-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Δέχομαι οτι σε μερικούς (όπως καί σε εμένα) δέν αρέσουν τα ψηλοτάβανα αμάξια, και θα προτιμούσα τα παλία Vti σε ότι αφορά την εμφάνηση. Αλλα όχι και άσχημο το Ep3!Τώρα θα την πω την κακία μου γιατί δεν αντέχω. Αυτή η Χοντα ρε παιδί μου ένα εσωτερικό της προκοπής δεν έχει φτιάξει!! Στα σιβικ προηγούμενης γενιάς είχαν ακόμα τα χειριστήρια του καλοριφέρ όπως των αυτοκινήτων της δεκαετίας του ΄70, ξέρεις, αυτά τα διακοπτάκια που τα πας δεξια-αριστερά και κάνουν γκλααααααακ γκλααααααακ! Δηλαδή πρέπει να φτιάχνουν ένα αυτοκίνητο και να ξεχνάνε να το σχεδιάσουν
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δέχομαι οτι σε μερικούς (όπως καί σε εμένα) δέν αρέσουν τα ψηλοτάβανα αμάξια, και θα προτιμούσα τα παλία Vti σε ότι αφορά την εμφάνηση. Αλλα όχι και άσχημο το Ep3!
Τώρα θα την πω την κακία μου γιατί δεν αντέχω. Αυτή η Χοντα ρε παιδί μου ένα εσωτερικό της προκοπής δεν έχει φτιάξει!! Στα σιβικ προηγούμενης γενιάς είχαν ακόμα τα χειριστήρια του καλοριφέρ όπως των αυτοκινήτων της δεκαετίας του ΄70, ξέρεις, αυτά τα διακοπτάκια που τα πας δεξια-αριστερά και κάνουν γκλααααααακ γκλααααααακ! Δηλαδή πρέπει να φτιάχνουν ένα αυτοκίνητο και να ξεχνάνε να το σχεδιάσουν
Και δεν είναι η μόνη...
Ακόμα και το Land Cruiser, έχει διακόπτες παραθύρων/κλειδαριών, από corolla του παππού μου.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τώρα θα την πω την κακία μου γιατί δεν αντέχω. Αυτή η Χοντα ρε παιδί μου ένα εσωτερικό της προκοπής δεν έχει φτιάξει!! Στα σιβικ προηγούμενης γενιάς είχαν ακόμα τα χειριστήρια του καλοριφέρ όπως των αυτοκινήτων της δεκαετίας του ΄70, ξέρεις, αυτά τα διακοπτάκια που τα πας δεξια-αριστερά και κάνουν γκλααααααακ γκλααααααακ! Δηλαδή πρέπει να φτιάχνουν ένα αυτοκίνητο και να ξεχνάνε να το σχεδιάσουν
Και δεν είναι η μόνη...
Ακόμα και το Land Cruiser, έχει διακόπτες παραθύρων/κλειδαριών, από corolla του παππού μου.
θέμα προτιμήσεων παίδες. Τα δύο αυτοκίνητα που αναφέρετε, το καθένα στον τομέα του είναι κορυφή οδηγικά. Κάποιοι αγοραστές αγοράζουν με αυτό το σκεπτικό, και σε αυτούς απευθύνονται. Οι υπόλοιποι, θα πάρουν Γκολφ/Α3/σειρά 1 και Καγιέν/Χ5 αντίστοιχα
-
Malista. Afto den htan kakia, afto htan mlkia Diladi les oti ta koubakia tou kalorifer tou civic 1989-1991 den sou aresoun. Boreis na mas dikseis ti ekane to 1989 h VW h kapoia allh eteria idias kathgorias?
To ksereis oti sthn Japonia to 1990 to CRX eixe THERMENOMENA kathismata, KLIMA (oxi apla AC), kalhs poiothtas hxosysthma, TABANI-OURANO (afto pou kokorevete tora h Opel).. kai dermatina 'tan' kathismata.. kai ola afta se logikh timh.. Tin idia stigmh pou to VW eixe EXTRA to tasaki Min to psaxneis akoma kai sto eswteriko pisw einai ta evropaika -
Ο χρήστης SocratesDTC έγραψε:
Malista. Afto den htan kakia, afto htan mlkia Diladi les oti ta koubakia tou kalorifer tou civic 1989-1991 den sou aresoun. Boreis na mas dikseis ti ekane to 1989 h VW h kapoia allh eteria idias kathgorias?
To ksereis oti sthn Japonia to 1990 to CRX eixe THERMENOMENA kathismata, KLIMA (oxi apla AC), kalhs poiothtas hxosysthma, TABANI-OURANO (afto pou kokorevete tora h Opel).. kai dermatina 'tan' kathismata.. kai ola afta se logikh timh.. Tin idia stigmh pou to VW eixe EXTRA to tasaki Min to psaxneis akoma kai sto eswteriko pisw einai ta evropaikaΑυτο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα σε καμια περιπτωση.
Αν εσυ θεωρεις το εσσωτερικο ενος Honda η Toyota καλυτερο απ'αυτο μιας Mercedes η Volvo τοτε τι να πω...
Εγω δεν κατακρινω την Honda, ισα ισα που εχω παραγγηλει S2000 παρολο που το εσσωτερικο ειναι κατι παραπανο απο φτωχο. καποιος που θα παρει ενα τετοιο αυτοκινητο θα το παρει για τον κινητηρα και ολα τα αλλα πλεονεκτηματα που εχει κι οχι για το εσσωτερικο. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και δεν είναι η μόνη...
θέμα προτιμήσεων παίδες. Τα δύο αυτοκίνητα που αναφέρετε, το καθένα στον τομέα του είναι κορυφή οδηγικά. Κάποιοι αγοραστές αγοράζουν με αυτό το σκεπτικό, και σε αυτούς απευθύνονται. Οι υπόλοιποι, θα πάρουν Γκολφ/Α3/σειρά 1 και Καγιέν/Χ5 αντίστοιχα
Δεν αμφιβάλλω ότι κάποιος θα πάρει LC ή Honda γι αυτά που προσφέρουν στο δρόμο.
Η παρατήρηση είναι σεβαστή,
για κάποιες ξεπερασμένες & ξεχασμένες λεπτομέρειες οι οποίες θα μπορούσαν να μην υπάρχουν, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.ΥΓ. όλα τα αυτοκίνητα που ανέφερες παρακάτω, στρίβουν
-
Δεν είπα αν στρίβουν, είπα οδηγικά. Που σημαίνει, το καθένα στον τομεά του. Που σημαίνει, όπως λίγα στρίβουν σαν το τάπερ, επίσης λίγα κάνουν τη δουλειά του Κρούζερ όπως αυτό (ή μάλλον κανένα)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν είπα αν στρίβουν, είπα οδηγικά. Που σημαίνει, το καθένα στον τομεά του. Που σημαίνει, όπως λίγα στρίβουν σαν το τάπερ, επίσης λίγα κάνουν τη δουλειά του Κρούζερ όπως αυτό (ή μάλλον κανένα)Όπως και αυτό που κάνει το Cayenne δεν το κάνει άλλο όπως αυτό, σε αυτή την κατηγορία.
Και το GTI στρίβει εξίσου καλά (ή καλύτερα), αλλά δεν αρνείται τα υπόλοιπα.
Είναι καθαρά θέμα φιλοσοφίας του κατασκευαστή, θα έλεγα
-
Δέχομαι οτι σε μερικούς (όπως καί σε εμένα) δέν αρέσουν τα ψηλοτάβανα αμάξια, και θα προτιμούσα τα παλία Vti σε ότι αφορά την εμφάνηση. Αλλα όχι και άσχημο το Ep3!
Και δεν είναι η μόνη...
Ναι και σίγουρα η κορόλα έχει 30 χρόνια στη πλάτη της και συνεχίζουν να δουλέυουν τα διακοπτάκια της και στο κρούιζερ σε τριάντα χρόνια τα διακοπτάκια του θα δουλεύουν (υπάρχουν παραδείγματα).
Προσωπικά προτιμώ ένα εσωτερικό λειτουργικό που να δουλεύει, παρά λουσάτο και να ψάχνω να βρώ ξυλόσφηνες για να στερεώσω το παράθυρο π.χ. που δε συνεργάζεται με τον διακόπτη και μένει ανοιχτό. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και δεν είναι η μόνη...
Ναι και σίγουρα η κορόλα έχει 30 χρόνια στη πλάτη της και συνεχίζουν να δουλέυουν τα διακοπτάκια της και στο κρούιζερ σε τριάντα χρόνια τα διακοπτάκια του θα δουλεύουν (υπάρχουν παραδείγματα).
Προσωπικά προτιμώ ένα εσωτερικό λειτουργικό που να δουλεύει, παρά λουσάτο και να ψάχνω να βρώ ξυλόσφηνες για να στερεώσω το παράθυρο π.χ. που δε συνεργάζεται με τον διακόπτη και μένει ανοιχτό.Ούτε κι αυτό είναι ευχάριστο
-
Ούτε κι αυτό είναι ευχάριστοΠως με καταλαβαίνεις.
-
To eswteriko tou S2000 einai kati parapanw apo APISTEFTO. To aftokinhto thelei na se kanei na xareis odhghsh oxi na pezeis me ta koubakia. Panemorfo eswteriko.
http://www.seriouswheels.com/pics-2005/ ... 80x960.jpg
-
paidia, an 8elete thn gnomh mou, parte ena Citroen Xsara gia na ta exete ola kai na hsyxasete gia mia zoh.
-
kai den milao gia kanena 2.0l alla gia to kalo. TO 1.4L 8v
-
ahahahhaha! egrapses file, best ataka ever
-
Ο χρήστης gorghs έγραψε:
kai den milao gia kanena 2.0l alla gia to kalo. TO 1.4L 8vΠροτιμότερο το 2CV 602 cc και μόνο 4 βαλβίδες (όχι φυσικά ανά κύλινδρο) και αερόψυκτο. Οικονομία και ευκολία.
Αν έχεις τη δυνατότητα γράφε σε παρακαλώ Ελληνικά.
-
Ο χρήστης SocratesDTC έγραψε:
To ksereis oti sthn Japonia to 1990 to CRX eixe THERMENOMENA kathismata, KLIMA (oxi apla AC), kalhs poiothtas hxosysthma, TABANI-OURANO (afto pou kokorevete tora h Opel).. kai dermatina 'tan' kathismata.. kai ola afta se logikh timh.. Tin idia stigmh pou to VW eixe EXTRA to tasaki Min to psaxneis akoma kai sto eswteriko pisw einai ta evropaikaΠρώτα απ'όλα καλό θα ήταν να μη γράφεις greeklish αν γίνεται για να βγάζουμε αυτά που θες να πεις. Δεύτερον δε μίλησα για civic του 91, αλλά του 96 παράδειγμα, λέω συγκεκριμένα και τη χρονιά γιατί αυτής της χρονιάς είναι φίλου μου. Το 96, η VW που δε θα έλεγα ότι συμπαθώ ιδιαίτερα σαν εταιρία, είχε τουλάχιστον τα περιστροφικά χειριστήρια όπως το 99% των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. Δεν είχε αυτά τα απαίσια, πανάρχαια με τον εκνευριστικό ήχο γκλαααααααακ γκλουκ. Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η Χόντα δεν είναι καλή εταιρία. Αλλά όπως και να το κάνουμε σχεδιαστικά είναι πίσω σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Γενικά άποψή μου είναι πως τα Γιαπωνέζικα (και τα Κορεάτικα) είναι πίσω σχεδιαστικά σε σχέση με την Ευρώπη. Η μόνη που πιστεύω κάτι κάνει σχεδιαστικά από την Ανατολή είναι η Mazda.
Φιλικά. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
To ksereis oti sthn Japonia to 1990 to CRX eixe THERMENOMENA kathismata, KLIMA (oxi apla AC), kalhs poiothtas hxosysthma, TABANI-OURANO (afto pou kokorevete tora h Opel).. kai dermatina 'tan' kathismata.. kai ola afta se logikh timh.. Tin idia stigmh pou to VW eixe EXTRA to tasaki Min to psaxneis akoma kai sto eswteriko pisw einai ta evropaikaΠρώτα απ'όλα καλό θα ήταν να μη γράφεις greeklish αν γίνεται για να βγάζουμε αυτά που θες να πεις. Δεύτερον δε μίλησα για civic του 91, αλλά του 96 παράδειγμα, λέω συγκεκριμένα και τη χρονιά γιατί αυτής της χρονιάς είναι φίλου μου. Το 96, η VW που δε θα έλεγα ότι συμπαθώ ιδιαίτερα σαν εταιρία, είχε τουλάχιστον τα περιστροφικά χειριστήρια όπως το 99% των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. Δεν είχε αυτά τα απαίσια, πανάρχαια με τον εκνευριστικό ήχο γκλαααααααακ γκλουκ. Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η Χόντα δεν είναι καλή εταιρία. Αλλά όπως και να το κάνουμε σχεδιαστικά είναι πίσω σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Γενικά άποψή μου είναι πως τα Γιαπωνέζικα (και τα Κορεάτικα) είναι πίσω σχεδιαστικά σε σχέση με την Ευρώπη. Η μόνη που πιστεύω κάτι κάνει σχεδιαστικά από την Ανατολή είναι η Mazda.
Φιλικά.Λεπτομέρειες, βέβαια, που σε κάποια μάτια δεν περνούν απαρατήρητες
-
Ε, και η Nissan προσπαθεί.
-
(Sorry gia ta Greeklish alla exw ena provlima me ta windows kai den einai energopoihmena ta ellhnika)
Sxediastika einai mia poly genikh ennoia. Sxediasmos esoterikou design? An enoeis afto tote daksei, analogws me to ti thelei o kathenas. Den einai kati adikeimeniko.. Egw gia paradeigma protimo to eswteriko tou civic 1991 apo ta metagenestera (kai den einai epeidi exw ee9). Analoga me ta gousta tou kathenos. Benw px stin SLK kai sto TT kai mou thymisei maouna mesa me ta organa tou kapetaniou kai to analogo timoni.. Akoma kai i Enzo mesa den mou aresei sxediastika, enw h Mclaren nai.. Einai thema goustou..
Prosoxh na min berdevoume kati.. to 99% twn anthropwn nomizei oti POIOTHTA kataskevhs einai ta dermatina kathismata, h hxomonwsh klp.. Afta einai FROU FROU kai arwmata.. Poiothta kataskevhs (eswterikou gia paradeigma) einai na exeis to aftokinito 15 xronia opws egw kai na min trizei TIPOTA mesa. Na min exoun xalasei ta plastika, na min kseftyzei to levie, na min kremane oi portes klp... Gia paradeigma, filos odhgos agwnwn pou etrexe kai sto Acropolis (Sotiris Ziakas legetai) exei adiprosopeia aftokinhtwn. An kai tou aresoun oi BMW anakalypse oti to mini cooper exei xalia poiothta kataskevhs, to idio kai h modena pou exei.. To Cayenne S turbo pou epishs exei (pou den mou aresei katholou) exei kalyterh poiothta...
Opote oudemia sxesh exei to 'asxhmo' koubaki tou civic me tin poiothta kataskevhs kai to sxediasmo.. Eixa bei proxtes sto Golf, kai varethika na vlepw koubakia kai malakitses apo edw kai apo ekei.. Afto den einai sxediasmos. afto ine mlkies gia na ksegelas to meso agorasth...Filika Bill
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......