-
Κατά τη γνώμη μου, το Type-R είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο,
που σε προδιαθέτει για αταξίες μετά τις 5.500 σαλΤο GTI, δεν ξέρω (ακόμα) πώς στρίβει.
Το μοτέρ του (ΤFSI) πάντως, με άφησε πολύ ικανοποιημένο
Όσο για το εσωτερικό του Type-R και την ποιότητά του
(απτή, πλαστικά, επίπεδα συναρμογής),
δεν με έπεισε καθόλου... -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Οπα σιγα ρε φίλε κούλαρε λιγακι.το πλαστικο ξεφλουδίζεται γιατι είναι υψηλης ποιοτητας
Mπορείς να μου εξηγήσεις πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι ένα υλικό είναι ποιοτικό με βάση το ότι δεν αντέχει σε ένα αρωματικό για αυτοκίνητα?
Μπορώ να καταλάβω ότι έτυχε μία ελαττωματική παρτίδα, σε όλους μπορεί να συμβεί!!
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως κρίνεις την ποιότητα.
Δηλαδή αν φέρουμε κομμάτια από ταμπλό αυτοκινήτων και ρίξουμε αρωματικό τότε όσα λιώσουν είναι ποιοτικά και όσα δε λιώσουν είναι μάπα?
Εδώ βλέπω λογικό άλμα!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Οπα σιγα ρε φίλε κούλαρε λιγακι.το πλαστικο ξεφλουδίζεται γιατι είναι υψηλης ποιοτητας
Mπορείς να μου εξηγήσεις πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι ένα υλικό είναι ποιοτικό με βάση το ότι δεν αντέχει σε ένα αρωματικό για αυτοκίνητα?
Μπορώ να καταλάβω ότι έτυχε μία ελαττωματική παρτίδα, σε όλους μπορεί να συμβεί!!
Δηλαδή αν φέρουμε κομμάτια από ταμπλό αυτοκινήτων και ρίξουμε αρωματικό τότε όσα λιώσουν είναι ποιοτικά και όσα δε λιώσουν είναι μάπα?
Εδώ βλέπω λογικό άλμα!!Καταρχήν, σε όλα τα καινουργια VW ισχύει αυτό, είναι το υλικό το οποίο είναι ευαίσθητο στα αρώματα με χημικά. ισχύει το αντίστοιχο κ στο δέρμα.σημαίνει οτι το συγκεκριμενο αρωματικο έχει καποιου είδους οξυ! επίσης σιλικόνη κ διάφορα γυαλιστικα δεν μπαινουν στο ταμπλο. Μόνο νεράκι.
Το οτι το εσωτερικο είναι ποιοτικο, δεν μπορεις να το αμφισβητησεις. Απλά παράλληλα είναι κ ευαίσθητο.Μπορει να το διατύπωσα λαθος πιο πανω αλλά πιστευω οτι έχουν καποια σχέση. Δεν μένει παρα να κάνεις την δοκιμη στο δικο σου αμάξι!
ΟΦ-ΤΟΠΙΚ
Υ.Γ. Απάντησε μου λίγο.Αν το ARMANI το κοστουμι που έχεις για καλο κ ποιοτικο το πλυνεις στο πλυντηριο σου κ αφήσει στιγματα τι θα πεις μετα?οτι το κοστουμι ΔΕΝ ηταν ποιοτικο? -
Εδώ βλέπω λογικό άλμα!!Καταρχήν, σε όλα τα καινουργια VW ισχύει αυτό, είναι το υλικό το οποίο είναι ευαίσθητο στα αρώματα με χημικά. ισχύει το αντίστοιχο κ στο δέρμα.σημαίνει οτι το συγκεκριμενο αρωματικο έχει καποιου είδους οξυ! επίσης σιλικόνη κ διάφορα γυαλιστικα δεν μπαινουν στο ταμπλο. Μόνο νεράκι.
Το οτι το εσωτερικο είναι ποιοτικο, δεν μπορεις να το αμφισβητησεις. Απλά παράλληλα είναι κ ευαίσθητο.Μπορει να το διατύπωσα λαθος πιο πανω αλλά πιστευω οτι έχουν καποια σχέση. Δεν μένει παρα να κάνεις την δοκιμη στο δικο σου αμάξι!
ΟΦ-ΤΟΠΙΚ
Υ.Γ. Απάντησε μου λίγο.Αν το ARMANI το κοστουμι που έχεις για καλο κ ποιοτικο το πλυνεις στο πλυντηριο σου κ αφήσει στιγματα τι θα πεις μετα?οτι το κοστουμι ΔΕΝ ηταν ποιοτικο?Νομίζω ότι τελείς υπό σύγχιση!!
Εγώ δεν αμφισβητώ ότι το golf έχει ποιοτικό εσωτερικό. Θεωρώ ότι έχει πολύ ποιοτικό!!
Εγώ αμφισβητώ τον έλεγχο ποιότητας ενός προιόντος που κάνεις.
**Δηλαδή αμφισβητώ το τρόπο εξαγωγής συμπεράσματος(Ρίχνω άρωμα και λιώνει άρα είναι ποιοτικό) και όχι το ίδιο το συμπέρσα(είναι ποιοτικό)
**Δηλαδή μιας και μιλάμε για κουστούμια, αν εγω πάρω το πιο φθινό κουστούμι και το πλύνω με λάθος τρόπο και χαλάσει σύμφωνα με τον συλλογισμό σου είναι ποιοτικό!!
Τώρα αν έχει συμβεί και σε άλλα γκολφ τότε πρέπει η εταιρία να έιχε ενημερώσει(προφορικά-γραπτά) τους αγοραστές να μην χρησιμοποιούν αυτό το άρωμα.
-
Λοιπον, εξηγουμαι οτι η διατυπωση ήταν λάθος κ διορθωθηκε.Κανένας δεν μπορει να αμφισβητησει την ποιοτητα υλικων των VW. Χρόνια μπροστα απο Honda k Τoyota. Για κινητήρες δεν θα το έλεγα:)
-
Λοιπον, εξηγουμαι οτι η διατυπωση ήταν λάθος κ διορθωθηκε.Κανένας δεν μπορει να αμφισβητησει την ποιοτητα υλικων των VW. Χρόνια μπροστα απο Honda k Τoyota. Για κινητήρες δεν θα το έλεγα:)Και αυτή η διατύπωσή σου λάθος είναι!
Μια χαρά ποιοτικά αυτοκίνητα βγάζει το ιαπωνικό δίδυμο... -
για 0-100**ΤΥPE-R :7,28sec/112,2m
GOLF V GTI :7,49sec/124,4m**
Από πού είναι οι τιμές αυτές ?
-
Λοιπον, εξηγουμαι οτι η διατυπωση ήταν λάθος κ διορθωθηκε.Κανένας δεν μπορει να αμφισβητησει την ποιοτητα υλικων των VW. Χρόνια μπροστα απο Honda k Τoyota. Για κινητήρες δεν θα το έλεγα:)Αν εννοείς ποιότητα πλαστικών ΟΚ.
Μέχρι εκεί όμως. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Λοιπον, εξηγουμαι οτι η διατυπωση ήταν λάθος κ διορθωθηκε.Κανένας δεν μπορει να αμφισβητησει την ποιοτητα υλικων των VW. Χρόνια μπροστα απο Honda k Τoyota. Για κινητήρες δεν θα το έλεγα:)
Αν εννοείς ποιότητα πλαστικών ΟΚ.
Μέχρι εκεί όμως.Αυτό εννοούσα...τα υπόλοιπα τα λέει ο χρόνος.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
για 0-100
**ΤΥPE-R :7,28sec/112,2m
GOLF V GTI :7,49sec/124,4m**
Από πού είναι οι τιμές αυτές ?
Περιοδικό EVO
-
Δυστυχώς το TYPE-R έχει μόνον έναν καταπληκτικό κινητήρα! Στα υπόλοιπα υστερεί (ασφάλεια, ποιότητα, υλικά, design)! Μιλάω για καθημερινή χρήση γιατί για αγωνιστική χρήση το Honda είναι πιο απόλυτο και καλύτερα ζυγισμένο!Μα αυτό το αυτοκίνητο είναι 'φλωρικο', κατά τη δική σου εκτίμηση σε παλιότερη δημοσιεύση σου, άρα πως κάνει για 'αγωνιστική χρήση' κι έχει 'απόλυτο' στήσιμο.
Από την άλλη κάτι μεταξύ ποιότητας υλικών κατασκευής κ.λ.π. με κάνουν να βλέπω ένα ψιλομπέρδεμα.
Καλύτερα ξεμπέρδεψε το τι γράφεις με το τι ενοείς και η σηζήτηση θα συνεχιστεί.
Χωρίς παρεξήγηση (ελπίζω).Από εκεί και πέρα και τα δύο αυτοκίνητα είναι πάρα πολύ καλά, ο καθένας διαλέγει τι προτεραιότητες 'εχει και διαλέγει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δυστυχώς το TYPE-R έχει μόνον έναν καταπληκτικό κινητήρα! Στα υπόλοιπα υστερεί (ασφάλεια, ποιότητα, υλικά, design)! Μιλάω για καθημερινή χρήση γιατί για αγωνιστική χρήση το Honda είναι πιο απόλυτο και καλύτερα ζυγισμένο!
Μα αυτό το αυτοκίνητο είναι 'φλωρικο', κατά τη δική σου εκτίμηση σε παλιότερη δημοσιεύση σου, άρα πως κάνει για 'αγωνιστική χρήση' κι έχει 'απόλυτο' στήσιμο.
Από την άλλη κάτι μεταξύ ποιότητας υλικών κατασκευής κ.λ.π. με κάνουν να βλέπω ένα ψιλομπέρδεμα.
Καλύτερα ξεμπέρδεψε το τι γράφεις με το τι ενοείς και η σηζήτηση θα συνεχιστεί.
Χωρίς παρεξήγηση (ελπίζω).Από εκεί και πέρα και τα δύο αυτοκίνητα είναι πάρα πολύ καλά, ο καθένας διαλέγει τι προτεραιότητες 'εχει και διαλέγει.
Λες να είμαστε 2 άτομα? Ισως .
Το σιγουρο ειναι οτι η τουρμπινα με ξιτάρει ειλικρινα , γιαυτο κ μόνο το λόγο το έκρινα ως 'φλωρικο' (TYPE-R). Πιο συγκεκριμένα είχα πει οτι δεν έχει καμία σχέση η αίσθηση του CUPRA-R με το TYPE-R**(ήχος)**
Οσο για τα μπερδέματα με την ποιοτητα υλικων εξακολουθω να πιστευω οτι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα 2 αυτοκινητα.
Οδηγικά κ τα 2 είναι σουπερ.Καμία αμφισβήτηση
-
Λες να είμαστε 2 άτομα? Ισως .Μπά ο μοναδικός με διπλή 'προσωπικότητα' (ίσως και διαταραγμένη) εδώ μέσα είναι ο 'random'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λες να είμαστε 2 άτομα? Ισως .
Μπά ο μοναδικός με διπλή 'προσωπικότητα' (ίσως και διαταραγμένη) εδώ μέσα είναι ο 'random'.
ΟFF-TOPIC
Καντους 2. Πολλοί ανθρωποι με χαρακτηρισαν διπροσωπο κ ασταθή.Ειλικρινά:)
Δεν πατάω καλά ωρες ωρες:lol:
Με επηρεάζει κ με 'πειράζει' το κλίμα.
Συγνωμη για το off-topic. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μέχρι εκεί όμως.Να διορθώσω: Αν μιλάμε για απτή ποιότητα πλαστικών (δηλαδή υφή-εμφάνιση) τα Γερμανικά είναι μπροστά. Αν μιλάμε για πραγματική ποιότητα (δηλαδή αντοχή στο χρόνο, συναρμογή, έλλειψη τριγμών κτλ) οι Ιαπωνες είναι πολλά χρόνια μπροστά.-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μέχρι εκεί όμως.Να διορθώσω: Αν μιλάμε για απτή ποιότητα πλαστικών (δηλαδή υφή-εμφάνιση) τα Γερμανικά είναι μπροστά. Αν μιλάμε για πραγματική ποιότητα (δηλαδή αντοχή στο χρόνο, συναρμογή, έλλειψη τριγμών κτλ) οι Ιαπωνες είναι πολλά χρόνια μπροστά.-
Έλλειψη τριγμών ? Από πότε ?
Μετά από κάποιο σημείο όλα τρίζουν, απλά άλλα τρίζουν από την αρχή.
Πολλά χρόνια μπροστά σε...επίπεδο συναρμογής ?
ΥΓ. Ανούσια συζήτηση όταν μιλάμε για GTI - Type R
-
Ανούσια κατά τη γνώμη σου και εν μέρει και κατά τη δική μου... Κάποιος την ξεκίνησε και απλά εγώ παράθεσα την άποψή μου. Μπορώ να έχω άποψη όμως για τα πλαστικά, καθώς ήμουν κάτοχος Σιβίκ 10ετίας και μπορώ να πω ότι τίποτα δεν έκανε τσικ εκεί μέσα και δεν υπήρχε υποψία σκασίματος από τον ήλιο, ξεθωριάσματος και άλλων χαρωπών φαινομένων... Να σου πω κατάσταση του ταμπλώ σε Golf 8ετίας που έχω μπει? Άστο καλύτερα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ανούσια κατά τη γνώμη σου και εν μέρει και κατά τη δική μου... Κάποιος την ξεκίνησε και απλά εγώ παράθεσα την άποψή μου. Μπορώ να έχω άποψη όμως για τα πλαστικά, καθώς ήμουν κάτοχος Σιβίκ 10ετίας και μπορώ να πω ότι τίποτα δεν έκανε τσικ εκεί μέσα και δεν υπήρχε υποψία σκασίματος από τον ήλιο, ξεθωριάσματος και άλλων χαρωπών φαινομένων... Να σου πω κατάσταση του ταμπλώ σε Golf 8ετίας που έχω μπει? Άστο καλύτερα...Κι εμενα ο κολλητος μου εχει CIVIC VTi του 93 και τριζει ολοκληρο και ειναι χαλια το εσωτερικο και το GOLF 2 που ειχα καποτε ηταν αψογο σε ολα.Δε βγαζει πουθενα αυτη η κουβεντα ρε παιδια,δεν το καταλαβενετε?
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ανούσια κατά τη γνώμη σου και εν μέρει και κατά τη δική μου... Κάποιος την ξεκίνησε και απλά εγώ παράθεσα την άποψή μου. Μπορώ να έχω άποψη όμως για τα πλαστικά, καθώς ήμουν κάτοχος Σιβίκ 10ετίας και μπορώ να πω ότι τίποτα δεν έκανε τσικ εκεί μέσα και δεν υπήρχε υποψία σκασίματος από τον ήλιο, ξεθωριάσματος και άλλων χαρωπών φαινομένων... Να σου πω κατάσταση του ταμπλώ σε Golf 8ετίας που έχω μπει? Άστο καλύτερα...
Κι εμενα ο κολλητος μου εχει CIVIC VTi του 93 και τριζει ολοκληρο και ειναι χαλια το εσωτερικο και το GOLF 2 που ειχα καποτε ηταν αψογο σε ολα.Δε βγαζει πουθενα αυτη η κουβεντα ρε παιδια,δεν το καταλαβενετε?
Σαφώς! Υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα
Celica που τρίζουν από την πρώτη μέρα,
Golf V που ξεφλουδίζεται το τιμόνι κτλ....Εν κατακλείδι, καλή η ποιότητα κατασκευής και συναρμογής των νέων-Ιαπωνικών αυτοκινήτων (όχι όλων, παρακαλώ),
αλλά τα επίπεδα κάποιων Γερμανικών εταιρειών, είναι αλλού,
έστω ένα σκαλοπάτι+ πιο πάνωAnyway, GTI - Type R λέω και πάλι...
-
Αντίλογος::::
Me 11000 χιλιάρικα παίρνεις Σιτροεν Ξαρά 2λτ 167 ίππων, βάζεις κοντό κορωνοπήνιο (τελική 210) (~800Ε) εκκεντροφόρους πρόγραμμα συμπίεση (~1200Ε) πίσω βάσεις ανάρτησης από 306 GrN (~200?) εξάτμιση (500Ε) και καλά αμορτισέρ/ελατήρια/ράβδους (1000Ε) και σου μένουν και 13 χιλιάρικα από ένα type R εάν το ζητούμενο είναι μόνο η οδηγική απόλαυση.Αν θέλεις Γκόλφ τότε... μονόδρομος το Γκόλφ ή μεταχειρο S3.
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......