-
Ετοιμάζομαι να φτιάξω σνιτσελ στο γκριλ και έχω σοβαρότατο δίλλημα..
Με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι κινέζικο? Βοήθεια φορουμάδες.. -
Εγω δεν βλέπω διλλημα... Μόνο τις πατάτες εμφανίζει η οθόνη μου!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι κινέζικο? Βοήθεια φορουμάδες..Ρυζάκι! Το κινέζικο δεν ξέρω τι είναι, όμως.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι κινέζικο? Βοήθεια φορουμάδες..Ρυζάκι! Το κινέζικο δεν ξέρω τι είναι, όμως.
Με διάφορα αρωματικά Χάρη.
-
Τύλιξε με το κρέας μια φέτα τυρί τόστ και μια φέτα ζαμπόν. Μετά φτιάξε τα σνίτσελ (κράτησε τα ενωμένα με οδοντογλυφίδα)...Gordon Blue!!!
Και φυσικά με ΠΑΤΑΤΕΕΕΕΕΣ!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάλιστα! Ε, άμα σ' αρέσει, κάνε αυτό! Τηγανιτές πατάτες + σνίτσελ = πολύ τηγανίλα. Δεν κάνεις δίατα, είπαμε;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τύλιξε με το κρέας μια φέτα τυρί τόστ και μια φέτα ζαμπόν. Μετά φτιάξε τα σνίτσελ (κράτησε τα ενωμένα με οδοντογλυφίδα)...Gordon Blue!!!Και φυσικά με ΠΑΤΑΤΕΕΕΕΕΣ!!!!
... κι άμα το πετύχεις, εμένα να με χέσεις!
Για τις πατάτες συμφωνώ βεβαίως. Άσε που αν φας ρύζι θα στουμπώσεις και δεν θα μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπα (αν πετύχει) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μάλιστα! Ε, άμα σ' αρέσει, κάνε αυτό! Τηγανιτές πατάτες + σνίτσελ = πολύ τηγανίλα. Δεν κάνεις δίατα, είπαμε;
Τα σνίτσελ στο γκριλ θα τα κάνω. Κάνω δίαιτα, γι αυτό τρώω μία φορά την μέρα.. Να, το βράδυ δεν θα φάω τίποτα, ίσως μόνο κορν-φλέικς με γάλα..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τύλιξε με το κρέας μια φέτα τυρί τόστ και μια φέτα ζαμπόν. Μετά φτιάξε τα σνίτσελ (κράτησε τα ενωμένα με οδοντογλυφίδα)...Gordon Blue!!!Και φυσικά με ΠΑΤΑΤΕΕΕΕΕΣ!!!!
Εχμ, τα σνίτσελ είναι στο διπλάσιο μέγεθος από μία φέτα τυρί του τοστ..
-
Ρε συ! Σνίτσελ στο γκριλ = φιλετάκια.
Κάνε και ένα ρύζι με ψιλοκομμένη ντοματούλα και κόκκινες πιπεριές ) και μανιτάρια, αν σ' αρέσουν) και είσαι οκ!Αν σ' αρέσει φυσικά το ρύζι με λαχανικά. Και καλύτερα να βάλεις κάποιο ρύζι σαν το μπασμάτι και όχι αυτή την αηδία το νυχάκι ή πως αλλιώς το λένε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τύλιξε με το κρέας μια φέτα τυρί τόστ και μια φέτα ζαμπόν. Μετά φτιάξε τα σνίτσελ (κράτησε τα ενωμένα με οδοντογλυφίδα)...Gordon Blue!!!
Ετσι πρέπει! Βάζεις το τυί και το ζαμπόν και διπλώνεις το κρέας, πριν το περάσεις με αλεύρι, αυγό και γαλέτα!
-
Πρόσεχε μόνο μην καείς γιατί ο Χάρης χάνει περίπου από ένα δαχτυλο κάθε φορά που μαγειρεύει..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πρόσεχε μόνο μην καείς γιατί ο Χάρης χάνει περίπου από ένα δαχτυλο κάθε φορά που μαγειρεύει..Mια φορά ήταν γρουσούζα! Καλά τα λέει ο Κούκος!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ετσι πρέπει! Βάζεις το τυί και το ζαμπόν και διπλώνεις το κρέας, πριν το περάσεις με αλεύρι, αυγό και γαλέτα!
Το φοβάμαι αυτό, χάλια θα το κάνω και θα μείνω νηστικός..
Θα βάλω από πάνω ζαμπόν & τυρί μόλις είναι έτοιμα..
-
Εστω!!
@ Σάρμακ: Είδες που τα λέω?!
-
Ρύζι φυσικά ! [πατάτες μόνο φρέσκιες, γιατί οι προτηγανισμένες... :sealed:]
-
Πρόσφατο επίτευγμα...
Ανακατεύουμε εντός πήλινου κεσεδακίου τα παρακάτω ψιλοκομμένα υλικά:
πατάτες βρασμένες και αποφλοιωμένες
μπέικον
Μανιτάρια (κατά προτίμηση φρέσκα)
Μπόλικο τριμμένο κασέρι ή γραβιέρα ή ότι άλλο τυρί μας αρέσει
Προσθέτουμε κρέμα γάλακτος για τινάξουμε τη χοληστερίνη στα ύψηΑνακατεύουμε, τα βάζουμε στο φούρνο, ρίχνουμε, μια μπριζόλα στο τηγάνι, παίρνουμε τηλέφωνο τον φίλο μας τον Μήτσο με το ασθενοφόρο και του λέμε να είναι κάπου κοντά και απολαμβάνουμε
-
Ενδιαφέρουσα συνταγή Χρήστο!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα σνίτσελ στο γκριλ θα τα κάνω. Κάνω δίαιτα, γι αυτό τρώω μία φορά την μέρα.. Να, το βράδυ δεν θα φάω τίποτα, ίσως μόνο κορν-φλέικς με γάλα..
Αν δεν θέλεις τηγανητές πατάτες, βράσε 2 πατάτες με το φλούδι τους και μετά άνοιξε τις στη μέση και βάλε αλατάκι και γιαούρτάκι μέσα, που γίνεται ψραίο συνοδευτικό....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν δεν θέλεις τηγανητές πατάτες, βράσε 2 πατάτες με το φλούδι τους και μετά άνοιξε τις στη μέση και βάλε αλατάκι και γιαούρτάκι μέσα, που γίνεται ψραίο συνοδευτικό....
ΜΠΛΙΑΧΧΧ
LURPAK βαζουμε το αλμυρο , μιαμμμ, ακου γιαουρτι μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)