-
Παίρνουμε ένα κρεμμύδι, το καθαρίζουμε και το κόβουμε σε (όχι πολύ) μικρά κομμάτια. Το τηγανίζουμε με λάδι μέχρι να ροδίσει, αλλά όχι να καεί! Το βγάζουμε από το τηγάνι και το φυλάμε σ' ένα πιάτο.
Ψιλοκόβουμε μπέικον και το τηγανίζουμε. Επίσης μέχρι να ροδίσει, αλλά να μην καεί! Ρίχνουμε στο τηγάνι το τηγανισμένο κρεμμύδι και προσθέτουμε δυο αυγά (μάτια).
Όταν γίνουν, τα τρώμε και γράφουμε εδώ τη γνώμη μας. -
Χοληστερίνη x 2
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Χοληστερίνη x 2Καλά, εσύ μπορείς να βάλεις περισσότερο κρεμμύδι και ένα μικρό αυγό.
edit
Ωχ, συγνώμη, αβγό ήθελα να πω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βασικά, υπάρχουν οδηγίες σε κάθε συσκευασία!
Ντεν ξέρω Σουηντικά καρντία μου.
-
ψάχνω ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής για το ιδιότροπο ωράριό μου για να χάσω τουλάχιστον 5 κιλά. Χρόνος για άσκηση δεν υπάρχει. Τα δεδομένα είναι:
Ξυπνάω 5.15 πίνω ένα καφέ ή τσάι μ'ένα τοστ(τυρί, γαλοπούλα)
κατά τις 8:30 φτάνω είμαι στην υπηρεσία, εκεί μέχρι το μεσημεριανό όλο και κάποιο μπινελίκι θα χτυπήσω, σάντουιτς, κρουασάν κτλπ.
Σπίτι γυρνάω αργά το απόγευμα προς βράδυΤα παραπάνω μπινελίκια κάνανε κακό εκεί που τα χα χάσει τα κιλά. Πώς θα τη βγάλω όμως τόσες ώρες μέχρι το μεσημεριανό? Τρώω κανα φρούτο όμως το στομάχι απαιτεί κι άλλα
-
Tα μπινελίκια κάνουν καλό (με μέτρο). Θεωρητικά πρέπει να τρως πολλά και μικρά γεύματα (κάθε 2 ώρες) ώστε να 'δουλεύει' συνεχώς ο μεταβολισμός σου.
Βέβαια ως μικρά, ενδιάμεσα γεύματα μάλλον θεωρούνται πχ 1 μήλο, 2 φρυγανιές και τέτοιες χαζομάρες.
-
Μια λύση είναι το πακέτο απ το σπίτι
Φρόυτο ή κρύο σάντουιτς
Σε κάθε περίπτωση απ τα κρουσάν και τις ζαμπονοκαταστάσεις είναι πιο υγιεινό
ούτε μαγιονέζες ούτε τίποτα
επίσης παίζει και παξυμάδια κτλ
γιαούρτια κτλ
-
έχει φάει κανείς onion rings στα ruby tuesday's ? γίνονται με απλό τηγάνισμα έτσι ή με τπτ περίεργο σβήσιμο αλκοολ?
-
παντως γευση αλκοολ δε θυμαμαι καθολου..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παντως γευση αλκοολ δε θυμαμαι καθολου..το σβήσιμο με αλκοόλ δε σημαίνει ότι θα έχει και την αντίστοιχη γεύση
είναι γλυκά πάντως δε πρέπει να είναι σκέτα τηγανητά! (είναι μέρος της διατροφής που μιλούσα παραπάνω ) -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
παντως γευση αλκοολ δε θυμαμαι καθολου..
το σβήσιμο με αλκοόλ δε σημαίνει ότι θα έχει και την αντίστοιχη γεύση
είναι γλυκά πάντως δε πρέπει να είναι σκέτα τηγανητά! (είναι μέρος της διατροφής που μιλούσα παραπάνω )To κρεμμυδι οταν το καις γλυκαινει(καραμελωνει).
-
Καγιανας
Καλοκαιρινο ελαφρυ πανευκολο.
τρεις ντοματες γινωμενες μεγαλες
6-7 αυγα
δυο πρασινες πιπεριες
τυρι φετα 200-300γρ.
πιπερι μαυρο -ταμπασκο
Τηγανιζουμε τις ντοματες ξεφλουδισμενες σε κοματακια και τις πιπεριες σε λιγο λαδι μεχρι να γινουν σαλτσα
Χτυπαμε τα αυγα και τα ριχνουμε στο τηγανι
Προσθετουμε πιπερι αλατι και ταμπασκο
τριβουμε την φετα και πασπαλιζουμε .
εαν εχουμε φουρνο τα βαζουμε σε ενα ταψακι και εχουμε ενα χορταστικο φαγητο και πολυ εγευστο για τεσσερα ατομα
Προσοχη λιγο λαδι και να πιουνε τελειως τα υγρα τους (πιτσα δηλαδη εχουμε σαν τελικο προιον) καλλη μας ορεξη -
και μια τηγανιά πατάτες για συνοδεία, είναι ό,τι πρέπει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και μια τηγανιά πατάτες για συνοδεία, είναι ό,τι πρέπειΜπορεις να τις προσθεσεις και μεσα στον καγιανα αλαζει ομως λιγο την γευση
Ειπαμε εμεις οι Ελληνες την γευση βελτιωνουμε (γνωστο ανεκδοτο)
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Καγιανας
Καλοκαιρινο ελαφρυ πανευκολο.
τρεις ντοματες γινωμενες μεγαλες
6-7 αυγα
δυο πρασινες πιπεριες
τυρι φετα 200-300γρ.
πιπερι μαυρο -ταμπασκο
Τηγανιζουμε τις ντοματες ξεφλουδισμενες σε κοματακια και τις πιπεριες σε λιγο λαδι μεχρι να γινουν σαλτσα
Χτυπαμε τα αυγα και τα ριχνουμε στο τηγανι
Προσθετουμε πιπερι αλατι και ταμπασκο
τριβουμε την φετα και πασπαλιζουμε .
εαν εχουμε φουρνο τα βαζουμε σε ενα ταψακι και εχουμε ενα χορταστικο φαγητο και πολυ εγευστο για τεσσερα ατομα
Προσοχη λιγο λαδι και να πιουνε τελειως τα υγρα τους (πιτσα δηλαδη εχουμε σαν τελικο προιον) καλλη μας ορεξηΣτραπατσάδα το λένε στο χωριό μου αυτό
Μιαμ! -
Μιαμ δν λες τπτ. Στραπατσάδα μου έκανε ο μπαμπάς μου. Πρέπει να αρχίσει να μου κάνει ξανά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καγιανας
Καλοκαιρινο ελαφρυ πανευκολο.
τρεις ντοματες γινωμενες μεγαλες
6-7 αυγα
δυο πρασινες πιπεριες
τυρι φετα 200-300γρ.
πιπερι μαυρο -ταμπασκο
Τηγανιζουμε τις ντοματες ξεφλουδισμενες σε κοματακια και τις πιπεριες σε λιγο λαδι μεχρι να γινουν σαλτσα
Χτυπαμε τα αυγα και τα ριχνουμε στο τηγανι
Προσθετουμε πιπερι αλατι και ταμπασκο
τριβουμε την φετα και πασπαλιζουμε .
εαν εχουμε φουρνο τα βαζουμε σε ενα ταψακι και εχουμε ενα χορταστικο φαγητο και πολυ εγευστο για τεσσερα ατομα
Προσοχη λιγο λαδι και να πιουνε τελειως τα υγρα τους (πιτσα δηλαδη εχουμε σαν τελικο προιον) καλλη μας ορεξηΣτραπατσάδα το λένε στο χωριό μου αυτό
Μιαμ!Na υποθεσω Κερκυρα , διακρινω Ιταλικες επιροες
-
Κεφαλονιά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΚεφαλονιάΑπο τις καλυτερες διακοπες Αγια Ευφημια ενα ολοκληρο μηνα .αριστερα στο ταβερνακι εαν υπαρχει ακομα και μολις λιγα μετρα βαθος στον βυθο εχει μικρες σπηλιες .Πεντε μερες εφαγα για να χτυπησω ενα ροφο .
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΚεφαλονιάΩχ, ωχ
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)