-
Παντως αν καποιος ξερει που μπορουμε να βρουμα αυτο το σπρει για τις πινακιδες ας το πει. Ειναι καλη πατεντα, αν δουλευει, και μη ανιχνευσιμο. Αλλα αυτο απο'οτι ξερω εχει αποτελεσμα στα φωτορανταρ, στα ρανταρ χειρος δεν ενδιαφερει η πινακιδα οποτε τι να το κανεις!
-
Ένα καλό που είδα σε διαφήμιση σε Αγγλικό περιοδικό είναι ένα σύστημα που μόλις ανιχνεύσει το gatso ανάβει κάτι ειδικά πολύ δυνατά φώτα στις πινακίδες, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται τίποτα στην φωτό... Και στην Αγγλία είναι νόμιμο (χώρια που δεν ανιχνεύεται εύκολα... ). Για τα χειρός βέβαια, μάλλον το καλύτερο σύστημα είναι το Ελληνικό... Παίζουμε με τα φώτα στους απέναντι μόλις αντιληφθούμε μπλόκο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
mipos xerete pia eine h nomothesia sthn elada gia katoxh antiradar; eyxaristo
Φίλε lakona, καλωσήρθες στο forum! Aν ψάξεις λίγο στο ευρετήριο θέματων ( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7177 ) θα βρεις αρκετά θέματα για τα ραντάρ.
Επίσης καλό είναι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, πρώτον για τα μάτια μας και δεύτερον από σεβασμό στις οδηγίες χρήσης του φόρουμ. Ευχαριστώ. [moderator]
συγνομη αλλα επιδη μενο εχοτερικο με βολεωε καλιτερα γρεεκεγλιση .δεν εχο πληχτρολογιο με ελινικοθσ χαραχτιτεσ.τηα προσπατηισο .ευχαριστο
-
[quote='enginekiller']Παντως αν καποιος ξερει που μπορουμε να βρουμα αυτο το σπρει για τις πινακιδες ας το πει. Ειναι καλη πατεντα, αν δουλευει, και μη ανιχνευσιμο. Αλλα αυτο απο'οτι ξερω εχει αποτελεσμα στα φωτορανταρ, στα ρανταρ χειρος δεν ενδιαφερει η πινακιδα οποτε τι να το κhttp εδο εχει οτι θελετε http://www.radarbusters.com/ και εδο http://www.phantomplate.com/
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για τα χειρός βέβαια, μάλλον το καλύτερο σύστημα είναι το Ελληνικό... Παίζουμε με τα φώτα στους απέναντι μόλις αντιληφθούμε μπλόκο...Ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην κατάντια του εξωτερικού που μπορεί να σε καταγγείλει ο απέναντι διερχόμενος επειδή του έκανες σινιάλο με τα φώτα...
-
Ευχαριστω lakonas67 για τα site αλλα εννοουσα αν ξερετε καποιο καταστημα που μπορω να τα βρω και οχι ιστοσελιδα. Thanks anyway.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ευχαριστω lakonas67 για τα site αλλα εννοουσα αν ξερετε καποιο καταστημα που μπορω να τα βρω και οχι ιστοσελιδα. Thanks anyway.EXCLUSIVE DISTRIBUTOR
K.Angelopoulos & Co.
Athens
Telephone: 210-3458598 / 6976045348
AUTHORIZED DEALER:http://www.foto-blocker.nl
thasou estelna apo edo alla dystixos erxome elada thn ali vdomada.exei sthn ellada to parapano katastima alla den xero poso to poulah. -
Ευχαριστω πολυ. Θα το κοιταξω
-
για οσους ενδιαφερονται για το photoblocker να εχουν υπ'οψιν τους οτι μετα απο λιγο καιρο η πινακιδα τους θα αρχιζει να κιτρινιζει ενω δεν προσφερει προστασια κατα την διαρκεια της ημερας παρα μονο την νυχτα.
το ειχα χρησιμοποιησει πριν δυο χρονια περιπου και μαλιστα ειχα ''ανεβασει'' και σχετικες φωτο ενω ειχα φερει καμποσα απο αμερικη μεσω internet ομως οταν ειδα να κιτρινιζει η πινακιδα μου σταματησα να ασχολουμαι.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
για οσους ενδιαφερονται για το photoblocker να εχουν υπ'οψιν τους οτι μετα απο λιγο καιρο η πινακιδα τους θα αρχιζει να κιτρινιζει ενω δεν προσφερει προστασια κατα την διαρκεια της ημερας παρα μονο την νυχτα.το ειχα χρησιμοποιησει πριν δυο χρονια περιπου και μαλιστα ειχα ''ανεβασει'' και σχετικες φωτο ενω ειχα φερει καμποσα απο αμερικη μεσω internet ομως οταν ειδα να κιτρινιζει η πινακιδα μου σταματησα να ασχολουμαι.
συμφωνω και επαυξανω. Το ιδιο κιτρινισμα διαπιστωσα και εγω σε ενα μολις χρονο.
-
ένα που έχουν τα Radioshack εδώ στην Ελλάδα και λέει ότι πιάνει τα πάντα, έτσι είναι όντως;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ένα που έχουν τα Radioshack εδώ στην Ελλάδα και λέει ότι πιάνει τα πάντα, έτσι είναι όντως;Μόνο κάποιος που το έχει δοκιμάσει μπορεί να πεί με βεβαιότητα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ένα που έχουν τα Radioshack εδώ στην Ελλάδα και λέει ότι πιάνει τα πάντα, έτσι είναι όντως;Μόνο κάποιος που το έχει δοκιμάσει μπορεί να πεί με βεβαιότητα.
Υπάρχει κανείς; -
Ο χρήστης nass έγραψε:
.....τα laser τα στοχεύουν στις μπροστινές πινακίδες (πολύ ανακλαστικές και αρκετά επίπεδες και επιπλέον 'κάθετες' στη δέσμη (σε σχέση με το κεκλιμένο παρμπριζ))Δηλαδη αν δεν εχεις μπροστα πινακιδα δεν μπορουν ευκολα να σε στοχευσουν???
...Ολο και πιο πολλα αμαξια τελευταια παρατηρω πως δεν εχουν μπροστα πινακιδα....Εκτος απο πουλ-μουρ ειναι και για πρακτικους λογους???????? -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
.....τα laser τα στοχεύουν στις μπροστινές πινακίδες (πολύ ανακλαστικές και αρκετά επίπεδες και επιπλέον 'κάθετες' στη δέσμη (σε σχέση με το κεκλιμένο παρμπριζ))
Δηλαδη αν δεν εχεις μπροστα πινακιδα δεν μπορουν ευκολα να σε στοχευσουν???
...Ολο και πιο πολλα αμαξια τελευταια παρατηρω πως δεν εχουν μπροστα πινακιδα....Εκτος απο πουλ-μουρ ειναι και για πρακτικους λογους????????Νομιζω οτι το να μην εχεις πινακιδα ειναι παρανομο.Οποτε δινεις ενα επιπλεον λογο να σε σταματησουν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νομιζω οτι το να μην εχεις πινακιδα ειναι παρανομο.Οποτε δινεις ενα επιπλεον λογο να σε σταματησουν.
...Nai alla kai ena ligotero tropo na se entopisoun!
-
Η μπροστινη πινακιδα χρησιμοποιειται για να σε στοχευσουν επειδη ειναι το πιο αντανακλαστικο αντικειμενο στο αυτοκινητο, και επειδη ειναι εντελως καθετη προς την οπτικη γωνια του ρανταρ. Αυτο δεν σημαινει οτι αμα δεν εχεις πινακιδα δεν μπορουν να σε μετρησουν, απλα θα σημαδεψουν το καπω η κατι αλλο.
το προστιμο για κυκλοφορια χωρις και τις δυο πινακιδες ειναι 20 χιλιαρικα, προσωπικη μου αποψη οτι το αξιζει αμα ειναι να αποφυγεις κανα φωτοαλμπουμ απο την εθνικη...AMA σε πιασουν πληρωνεις τα 20 χιλιαρικα.
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
.....τα laser τα στοχεύουν στις μπροστινές πινακίδες (πολύ ανακλαστικές και αρκετά επίπεδες και επιπλέον 'κάθετες' στη δέσμη (σε σχέση με το κεκλιμένο παρμπριζ))
Δηλαδη αν δεν εχεις μπροστα πινακιδα δεν μπορουν ευκολα να σε στοχευσουν???
...Ολο και πιο πολλα αμαξια τελευταια παρατηρω πως δεν εχουν μπροστα πινακιδα....Εκτος απο πουλ-μουρ ειναι και για πρακτικους λογους????????Λάθος! εγώ στην GT που δεν έχω την πινακίδα με έπιασε το ρανταρ κανονικά!
-
Ρε παιδιά, εγώ μιλώντας με ένα δικηγόρο (τον οποίο όμως δεν εμπιστεύομαι πλήρως, πληροφορήθηκα ότι οι φωτοκλήσεις για ταχύτητα δεν παίζουν, εκτός υπάρχει κοντά μπλόκο και εξακριβωθεί η ταυτότητα του οδηγού, αν και αυτό συμβαίνει συνήθως με τα χειρός. Μάλιστα, μου εξήσησε ότι υπάρχει και σχετική γνωμοδότηση, νομίζω από το ΣτΕ, η οποία λέει τα εξής :
- Λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων τα φωτοραντάρ δεν βγάζουν πρόσωπο παρά μόνον πινακίδα
- Αν σου έρθει η φωτοκλήση για υπερβολική ταχύτητα, αρκει να ισχυριστείς στο δικαστήριο ότι δεν οδηγούσες εσύ εκείνη την ημέρα. Ποιός οδηγούσε παιδί μου (ρωτάει ο δικαστής) ?? Δεν ξέρω απαντάς εσύ, δεν θυμάμαι ή ο θείος μου ο Τάκης μάλλον δεν είμαι σίγουρος. Γενικά πάντως δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις.
- Επίσης μου είπε ότι αυτό ισχύει εδώ και περίπου ένα εξάμηνο, αλλά δεν έχει δωθεί δημοσιότητα για ευνόητους λόγους και τα φωτοραντάρ παραμένουν στη θέση τους για φόβητρο.
Ξαναλέω ότι δεν είμαι πολύ βέβαιος για την αξιοπιστία όσων αναφέρω και θέλω απλά να τα τσεκάρω. Υπάρχει κάποιος να έχει φάει φωτοκλήση για ταχύτητα το τελευταίο εξάμηνο? Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Ή κάποιος δικηγόρος που να ξέρει τι ισχύει?
Βέβαια, ο ίδιος μου είπε (και αυτό το πιστεύω) ότι αν σε σταματήσουν επιτόπου την γ...@#$%#@!!!! Αφαίρεση πινακίδων, διπλώματος κλπ κλπ (αν το έχεις σκίσει το όριο εννοείται)
Ξέρω ότι το θέμα είναι τα φωτοραντάρ, sorry αν είμαι εκτός θέματος.
-
Λαθος> Εχει ξαναειπωθει οτι υποχρεσουσαι να δηλωσεις ποιος οδηγουσε το οχημα.Τωρα αν αρνηθεις να υπογραψεις απο την αρχη την κληση (οταν σου ρθει σπιτι δλδ) και πας κατευθειαν δικαστηριο δεν ξερω αν αλλαζει κατι..
Κατι αλλο>
Οι ανιχνευτες στο πεταλο ειναι αχρηστοι οσο αφορα τις καμερες καθοτι ειναι πιεζοηλεκτικες. Συνεπως gps η μονη λυση εκει...
Βεβαια ακομα οι καμερες περιμενουν αυτον που θα τις φορτωσει με φιλμ καθοτι δεν εχει βρεθει εταιρια να αναλαβει κατι τετοιο το οποιο ειναι και αρκετα δαπανηρο κ χρονοβορο...
Φυσικα καθε μερα που περναει μπορει να εχει αλλαξει αυτο..
Οσο γελοιο και αν ακουγεται χρειαζεται καποιος που ανα εβδομαδα τουλαχιστον θα πρεπει να αλλαζει φιλμ καθοτι ανα 10λεπτο υπαρχουν τουλαχιστον 2-3 παραβασεις !!
Εστω 10οχηματα/ωρα=200οχηματα ανα ημερα!!! Το φιλμ θα ειναι τιγκα στο 4μερο πανω. (χωρ 800φωτο)
ANTIRADAR TΡOXAIAΣ