-
Χμμμ εχουμε και λεμε...
Μαιος 1998 σειρα 192.
Κορινθος 2 μηνες---ΣΕΑΠ 4 μηνες----Χαλκιδα 1 μηνα- Γουμενισσα ΜΤΠ (507 νομιζω) 12 μηνες-Κορινθος 6 μηνες -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
B98 (253) ΑεροπορίαΦυσικά Τρίπολη στην αρχή και μετά Ελευσίνα λόγω ειδικότητας
Μηχανικός ελικοφόρων, 355 (πυροσβεστικά)
Τα ιδια ακριβως αλλα Γ2000
-
Τελεια, τωρα το μονο που μενει ειναι να μαθουμε τι σχημα εχει το κλειδι της εισοδου στο σπιτι σας
-
A93 και μετα τη βασικη πηγα Σχολη Ικαρων λογω ακαδημαικου τιτλου (και γκραντε βισματος... ). Η σκουπα και η σκοπια πηγε συννεφο αλλα τουλαχιστον εμεινα Αθηνα.
Μετα απο ενα περιεργο (καλο) παιχνιδι της μοιρας και χωρις βισμα (πιστεψτε το) εγινα γραμματεας του διοικητη των ΧΕΜ (χειριστες ειδικες μονιμοτητας) και για 6 μηνες περασα ζααααχαρη!
Στον 12ο μηνα της θητειας γεννηθηκε ο γιος μου (ημουν 28 ετων) και ως προστατης οικογενειας... 'μην τον ειδατε μην τον απαντησατε τον Κιτσο τον λεβεντη τον καραμπουζουκλη...'
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Στον 12ο μηνα της θητειας γεννηθηκε ο γιος μου (ημουν 28 ετων) και ως προστατης οικογενειας... 'μην τον ειδατε μην τον απαντησατε τον Κιτσο τον λεβεντη τον καραμπουζουκλη...'προσχεδιασμένο το είχες;
-
Κοιταξε... μολις ειχα παντρευτει οποτε λεω μεσα μου... 'θα κανεις που θα κανεις παιδι, δεν γλιτωνεις και κανα χρονακο θητειας...'
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
'96 ΣΤ
Κόρινθος, Γιάννενα(625)
502, Καβύλη
565, Πετράδες.
Απλός πεζικάριος.Απλός Πεζικάριος και πήγες σε Κόρινθο, Γιάννενα, Καβύλη και Πετράδες; Και γράφεις στο 4τΦόρουμ; Αίσχος! Πού ήταν το βύσμα σου εσένα; Διακοπές;
-
Εσύ Πάτερ που υπηρέτησες και τι ειδικότητα;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Εσύ Πάτερ που υπηρέτησες και τι ειδικότητα; -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Εσύ Πάτερ που υπηρέτησες και τι ειδικότητα;Λες; Να μας φακελωνει;
-
Στρ (Θ) 11ο ΣΠ Τριπολις Αρκαδίας - ΚΕΔΒ Καλαμαί Μεσσηνίας - ΧΧΙV TΘΤ Λιτόχωρον Πιερίας - Δ' ΣΣ Ξάνθη Ξάνθης.
Όπου Θ -->
@BILL
Αν δεν ήμουν , θα έλεγα ότι ήτο σατανικόν. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στρ (Θ) 11ο ΣΠ Τριπολις Αρκαδίας - ΚΕΔΒ Καλαμαί Μεσσηνίας - ΧΧΙV TΘΤ Λιτόχωρον Πιερίας - Δ' ΣΣ Ξάνθη Ξάνθης.Όπου Θ -->
Οκ .Φοβηθηκα μην σου ξεφυγει κατι κατα λαθος
Ναι Πατρινε οπως τα γραφει ειναι .Το βεβαιωνω και εγω
-
Διάβασα όλες τις σελίδες και δε βρήκα ούτε ένα κοκκινοσκούφη ελικοπτερίστα της Αεροπορίας Στρατού, άρα είμαι ο μοναδικός Δεκανέας μηχανοσυνθέτης ελικοπτέρων εδώ.
Παρουσιάστηκα Θήβα στο πυροβολικό, πριν πολλά -πολλά χρόνια όταν μόνο εμείς φοράγαμε κόκκινο μπερέ, μετά Μέγαρα, και συνέχεια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ( Γιδάς ) στον 22 ΛΑΣ, Ελικόπτερα Siux 13S και αεροπλάνα παρατήρησης Cessna 172, 2μηνο πέρασμα από την 188 ΠΠΑΡ για ΑΡΒΧΠ στο φράγμα του Αλιάκμωνα και επιστροφή στον 22 ΛΑΣ, σύνολο 24 μήνες και 15 μέρες φυλακή.
-
Πολύ συχνά αναπολώ τους ανέμελους 17 μήνες του στρατού ... 19 χρόνια πριν!
Πριν τις σπουδές μου, σειρά 91Α (210 αν θυμάμαι σωστά) στις Διαβιβάσεις.Και μια απάντηση σε post του 2004 ...
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Τώρα αυτό το θέμα τι σχέση έχει να κάνει με την αυτοκίνηση και το φόρουμ ενός εγκύρου περιοδικού αυτοκινήτου; Χαμπάρι και έχω…Τότε είχα κλείσει 6 μήνες με το 'δώρο' Fiat Cinquecento με a/c και χιλιάδες ακινητοποιήσεις (εφιαλτικές οι διαδρομές Χαιδάρι (ΚΕΔΒ) - Θεσ/νίκη και πίσω) και αντικαταστάθηκε (με την γονική βοήθεια βέβαια) με το 4θυρο μπλε σκούρο Nissan Sunny (εμφάνιση ... 'κόντρα' στα 21 μου χρόνια τότε) για άνεση στις διαδρομές Γιαννιτσά - Θεσ/νίκη!!!
-
2008 A'
Π. Αεροπορία
Σμηνίτης ναυαγοσώστης-αρμενιστής (εκ του ψωλαρμενίζω )
Τροπολιτσά-Άνω Λιόσια +Σχολή Ικάρων-Ζούμπερι (μ' έφαγε η παραμεθόριος) -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
'96 ΣΤ
Κόρινθος, Γιάννενα(625)
502, Καβύλη
565, Πετράδες.
Απλός πεζικάριος.Απλός Πεζικάριος και πήγες σε Κόρινθο, Γιάννενα, Καβύλη και Πετράδες; Και γράφεις στο 4τΦόρουμ; Αίσχος! Πού ήταν το βύσμα σου εσένα; Διακοπές;
Βασική εκπαίδευση πέρασα Μ.Πεύκο
-
93 β -223 με αναβολή 5 ετών λόγω σπουδών .
Ναύπλιο -Λουτράκι για 'εκπαίδευση ' και μετά 728 ΕΤΜΧ Τύρναβο και 735 ΔΣΕ Λάρισα.
728 και 735 ίσως τα μεγαλύτερα 'χημεία ' του στρατού ξηράς . Η διεύθυνση στρατιωτικών έργων ήτανε στο κέντρο της Λάρισας , είχε καθαρίστριες πολιτικό προσωπικό και δούλευε πενθήμερο , έκλεινε στις 2 το μεσημέρι και εννοείται ότι είχε κλιματισμό . -
ΕΣΟ 96 ε
ΣΕΙΡΑ 220
ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ 19 Μήνες στο Πεζικό
Σε Κόρινθο, Γύθειο Λακωνιας,(Μάγειρας γαρ) Μυτιλήνη,Κοζάνη. -
07Δ ΕΣΣΟ ΠΝ
πορος-λερος-δ/γεν
-
09Γ ΕΣΣΟ
Πεζικό- Κόρινθος-ΕΛΔΥΚ 2o τάγμα (ΤΦ-ΟΑ).
Επαναπατρισμός ΣΣΕ.
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?