-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
έχω ψηφίσει Gti κ πιστεύω κάποια κλάσματα του δευτερολεπτου είναι 1-2 καρότσες στα 100? αν δεν κάνω λαθος κάπου τόσο δεν ειναι?
'καρότσες', 'κενές', 'προφυλακτήρες' ή 'κολώνες'??? Τα έχω μπερδέψει...
Ξαναλέω: αν είσαι ευθειοκοντράκιας, πάσο!
Κοντράκιας γενικά είμαι..εδω στα dragster άλλοι κοπανάνε χιλιάδες ευρουλάκια για αυτά τα δέκατα που λεμε.βέβαια έχεις κ το ανάλογο αντίτιμο.το 0-100 είναι πάντως πολυ κ@βλ@!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελα ντε ρε Σπύρο, εμένα με ενδιαφέρουν πάντως οι ρεπρίζ τους.όλα παίζουν ρόλο Σάββα. Ειδικά στην πίστα όπου το τάπερ έριξε 1,5 sec (σωστά???) στο Gti στα Μέγαρα, αυτό μάλλον οφείλεται στο απόλυτο στήσιμό του πιο πολύ, παρά στα 0,21 sec πλεονεκτήματος στην επιτάχυνση από στάση
έχω ψηφίσει Gti κ πιστεύω κάποια κλάσματα του δευτερολεπτου είναι 1-2 καρότσες στα 100? αν δεν κάνω λαθος κάπου τόσο δεν ειναι?
'καρότσες', 'κενές', 'προφυλακτήρες' ή 'κολώνες'??? Τα έχω μπερδέψει...
Ξαναλέω: αν είσαι ευθειοκοντράκιας, πάσο!
Κοντράκιας γενικά είμαι..εδω στα dragster άλλοι κοπανάνε χιλιάδες ευρουλάκια για αυτά τα δέκατα που λεμε.βέβαια έχεις κ το ανάλογο αντίτιμο.το 0-100 είναι πάντως πολυ κ@βλ@!
ok then, αν και δεν συμμερίζομαι το γούστο σου για 0-100
-
Δυστυχώς το TYPE-R έχει μόνον έναν καταπληκτικό κινητήρα! Στα υπόλοιπα υστερεί (ασφάλεια, ποιότητα, υλικά, design)! Μιλάω για καθημερινή χρήση γιατί για αγωνιστική χρήση το Honda είναι πιο απόλυτο και καλύτερα ζυγισμένο!
Είπαμε διαλέγεις κ παίρνεις
GTi με κλειστά μάτια!Πιο παλιότερα θα έλεγα S3 (4κίνηση, Πολύ δυνατές ρεπριζ) κ FOCUS RS (κανένα σχόλιο)
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Δυστυχώς το TYPE-R έχει μόνον έναν καταπληκτικό κινητήρα! Στα υπόλοιπα υστερεί (ασφάλεια, ποιότητα, υλικά, design)!Δεν έχουν ποιότητα τα Honda...; Γιατί έγω άλλα ξέρω...
Για την ασφάλεια εδώ το δίνει για το απλό του 2001 4 αστέρια.Νομίζω ότι 4 χρόνια μετά πρέπει να είναι καλύτερα τα πράγματα...
Στο design συμφωνώ ότι είναι άσχημο αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο design συμφωνώ ότι είναι άσχημο αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!Εμένα μου αρέσει..
Όσο για την ποιότητα είναι αστείο να λέμε ότι τα Honda δεν έχουν.. -
Aπορω τι συζητατε ακομα.Θελεις να τα κανεις ολα(κοντρες, στριψιμο, οικογενεια, ανεση, ηλεκτρονικα) χωρις θυσιες?Περνεις GTI.Θελεις να εχεις αγωνιστικο δρομου και δεν σ'ενδιαφερουν ιδιαιτερα οι κοντρες αλλα γουσταρεις να το σπας μονος σου σε αναβαση και πιστα?Περνεις CTR.Θες ροπη που σκοτωνει και τουρμπο με ευκολη βελτιωση?Αγοραζεις γκολφ.Θες ατμοσφαιρα που τραβαει μεχρι ψηλα και ηχο αποκοσμο με θυσια στη ροπη και το τραβηγμα απο χαμηλα?Αγοραζεις ταπερ.Το καθε αυτοκινητο εχει τα δικα του.Οι περισσοτεροι που θα τα αγορασουν θα τα ψιλοβελτιωσουν κιολας οποτε απολυτες τιμες επιταχυνσης για μενα ειναι ασκοπες γιατι αλλαζουν τα δεδομενα.Οπως και χρονοι σε πιστα αλλα και σε δρομο δινουν μια αποψη για τα αυτοκινητα απλα.Το ταπερ ειναι πιο γρηγορο στην πιστα λογω ρυθμισης και επειδη η πιστα βοηθαει τα ατμοσφαιρικα ενω το γκολφ ειναι πιο γρηγορο στο δρομο λογω της τεραστιας διαφορας σε ροπη.Και τα δυο ειναι τρομερα αυτοκινητα αλλα τα γουστα του καθενος διαφερουν.Εγω θα διαλεγα και τα δυο αλλα επειδη το ταπερ 'τελειωνει τη θητεια του' ενω το γκολφ μολις ηρθε προτιμησα το δευτερο.Α,και κατι σημαντικο.Κρινετε αφου τα οδηγησετε και οχι μονο απο αποψεις που διαβαζετε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δυστυχώς το TYPE-R έχει μόνον έναν καταπληκτικό κινητήρα! Στα υπόλοιπα υστερεί (ασφάλεια, ποιότητα, υλικά, design)!
Δεν έχουν ποιότητα τα Honda...; Γιατί έγω άλλα ξέρω...
Για την ποιοτητα υλικών μιλούσα.τώρα για χρώμα κ άλλα δεν ξέρω..πολυ φτηνο εσωτερικά!κλασικο Ιαπωνικο!
-
Δυστυχώς το TYPE-R έχει μόνον έναν καταπληκτικό κινητήρα! Στα υπόλοιπα υστερεί (ασφάλεια, ποιότητα, υλικά, design)!
Για την ποιοτητα υλικών μιλούσα.τώρα για χρώμα κ άλλα δεν ξέρω..πολυ φτηνο εσωτερικά!κλασικο Ιαπωνικο!
Μην συγχέεις την ποιότητα με την πολυτέλεια.
-
Ρε παιδιά, τι λέμε τώρα ???
Το golf βγάζει απίστευτα προβλήματα όσον αφορά την ποιότητα ακόμα (τριγμούς, ξεφλουδίσματα πλαστικών/τιμονιού και δίαφορα άλλα). Μένει ο χρόνος να δείξει αν πρόκειται για παιδικές ασθένειες ή τίποτα άλλο !!!!!
Αυτά εξάλλου έχουν ξαναζητηθεί από το forum. To honda ανέκαθεν ήταν και είναι ποιοτικά αυτοκίνητα (για μένα τα κορυφαία ιαπωνικά σε αυτόν το τομέα). Τουλάχιστον εγώ δεν έχω ακούσει τέτοιες ιστορίες αντίστοιχες με αυτές που αναφέρουν τέτοιου είδους προβλήματα στα golf και γενικότερα στα vw. Αν στο μέλλον τα πράγματα διορθωθούν σε αυτό τον τομέα και στο golf, ίσως να μπορούμε να μιλήσουμε με περισσότερη σιγουριά για το θέμα αν υπάρχει τελικά 'ποιότητα'
-
Μα εάν δεις όποτε δοκιμάζεται Honda στα πλεονεκτήματα που του προσάπτουν υπάρχει πάντα η ποιότητα κατασκευής!
Νοείται ποιότητα κατασκευής χωρίς ποιότητα υλικών;Οσο για το κλασσικό ιαπωνικό επέτρεψε μου να έχω τις αντιρρήσεις μου βλέποντας Τοyota, Subaru, Honda...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Ρε παιδιά, τι λέμε τώρα ???Το golf βγάζει απίστευτα προβλήματα όσον αφορά την ποιότητα ακόμα (τριγμούς, ξεφλουδίσματα πλαστικών/τιμονιού και δίαφορα άλλα). Μένει ο χρόνος να δείξει αν πρόκειται για παιδικές ασθένειες ή τίποτα άλλο !!!!!
Αυτά εξάλλου έχουν ξαναζητηθεί από το forum. To honda ανέκαθεν ήταν και είναι ποιοτικά αυτοκίνητα (για μένα τα κορυφαία ιαπωνικά σε αυτόν το τομέα). Τουλάχιστον εγώ δεν έχω ακούσει τέτοιες ιστορίες αντίστοιχες με αυτές που αναφέρουν τέτοιου είδους προβλήματα στα golf και γενικότερα στα vw. Αν στο μέλλον τα πράγματα διορθωθούν σε αυτό τον τομέα και στο golf, ίσως να μπορούμε να μιλήσουμε με περισσότερη σιγουριά για το θέμα αν υπάρχει τελικά 'ποιότητα'
Οπα σιγα ρε φίλε κούλαρε λιγακι.το πλαστικο ξεφλουδίζεται αλλά είναι υψηλης ποιοτητας.Είμαι κάτοχος γκολφ 5 1.6FSI S κ έγινε κ σε μένα αυτο γιατι έσταξε το αρωματικο πανω.Δεν σου λέω ψέματα.προς το παρον τριγμους κ παρομοια τετοια δεν μου έτυχαν.αλλά δεν φημίζονται τα γκολφακια για τέτοιου είδους προβληματα. Κ μην μου πεις οτι δεν έχεις ακουσει προβληματα απο CIVIC. να λεμε κ του στραβού το δικιο.Μπες σε ανάλογο φόρουμ. Η ψήφος για το καλύτερο μικρομεσαίο όσο αφορά εργονομία κ ποιότητα παει στο γκολφ κ πειτε οτι θέλετε.είμαι απολυτα ευχαριστημενος μέχρι τώρα, άσε που το μεταχειρίζομαι αρκετά σκληρά θα έλεγα.
-
Το golf βγάζει απίστευτα προβλήματα όσον αφορά την ποιότητα ακόμα (τριγμούς, ξεφλουδίσματα πλαστικών/τιμονιού και δίαφορα άλλα). Μένει ο χρόνος να δείξει αν πρόκειται για παιδικές ασθένειες ή τίποτα άλλο !!!!!
Οπα σιγα ρε φίλε κούλαρε λιγακι.το πλαστικο ξεφλουδίζεται γιατι είναι υψηλης ποιοτητας.Είμαι κάτοχος γκολφ 5 1.6FSI S κ έγινε κ σε μένα αυτο γιατι έσταξε το αρωματικο πανω.Δεν σου λέω ψέματα.προς το παρον τριγμους κ παρομοια τετοια δεν μου έτυχαν.αλλά δεν φημίζονται τα γκολφακια για τέτοιου είδους προβληματα. Κ μην μου πεις οτι δεν έχεις ακουσει προβληματα απο CIVIC. να λεμε κ του στραβού το δικιο.Μπες σε ανάλογο φόρουμ. Η ψήφος για το καλύτερο μικρομεσαίο όσο αφορά εργονομία κ ποιότητα παει στο γκολφ κ πειτε οτι θέλετε.είμαι απολυτα ευχαριστημενος μέχρι τώρα, άσε που το μεταχειρίζομαι αρκετά σκληρά θα έλεγα.
θα σου έλεγα να μπεις στο http://www.vwclub.grγια να πάρεις μια ιδέα για το τι γίνεται
-
Οπα σιγα ρε φίλε κούλαρε λιγακι.το πλαστικο ξεφλουδίζεται γιατι είναι υψηλης ποιοτητας.Είμαι κάτοχος γκολφ 5 1.6FSI S κ έγινε κ σε μένα αυτο γιατι έσταξε το αρωματικο πανω.Δεν σου λέω ψέματα.προς το παρον τριγμους κ παρομοια τετοια δεν μου έτυχαν.αλλά δεν φημίζονται τα γκολφακια για τέτοιου είδους προβληματα. Κ μην μου πεις οτι δεν έχεις ακουσει προβληματα απο CIVIC. να λεμε κ του στραβού το δικιο.Μπες σε ανάλογο φόρουμ. Η ψήφος για το καλύτερο μικρομεσαίο όσο αφορά εργονομία κ ποιότητα παει στο γκολφ κ πειτε οτι θέλετε.είμαι απολυτα ευχαριστημενος μέχρι τώρα, άσε που το μεταχειρίζομαι αρκετά σκληρά θα έλεγα.
θα σου έλεγα να μπεις στο http://www.vwclub.grγια να πάρεις μια ιδέα για το τι γίνεται
είμαι ήδη στο club! κ έχουν δεί πολλά τα μάτια μου.το θέμα είναι τι γίνεται στο δικό μου το γκολφάκι!..σε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα υπάρχουν προβλήματα, τουλάχιστον συμφωνείς σε αυτο?
-
Οπα σιγα ρε φίλε κούλαρε λιγακι.το πλαστικο ξεφλουδίζεται γιατι είναι υψηλης ποιοτητας
Ναι αλλά με το προηγούμενο σχόλιο σου γενίκευσες, τώρα αφορά μόνο το δικό σου;Αλήθεια εάν δεν ήταν υψηλής ποιότητας τι θα γινόνταν;θα εξαφανίζονταν...;
Εδώ μέσα μιλάμε για τον μέσο όρο νομίζωαλλά δεν φημίζονται τα γκολφακια για τέτοιου είδους προβληματα
μην παίρνεις κ όρκο...(στην Ελλάδα ζούμε με τους γνωστούς δρόμους)
-
το πλαστικο ξεφλουδίζεται γιατι είναι υψηλης ποιοτητας.Είμαι κάτοχος γκολφ 5 1.6FSI S κ έγινε κ σε μένα αυτο γιατι έσταξε το αρωματικο πανω.Πώς γίνεται σε καινούργιο αμάξι να ξεφλουδίζει το πλαστικό επειδή είναι υψηλής ποιότητας? Είτε το πλαστικό ξεφλουδίζει, είτε είναι υψηλής ποιότητας.. Και τα δύο μαζί λιγο δύσκολο..
Και ξεφλούδισε επειδή έσταξε το αρωματικό? Δηλαδή όταν το καλοκαίρι θα μπεις από την παραλία με άμμους και βρεγμένος (δεν εννοώ παπί, εννοώ να μην έχεις στεγνώσει πλήρως) θα πας για καινούργιο σαλόνι? -
Ρε παιδια μπορειτε να συνεχισετε αυτη τη κουβεντα αλλου?
-
είμαι ήδη στο club! κ έχουν δεί πολλά τα μάτια μου.το θέμα είναι τι γίνεται στο δικό μου το γκολφάκι!..σε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα υπάρχουν προβλήματα, τουλάχιστον συμφωνείς σε αυτο?
Φίλε μου, συμφωνώ ότι όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα !!!!, αυτό έλειπε άλλωστε.
Απλώς κάποια είναι περισσότερο 'ζημιάρικα' και παρουσιάζουν κάποια προβλήματα περισσότερο από κάποια άλλα (για το μέσο όρο μιλάμε όπως λέει και ο Σάββας πιό πάνω )
Το ότι τα honda είναι γενικά πιό αξιόπιστα από τα vw είναι κάτι που το δείχνουν όχι μόνο οι κατά καιρούς παγκόσμιες στατιστικές, αλλά και οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων.Τέλος πάντων, δεν είναι σκοπός μου ούτε να μαλώσουμε, ούτε να σου αλλάξω άποψη βέβαια. Ο καθένας κάνει τις επιλογες του σε αυτό που του αρέσει περισσότερο.
Πάντως καλορίζικο και καλοτάξιδο το golfaki σου
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ρε παιδια μπορειτε να συνεχισετε αυτη τη κουβεντα αλλου?γιατί δεν το κατάλαβα;
Golf GTi δεν είναι μόνο γκάζια...εκτός και αν συγκρίνετε μόνο αυτά που συμφέρουν μερικούς!:-? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε παιδια μπορειτε να συνεχισετε αυτη τη κουβεντα αλλου?
γιατί δεν το κατάλαβα;
Golf GTi δεν είναι μόνο γκάζια...εκτός και αν συγκρίνετε μόνο αυτά που συμφέρουν μερικούς!:-?Φιλε elteo,μπραβο επιασες το νοημα,γι'αυτο το ειπα.
-
.................
Τέλος πάντων, δεν είναι σκοπός μου ούτε να μαλώσουμε, ούτε να σου αλλάξω άποψη βέβαια. Ο καθένας κάνει τις επιλογες του σε αυτό που του αρέσει περισσότερο.
Πάντως καλορίζικο και καλοτάξιδο το golfaki σου
Ούτε εγω θα σου αλλάξω γνώμη φίλε μου.ο καθε ενας μας αγοράζει αυτοκίνητο με τα δικά του κριτήρια.το έχουμε πει επανελλειμένως.αλλος θελει γκαζια, ανεση, ποιοτητα, ασφάλεια κ φινέτσα..αλλος μόνο γκαζια κ οχι design, αλλος ρεπριζ κ ροπες, αλλος την βρίσκει με την 'ατμοσφαιρα'..δηλ. θα ήταν βλακεία να γουστάραμε ολοι το ιδιο αυτοκ.
Μονοτονο!
ευχαριστω για τις ευχές σου, όντως το χαίρομαι πάρα πολύ αλλά οι δόσεις τσούζουν ακόμη κ θα συνεχιστεί! ..Πολλα έξοδα φιλε μου..να έχεις χρημα με την σέσουλα. Gti μόνο στα όνειρα μου.Δεν είναι μόνο να το αγοράσεις είναι κ το πως θα το συντηρείς. Αν ημουν εισοδηματιας κ φραγκατος δεν θα στα λεγα αυτα.
Οτι αυτοκιν έχετε να το χαίρεστε.αυτος ειναι κανόνας.κ προς θεου δεν κατακρίνω ουτε ειρωνευομαι κανεναν.Οποιος τα έχει τα χαιρεται κ καλα κανει.
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......