-
Με 30Κ ποιό από τα δυο θα παίρνατε ;
GTI MkV: H επιστροφή του GTI ;
Type R: Το πιο καυτό ;...Στην ατμόσφαιρα, ή στην 'πρώτη' των turbo FSI κινητήρων μαζικής παραγωγής...;
-
Type R: Το πιο καυτό ;...Στην ατμόσφαιρα, ή στην 'πρώτη' των turbo FSI κινητήρων μαζικής παραγωγής...;
-
-
Και μετά λες ότι δεν είσαι προκλητικός
Αν και αυτή η 'κόντρα' υφίσταται μόνο στην Ελλάδά από πλευράς τιμής, έστω και έτσι Type R φυσικά
-
σιγά μην έρθει μόνο με 30.000 (και αν έρθει θα ειναι γυμνό)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και μετά λες ότι δεν είσαι προκλητικόςΑν και αυτή η 'κόντρα' υφίσταται μόνο στην Ελλάδά από πλευράς τιμής, έστω και έτσι Type R φυσικά
Φυσικά για Ελλάδα μιλάμε
Μέχρι να οδηγήσω το νέο GTI, θα παραμένει πρόκληση
-
επειδή η κοινώς εννοούμενη 'χλίδα', η ποιότητα κύλισης, η στιβαρότητα κλπ (που σίγουρα θα τονιστούν στη διαφήμιση του Γκολφ) με αφήνουν παγερά αδιάφορο, επειδή το ένα ξέρουμε ότι ειναι αμαξάρα ενώ το άλλο απλώς εικάζουμε και επειδή το ένα 100% αξίζει τα λεφτά του ενώ το άλλο 'παίζεται', TypeR με κλειστά μάτια
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
επειδή η κοινώς εννοούμενη 'χλίδα', η ποιότητα κύλισης, η στιβαρότητα κλπ (που σίγουρα θα τονιστούν στη διαφήμιση του Γκολφ) με αφήνουν παγερά αδιάφορο, επειδή το ένα ξέρουμε ότι ειναι αμαξάρα ενώ το άλλο απλώς εικάζουμε και επειδή το ένα 100% αξίζει τα λεφτά του ενώ το άλλο 'παίζεται', TypeR με κλειστά μάτιαΣπύρος
Προσωπικά, πιστεύω ότι το Τype R ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά του (δεν σημαίνει ότι τα αξίζει το GOLF),
γιατί ουσιαστικά είναι φτιαγμένο να κάνει μόνο ένα πράγμα,
να στρίβει...
Ναι μεν πολύ σημαντικό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.....
Ανάλογα πάντα, βέβαια, με τις προτεραιότητες του καθενός... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Προσωπικά, πιστεύω ότι το Τype R ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά του (δεν σημαίνει ότι τα αξίζει το GOLF),
να στρίβει...γιατί? Και στην ευθεία καλά πάει , χώρους έχει (πολλοί το λένε βανάκι, πουλμανάκι και τέτοια...), ποιότητα κατασκευής έχει, μοναδικό μείον κατά τη δική μου κρίση είναι η απύθμενη ασΚήμια του (ναι, με Κάππα!!!)
Σπύρος
-
Το GTI κάνει ότι και το Honda αλλά με πιο πολιτισμένο τρόπο. Επίσης για τα δικά μου γούστα είναι απείρως πιο όμορφο αν και θα μπορούσε να είναι κάπως πιο εντυπωσιακό ! Απο εκεί και πέρα είναι θέμα προτεραιοτήτων και τρόπου οδήγησης
-
γιατι βιαζεσαι ρε αρχηγε?????
γιατι δεν περιμενεις να σκασει μυτη και στο ελλαντα to GTi??? γιατι δεν περιμενεις να ακουστουν γνωμες/αποψεις??? γιατι δεν περιμενεις γενικος να το οδηγησει κοσμος????
δηλαδη μονο να λεμε αερολογιες??? και υποτιθεμενα σεναρια????
μεχρι στιγμης και απο μενα ψυφο στον ιαπωνα..... -
να στρίβει...γιατί? Και στην ευθεία καλά πάει , χώρους έχει (πολλοί το λένε βανάκι, πουλμανάκι και τέτοια...), ποιότητα κατασκευής έχει, μοναδικό μείον κατά τη δική μου κρίση είναι η απύθμενη ασΚήμια του (ναι, με Κάππα!!!)
Σπύρος
Εκτός των 'πολυμορφικών' χώρων,
τα υπόλοιπα μια κουβέντα είναι !
Προσωπικά δεν με έπεισε σε πολλά άλλα... -
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Το GTI κάνει ότι και το Honda αλλά με πιο πολιτισμένο τρόπο.αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα
Επίσης για τα δικά μου γούστα είναι απείρως πιο όμορφο
για τα δικά μου γούστα πάλι, είναι και τα δύο άσKημα
Σπύρος
-
Στην Ευρώπη κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό και τα περισσότερα περιοδικά το έχουν τεστάρει με πολύ κάλά σχόλια!! Γιατί θα πρέπει να έρθει πρώτα στην Ελλάδα δηλαδή? Και πόσοι θα το οδηγήσουν τελικά και ποσοι θα πουν την γνώμη τους για να την μάθουμε όλοι ? Υποτιθέμενα σενάρια είναι η γνώμη των ειδικών σε όλη την Ευρώπη? Μόνο οι Ελληνες δεν έχουν κάνει τεστ ακόμα και αυτό πιστεύω οφείλεται στη γνωστή πολιτική της αντιπροσωπείας να μην δίνει εύκολα αυτοκίνητα στα περιοδικά !!
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Στην Ευρώπη κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό και τα περισσότερα περιοδικά το έχουν τεστάρει με πολύ κάλά σχόλια!! Γιατί θα πρέπει να έρθει πρώτα στην Ελλάδα δηλαδή? Και πόσοι θα το οδηγήσουν τελικά και ποσοι θα πουν την γνώμη τους για να την μάθουμε όλοι ? Υποτιθέμενα σενάρια είναι η γνώμη των ειδικών σε όλη την Ευρώπη? Μόνο οι Ελληνες δεν έχουν κάνει τεστ ακόμα και αυτό πιστεύω οφείλεται στη γνωστή πολιτική της αντιπροσωπείας να μην δίνει εύκολα αυτοκίνητα στα περιοδικά !!καλα οι αντιπρωπιες στην ελλαδα ειναι για τον π.........ο καβαλα.....
-
Συμφωνώ , ειδικά γι'αυτή της VW επαυξάνω !!!
-
για τα δικά μου γούστα πάλι, είναι και τα δύο άσKημα
Σπύρος
Και για τα δικά μου, αλλά το σιβίκ μου φαίνεται περισσότερο άσχημο. Στο γκολφ V έχω πει τι με χαλάει, ο απαίσιος πίσω προφυλακτήρας. Εγώ πιστεύω ότι το σιβίκ είναι (ή θα είναι) πιο διασκεδαστικό, αλλά δε μπορώ να πάρω ένα αυτοκίνητο που δε με τραβάει καθόλου. Οπότε θα προτιμούσα το γκολφ, αρκεί να μην είναι σαν το IV στην οδήγηση.
-
Golf, χαλαρά.
Αρκετές χιλιάδες αγοραστών θα συμφωνήσουν μαζί μου
-
Type-R χαλαρά!
Αρκετοί οδηγοί θα συμφωνήσουν μαζί μου.
-
Αν λεω αν υπηρχε κ μια τριτη επιλογη τοτε Megane RS.
Αν οχι απο τα 2 το TypeR μου ταιριαζει καλυτερα.....
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......