-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιά έκδοση του Astra είναι αυτή ;
Μια πολύ ωραία έκδοση πάντως....
ότι και να ναι, παραμένει Άστρα...
Τόσο κακό είναι αυτό? Δεν είναι καλή η τωρινή έκδοση του Astra? Help me! θα πάω μάλλον αύριο να τον δω με έναν φίλο μου που του αρέσει.,
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τόσο κακό είναι αυτό? Δεν είναι καλή η τωρινή έκδοση του Astra? Help me! θα πάω μάλλον αύριο να τον δω με έναν φίλο μου που του αρέσει.,
καθόλου αντικειμενικά μιλώντας, θα ήταν το τελευταίο αμάξι που θα αγόραζα. To ίδιο και για οτιδήποτε φέρει το σήμα Opel, πλην του Speedster ίσως.
αντικειμενικά μιλώντας, δεν ξέρω αν η γρήγορη έκδοση θα είναι καλύτερη από Τάπερ και GTi, που το καθένα με τον τρόπο του έχει θέσει υψηλά standards, εκτιμώ πάντως ότι ΔΕΝ θα είναι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καθόλου αντικειμενικά μιλώντας, θα ήταν το τελευταίο αμάξι που θα αγόραζα. To ίδιο και για οτιδήποτε φέρει το σήμα Opel, πλην του Speedster ίσως.
αντικειμενικά μιλώντας, δεν ξέρω αν η γρήγορη έκδοση θα είναι καλύτερη από Τάπερ και GTi, που το καθένα με τον τρόπο του έχει θέσει υψηλά standards, εκτιμώ πάντως ότι ΔΕΝ θα είναι.
Kαι παραπάνω άλογα να έχει, καλύτερο δύσκολα θα είναι
-
240 aloga exei kai oso gia to pio tha einai kalytero as min milame apo twra.
-
Ορε αδερφε μου, η μαμα Οπελ ξαναχτυπησε.
Ασκονακιας καθοτι, θα υποστηριξω το δημιουργημα αυτο. Θα τα πνιξει τα Α3 (φακιες, φασολια...σορυ 3Α ειναι αυτα, αλλα κοντα ειμαστε), σαν γατια.
Και ωραιο σχημα εχει η βολιδα, να ηταν και πισωκουνα που μου αρεσουν.
-
Μα δεν νομίζω ότι η όπελ έβγαλε το άστρα για να χτυπήσει το Α3 ή την σειρά 1..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα δεν νομίζω ότι η όπελ έβγαλε το άστρα για να χτυπήσει το Α3 ή την σειρά 1..ΚΙD.... γιατι το εβγαλε? Για να χτυπαει χταποδια?
-
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
ΚΙD.... γιατι το εβγαλε? Για να χτυπαει χταποδια?
Μάλλον για να ανταγωνιστεί τα GOLF/C4/FOCUS/MEGANE/147..
Μόνο και μόνο από θέμα τιμής να το δεις, θα καταλάβεις την διαφορά τους...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΚΙD.... γιατι το εβγαλε? Για να χτυπαει χταποδια?
Μάλλον για να ανταγωνιστεί τα GOLF/C4/FOCUS/MEGANE/147..
Μόνο και μόνο από θέμα τιμής να το δεις, θα καταλάβεις την διαφορά τους...
Diladi ta 1 kai A3 anikoun se alli katigoria epeidi einai pio akriba?
Kai ta 2 hatchback den einai?H H seira 3 den prepei na einai kalytero apo ena Mondeo?
H mporei apla na leei os dikaologia oti anikei se alli katigoria?
Mporei h diafora stin timi na einai megali alla H sygrisi tha ginei.
Otan exeis ena proion ws premium, na pouliete se timi 25% pano apo ena allo to meso oro tis katigorias, prepei na poulas kai kalytero proion.(kata tin gnomi mou, oxi omos kai ton agoraston)Gia mena den yparxei dilima anamesa se ena (adeio)A3 2.0 kai se ena Type-r H ena Opel tis photo.
To A3 aporiptete amesos. -
Μα είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων..
Εσύ θες τον Racing χαρακτήρα του CTR ενώ κάποιος άλλος θέλει το σηματάκι, και το πολυτελές εσωτερικό. Εξάλλου αν όλοι θέλανε το ίδιο πράγμα, θα υπήρχε ένα μόνο αυτοκίνητο.
Στην συνέιδηση του κόσμου (τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι γίνεται στην Αγγλία) πρωτίστως η BMW και λιγότερο η Audi έχουν καθιερωθεί ως status item...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων..Εσύ θες τον Racing χαρακτήρα του CTR ενώ κάποιος άλλος θέλει το σηματάκι, και το πολυτελές εσωτερικό. Εξάλλου αν όλοι θέλανε το ίδιο πράγμα, θα υπήρχε ένα μόνο αυτοκίνητο.
Στην συνέιδηση του κόσμου (τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι γίνεται στην Αγγλία) πρωτίστως η BMW και λιγότερο η Audi έχουν καθιερωθεί ως status item...
Symfonoume se OLA.
Alla oxi se auto pou eixes pei prin oti den kontraronte.
Gia merikous kontraronte.
Opos sou eipa emena to simataki den mou leei tipota.
Ta amaxia milane pisw apo to timoni stous odigous.Etsi pitseuo to blepoun kai alloi.
Ara tithete thema sygriseis gia merikous. -
Το Astra turbo σαφώς και είναι στην ίδια κατηγορία με το Α3 TFSI π.χ.,
ασχέτως αν το Α3 κοστίχει 5-6Κ παραπάνω.
Παρεπιπτόντως, αν μιλάμε για αυτές τις δύο εκδόσεις,
να πώ πως, το Α3 γράφει καλύτερους χρόνους από το Astra -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το Astra turbo σαφώς και είναι στην ίδια κατηγορία με το Α3 TFSI π.χ.,ασχέτως αν το Α3 κοστίχει 5-6Κ παραπάνω.
να πώ πως, το Α3 γράφει καλύτερους χρόνους από το AstraTo amaxi tis fotografias einai h ekdosi me ta 240 aloga pou exei entelos diaforetiko stisimo apo ta kathimerina Astra turbo.
Opote Sigoura tha afinei se xronous to Audi.Stin agglia exei 19K lires (diladi poly pio ftino apo to A3)
-
Το Astra turbo σαφώς και είναι στην ίδια κατηγορία με το Α3 TFSI π.χ.,ασχέτως αν το Α3 κοστίχει 5-6Κ παραπάνω.
να πώ πως, το Α3 γράφει καλύτερους χρόνους από το AstraΡε μαγκες, το Αουντι αυτο ειναι που εχει 4κινηση με 'συνδεση' δηλαδη την κουβαλας και την πληρωνεις, παρολο που δεν δουλευει συνεχεια?
Πληρωνεις παγιο και οταν χρειαστει μπαινει...καπως ετσι?
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
να πώ πως, το Α3 γράφει καλύτερους χρόνους από το AstraTo amaxi tis fotografias einai h ekdosi me ta 240 aloga pou exei entelos diaforetiko stisimo apo ta kathimerina Astra turbo.
Opote Sigoura tha afinei se xronous to Audi.Stin agglia exei 19K lires (diladi poly pio ftino apo to A3)
Αν έχει 240 άλογα, πιθανόν να είναι γρηγορότερο.
Βέβαια, το Megane RS έχει 225 άλογα, κι είναι κι αυτό πιο αργό από το Α3
Όσο για το κόστος του Astra, φυσικό κι επόμενο είναι να είναι φθηνότερο..
-
Αν έχει 240 άλογα, πιθανόν να είναι γρηγορότερο.
Βέβαια, το Megane RS έχει 225 άλογα, κι είναι κι αυτό πιο αργό από το Α3
Όσο για το κόστος του Astra, φυσικό κι επόμενο είναι να είναι φθηνότερο..
Technik den kserw ti xronous grafei to Audi alla den nomizw na plisiazei auto to Astra. Oute se aisthisi.
Oute me to Focus ST tha sygrinete to Audi. (filos pou to exei dei apo konta kai exei milisei me tous developers leei oti tha einai amaxara) -
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
Ρε μαγκες, το Αουντι αυτο ειναι που εχει 4κινηση με 'συνδεση' δηλαδη την κουβαλας και την πληρωνεις, παρολο που δεν δουλευει συνεχεια?Πληρωνεις παγιο και οταν χρειαστει μπαινει...καπως ετσι?
Η AUDI έχει 2 συστήματα τετρακίνησης, ένα με Haldex και ένα με Torsen.. Τo Torsen δουλεύει συνέχεια, το Haldex μόνο όταν βρει τα δύσκολα.. Το Α3 QTFSI νομίζω φοράει Torsen και όχι Haldex..
Technik, διόρθωσε με.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε μαγκες, το Αουντι αυτο ειναι που εχει 4κινηση με 'συνδεση' δηλαδη την κουβαλας και την πληρωνεις, παρολο που δεν δουλευει συνεχεια?
Η AUDI έχει 2 συστήματα τετρακίνησης, ένα με Haldex και ένα με Torsen.. Τo Torsen δουλεύει συνέχεια, το Haldex μόνο όταν βρει τα δύσκολα.. Το Α3 QTFSI νομίζω φοράει Torsen και όχι Haldex..
Technik, διόρθωσε με.
Το Α3 -δυστυχώς- φοράει Haldex. Το Torsen βολεύεται καλύτερα με τον κινητήρα στον διαμήκη άξονα (Α4, Α6, Α8), ενώ ο Haldex είναι πολύ πιο εύκολος στην τοποθέτησή του πίσω, αφού δεν χρειάζεται κεντρικό διαφορικό.
Και το ABS το πληρώνεις (να μην πω για ESP ) και δεν δουλεύουν συνέχεια (ορισμένα βέβαια δεν στρίβουν χωρίς ESP )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε μαγκες, το Αουντι αυτο ειναι που εχει 4κινηση με 'συνδεση' δηλαδη την κουβαλας και την πληρωνεις, παρολο που δεν δουλευει συνεχεια?
Technik, διόρθωσε με.
Nomizw oti anapoda ta eipes KID kai To A3 exei Haldex
Em bebaia me tosa ilektronika , diaforika kai terastia prospectus, mperdeutikes...Athoo paidi.
Tha se balo ston isio dromo.
Piso sto Site pou legame twra -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Technik, διόρθωσε με.
Άμέσως
Το Α3 έχει Haldex. Bέβαια σε καμιά περίπτωση δεν έχει τις αντιδράσεις του παρελθόντος. Είναι κατά πολύ βελτιωμένο, αντιδρώντας άμεσα και γλυκά
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......