-
νταξ εγώ σε παρέλαβα στη Λάρνακα τοτε μόνο τον αυγουστο έχασα κάτι παραλαβές πήγες και Μαρί? μόνο ενας δικος μας ΣΝ 285 πήγε εκεί...πιο μαυρος απο τον τζορνταν γύρισε
στο προκεχωρημένο ελιζε την έβγαζες?
και 2ος λοχος κορινθο? κάνε πλάκα να σουν και διμοιρια 1η δεξια όπως μπαίνεις λόχο -
Τελικά οι Τούρκοι είναι καλοί γείτονες, αφού δεν πήραν στο χαλαρό και το υπόλοιπο νησί.
Ίσως όμως το προτιμούσαν, από το να φορτωθούν τέτοιους αιχμαλώτους. -
ας πούμε ότι τα παιδιά κάτω ήταν εκπαιδευμένα σε πολύ underground καταστάσεις
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Tελικά είμαστε πολλοί οι ΕΛΔΥΚάριοι!
Μάχιμοι
Εσυ τι σειρα ήσουν και ποτε υπηρετησες ?
262, από το Γενάρη του 2000 έως τον Μαρτη του 2001 ήμουν στο νησί.
το Trocadero το θυμάσαι ?
Ι don't know this word.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάχιμοι
το Trocadero το θυμάσαι ?
Ι don't know this word.
-
λοιπον... καταθετω τη πλουσια εμπειρια μου
ΣΤΡ (ΥΓ) qsisvts
317 ή 2011 Δ1 ΕΣΣΟ
διαρκεια θητειας 27-10-11 εως 27-07-12
ειδικοτητα: νοσοκομος-τραυματιοφορεας ή Ν/Τ στη στρατιωτικη διαλεκτο
μοναδες:
-
ΚΕΤΘ Αυλωνα Αττικης (κεντρο)
υπηρεσιες: θαλαμοφυλακας
αγγαρειες : λατζα, τουαλετα, γοπινγκ, σκουπιδια -
424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονικη (ειδικοτητα)
ποστο: αποστειρωση (με διαφορες βρωμερες αγγαρειες που ειχε αυτη η δουλεια)
υπηρεσιες: πυλη, Ν/Τ , πληροφοριες
αγγαρειες: - (εχει καθαριστριες το μαγαζι) -
ΧΧIV ΤΘΤ/26 ΕΜΑ Λιτοχωρο Πιεριας (1η μεταθεση (ή τοποθετηση) +ΣΠΕΝ)
ποστο: ταμειο , γραφεας
υπηρεσιες: φυλακιο πυρομαχικων, πυλη μηχανικου, σκοπια ορχου μηχανικου, θαλαμοφυλακας, σερβιτορος
αγγαρειες: τουαλετες , πευκοβελονες , ορχος , γοπινγκ, στησιμο βολων, καθαρισμα ορυγματων , φυλακιου κτλ γνωστα.. -
651 ΑΒΥΠ/ΛΣ Αγιος Στεφανος Αττικης (2η, κατ'εξαιρεση, μεταθεση)
ποστο: ΑΣΔΥΣ/ΔΕΣΥ γραφεας και λοιπες αγγαρειες (μετα απο καποιο καιρο , οχι αμεσα, αρχικα ημουν για ολες τις δουλειες)
υπηρεσιες: πυλη (+ ΑΜ καποιες φορες, ή +λατζα , ή + σερβιτορος) , πεζοπορο περιπολο, εποχουμενο περιπολο, σκοπια διαχειρισης πυρομαχικων , δεκανεας αλλαγης+σερβιτορος, θαλαμοφυλακας, καμερες , παρατηρητηριο (για πυρκαγιες)
αγγαρειες: τουαλετες, κουβαληματα για παρελασεις στο Συνταγμα , καθαρισμα στρατιωτικου νεκροταφειου, ξεμπαζωμα αυλακιων , καθαρισμα στη ΔΕΣΥ σε τακτικη βαση και αλλα.. -
ΑΣΔΥΣ/ΔΕΣΥ Αγιος Στεφανος Αττικης (διαθεση απο την ΑΒΥΠ για να με εχουν μονο δικο τους ουσιαστικα δεν αλλαξε κατι , απλα σταματησα να ασχολουμαι με λοιπες δουλειες του λοχου και το πρωι πηγαινα κατευθειαν εκει , ουτε καν αναφορα )
-
-
Σειρά....215(91ε)......'91-'93.......21 μήνες.Οδηγάριος Εφοδιασμού και Μεταφορών!!!!Σπάρτη-Ν.Βύσσα-Γουδή-Καποτά(Μενίδι)!!
ΥΓ.Τότε ήταν 19μηνο,αλλά με κράτησαν.......δύο μήνες παραπάνω,γιατί..........ήμουν καλός...!!!
ΥΓ2.76 γραμμένες(πέρα από τις 35 ) -
μια ερωτηση , στο Γουδη ειχατε και τοτε θεμα με κοριους?
100 μερες Φ εφαγες κι εσυ ? πώς τα καταφερες ή εγινε επειδη ετρωγες καμπανες απευθειας απο στρατηγους?
-
Λουλούδι...
-
Έλειπα......τα βράδια......
Όσο για το Γουδή,κάτι είχε.......Έπεσα πάνω στη μετακόμιση(όλου του στρατοπέδου ),για Μενίδι........ -
Αεροπορια Β87, ΜΗΕ Μοιρα Ηλεκτρονικου Πολεμου, Δε θυμαμαι πια τι ειναι το Ε, Τριπολη, Καβουρι, Λαρισα, Λημνος, Ροδος
πολυ ωραια θητεια -
Αλλος ενας που ηταν στην Γκατζολια , ειμαστε πολλοι . Ζωαρα στη Ν.Βυσσα τωρα αγαπητε Μαζντακια.
Γιωργο θες να γραψω τα ποστα μου κατα την διαρκεια θητειας ή οχι?? Θα με μισησεις -
07Α η αλλιώς 298 (καλά θυμάμαι?)
Άρτα
Βοηθός Μικροβιολογικου εργαστηρίου492 ΓΣΝ Αλεξανδρούπολη
496 ΓΣΝ Διδυμότειχο
414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ειδικών νοσημάτων ΠεντέληSent from my MT11i using Tapatalk
-
ολες οι μοδιστρες εδω μαζευτήκατε
-
8 Φεβρουαρίου 2010-3 Νοεμβρίου 2010!
585 ΤΠ Καστοριά-Αργος Ορεστικό-Κέντρο
601 ΑΜ ΤΠ για 2 μέρες!(η βασική μου μονάδα)
595 ΑΜ ΤΠ για ειδικότητα ολμιστή : Υπηρεσίες θαλαμοφύλακα και εστιατόρια
601 ΑΜ ΤΠ για 1 βδομάδα
596 ΑΜ ΤΠ για ΣΠΕΜ:Υπηρεσίες Θαλαμοφύλακα και σκοπιά όρχου-αποθηκών
601 ΑΜ ΤΠ για 1 μήνα: Υπηρεσίες θαλαμοφύλακα,σκοπιές πύλης κτλ(τα πάντα όλα),περίπολο
ΚΑΑΥ Ν.Φώκαιας για κατασκευή κατασκήνωσης
601 ΑΜ ΤΠ για 1 βδομάδα
424 ΣΝΘ (παλιό) για εργασίες: Υπηρεσίες το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί!Πέρασα από όλες τις εκπαυδεύσεις των κόκκινων+βολές+πορεία+πτήση!
-
Ωραίος! Η εμπειρίες που είχα με δικά σας παιδιά ήταν θετικότατες. Φιλότιμοι και σχετικά καλά εκπαιδευμένοι στρατιώτες! Σε μια πολυεθνική άσκηση στα ΕΚΕΑΚΤΕΑ τους πήραμε και τα σώβρακα των ξένων (από τυφέκια ως και χειροβομβίδες)... και όλα αυτά με μια διμοιρία κοκκινομπερέδων και έχοντας μόλις μισή ώρα για να καταστρώσω σχέδιο και να οργανώσω την επιθετική ενέργεια εναντίον της εχθρικής φάλαγγος.
-
Εμείς είχαμε και πολυεθνικό στρατόπεδο υπό την φύλαξη μας.Κάναμε σκοπιές εκεί.Ναι η εκπαιδευση μας είναι αρκετά καλή αλλά μην ξεχνάς και το ελληνικό δαιμόνιο και στρατιωτικό που έχουμε από παλιά ως λαός!Πιστεύω πως και αυτό έπαιξε σπουδαίο ρόλο!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μάχιμοι
2000Γ ΕΣΣΟ ή σειρά 266
2ο ΤΠ λόχος διοικήσεως (ειδικότητα γραφέας )
Είμουν εκεί από τον Σεπτέμβρη του 2000 μέχρι τον Οκτώβρη του 2001 -
Ρούφιος.....
-
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ,,,,,129 ΣΕΙΡΑ ,,564 ΤΠ ,,ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΔΥΚ 77 Δ ΕΣΣΟ
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ,,,,,ΤΡΙΠΟΛΗ 2Μ
ΠΑΤΡΑ 2Μ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΑΣ
ΘΕΡΜΑ ΣΕΡΡΩΝ 6 Μ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 Μ
ΡΟΔΟΣ 15 Μ
ΕΙΧΕ ΠΟΟΟΟΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΑΑΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?