-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τα 'ξένα' στην ευθεία του Ribas προς Αθήνα να παίζουν μόνα τους;
Σα να γνέφει επιδοκιμαστικά το αυτοκίνητο: 'Νννναι, νννναι, νννννναιαιαιαι.....'
κι άλλο κι άλλο!
-
...1.200 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος
-
Τώρα εγώ έχω μια απορία σχετικά με τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούν τα φώτα των αυτοκινήτων ώστε να μην τυφλώνουν τους απέναντι ή τους προπορευόμενους, άλλα μάλλον πρέπει να πάω στα τεχνικά θέματα. Ξέρει κανείς σχετικό topic;
ΥΓ: Τα φώτα xenon όντως σε τυφλώνουν παραπάνω από τα συμβατικά ή είναι ιδέα μου; Κατά πόσο αυτό είναι ας πουμε 'θεμιτό';
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
ΥΓ: Τα φώτα xenon όντως σε τυφλώνουν παραπάνω από τα συμβατικά ή είναι ιδέα μου; Κατά πόσο αυτό είναι ας πουμε 'θεμιτό';Νομίζω ότι οποιαδήποτε φώτα κι αν έχει ένα αυτοκίνητο αν είναι σωστά ρυθμισμένα δε στραβώνουν κανένα (συν ότι βλέπει καλύτερα ο οδηγός).
-
Τα σωστα xenon και οχι οι διαφορες μαϊμούδες, σε στραβώνουν λιγότερο απο τα κοινά φώτα.
Αν ταξιδεύετε βράδυ θα τα εκτιμήσετε πολύ,το λεω εγω που το 90% των διαφορων αξεσουάρ τα θεωρω υπερκαταναλωτικές αηδίες.
Οσο για το κόστος σε περίπτωση τρακαρίσματος φυσικα και εχει σημασία,προτείνω μια μικτή σε κάθε περίπτωση! -
Αληθεύει ότι από το τέλος του έτους,
το Type-R,
θα διατίθεται με τον ίδιο κινητήρα, αλλά απόδοση 242 ίππους ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αληθεύει ότι από το τέλος του έτους,το Type-R,
Aπο που προερχεται αυτη η πληροφορια?Αν και δε νομιζω αφου ακομα και το JDM ειχε 220 οποτε 240 μαλλον ειναι απιθανο.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Αληθεύει ότι από το τέλος του έτους,
το Type-R,
Aπο που προερχεται αυτη η πληροφορια?Αν και δε νομιζω αφου ακομα και το JDM ειχε 220 οποτε 240 μαλλον ειναι απιθανο.
Το διάβασα στο Internet.
Θα παραθέσω link, όταν το βρώ πάλι...
-
Μόνο εγώ το διάβασα λοιπόν ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μόνο εγώ το διάβασα λοιπόν ?Προφανώς.. Για δώσε κανά link να μορφωθούμε..
-
Μπορει να φορα τον ιδιο κινητηρα με το S2000 η να να γινεται καμια τροποποιηση και να έχουν ίδια χαρακτηριστικα λειτουργίας. Μακαρι......
-
To Type-R ΔΕν φορά τον ίδιο κινητήρα με το S2000 (F20C - VTEC) αλλά τον K20A (i-VTEC). Και εκτός συνταρακτικού απροόπτου, θα συνεχίσει έτσι. Ο K20A για το Ιαπωνικό (JDM) μοντέλο βγάζει 215 άλογα με διαφορές σε πολλαπλή εισαγωγής και εκκεντροφόρους.
Αν τώρα μιλάμε για το Type-R του νέου Civic του 2006, ε, μήπως είναι λίγο νωρίς ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To Type-R ΔΕν φορά τον ίδιο κινητήρα με το S2000 (F20C - VTEC) αλλά τον K20A (i-VTEC). Και εκτός συνταρακτικού απροόπτου, θα συνεχίσει έτσι. Ο K20A για το Ιαπωνικό (JDM) μοντέλο βγάζει 215 άλογα με διαφορές σε πολλαπλή εισαγωγής και εκκεντροφόρους.Αν τώρα μιλάμε για το Type-R του νέου Civic του 2006, ε, μήπως είναι λίγο νωρίς ?
Από το τέλος του έτους, διάβασα...
Ηδη είναι σε δοκιμές
nass, που με το Type-R όλους τους περ-nass,
διαφώτισέ μας!
-
Δέχομαι οτι σε μερικούς (όπως καί σε εμένα) δέν αρέσουν τα ψηλοτάβανα αμάξια, και θα προτιμούσα τα παλία Vti σε ότι αφορά την εμφάνηση. Αλλα όχι και άσχημο το Ep3!
-
Διαλέγετε και παίρνετε
-
Σαν 2 σταγόνες νερό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σαν 2 σταγόνες νερό........ γάλα
-
Η πλάκα είναι ότι το άσπρο χρώμα είναι για τους Ιάπωνες ότι και το μαύρο για τους Δυτικούς ακα χρώμα του πένθους / χρώμα των 'κακών' και δεν συμμαζεύεται τώρα σε εμάς θυμίζει γαλατάδικο .... Και βέβαια μια καλή δικαιολογία λογω του βαν σχήματος :
-Κύριε αστυνόμε πρέπει να μοιράσω το γάλα -
Μήπως έπρεπε να γράψω σαν δύο σταγόνες νερομένου ούζου;
-
Ενώ μέχρι στιγμής, είχα ορκιστεί ότι δεν θα έπαιρνα λευκό αυτοκίνητο,
τώρα το...ξανασκέφτομαι
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......