-
Υπήρξε μια ανάκληση. Δεν ξέρω πολλά γιατί το yaris το οδηγεί αποκλειστικά η αδερφή μου, αλλά κάτι είχε να κάνει με ελαττωματικά προσκέφαλα...
-
Επειδη παιζει να παρουμε ενα γιαρις, ξερει κανενας τισ διαφορς αναμεσα σε 1.3 terra και luna?
(και ποσο το πηρατε περιπου εσεις που το πηρατε προσφατα?)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επειδη παιζει να παρουμε ενα γιαρις, ξερει κανενας τισ διαφορς αναμεσα σε 1.3 terra και luna?(και ποσο το πηρατε περιπου εσεις που το πηρατε προσφατα?)
Αν δεν κάνω λάθος Terra και Luna είναι η ίδια έκδοση εξοπλισμού, μόνο που η πρώτη λέγεται έτσι όταν το αμάξι είναι με μοτέρ 1.0L και η 2η στα 1.3. To Luna αφού λέμε για 1.3, από όσο ξέρω πάει στα 14 χιλιάρικα και υπολογίζεις μετά περίπου 400-500
-
[quote='Mark']
Αν δεν κάνω λάθος Terra και Luna είναι η ίδια έκδοση εξοπλισμού, μόνο που η πρώτη λέγεται έτσι όταν το αμάξι είναι με μοτέρ 1.0L και η 2η στα 1.3. To Luna αφού λέμε για 1.3, από όσο ξέρω πάει στα 14 χιλιάρικα και υπολογίζεις μετά περίπου 400-500 -
[quote='xenos'][quote='Mark']
Αν δεν κάνω λάθος Terra και Luna είναι η ίδια έκδοση εξοπλισμού, μόνο που η πρώτη λέγεται έτσι όταν το αμάξι είναι με μοτέρ 1.0L και η 2η στα 1.3. To Luna αφού λέμε για 1.3, από όσο ξέρω πάει στα 14 χιλιάρικα και υπολογίζεις μετά περίπου 400-500 -
Σωστός ο Krus. Τσεκαρισμένο, γιατί το έχει η θεία μου. Μόνο όπως σου είπα στα 1.3 δε λέγεται terra αλλά Luna. Επίσης μας είχε πει ότι έχουν και μια έκδοση Luna plus λίγο ακριβότερη(δε θυμάμαι πόσο) που μάλλον δεν αναφέρεται σε κανένα προσπέκτους, η οποία έχει επιπλέον πλευρικούς αερόσακους και τηλεχειριζόμενο κλείδωμα, αλλά η θεία μου δεν τα ήθελε αυτά και πήρε την απλή... Κάνε μια βόλτα στην κοντινότερη τογιότα και θα σου λύσουν όλες τις απορίες...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Σωστός ο Krus. Τσεκαρισμένο, γιατί το έχει η θεία μου. Μόνο όπως σου είπα στα 1.3 δε λέγεται terra αλλά Luna.Υπάρχει Terra και στα 1.3, εδώ και αρκετό καιρό.
-
και τι διαφορά έχει από τη Luna? Εγώ το μόνο που μπορώ να μαντέψω είναι πως καθώς στη Luna πρέπει να έχει από ότι λέει στο φυλλάδιο 4 αερόσακους και τηλεχειρισμό, είναι πως την terra που δεν τα έχει αυτά τη 'βαφτίζουνε' Luna και την κανονική Luna - Luna Plus...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
και τι διαφορά έχει από τη Luna? Εγώ το μόνο που μπορώ να μαντέψω είναι πως καθώς στη Luna πρέπει να έχει από ότι λέει στο φυλλάδιο 4 αερόσακους και τηλεχειρισμό,Καλά τα λες. Η Luna έχει επιπλέον 2 αερόσακους (σύνολο 4) και τηλεχειρισμό στις κλιεδαριές. Τώρα, για Luna Plus δεν ξέρω.
-
Εχει ακουσει κανενας μηπως παιζει να γινει συντομα κανα facelift?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχει ακουσει κανενας μηπως παιζει να γινει συντομα κανα facelift? -
Bodystyles: 4-Dr Sedan; 3-Dr Liftback;
Engines: 1.5L Inline 4;
Transmissions: 4 Speed Automatic; 5 Speed Manual;
Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από Yaris.
http://www.automotive.com/2007/09/toyota/yaris/index.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Belta -
Αυτο ειναι yaris?
Υπαρχει περιπτωση να ερθει εδω?
-
Yaris είναι, με κώλο. Και ο πρώτο Yaris είχε κυκλοφορήσει ως σεντάν, στις δεξιοτίμονες αγορές μόνο. Ιαπωνία, Αγγλία, Μάλτα κλπ.
-
Παίζει το πρώτο yaris sedan να έβγαινε και αμερική. Αν δείτε την ταινία( ) American Pie: The Wedding, το είχε και το οδηγούσε μία....
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Παίζει το πρώτο yaris sedan να έβγαινε και αμερική. Αν δείτε την ταινία( ) American Pie: The Wedding, το είχε και το οδηγούσε μία....Δεν έχω δει την ταινία, αλλά παίζει αυτό που είδες να ήταν κάποιο Scion... Κυκλοφορούν πολύ εκεί, χωρίς να...βρίσκω κάποιο λόγο βέβαια! Τρελή ασχήμια...
-
To τσέκαρα, γιατί κάπου θυμόμουν ότι είχα τη φοβερή αυτή ταινία... Toyota είναι, αλλά είναι ένα πράγμα σαν κουπε.. Δίπορτο αλλά σαν σεντάν πίσω. Ίδιο με το yaris που ξέραμε κατά τα άλλα εκτός από τα φώτα, αλλά αυτά αλλάζουνε απο αγορά σε αγορά. Μέχρι και το χρώμα που το είχε είναι το ίδιο με το yaraki που είχα. 6R4 αν δεν κάνω λάθος, σκούρο πράσινο....
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
To τσέκαρα, γιατί κάπου θυμόμουν ότι είχα τη φοβερή αυτή ταινία... Toyota είναι, αλλά είναι ένα πράγμα σαν κουπε.. Δίπορτο αλλά σαν σεντάν πίσω. Ίδιο με το yaris που ξέραμε κατά τα άλλα εκτός από τα φώτα, αλλά αυτά αλλάζουνε απο αγορά σε αγορά. Μέχρι και το χρώμα που το είχε είναι το ίδιο με το yaraki που είχα. 6R4 αν δεν κάνω λάθος, σκούρο πράσινο....Ε τότε πρέπει να είδες Paseo. Κουπέ πράμα, βασισμένο στο... Στάρλετ. Αστα να παν
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Scion... Κυκλοφορούν πολύ εκεί, χωρίς να...βρίσκω κάποιο λόγο βέβαια! Τρελή ασχήμια...Μπορεί τα μικρά που είναι σαν κουτιά να είναι όντως λίγο άσχημα, αλλά αυτό http://www.scion.com/#tC , πιστεύω να σου βρίσκει λόγο... 2.4l VVTi με 160 άλογα, υπερπλήρης εξοπλισμός και 17χιλιάδιες δολάρια δε μου φαίνονται και τόσο άσχημα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
To τσέκαρα, γιατί κάπου θυμόμουν ότι είχα τη φοβερή αυτή ταινία... Toyota είναι, αλλά είναι ένα πράγμα σαν κουπε.. Δίπορτο αλλά σαν σεντάν πίσω. Ίδιο με το yaris που ξέραμε κατά τα άλλα εκτός από τα φώτα, αλλά αυτά αλλάζουνε απο αγορά σε αγορά. Μέχρι και το χρώμα που το είχε είναι το ίδιο με το yaraki που είχα. 6R4 αν δεν κάνω λάθος, σκούρο πράσινο....
Ε τότε πρέπει να είδες Paseo. Κουπέ πράμα, βασισμένο στο... Στάρλετ. Αστα να παν
Ίσως το μοναδικό μοντέλο της Τoyota που δεν έπιασε στην Ελλάδα
Toyota Yaris 2006