-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
καλησπερα και απο εμενα,10 και ξηρα δεν γινεται,28 η 34 και ξηρα γινετε ,για τετοια προσεγγιση μαλλον 34,αρα καλα κατεβαινε οπως κατεβαινε,βλεπεις πισω εχει βουνο.Ok.... I believe you, βαριομουν να δω τα διαγραμματα οποτε πονταρισα λιγο
Ναι, ειναι ο λοφος απο το Πλαγιαρι... αλλα ξερω γω... μπορεις να κατεβεις και με την μυτη ψηλοτερα νομιζω (τουλαχιστον σε Boeing-Airbus)... απλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να οφειλεται στο ιδιο το αεροσκαφος.Τεσπα... θα μπορουσα να προσγειωνομουν και στο Και Τακ, και να ψαχνω για το αλεξιπτωτο....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
theofaman αμα πεσει επεσε... εχω πεταξει με τετοια, κυριως αλιταρια...απλα μη καθισεις πολυ πισω...εχει πεταξει κανεις με c-130?
εκει να δειτε προσγειωση με τη μυτη...
Πεταξα με c130 απο Σκύρο Ελευσίνα, θυμάμαι έντονα την προσγείωση στον 36 της Ελευσίνας, πέρασμα πάνω απο τα δέντρα ξυνοντας τους την κορυφή, πάνω απο Ε.Ο διακρύνοντας τις πινακίδες των οχημάτων και touch down με τα τρία 'τρελοι πιλότοι' της Π.Α!!
-
jm000
Και καπου εκει σου δημιουργήθηκε η συμπάθεια για τους πιλότους, ετσι;
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Ενας corsair λιγοτερος....
-
Κρίμα τον κουρσάρο γμτ...
Τουλάχιστον δεν χάσαμε τον χειριστή...
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
theofaman αμα πεσει επεσε... εχω πεταξει με τετοια, κυριως αλιταρια...απλα μη καθισεις πολυ πισω...
εχει πεταξει κανεις με c-130?
εκει να δειτε προσγειωση με τη μυτη...
Πεταξα με c130 απο Σκύρο Ελευσίνα, θυμάμαι έντονα την προσγείωση στον 36 της Ελευσίνας, πέρασμα πάνω απο τα δέντρα ξυνοντας τους την κορυφή, πάνω απο Ε.Ο διακρύνοντας τις πινακίδες των οχημάτων και touch down με τα τρία 'τρελοι πιλότοι' της Π.Α!!
που να δεις προσγειωση στη κυπρο...
νομιζεις οτι παει για στουκα...
-
Τελικά αυτά τα παιδιά είναι άξια για πολλά συγχαρητήρια...Πολύ δύσκολο αεροπλάνο το Α-7...
-
Ο χρήστης Greenious έγραψε:
Τελικά αυτά τα παιδιά είναι άξια για πολλά συγχαρητήρια...Πολύ δύσκολο αεροπλάνο το Α-7...Ελα ελα.... οχι πολλα λογια για τους Κουρσαρους μου...
Fly low, Hit hard ρε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τελικά αυτά τα παιδιά είναι άξια για πολλά συγχαρητήρια...Πολύ δύσκολο αεροπλάνο το Α-7...
Ελα ελα.... οχι πολλα λογια για τους Κουρσαρους μου...
Fly low, Hit hard ρε...
SLUF
(Short, Little, Ugly Fella )Ξέρω ξέρω ban στον mirage για όλη του την ζωή
-
Θυμάμαι προ 15ετίας... Tupolev 154B της MALEV. Σκισμένες επενδύσεις στα ξεχαρβαλωμένα καθίσματα σαν τις παλιές τις 'πόστες' που είχανε τα ΚΤΕΛ. Να μπαίνει παγωμένος αέρας από τους αρμούς στις πλαστικές επενδύσεις των τοιχωμάτων της καμπίνας... Πολλά πλαστικά βαμμένα με γκρίζα ρεπολίνη... Ήμαρτον.
-
Fubar!
-
Άσε... πώς δεν πλευρίτωσα σ'αυτό το ταξίδι... Κι όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, δεν υπήρχε ΨΥΧΗ. Ούτε για ελέγχους διαβατηρίων, τίποτα. Μπήκαμε σε έναν έρημο χώρο και περιμέναμε για αρκετή ώρα. Μέχρι που ήρθε ένας νυσταγμένος υπάλληλος για να μας ελέγξει τα διαβατήρια και τις βίζες.
-
βασικα... Ηταν και εμένα το ονειρο ζωής να γίνω πιλότο! αλλα... δυστυχως δεν τα κατάφερα λόγω πανελληνίων! τώρα, βγάζω το άχτι μου με εξομοιοτές οπως fs 2004 και falcon 4.0 af... συν οτι είμαι γραμμένος και σε ομάδα, έτσι παιζουμε on line πετώντας πάνω απο την Ελλάδα προστατέυοντας τα σύνορα καβάλα στα f16 μας! και στα κέφια ρίχνουμε και καμία πρηνική στην Αγκυρα!
επίσης κυκλοφωρεί και το πολύ καλό περιοδικό που πιστέυω πως έλειπε απο την Ελλάδα (ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφημηση) ειναι το remove before flight, εχει θεματολογία πάνω στην πολιτική αεροπορία με πολλά ρεπορτάζ για αερολέσχες και μικρά μονοκινητηρια, ενότητα ground school και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για τους τρελαμένους!
εχω μπει πραγματικά στην πρίζα να βγάλω PPL!
Α! και αν νομίζετε οτι το κράτος εχει μάυρα μεσάνυχτα μόνο σε ότι αφορά το αυτοκίνητο και γύρω απο αυτό, που να δείτε τι γίνετε με την πολιτική αεροπορία και πιο συγκεκριμμένα με τις αερολέσχες και ότι αφορά το αεροπλάνο!
θα εκπλαγείτε!
παράδειγμα: υπάλληλος της ΥΠΑ κάτοχος PPL εκτώς υπηρεσίας, αποφάσισε να νοικιάσει αεροσκάφος και να πάει στην Σκύρο (κλείνει μετα τις 15:00)
ο άνθρωπος καθυστέρισε λόγω καιρού (αντίθετος άνεμος) και λίγα μίλια πρίν το αεροδρόμιο ο αερολιμενάρχης το έκλεισε λόγω οραρίου! λέγοντας στον χειρηστή να γυρίσει πίσωτο οποίο και έκανε!
όμως έστειλε επιστολή στον υπουργό παραπονούμενος για το συμβάν και το πόσο κακό κάνει στο τουρισμό αυτη η συμπεριφορα κλπ κλπ...
με αποτέλεσμα να πάρει ποινή απο την ΥΠΑ γιατί δεν πήγε ιεραρχικά αλλά πήγε απευθείας στον υπουργό!πιάστο αυγό και κούρευτο!
-
Μια από τα ίδια και εγώ, αλλά οι γονείς δεν με άφησαν εμένα...
Falcon 4 rulezzz!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια από τα ίδια και εγώ, αλλά οι γονείς δεν με άφησαν εμένα...Falcon 4 rulezzz!!!
Μια απο τα ιδια... σωνει καλα να παω για σπουδες και οικονομικα και τριχες... Ρε φουστη μου... εγω πιλοτος ηθελα να γινω.... οχι να ασχολουμε με τον ΦΠΑ.... αι στον κορακα....
Δεν με νοιαζει... μια φορα PPL θα βγαλω ετσι για το γαμωτο Αχχχχχ και πως θα γινει να παρουμε και ενα Cirrus SR22.....? Ξερουμε καμια προχειρη τραπεζα για αναληψη?
-
Έχω μια στα υπόψιν...
Έχει ένας ξάδερφός μου στο αμέρικα ppl... ζήλια.......
-
στο αμέρικα το ppl το έχουν όπως εμείς το δίπλομα οδήγησης, απο οικονομικής άποψης βεβαια!
εδω πληρώνεις και τον αέρα που φυσάει στο αεροδρόμιο!
-
Όχι μόνο αυτό, μου έλεγε κόστος ενοικίασης, και ήταν αστείο..
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
στο αμέρικα το ppl το έχουν όπως εμείς το δίπλομα οδήγησης, απο οικονομικής άποψης βεβαια!εδω πληρώνεις και τον αέρα που φυσάει στο αεροδρόμιο!
Μωρε και οι Αερολεσχες εδω ειναι κλικα.... εκμεταλευση σκετη. Γενικα η πολιτικη αεροπορια στο κομματι αυτο πασχει στην Ελλαδα. Το κοστος παντως για δικο σου αεροσκαφος (της προκοπης δηλαδη... οχι κανα υπερελαφρο) ειναι δυσβασταχτο. Παντως για Θεσσαλονικη απο οτι ξερω... μακρια... καλυτερα στην Αερολεσχη του Κιλκις για πτησεις κλπ κλπ.
-
Εχει νοημα να πω οτι ειμαι κι εγω ενας ονειροπολος PPL, ATP κι ο,τι αλλο μπορει να γινει καποιος οταν ονειρευεται; Ολα τα παιδακια οταν ειναι μικρα θελουν να γινουν πιλοτοι. Εμας ετυχε να μας μεινει το 'κουσουρι'. Ε, του κερατα, καποια στιγμη θα πιλοταρουμε...
Ειχα διαβασει στο net για αερολεσχη στη Ροδο που συνδυαζει μαθηματα με διακοπες. ΠΟΛΛΑ τα λεφτα...
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ