-
επ, επ, επ! δεν θα ξηλώσεις τα γαλόνια του gavril εσύ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντάξει, άμα πηγαίνεις σιγά-σιγά και σιγά-σιγά, παραμερίζοντας αν τύχει να έρθει από την άλλη κάποιος, δεν είναι τόσο τραγικό. Αποφευκτέο και λάθος 100%, όχι όμως επικίνδυνο αν υπάρχει ορατότητα σε πολύ μεγάλη απόσταση. Το έχω κάνει 4-5 φορές σε συγκεκριμένο δρόμο που ξέρω καλά και που παλιότερα ήταν διπλής κατεύθυνσης.
Μια φορά όμως έκανα μια έτσι στον καθρέφτη και είδα κολλητά πίσω μου περιπολικό που πήγαινε κι αυτό ανάποδα σε silent mode! Τραλαλίρο-τραλαρό, πήγα στην άκρη σαν βρεγμένη γάτα. Κι αυτοί με προσπέρασαν γκαζώνοντας!χαχα, μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο... επειδή όμως ξέρω πως όλοι παραβιάζουν για 50 μέτρα το σημείο εκεί καθημερινά, ήμουν σίγουρος πως ήμουν cool. Μιλάω για τον παράδρομο της εθνικής κάτω από την γέφυρα στην έξοδο της Μεταμόρφωσης. Όλοι κάνουν αναστροφή για εθνική εκεί γιατί άμα μπλέξεις στην κίνηση του κεντρικού παραπάνω... χάνεις 10-15 λεπτά σε φανάρια. Χρόνια πριν είχε και μπλόκο εκεί αλλά σταμάτησαν σε κάποιο σημείονα γράφουν για αυτή την παράβαση.
-
Σκοπευουν οι 4Τ στις δοκιμες SUV να προσθεσουν κ το fear factor του εκαστοτε μοντελου που δοκιμαζουν; Ρωταω γιατι πετυχα σημερα το πρωι SUV με αυτοκολλητα του περιοδικου σε διασταυρωση να κοβει τη ροη των αυτοκινητων που κινουνταν κανονικα με πρασινο για να περασει με κοκκινο..
-
-
Εσυ τωρα τι σφυριζεις αδιαφορα? Επιτηδες το κανεις για να αναψεις φωτιες?
Εγω αμα δω αυτοκινητο περιοδικου να κανει τετοιες μλκιες, θα παω να τους κραξω στην εδρα τους.
ΥΓ κ. Καβαθα, δεν μαζευετε λιγο τους δικους σας πρωτα πριν βγαινετε να κραξετε τους 'αλητες κοντρακηδες' κλπ κλπ?
-
καλη φαση.
Προς τον κύριο των 4Τ(?) με το Yaris