-
α. η ιντερσαλονικα δε πληρωνει ζημιες παει ψηλοχαλια σαν εταιρεια.
αρα κοιτα να βαλεις το φαναρτζη να τρεξει.
β. επισημα οι ασφαλιστικες εταιρειες κοβουν μετα τη διετια ενα 5% απο ανταλλακτικα ανα ετος.ανεπισημα ο καθενας κανει οτι θελει.
αρα θεωρητικα και πρακτικα δε πρεπει να σου κοψουν δραχμη... -
Ήρθε και η σειρά μου!
Μπερδεμένο το σκηνικό και αρκετή ζημιά. Είμαι σε στενάκι για να βγώ δεξιά σε κεντρικό δρόμο. Μπροστά μου ένα φορτηγό μεσσαίου μεγέθους το οποίο και ξεκινάει. Ξεκινάω κι εγώ ελέγχω αριστερά και φεύγω. Με το που κάνω 2 μέτρα το φορτηγό έχει σταματήσει και έχει βάλει και όπισθεν αφού ανάβει μέγάλο άσπρο φως πίσω. Φρενάρω, δεν έχω καθόλου χώρο για αποφυγή και πριν σταματήσω πέφτει και πέφτω πάνω του.
Αποτέλεσμα, ένα φανάρι αυτός και καπώ, φανάρι, προφυλακτήρα, μετώπη, ψυγείο aircondition εγώΤο δήλωσε στην ασφαλιστική του αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Είχε μπροστά του ένα άλλο φορτηγό που ήθελε να στρίψει και ήθελε να κάνει πίσω για να τον διευκολύνει. Επειδή ήμουν κι εγώ σε κίνηση μπορεί να είναι και συνυπαιτιότητα. Θα σας πω μόλις βγει το πόρισμα της ασφαλιστικής.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ήρθε και η σειρά μου!Μπερδεμένο το σκηνικό και αρκετή ζημιά. Είμαι σε στενάκι για να βγώ δεξιά σε κεντρικό δρόμο. Μπροστά μου ένα φορτηγό μεσσαίου μεγέθους το οποίο και ξεκινάει. Ξεκινάω κι εγώ ελέγχω αριστερά και φεύγω. Με το που κάνω 2 μέτρα το φορτηγό έχει σταματήσει και έχει βάλει και όπισθεν αφού ανάβει μέγάλο άσπρο φως πίσω. Φρενάρω, δεν έχω καθόλου χώρο για αποφυγή και πριν σταματήσω πέφτει και πέφτω πάνω του.
Αποτέλεσμα, ένα φανάρι αυτός και καπώ, φανάρι, προφυλακτήρα, μετώπη, ψυγείο aircondition εγώΤο δήλωσε στην ασφαλιστική του αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Είχε μπροστά του ένα άλλο φορτηγό που ήθελε να στρίψει και ήθελε να κάνει πίσω για να τον διευκολύνει. Επειδή ήμουν κι εγώ σε κίνηση μπορεί να είναι και συνυπαιτιότητα. Θα σας πω μόλις βγει το πόρισμα της ασφαλιστικής.
Οχι ρε γμτ!!!
Κριμα ρε Κωστα για το αμαξακι. Καλα ξεμπερδεματα ρε φιλε. -
Οντως μπερδεμενο σκηνικο,αν και μου μυριζει μεγαλυτερη ευθυνη του αλλου λογω του οτι δεν κοιταξε πισω πριν κανει οπισθεν.Καλα ξεμπερδεματα παντως.
-
an αυτος γραψει οτι εκανε οπισθεν δεν εχεις προβλημα.
προσεξε το εξης ομως.
αν ειναι σα καμια κουκουρουκου εταιρεια θα αρχισουν να σου λενε παπαριες οτι δε ξερουμε και να δουμε κλπ κλπ.
ρωτησε πρωτα απο ολα τον τυπο τι ακριβως δηλωσε ωστε να μη σε πιασουν απροετοιμαστο. αν την εχει κανει με φαξ τη δηλωση και δε πηγε απο εκει πες του να σου το περασει και εσενα. . .
κοιτα αν εχει φιλικο η εταιρεια του και αν ναι κυνηγα και τη δικια σου. -
Ατυχία μεγατόνων!!!
Περαστικά να είναι, αφού δεν έπαθε κανείς τίποτα, τα υπόλοιπα βρίσκονται... -
Κρίμα!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
an αυτος γραψει οτι εκανε οπισθεν δεν εχεις προβλημα.
προσεξε το εξης ομως.
αν ειναι σα καμια κουκουρουκου εταιρεια θα αρχισουν να σου λενε παπαριες οτι δε ξερουμε και να δουμε κλπ κλπ.
ρωτησε πρωτα απο ολα τον τυπο τι ακριβως δηλωσε ωστε να μη σε πιασουν απροετοιμαστο. αν την εχει κανει με φαξ τη δηλωση και δε πηγε απο εκει πες του να σου το περασει και εσενα. . .
κοιτα αν εχει φιλικο η εταιρεια του και αν ναι κυνηγα και τη δικια σου.Στην δήλωση του έγραψε 'ότι έβαλε όπισθεν και μόλις το φορτηγό άρχισε να κυλάει άκουσε το μπαμ'. Το διάβασα. Η ασφαλιστική του είναι η 'Διεθνής Ένωση'
Εγώ κανόνισα με τον εμπειρογνώμονα της δικιάς μου ασφαλιστικής ραντεβού για αύριο για να το φωτογραφίσει και να προχωρήσω στην επισκευή. Αν το πόρισμα της ασφαλιστικής είναι θετικό για μένα θα τα πληρώσει η δικιά μου και θα τα βρούνε οι αφαλιστικές μετά. -
Α ρε Κώστα!!!
-
Περαστικά Κώστα...
-
Εντάξει, από αυτά που γράφεις Κώστα δεν είναι τόσο μεγάλη ζημιά... Τουλάχιστον όχι τέτοια που να αφήσει 'σημάδι' στο αμάξι. Αυτά που έγραψες είναι όλα θέμα λυσίματος - δεσίματος (και όχι κοψίματος - ραψίματος, καταλαβαίνετε τη διαφορά φαντάζομαι). Αν γίνει σωστή δουλειά ούτε που θα φαίνεται.
Προσπάθησε να αλλάξεις και τα 2 φανάρια για να μη φαίνεται διαφορά, καθώς επίσης δώσε πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα του καπώ (αν έχει νερά κάνει μπαμ πως είναι αλλαγμένο) και τη βαφή/συναρμογή της μετώπης (το αυτό).
Αυτά από θέμα επισκευής. Κατά τα άλλα, εφόσον έγραψε ότι έκανε όπισθεν δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με την ασφαλιστική...
Καλό κουράγιο!
-
-
Γιατί νομίζω ότι όποιος έχει οπισθεν στο κιβώτιο φέρει ευθύνη για ότι ζημιά προξενήσει????
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί νομίζω ότι όποιος έχει οπισθεν στο κιβώτιο φέρει ευθύνη για ότι ζημιά προξενήσει????+1
Αυτός που κάνει την όπισθεν δεν έχει καμία πρωτεραιότητα...
-
Εχχχμ, ναι, αλλα οπως ειπε και ο CMarin, ουτε εκεινος ειχει σταματησει και επεσε ΚΑΙ εκεινος πανω του. Δηλαδη ο ενας πηγαινε προς τα πισω, o CMarin προς τα εκεινον, και επεσε ο ενας πανω στον αλλο. Για αυτο λεμε οτι μπλεκει το θεμα.
ΒΕΒΑΙΑ, το οτι ο C πηγαινε προς τα πανω του, το ξερει μονο εκεινος υποθετω...
-
Κι επειδή ο 'άλλος' έχει μόνον ένα φανάρι σπασμένο, μήπως με κάνα 500άρικο μας έκανε δήλωση και το φτιάχναμε;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κι επειδή ο 'άλλος' έχει μόνον ένα φανάρι σπασμένο, μήπως με κάνα 500άρικο μας έκανε δήλωση και το φτιάχναμε;Εξαρταται απο το πόσο θα ανεβαινε το ασφαλιστηριο του για το επομενο εξαμηνο.
-
Περαστικα Κωστα κ ευχομαι να ξεμπερδεψεις οσο πιο ανωδυνα γινεται..
-
-
Με τρακαραν.....