-
Διευκρίνηση για το ποιοί έχουν δικαίωμα εκλέγειν.
Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη - ισχύει για όλους
Μέλη είναι:
Όσοι ήταν μέλη και εξακολουθούν να πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις (έναν αγώνα την τελευταία διετία)
Όσοι συμμετείχαν σε αγώνα Ενιαίου του ΣΟΑΑ (τουλάχιστον 6 μήνες πριν τις εκλογές)
Όσοι έχουν καταθέσει Απογραφικό Δελτίο / Εγγραφή (τουλάχιστον 6 μήνες πριν τις εκλογές)
Όσοι έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά μέσω του site του συνδέσμου (τουλάχιστον 6 μήνες πριν τις εκλογές)
Η ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει στα γραφεία του Συνδέσμου μέχρι την ψηφοφορία.
-
Μιας και αναφέρθηκε η 'ταμειακή τακτοποίηση'...
Πώς μπορεί αυτή να γίνει; Εγώ έχω κάνει απογραφή (και σαν απογραφόμενος και σαν... απογράφων!! ) από τα τέλη του 2003. Όμως παρότι είχα ρωτήσει και τότε και αργότερα πώς μπορώ να πληρώσω, δεν ήταν του παρόντος να απαντηθεί...Ξεκίνησα αγώνες το 2001, και θεωρώ πως από τότε πρέπει να είμαι μέλος, αν και τυπικά γράφτηκα πες το 2004... Πώς και πόσο πληρώνω;
Επίσης, για να ψηφίσω θεωρείται απαραίτητη η ζωντανή παρουσία μου εκεί, ή μπορώ να το κάνω πχ με συστημένη επιστολή, μιας και ενεργό μέλος είμαι μεν, αλλά ζω εκτός Ελλάδος;
-
Ο χρήστης ΣΟΑΑ έγραψε:
Ανδρεάδης Ευάγγελος (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ)
Ζήβας Άγγελος
Ιγγλέσης Αριστόβουλος (Castor)
Καϊτατζής Γιώργος
Κοσμόπουλος Γιώργος
Κύρκος Λεωνίδας
Μεσημέρης Ιωάννης
Μιχελακάκης Δημήτρης
Μοσχούτης Παύλος
Νασσιόπουλος Νίκος
Ξανθάκος Μάριος
Περατινός Νίκος
Ριζικάρης Δημοσθένης
Ψίλος ΔημήτρηςΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ! ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ (και μάγκες!)
και αποντες (οκ, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων)
-
Γιατί απόντες;
Κοσμόπουλος και Ξανθάκος λίγοι είναι;
Άλλωστε φαντάζομαι το ιδεατό είναι να υπάρχουν ΚΑΙ νέοι, και όχι ΜΟΝΟ νέοι.
Εκτός αν εννοείς πως έπρεπε να έχουμε ΔΣ με νέους μόνο, ή πως όλοι οι νέοι έπρεπε να είναι υποψήφιοι (να δω ποιος θα έμενε να ψηφίσει άλλον πέραν αυτού του ιδίου...), πράγμα πέρα για πέρα λάθος, γιατί τότε θα ξανακάνουμε λάθη που έχουν γίνει παλιά.
Σιγά σιγά, αρκεί να είναι σταθερά μπροστά. -
ΑΠΡΟΚΑΛΗΠΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΕΝΑ Δ.Σ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΙΣ 9 .
ΖΗΒΑΣ
CASTOR
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΣΣΗΜΕΡΗΣ
ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ
ΝΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΞΑΝΘΑΚΟΣ
ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ
ΨΥΛΟΣΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ , ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ , ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ , ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟ Δ.Σ. ΤΟΥ 2005 , ΜΕ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ , ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠ'ΕΞΩ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΥΧΕΣ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο Ν.Τ.) ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ,ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ . ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΑΚΟΜΑ .
ΚΑΛΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ , ΦΙΛΑΚΙΑ .
-
Νέοι με τη δική μου λογική είναι και ο Αρης και ο Αγγελος και ο Δημήτρης... Λείπουν οι συνοδηγοί γμτ...!
Ο μόνος λόγος που θα πήγαινα στη συνέλευση θα ήταν για να ακούσω από το στόμα του συνεργάτη μας Δημήτρη Μιχελακάκη και του ταχύτατου ακόμα και σήμερα Γιώργου Καίτατζή τι έκαναν τα περασμένα χρόνια και τι σκοπεύουν να κάνουν τα επόμενα, όπως θα ήθελα την τοποθέτηση του Ι.Μ αν η υποψηφιότητά του συνδέεται απολειστικά με τη θέση του Προέδρου...
Γιώργη, Κώστα (ο Χρίστος ξέρει) όταν λέμε νέους δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας....Οπως και νάναι 14 για 7+2 θέσεις είχαμε χρόνια να δούμε. Μακάρι οι συμμετέχοντες στη Γ.Σ. με δικαίωμα ψήφου να είναι Χ4 δηλαδή κάπου γύρω στους 60 και βέβαια μακάρι άμεσα την επομένη να γραφτούν στο ΣΟΑΑ όσοι νέοι δεν είναι μέλη ώστε να παίξουν όλοι το ρόλο τους. Μόνο με σωστό αντίλογο θα πάμε μπροστά....
Στρατισινο
ΥΓ... Οι υποψηφιότητες των Κοσμόπουλου, Ξανθάκου θυμίζουν άλλες εποχές οπότε όσοι νέοι ζητούσαμε ψήφο αποδίδαμε και τον απαιτούμενο σεβασμό στους αρχαιότερους. Θυμίζει Στρατισίνο, Κοκκίνη το 80 οπότε εκλεγήκαμε στα 24 μας και προκύψαμε γ.γ. και ταμίας αντίστοιχα! Κω....παιδα τι μου θυμίσατε? Εύγε πάντως!
-
Γιωργο κακως το πηγες μακρια. Θεωρω οτι 2 στους 14 ειναι ελαχιστο, αυτο ειναι ολο. Και αν και καταλαβα τον ορισμο του νεου που δινεις Στρατη θα πω οτι καλο θα ηταν για διαφορους λογους να υπηρχαν και μερικες απο τις πολυ φρεσκες φατσες που βλεπουμε στους αγωνες. Τεσπα δε μου πεφτει λογος, καλη τυχη σε ολους και μακαρι να προκυψει κατι θετικο.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Κατόπιν μακροσκελής κουβέντας (με φίλο) κατέληξα στην ( ας την πούμε κατάταξη) του κυρίου APR .
Συμφωνώ κατά 97% στο κατάλογο .
Αν με ρωτήσει κανείς για το 3% , θα άλλαζα τον Μιχελακάκη με τον Αμερικάνο .
Τον σέβομαι , έχει δώσει αρκετά …. αλλά …. έτσι για να δούμε και κάτι «ΝΕΟ»…
Συμφωνώ και σε όλα με τον s.x , αλλά μου κάνει κάπως το… «τότε εποχές» και «απαιτούμενο σεβασμό στους αρχαιοτέρους» για τους ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ & ΞΑΝΘΑΚΟ .
Θέλω να πιστεύω φίλε μου Στρατί ότι σου άρεσαν η τότε εποχές , και ότι τις νέες ιδέες δεν τις πετάμε λόγω σεβασμού !!!!
Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι τα κάνουμε και όλα ΊΣΩΜΑ!!!!!!!!!!!!
Γιατί αν δε μου πει ο Ξανθακος για αναβάσης ποιος θα μου πει ?
Άλλωστε διάβασα και εκείνο το ΤΕΛΕΙΟ άρθρο του Ιβάν !!!!!ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!
Συγχαρητήρια φίλε .Σκεπτόμενα πονηρά και φιλικά ..Ορφανός Στράτος .
-
Ρέ roadrunner_gr Ομολογώ ότι με αυτό το κομμάτι γέλασα, αλλά ώρες ώρες χάνεις το δάσος και βλέπεις μόνο το ΛΩΡΗ , ασε που δεν διαβαζω πουθενα για το .............θεόφιλο
-
Ταπεινά πιστεύω πως ο κυρ. Ορφανός θα έπρεπε να βρίσκεται στην λίστα του Δ.Σ του ΣΟΑΑ, ας βρεθεί κάποιος να τον πιέση...........
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
Ρέ roadrunner_gr , ασε που δεν διαβαζω πουθενα για το .............θεόφιλοΑ.....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ , Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ- ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ (ΠΑΛΑΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ) , ΕΜΠΛΕΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ... ΓΙΑ ΤΡΟΠΕΤΑ UFO .
Υ.Γ. ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ UFO , ΙΣΩΣ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΕΟΤΕΡΑ .
-
[quote='roadrunner_grΟ ΕΛΕΜ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ??? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!:lol:
Εξαρταται απο τους συνοδηγους .
Αλλους , τους εχουμε για να μοιραζομαστε τις χαρες και την αγωνια μας ,
αλλους ,που γνωριζουν αυτο που πρεπει να κανουν καλα , τους πληρωνουμε για τις υπηρεσιες τους , και αλλους τους πληρωνουν μερικοι , παρ'οτι ειναι για γελια , και γελανε αλλοι , τσαμπα ! -
Ο χρήστης WHOGAMIHICUP έγραψε:
[quote='roadrunner_grΟ ΕΛΕΜ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ??? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!:lol:Εξαρταται απο τους συνοδηγους .
αλλους ,που γνωριζουν αυτο που πρεπει να κανουν καλα , τους πληρωνουμε για τις υπηρεσιες τους , και αλλους τους πληρωνουν μερικοι , παρ'οτι ειναι για γελια , και γελανε αλλοι , τσαμπα !ΘΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[quote='roadrunner_grΟ ΕΛΕΜ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ??? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!:lol:
αλλους ,που γνωριζουν αυτο που πρεπει να κανουν καλα , τους πληρωνουμε για τις υπηρεσιες τους , και αλλους τους πληρωνουν μερικοι , παρ'οτι ειναι για γελια , και γελανε αλλοι , τσαμπα !ΘΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Όταν πάμε τέζα δεν γελάω, γιατί διαβάζω, αλλά αλλιώς θα γέλαγα.
Γιατί, οι υπόλοιποι κατουριόνται; Για γέλια δεν είναι;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ρέ roadrunner_gr , ασε που δεν διαβαζω πουθενα για το .............θεόφιλο
Α.....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ , Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ- ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ (ΠΑΛΑΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ) , ΕΜΠΛΕΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ... ΓΙΑ ΤΡΟΠΕΤΑ UFO .
Υ.Γ. ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ UFO , ΙΣΩΣ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΕΟΤΕΡΑ .
το οτι αλλαξα δουλεια μετα τα ανταλλακτικα αεροπλανων πες και στο κοσμο οτι εσυ με αναγκασες να φερω τροπετα για να κανεις μεταμοσχευση και οπως καταλαβαινεις δεν μπορουσα να σε αφησω ετσι φιλος μου εισαι. οσο για την τεταρτη δεν μπορω να μην ερθω με το yaris για να σε βαλω μπροστα με τα καλωδια. αρα λοιπον θα ερθω με αλλη ειδικοτητα του ufo assistanes.ετσι κιαλλος εχεις ετησια συνδρομη.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Όταν πάμε τέζα δεν γελάω, γιατί διαβάζω, αλλά αλλιώς θα γέλαγα.
Γιατί, οι υπόλοιποι κατουριόνται; Για γέλια δεν είναι;
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ,
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Ρέ roadrunner_gr Ομολογώ ότι με αυτό το κομμάτι γέλασα, αλλά ώρες ώρες χάνεις το δάσος και βλέπεις μόνο το ΛΩΡΗ , ασε που δεν διαβαζω πουθενα για το .............θεόφιλο
Ο ΕΛΕΜ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ??? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!:lol:
Μήπως κρίνεις εξ ιδίων τα αλώτρια φίλε μου ?
Αλώστε , αν δεν κάνω λάθος , τα γέλια τα πολλά πέφτουνε πάντα με κάποια ΤΣΑΜΠΙΟΝΙΑ οδηγούς και όχι με συνοδηγούς !!!!!
Γιατί κατά πολλούς ο συνοδηγός είναι ‘αναλώσιμο’
Φιλιά στα μούτρα (καραγκιοζακο) -
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
[
το οτι αλλαξα δουλεια μετα τα ανταλλακτικα αεροπλανων πες και στο κοσμο οτι εσυ με αναγκασες να φερω τροπετα για να κανεις μεταμοσχευση και οπως καταλαβαινεις δεν μπορουσα να σε αφησω ετσι φιλος μου εισαι. οσο για την τεταρτη δεν μπορω να μην ερθω με το yaris για να σε βαλω μπροστα με τα καλωδια. αρα λοιπον θα ερθω με αλλη ειδικοτητα του ufo assistanes.ετσι κιαλλος εχεις ετησια συνδρομη.kryfopoyta...tsa , kaneis to papi ala parakoloythis ta panta eee
Εκλογές ΣΟΑΑ