-
Μαλλον δεν θα το ειδε κανεις το τοπικ και για αυτο δεν σου εχει απαντησει....
Βασικα ειναι νεα αντιπροσωπεια οποτε μαλλον θα ειναι καλη
Παντως δεν ξερω καποιον που να την εχει επισκεφτει για να εχω ακουσει γνωμες...
-
για σερβις ετοιμαζεσαι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για σερβις ετοιμαζεσαι?Προφανώς... Και είναι το πρώτο μου ! Είπα να συμβουλευτώ κανέναν φίλο στο φόρουμ, μπας και κάνουμε μια καλή αρχή με τα εξουσιοδοτημένα της Renault ...
-
καλα εκανες...εχεις ψωμι ακομα...το χειροτερο ειναι των 60.000χλμ
-
Δεν προτίθεμαι να πάω σ' 'εξουσιοδοτημένο', παρά μόνον για το πρώτο σέρβις. Από την επόμενη χρονιά, που λήγει και η 'γενναιόδωρη' εγγύηση των δύο ολόκληρων ετών για τα μηχανικά μέρη (οπότε και η 'εξουσιοδοτημένη' σφραγίδα θα είναι άχρηστη, τουλάχιστον για τα ουσιώδη...), έχω 'έτοιμο' συνεργείο, με μηχανικούς που 'πετάνε' και τους ξέρω και καμμιά 10ετία ...
Υ.Γ.: λες να φτάσω τα 60.000 χιλιόμετρα; Με τους ρυθμούς που 'βάζω' χιλιόμετρα, με βλέπω να τα φτάνω σε περίπου 8,5 χρόνια ... -
Ξεθάβω τόπικ! Προσέχετε μην σας λερώσω!
Πολύ ΟΚ φαίνονται τα Nokian NrΕ στο Clio (έχει 76000 χιλιόμετρα), έχουν μειώσει αρκετά την υποστροφή, φαίνεται πιο σκληρό τοίχωμα όπως άκουσα...στις υψηλές ταχύτητες είναι η διαφορά που μπορώ να καταλάβω πιο εύκολα, το αυτοκίνητο δείχνει πιο σταθερό και πιο άκαμπτο σε σχέση με πριν.
Βροχή ακόμα δεν του έχω πετάξει τα μάτια έξω, παρά τις εντυπωσιακές ευκαιρίες που έχω στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες 2-3 μέρες! Αναμείνατε όμως!
Η κατανάλωση με τα καινούρια λάστιχα, αρκετή πίεση στο γκάζι γενικά, χρήση A/C (ναι, ναι...με 20 βαθμούς και χρησιμοποιούμε A/C ) έχει πέσει από τα 8,5 στα 8,1 και μάλιστα μόνο μέσα στην πόλη. Τα 7,8 είναι η μέση που είχα μετρήσει παλιότερα, αλλά με συμμετοχή στη μέτρηση και μερικών χαλαρών και μικρών ταξιδιών εκτός πόλης. Μόλις βολέψει, θα μετρήσω και την ελάχιστη με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Το αυτοκινητάκι για μεταχειρισμένο (πλέον) είναι λίρα εκατό για διασκεδαστική οδήγηση...
-
Παιδιά, το αυτοκίνητο είναι κατά τ' άλλα σαν καινούριο! Αν εξαιρέσουμε την αντλία νερού και το.. προβλεπόμενο φτύσιμο ενός πολλαπλασιαστή, δεν έχει βγάλει απολύτως τίποτα. Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος!
Το σέρβις των 60.000 το έκανα κανονικότατα. Γενικά, τα αυτοκίνητά μου τα προσέχω, τόσο στη χρήση, όσο και στη συντήρησή τους.
Στο προαναφερθέν σέρβις των 60.000, δε μου είπαν τίποτα για την αντλία. Άρα, θεωρώ βέβαιο ότι δεν περιλαμβάνεται στο τυπικό σέρβις. Τα λεφτά μας θέλουν, άρα θα μου το έλεγαν. Απλά, η αντλία τά' παιξε!
Και σα να θυμάμαι να διαβάζω καιρό πριν, ότι η αντλία στο Κλιό ΙΙ είναι λίγο.. αναλώσιμη...
-
γιαυτο ρωτησα και πρηγουμενως αν το εκανες προβλεπομενα το μεγαλο σερβις...
και στο ρενω κλαμπ αν δεις ολοι αλλαζουν ιμαντα και αντλια μαζι στα 60.000 χλμ σε αυτους τους κινητηρες...δεν ειναι φαση 20vt που αλλοι το κανουν και αλλοι οχι...
νομιζω οτι σαν επιλογη σερβις μαλλον τη πατησες..
-
Γενικα παντως αυτα τα μοτερ 'πονανε' απο κομμενους ιμαντες χρονισμου και αντλιες νερου που δακρυζουν...
Επισης και απο πολλαπλασιαστες.Κατα τα αλλα καλα ειναι.
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Γενικα παντως αυτα τα μοτερ 'πονανε' απο κομμενους ιμαντες χρονισμου και αντλιες νερου που δακρυζουν...
Όντως, για τους ιμάντες λένε ότι είναι πολύ βασικό να ακολουθάς τις οδηγίες για αλλαγή στα 60Κ. Για το αν έχουν προβλήματα και σε λιγότερα από 60Κ δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όντως, για τους ιμάντες λένε ότι είναι πολύ βασικό να ακολουθάς τις οδηγίες για αλλαγή στα 60Κ. Για το αν έχουν προβλήματα και σε λιγότερα από 60Κ δεν ξέρω.
και στο δικό μας αλλάξαμε πρόσφατα...σχεδόν 60000χλμ
-
Αντλία αλλάξατε; Σας το είπαν στο service;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αντλία αλλάξατε; Σας το είπαν στο service;θα σε γελάσω γιατί δεν πήγα ο ίδιος...
ήταν πάντως λυπητερή κανά χιλιάρικο... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αντλία αλλάξατε; Σας το είπαν στο service;
θα σε γελάσω γιατί δεν πήγα ο ίδιος...
ήταν πάντως λυπητερή κανά χιλιάρικο...OMG....αυτό ξεπερνά το 600αρι γνωστού φαρμα εεεε συνεργείου της Θεσσαλονίκης...ΕΛΕΟΣ
-
που πληρωσατε χιλιαρικο ρε?
για σερβις στα 60 ειναι σχεδον φιξ η τιμη..
-
που πληρωσατε χιλιαρικο ρε?για σερβις στα 60 ειναι σχεδον φιξ η τιμη..
μου κάνει εντύπωση κι εμένα...
συνάδελφος μου με Μegane σαν του silencer51 το 1600 πλήρωσε για 60k σέρβις 470 ευρώ.
-
55000χλμ έγινε λίγο νωρίτερα από το φυσιολογικό...στη ρελεξ
ποσό λυπητερής 1258,89 -
τα εργατικα ποσο ηταν?
η ειναι κατι που δε βλεπω η σας αλλαξαν τα φωτα...
-
τα εργατικα ποσο ηταν?η ειναι κατι που δε βλεπω η σας αλλαξαν τα φωτα...
έχει πολλές μικρές χρεώσεις τις οποίες δεν έβαλα στο ποστ. το ποσό είναι αυτό που είδες
-
[quote='spyros.s']55000χλμ έγινε λίγο νωρίτερα από το φυσιολογικό...στη ρελεξ
ποσό λυπητερής 1258,89
Εμπειρίες και εντυπώσεις από Renault Clio 1.4 16V!