανάλογα με το πόσο καινούριο είνια το μηχάνημα).
Αν το μηχάνημα είναι καινούριο, και το τσιπάκι μνήμης επώνυμο (π.χ. Kingston) τότε σε καλύπτει η εγγύηση.Ξέχασα να πω ότι τα προβλήματα,άρχισαν μετά την αντικατάσταση της m/b,η οποία πέθανε από πτώση τάσης.Αυτή που έχω τώρα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καινούρια (όχι η παλιά επιδιορθωμένη),οπότε είναι κάπως απίθανο να έχει πρόβλημα.Μου φαίνεται να κολλάει το σενάριο πτώση τάσης-βλάβη μνήμης.
Τώρα μάλιστα... πολλαπλασιάστηκαν οι πιθανές αιτίες
Όπως και να 'χει, ξεκίνα πρώτα από τη μνήμη!!!!ΥΓ. Πες του να επιβεβαιώσει ότι το FSB της νέας μητρικής είναι ρυθμισμένο να συμβαδίζει με την ταχύτητα της μνήμης (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ... τη μνήμη).
Πες μας τι έγινε....
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η μνήμη δεν αλλάχτηκε.Υπάρχει κάποιος τρόπος να την ελέγξω;Γίνεται να δουλεύει με διαλλείματα;Έχω μόνο μία κάρτα των 512-αν είχε 'χτυπήσει' όπως λες,δεν θα είχε 'πεθάνει' τελείως;
Υπάρχιε τρόπος να ελέγξεις, αλλά πίστεψέ με δεν θες να τον χρησιμοποιήσεις. Το απλούστερο που μπορείς να κάνεις είναι να το πας στον 'μάστορα' να σου αλλάξει το τσιπάκι της μνήμης (λογικά θα είναι τύπου DDR ή DDR2, ανάλογα με το πόσο καινούριο είνια το μηχάνημα).
Αν το μηχάνημα είναι καινούριο, και το τσιπάκι μνήμης επώνυμο (π.χ. Kingston) τότε σε καλύπτει η εγγύηση.Ξέχασα να πω ότι τα προβλήματα,άρχισαν μετά την αντικατάσταση της m/b,η οποία πέθανε από πτώση τάσης.Αυτή που έχω τώρα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καινούρια (όχι η παλιά επιδιορθωμένη),οπότε είναι κάπως απίθανο να έχει πρόβλημα.Μου φαίνεται να κολλάει το σενάριο πτώση τάσης-βλάβη μνήμης.
Τώρα μάλιστα... πολλαπλασιάστηκαν οι πιθανές αιτίες
Όπως και να 'χει, ξεκίνα πρώτα από τη μνήμη!!!!ΥΓ. Πες του να επιβεβαιώσει ότι το FSB της νέας μητρικής είναι ρυθμισμένο να συμβαδίζει με την ταχύτητα της μνήμης (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ... τη μνήμη).
Πες μας τι έγινε....
Το μηχάνημα είναι σχετικά καινούριο,Σεπτέμβρη αγορασμένο,οπότε η μνήμη έχει σίγουρα εγγύηση.Δεν ξέρω αν είναι ddr1 ή 2,είναι στα 400μHZ ,πάντως.
Το κακό είναι ότι για να φτιαχτεί η μνήμη στην εγγύηση θα χρειαστεί καιρός,φαντάζομαι (1 μήνα έκανε η m/b-service σου λεει μετά.. ),οπότε ίσως πάρω μία καινούρια για να δουλεύει το pc και μετά να βρεθώ με 1gb ram (δεν είναι άσχημα... ).
Πάντως αν λυθεί έτσι το πρόβλημα,σε κερνάω ένα βαρέλι μπύρα! Δε μπορείς να φανταστείς πόσα εγκεφαλικά κύτταρα και υπομονή μου έχει στοιχίσει η όλη υπόθεση...
Τον 'μάστορα' λέω να τον κεράσω ένα βαρέλι πετρέλαιο....και ένα σπίρτο!
-
Το κακό είναι ότι για να φτιαχτεί η μνήμη στην εγγύηση θα χρειαστεί καιρός,φαντάζομαι (1 μήνα έκανε η m/b-service σου λεει μετά.. ),οπότε ίσως πάρω μία καινούρια για να δουλεύει το pc και μετά να βρεθώ με 1gb ram (δεν είναι άσχημα... ).
Η μνήμη δεν φτιάχνεται, αλλάζεται! Να το πας στον τύπο να σου βάλει επιτόπου μια νέα μνήμη δοκιμαστικά, για να δεις αν είναι εκεί το πρόβλημα.
Πάντως αν λυθεί έτσι το πρόβλημα,σε κερνάω ένα βαρέλι μπύρα! Δε μπορείς να φανταστείς πόσα εγκεφαλικά κύτταρα και υπομονή μου έχει στοιχίσει η όλη υπόθεση...
-
Δοκίμασε το Memtest για να ελέγξεις τη μνήμη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δοκίμασε το Memtest για να ελέγξεις τη μνήμη.Αυτός ήταν ο τρόπος βρε συ Μάνο που του έγραφα 'πίστεψε με δεν θες να τον χρησιμοποιήσεις'
Το memtest πρέπει να το βαλει σε deep-scan mode και να το αφήσει να δουλεύει μια νύχτα ολόκληρη. Και πάλι δεν είναι σίγουρο πως θα πάρει αξιόπιστα αποτελέσμστα.
1000 φορές να αλλάξει τσιπάκι μνήμης για δοκιμή... ούτε 5 λεπτά υπόθεση!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]