-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εχει πεταξει φιλος με αεροφλοτ και την ωρα που πανε να μπουνε μεσα βλέπει πανω στο αεροπλανο ενα κοματι λαμαρινας 'μπαλωμα' με πριστηνι!Εσύ που έχεις κάνει τους φαναρτζήδες κολλητούς θα έπρεπε να ξέρεις οτι λέγεται πριτσίνι.
Χωρίς πλάκα τώρα, βασικά πουθενά δεν την ορίζεις τη ζωή σου, όχι μόνο στο αεροπλάνο. Πες οτι εκεί που πας αμέριμνος στην Πατρών-κορίνθου βλέπεις πάνω στην αριστερή που στρίβεις την νταλίκα διπλωμένη στα 10 μέτρα... Κατάλαβες τι εννοώ?
Αλλά που να καταλάβεις... εσύ είσαι γνωστός χέστης...
-
ΡΕ βλημα μιλαω για ΜΜΜ, στο πλοιο ας πουμε Κααααααααααααατι μπορει να γινει ακομη και να βουλιαξει το πλοιο.
-
ΡΕ βλημα μιλαω για ΜΜΜ, στο πλοιο ας πουμε Κααααααααααααατι μπορει να γινει ακομη και να βουλιαξει το πλοιο.Εσύ σίγουρα θα σωθείς... οι φελοί επιπλέουν!
-
Εχει πεταξει φιλος με αεροφλοτ και την ωρα που πανε να μπουνε μεσα βλέπει πανω στο αεροπλανο ενα κοματι λαμαρινας 'μπαλωμα' με πριστηνι!Έτσι μπαλώνονται τα αεροπλάνα.
-
Εχει πεταξει φιλος με αεροφλοτ και την ωρα που πανε να μπουνε μεσα βλέπει πανω στο αεροπλανο ενα κοματι λαμαρινας 'μπαλωμα' με πριστηνι!Μαλακια ειπε ο φιλος σου....
Αυτο υπηρχε εκει απο τοτε που βγηκε το αεροπλανο απο το εργοστασειο.
Ειχε καποιο μηχανησμο που αντικατασταθηκε και απλα το καπακι δεν ειχε βαφτει ακομα.
Αν κοιταξεις καλα, ολα τα εχουν.
Δεν ειναι μπαλωμα, αλλα καπακι. -
Και που να ξερει ρε συ ο φιλος μου απο φαναρτζοδουλειες αεροπλάνων?
Εσενα δλδ σου δινει ενα αισθημα ασφαλειας να βλεπεις κατι τετοιο?
-
Τι να πω και εγώ που με ένα σαπάκι της μάλεβ που πέταξα για αγία πετρούπολη είχα πάθει την πλάκα μου, γιατί έλειπαν άπειρα πριτσίνια από το φτερό;
-
Και που να ξερει ρε συ ο φιλος μου απο φαναρτζοδουλειες αεροπλάνων?Εσενα δλδ σου δινει ενα αισθημα ασφαλειας να βλεπεις κατι τετοιο?
Τι να σου πω, έχω μπει και σε MD της Alitalia με κολλητική ταινία σε εμφανή σημεία. (μη ζωτικά, προφανώς)
Εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με τις αναταράξεις, μ' αρέσουν (αρκεί να έχω πιεί τον χυμό/καφέ μου).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και που να ξερει ρε συ ο φιλος μου απο φαναρτζοδουλειες αεροπλάνων?
Εσενα δλδ σου δινει ενα αισθημα ασφαλειας να βλεπεις κατι τετοιο?
Τι να σου πω, έχω μπει και σε MD της Alitalia με κολλητική ταινία σε εμφανή σημεία. (μη ζωτικά, προφανώς)
Εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με τις αναταράξεις, μ' αρέσουν (αρκεί να έχω πιεί τον χυμό/καφέ μου).
+1 για τις αναταράξεις! Bring it on! Αν και έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στα θετικά g σαν κλασσικός αεροπλανάκιας αναχαίτισης...
-
Γμτ εγω την προηγουμε ολοκληρη μερα εμενα αυπνος επινα και μια μπυρα μεσα και κοιμομουνα σαν αρκουδα σε χειμερια ναρκη, σε καποια φαση η KLM ειχε κοψει γενικα το αλκοολ.....μετα το ξαναβαλε ομως!
-
Και που να ξερει ρε συ ο φιλος μου απο φαναρτζοδουλειες αεροπλάνων?Εσενα δλδ σου δινει ενα αισθημα ασφαλειας να βλεπεις κατι τετοιο?
Ε.... Κοιτα....
Ξερω τι ειναι.....
Και συνηθως αρχηζω να τρομαζω οταν τσιριζουν μεσα στο αεροπλανο....
Εσυ οταν βλεπεις καπακι κατω απο το καπο...ουτε καν...
Οταν βλεπεις το καπο του αυτοκινητου.....Σε πιανει ανασφαλεια;
Το ιδιο ειναι...Ασχετο....
Μπαινω σε αεροπλανο....
Στη φαση που περναω το 'κατωφλη' φτυνομαι τρεις φορες...
Με κοιταει η αεροσυνοδος...
-Προλυπτικος;;;
-Οχι... Γκαντεμης....Πριν μπω στο αεροπλανο, μιλαγα με την τοτε κοπελα μου, η οποια τσακιστικε σε κατι σκαλες και ποναγε το γονατο της....
Κανα διο μερες της ελεγα να παει να το κοιταξει, μην ειναι τιποτα σωβαρο
Της ελεγα να παει να το κοιταξει μην εσπασε κατι...
Της το λεγα...δεν μ ακουγε....
Της το λεγα... Ε πηγε...
....Μηνυσκος
Και με πηρε πριν μπω να μου το πει....
Κλεινοντας κανω στον εαυτο μου.... Παλι καλα που δεν εσπασε τιποτ αλλο και εμενα χωρις........ Φτου-φτου-φτου.... -
Μια φορά μια κάτι μικρούλες αναταραξούλες μια τύπισσα κοντά μου άρχισε να κλαίει, την έπιασε υστερία. Στο τσακ ήμουν να μη γελάσω.
Τα καλύτερα g επιτάχυνσης τα νιωσα πρόσφατα στο airbus 320 της swiss. Με ελάχιστη διαφορά έρχεται το 321. Όσκαρ δραματικότερης απογείωσης παίρνει το Md 20 της alitalia καθώς νομίζεις ότι θα διαλυθεί ολόκληρο.
-
Το αεροπλάνο παιδιά είναι ότι ποιο ασφαλές μπορείς να διαλέξεις για να ταξιδέψεις, μην τρελαθούμε τώρα!!!! Κομμάτια της ατράκτου ή των φτερών μπορούν να αλλαχτούν για χίλιους δυο λόγους και είναι πιθανό να κάνει κάποιες διαδρομές το αεροπλάνο πριν μπει να βαφτεί!!! Φυσικά δεν μιλάμε για λαμαρίνα αλλά για κράμα αλουμινίου ή συνθετικό υλικό που το παρέχει ο κατασκευαστής έτοιμο και δεν κόβεται – προσαρμόζεται από τον μηχανικό!!! Η συντήρηση των αεροσκαφών δεν έχει καμία σχέση με ότι ξέρετε από τα αυτοκίνητα. Εδώ δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους ούτε ρείθρα στην άκρη του δρόμου για να σταματήσεις περιμένοντας την οδική βοήθεια. Όλα γίνονται με πολύ αυστηρούς κανόνες και με ένα ολόκληρο δίκτυο ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια των εργασιών μέχρι και την τελική τροχοδρόμηση. Κάποτε ρώτησαν ένα πιλότο γιατί δεν προσγειώνονται δυο αεροπλάνα αντίθετα ταυτόχρονα στον ίδιο διάδρομο και κόντεψε ο άνθρωπος να τρελαθεί. Σκεφτείτε ότι τα περισσότερα αεροπλάνα προσγειώνονται με ταχύτητες κάτω των 200 χιλιόμετρα. Εμείς πόσα χιλιόμετρα έχουμε κάνει με αντίστοιχες ταχύτητες με τον μπάρμπα Μήτσο να έρχεται από απέναντι σε δρόμο χωρίς μεσαίο στηθείο και όμως δεν έχουμε τρελαθεί ακόμα!!!
-
Πήγαινα βερολίνο πριν από κάτι μήνες και δίπλα μου κάθεται μια κυρία. Στην προσέγγιση πέφτει σε μεγάλο κενό αέρος και χάνει πολύ ύψος, με το συνεπακόλουθο μεγάλο αριθμό αρνητικού g. H κυρία τα χάνει και βάζει τις φωνές. Μεγάλη τσιρίδα όμως, σαν υστερικιά, για πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Όταν συνειδητοποιεί ότι δεν πέφτουμε, σταματάει, λέει ένα 'sorry' και συνεχίζει να διαβάζει το περιοδικό. Μέχρι να προσγειωθούμε, κόντεψα να σκάσω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πήγαινα βερολίνο πριν από κάτι μήνες και δίπλα μου κάθεται μια κυρία. Στην προσέγγιση πέφτει σε μεγάλο κενό αέρος και χάνει πολύ ύψος, με το συνεπακόλουθο μεγάλο αριθμό αρνητικού g. H κυρία τα χάνει και βάζει τις φωνές. Μεγάλη τσιρίδα όμως, σαν υστερικιά, για πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Όταν συνειδητοποιεί ότι δεν πέφτουμε, σταματάει, λέει ένα 'sorry' και συνεχίζει να διαβάζει το περιοδικό. Μέχρι να προσγειωθούμε, κόντεψα να σκάσω...Επιστροφη απο 5ημερη....
Ειχαμε παει Κρητη...
Καιρος χαλια....
Το αεροπλανο να χανει καθε τρεις και λιγο υψος και να το ανακτα μετα....
Μπουρδελο μεσα....
Ολες σχεδον οι κοπελες να τσιριζουν και οι υπολοιπες να ξερνανε....
2 μαλακες τερμα πισω....
Σε καθε απολεια υψους σηκωνουν τα χερια τους....
Σαν να ναι σε τραινακι σε λουνα παρκ....
Ο ενας ημουν εγω....
Μας εβλεπαν οι αεροσυνοδες και τα χαν παιξει.... -
Είναι όπως στα θρίλερ, αυτοί που φοβούνται περισσότερο κάνουν τις περισσότερες μαλακίες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι όπως στα θρίλερ, αυτοί που φοβούνται περισσότερο κάνουν τις περισσότερες μαλακίες. -
Και συνηθως αρχηζω να τρομαζω οταν τσιριζουν μεσα στο αεροπλανο....
Ναι ρε γμτ σε τρομαζουν οι φουστηδες!
Μπαινω σε αεροπλανο....
Στη φαση που περναω το 'κατωφλη' φτυνομαι τρεις φορες...
Με κοιταει η αεροσυνοδος...
-Προλυπτικος;;;
-Οχι... Γκαντεμης.... -
Όλα τα λεφτά ήταν σε επιστροφή από Γερμανία στην Ελλάδα το 2003, όλες οι αεροσυνοδοί να τα έχουν τσούξει και να τρικλίζουν και να χαζογελάνε...
Η εταιρεία δεν ήταν ελληνική!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Όλα τα λεφτά ήταν σε επιστροφή από Γερμανία στην Ελλάδα το 2003, όλες οι αεροσυνοδοί να τα έχουν τσούξει και να τρικλίζουν και να χαζογελάνε...Η εταιρεία δεν ήταν ελληνική!
Χαπα-Κλοϊντ;;;;
...η οπως σκατα την λενε....
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ