-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Έτσι πληροφοριακά και επειδή δεν το ξέρω το θέμα οι εκδόσεις που δεν ευνουχίζουν τον οδηγό ποιες είναι;
Για να το έχουμε στα υπόψη για κανένα μεταχειρισμένο.Προ facelift όλες!!!
Μετά το facelift μόνο η Base (δεν εισήχθηκε κανένα τέτοιο RAV4 στην Ελλάδα) και η Comfort.
Θα τις αναγνωρίσετε από τις 5κτινες σιδερένιες ζάντες, το απλό a/c και όχι ηλεκτρονικό κλιματισμό, την έλλειψη ηλιοροφής και τη μη ύπαρξη φρυδιών στα φτερά.
Επίσης με μία βόλτα το καταλαβαίνεις αμέσως. Με το πρώτο γλύστριμα θα ακουστεί το καμπανάκι...Οι εκδόσεις που απέμειναν είναι οι Εxecutive, Edge και Luxury. Αυτές έχουν μόνιμο VDC το οποίο δεν είναι και τόσο κακό γιατί, όπως τό έκανε και ο syele στην Corolla του, μπορείς να βάλεις ένα διακοπτάκι και τελείωσες. Το κακό είναι ότι αντί για LSD στον πίσω άξονα υπάρχει TRC το οποίο λειτουργεί σαν ΑSR (αν οδηγάτε AlfaRomeo) ή σαν ASR και EDL (αν οδηγάτε αυτοκίνητο του VAG).
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Έτσι πληροφοριακά και επειδή δεν το ξέρω το θέμα οι εκδόσεις που δεν ευνουχίζουν τον οδηγό ποιες είναι;
Μετά το facelift μόνο η Base (δεν εισήχθηκε κανένα τέτοιο RAV4 στην Ελλάδα) και η Comfort.
Θα τις αναγνωρίσετε από τις 5κτινες σιδερένιες ζάντες, το απλό a/c και όχι ηλεκτρονικό κλιματισμό, την έλλειψη ηλιοροφής και τη μη ύπαρξη φρυδιών στα φτερά.
Επίσης με μία βόλτα το καταλαβαίνεις αμέσως. Με το πρώτο γλύστριμα θα ακουστεί το καμπανάκι...Οι εκδόσεις που απέμειναν είναι οι Εxecutive, Edge και Luxury. Αυτές έχουν μόνιμο VDC το οποίο δεν είναι και τόσο κακό γιατί, όπως τό έκανε και ο syele στην Corolla του, μπορείς να βάλεις ένα διακοπτάκι και τελείωσες. Το κακό είναι ότι αντί για LSD στον πίσω άξονα υπάρχει TRC το οποίο λειτουργεί σαν ΑSR (αν οδηγάτε AlfaRomeo) ή σαν ASR και EDL (αν οδηγάτε αυτοκίνητο του VAG).
αμα εχουμε LADA πως λέγεται?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμα εχουμε LADA πως λέγεται?Εσύ τώρα τελευταία μου κολλάς...
Δεν ξέρω γιατί όμως... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εσύ τώρα τελευταία μου κολλάς...
Δεν ξέρω γιατί όμως...σε σενα κολλάω... νόμιζα ότι ήταν αλλος
sorry
-
-
Ας μην ανοίγω νέο θέμα για μοντέλο που δεν θα εισαχθεί στην Ελλάδα.
Toyota dB
Το dB μάλλον από τα decibel, γιατί όπως αναφέρεται στο άρθρο του autotriti πρόκειται για ειδική έκδοση για νέους που γουστάρουν να έχουν αυτοκίνητο-ντισκοτέκ.
Μοιάζει με διασταύρωση Ssangyong με PT Cruiser. -
OMG
-
Πήγα και εγώ και ρώτησα σήμερα για το RAV4 το 'παλιό' μοντέλο μιας και μου γυαλίζει το μάτι..και μου είπαν οτι έχουν εξαντληθεί όλα. Στο computer της ΤΟΥΟΤΑ δεν υπάρχει κανένα διαθέσημο, μόνο απο αντιπροσωπία θα μπορέσω να βρώ, αν το θέλω...αλλιώς μια και καλή το καινούργιο...
ας πρόσεχα -
Γιατί δεν παίρνεις μεταχειρισμένο ενός έτους; Μεγάλη εγγύηση και τουλάχιστον 3 χιλιάρικα φθηνότερο. Εγώ θα το σκεφτόμουν αφού ούτως ή άλλως πας σε παλιό μοντέλο.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πήγα και εγώ και ρώτησα σήμερα για το RAV4 το 'παλιό' μοντέλο μιας και μου γυαλίζει το μάτι..και μου είπαν οτι έχουν εξαντληθεί όλα. Στο computer της ΤΟΥΟΤΑ δεν υπάρχει κανένα διαθέσημο, μόνο απο αντιπροσωπία θα μπορέσω να βρώ, αν το θέλω...αλλιώς μια και καλή το καινούργιο...
ας πρόσεχαΣου πουλάω το δικό μου που είναι και από τα καλά...
πλάκα κάνω -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί δεν παίρνεις μεταχειρισμένο ενός έτους; Μεγάλη εγγύηση και τουλάχιστον 3 χιλιάρικα φθηνότερο. Εγώ θα το σκεφτόμουν αφού ούτως ή άλλως πας σε παλιό μοντέλο.δεν νομίζω οτι υπάρχουν και πολλοί να πουλάνε RAV4 στο χρόνο πάνω...
θα πρέπει να το κοιτάξω εμπεριεστατωμένα...η απλά ν'αλλάξω γνώμη και ν'αρχίσω να ψάχνω πάλι τι αυτοκίνητο να πάρω -
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του καινούριου.
Ξεκινάει απο 29500€ με πλήρες πακέτο εκτός Ηλ. Κλιματισμού και ηλιοροφής.Το αυτοκίνητο διατίθεται σε 5θυρες εκδόσεις και κοστίζει στη βασική του έκδοση Comfort 29.500 ευρώ. Από πλευράς εξοπλισμού η εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει 7 αερόσακους, όλο το ηλεκτρικό πακέτο, air condition, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, ράδιο-cd και μπάρες οροφής. Η αμέσως επόμενη έκδοση Executive με επιπλέον αυτόματο κλιματισμό αντί air condition, cd-changer, ηλεκτρική ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου και σύστημα ελέγχου οδικής συμπεριφοράς (VSC και TRC) κοστίζει 32.900 ευρώ, ενώ η κορυφαία έκδοση Luxury περιλαμβάνει επιπλέον δερμάτινο σαλόνι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα
Η τιμή βασικής έκδοσης είναι κορυφαία νομίζω
Καλύτερη τιμή απο την προηγούμενη γενιά (προ εκπτώσεων) -
[quote='bebes']Ανακοινώθηκαν οι τιμές του καινούριου.
Ξεκινάει απο 29500 -
Μόνο για τον αυτόματο κλιματισμό στεναχωριέμαι
-
RAV luxuru 5d vs Land Cruiser Luxury 5d
36,000 vs 66,000
Χάνω κάτι???? νομίζω και τα δυο έχουν δυο διαφορικά και ηλεκτρονικό συμπλέκτη??? και μπορείς να κλειδώσεις από μέσα και στα δυο????
Ποίο από τα δυο έχει κοντές???? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
RAV luxuru 5d vs Land Cruiser Luxury 5d
36,000 vs 66,000
Χάνω κάτι???? νομίζω και τα δυο έχουν δυο διαφορικά και ηλεκτρονικό συμπλέκτη??? και μπορείς να κλειδώσεις από μέσα και στα δυο????
Ποίο από τα δυο έχει κοντές????Το LC έχει 3 διαφορικά είναι πιο πολυτελές, πιο καλοκατασκευασμένο, έχει καλύτερους χώρους, μεγαλύτερο κινήτηρα κ.λ.π.
Κοντές έχει μόνο το LC. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ας μην ανοίγω νέο θέμα για μοντέλο που δεν θα εισαχθεί στην Ελλάδα.Toyota dB
http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/bB71.jpg
Το dB μάλλον από τα decibel, γιατί όπως αναφέρεται στο άρθρο του autotriti πρόκειται για ειδική έκδοση για νέους που γουστάρουν να έχουν αυτοκίνητο-ντισκοτέκ.
Μοιάζει με διασταύρωση Ssangyong με PT Cruiser.Φαινεται οτι μπορει να ειναι η επομενη γενια του Scion Xb.
Αυτα πωλουνται με επιτυχια σαν της μοδας και με πολλα διαφορετικα πακετα για 'την νεα γενια'.Προσωπικη γνωμη μου φαινεται σαν τουβλο με ροδες.
http://www.scion.com/showroom/xb/gallery/
Nikos
-
Φήμες αναφέρουν ότι όσοι πρόλαβαν και πήραν το 'παλιό' RAV4 έκαναν πάρα πολύ καλά γιατί το νέο είναι χειρότερο
το θετικό είναι οι καλύτερες τιμές (-1 διαφορικό είναι αυτό)
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=46833
-
Η τρίτη γενιά του δημοφιλούς SUV χαρακτηρίζεται από τις μεγαλύτερες διαστάσεις, το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης και την αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής.
Νομίζω οτι αν υπάρχει κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα αυτό θα αφορά μόνο την (προηγούμενη) έκδοση με το μηχανικό διαφορικό
Και η προηγούμενη γενιά οταν βγήκε δεν είχε το κουμπάκι του μπλοκαρίσματος 50:50 και όλοι γκρίνιαζαν, αλλά πολύ γρήγορα το ξέχασαν.
Αν η ποιότητα κύλησης βελτιωθει όπως λένε, οι χώροι είναι μεγάλοι, και οι επιδόσεις δεν χάσουν πολύ μάλλον θα είναι και πάλι best seller.
Μην ξεχνάτε και το πολύ καλό πετρελαιοκινητήρα που έχει
Toyota RAV-4 2005