-
ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ!!!
-
Γραψε και αλλα, μη ντρεπεσαι!
το ξερουμε οτι ειναι πολυ καλο, για πες.... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Καταπληκτικό το Type-RΈπεσε, το 'κάστρο' έπεσε.
-
Μα καλα, εγω απορω που απορειτε!!!
εννοειται οτι το αμαξι ειναι καταπληκτικο, αν θελεις κατι απολυτο και καθαροαιμο, ειναι μονοδρομος σχεδον η επιλογη του. -
Θέλω να τονίσω στους αγαπητους φίλους οτι το GTi έχει all around χαρακτήρα. όπως κ το Opel Astra 2.0 Turbo.αν θέλετε αγωνιστικό βρώμικο χαρακτήρα μπείτε σε Seat Leon Cupra R να σας φύγει όλη η μαγκιά κ μετά να δούμε τι ψάρια πιάνει το φλώρικο (κατα την γνώμη μου Type-R).Απο ομορφιά δεν το συζητώ.Alfa 147 GTA Eίναι βασικά τι περισσότερο θέλει ο κάθε αγοραστής απο το αμάξι του.
..''Το Golf παραμένει ως η κορυφαία επιλογή σήμερα για όποιον τα θέλει... όλα!Το τονίζω. Το Astra είναι καλή εναλλακτική γι' αυτούς που αντιστέκονται στο... κατεστημένο, ενώ τόσο το Megane, όσο και το Leon διαφοροποιούνται για την περισσότερη δύναμή τους και για τον καθαρόαιμο χαρακτήρα τους. Ζυγίστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας λοιπόν και... ορμήστε!..''' (http://www.ams.gr)
Με βαση αυτά τα κριτήρια πήρα το GOLF 1.6 FSI Sportline.μπορει να μην έχει τα τρελά μπαμ όπως η Alfa Romeo 147 λόγω βάρους αλλά έχει φοβερη ποιοτητα κυλισης, το τιμόνι λειτουργεί σαν διαβήτης με πολυ καλες αντιδράσεις στις στροφές, αναρτησεις χαμηλωμενες, 16αρες ζαντουλες 205' λαστιχο κ ένα εσωτερικο που προσωπικα γουστάρω με τα χίλια.οχι σαν το φτηνιάρικο του HONDA CIVIC.καλα αυτοι οι Ιαπωνες δεν ξέρουν καθόλου απο DESIGN??
Χρειάζονται τον Ιταλο τους μαλλον
ALFA 147 GTA σαν 2η επιλογη!!!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Θέλω να τονίσω στους αγαπητους φίλους οτι το GTi έχει all around χαρακτήρα. όπως κ το Opel Astra 2.0 Turbo.αν θέλετε αγωνιστικό βρώμικο χαρακτήρα μπείτε σε Seat Leon Cupra R να σας φύγει όλη η μαγκιά κ μετά να δούμε τι ψάρια πιάνει το φλώρικο (κατα την γνώμη μου Type-R).Απο ομορφιά δεν το συζητώ.Alfa 147 GTA Eίναι βασικά τι περισσότερο θέλει ο κάθε αγοραστής απο το αμάξι του...''Το Golf παραμένει ως η κορυφαία επιλογή σήμερα για όποιον τα θέλει... όλα!Το τονίζω. Το Astra είναι καλή εναλλακτική γι' αυτούς που αντιστέκονται στο... κατεστημένο, ενώ τόσο το Megane, όσο και το Leon διαφοροποιούνται για την περισσότερη δύναμή τους και για τον καθαρόαιμο χαρακτήρα τους. Ζυγίστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας λοιπόν και... ορμήστε!..''' (http://www.ams.gr)
Με βαση αυτά τα κριτήρια πήρα το GOLF 1.6 FSI Sportline.μπορει να μην έχει τα τρελά μπαμ όπως η Alfa Romeo 147 λόγω βάρους αλλά έχει φοβερη ποιοτητα κυλισης, το τιμόνι λειτουργεί σαν διαβήτης με πολυ καλες αντιδράσεις στις στροφές, αναρτησεις χαμηλωμενες, 16αρες ζαντουλες 205' λαστιχο κ ένα εσωτερικο που προσωπικα γουστάρω με τα χίλια.οχι σαν το φτηνιάρικο του HONDA CIVIC.καλα αυτοι οι Ιαπωνες δεν ξέρουν καθόλου απο DESIGN??
σε αυτό το forum δε γραφουμε την αποψη των γερμανων για τα γερμανικα.
Το περιοδικο τι το ανεφερες? για καλό
Κατα τη γνωμη μου ειναι πλεον πολυ πισω σαν περιοδικο και φανταζομαι ότι και αλλοι εχουν την ίδια γνωμη. Λιγο πιο μεγαλο auto triti ειναι και πουλαει 3000 φύλλα -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θέλω να τονίσω στους αγαπητους φίλους οτι το GTi έχει all around χαρακτήρα. όπως κ το Opel Astra 2.0 Turbo.αν θέλετε αγωνιστικό βρώμικο χαρακτήρα μπείτε σε Seat Leon Cupra R να σας φύγει όλη η μαγκιά κ μετά να δούμε τι ψάρια πιάνει το φλώρικο (κατα την γνώμη μου Type-R).Απο ομορφιά δεν το συζητώ.Alfa 147 GTA Eίναι βασικά τι περισσότερο θέλει ο κάθε αγοραστής απο το αμάξι του.
..''Το Golf παραμένει ως η κορυφαία επιλογή σήμερα για όποιον τα θέλει... όλα!Το τονίζω. Το Astra είναι καλή εναλλακτική γι' αυτούς που αντιστέκονται στο... κατεστημένο, ενώ τόσο το Megane, όσο και το Leon διαφοροποιούνται για την περισσότερη δύναμή τους και για τον καθαρόαιμο χαρακτήρα τους. Ζυγίστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας λοιπόν και... ορμήστε!..''' (http://www.ams.gr)
Κατα τη γνωμη μου ειναι πλεον πολυ πισω σαν περιοδικο και φανταζομαι ότι και αλλοι εχουν την ίδια γνωμη. Λιγο πιο μεγαλο auto triti ειναι και πουλαει 3000 φύλλακ τι γράφουμε δλδ δεν κατάλαβα..οι 4troxoi είναι το κορυφαίο περιοδικο αυτοκινησης αλλά οχι οτι το ams είναι πολυ πίσω.Συγνωμη για το off-topic αλλά κατα την γνωμη μου κ τα 2 περιοδικα ειναι πολυ καλα κ σέβομαι τις γνώμες κ των 2.
Θα ήθελα να κρίνεις αυτά που είπα εγω κ οχι τα αναφερόμενα στο περιοδικο.εχοντας κάνει βόλτα με CUPRA R δεν έχω να κάνω σχόλια.παρα μόνο ένα.ΜΑΜΑΕΙ!!!ακολουθει το GOLF GTi κ ALFA 147 GTA (ξεφευγει λίγο στα οικονομικα).. -
Κατα τη γνωμη μου ειναι πλεον πολυ πισω σαν περιοδικο και φανταζομαι ότι και αλλοι εχουν την ίδια γνωμη. Λιγο πιο μεγαλο auto triti ειναι και πουλαει 3000 φύλλακ τι γράφουμε δλδ δεν κατάλαβα..οι 4troxoi είναι το κορυφαίο περιοδικο αυτοκινησης αλλά οχι οτι το ams είναι πολυ πίσω.Συγνωμη για το off-topic αλλά κατα την γνωμη μου κ τα 2 περιοδικα ειναι πολυ καλα κ σέβομαι τις γνώμες κ των 2.
Θα ήθελα να κρίνεις αυτά που είπα εγω κ οχι τα αναφερόμενα στο περιοδικο.εχοντας κάνει βόλτα με CUPRA R δεν έχω να κάνω σχόλια.παρα μόνο ένα.ΜΑΜΑΕΙ!!!ακολουθει το GOLF GTi κ ALFA 147 GTA (ξεφευγει λίγο στα οικονομικα)..ειπα οτι αν παμε σε όλα τα περιοδικα και ψαξουμε (στα μικροτερα) θα βρουμε σχόλια για αυτοκίνητα, καλα και κακα
στο αμσ που ειναι πεσμένο (και αυτο φαίνεται) τα σχολια για τα γερμανικα ειναι παντα καλυτερα.Τωρα αν το cupra einai καλυτερα, που μακαρι να ειναι, κατι θυμαμαι στους τροχους ότι το ειχανε βγάλει λιγο χειροτερο στο πρωτο συγκριτικο (αφου θελεις να βλεπουμε τα περιοδικα)
Ολα τα αμαξια που λες είνια πολυ καλα και μπραβο τους.
να ρωτησω κατι... Εγγυηση γιατι δεν εχουν? δε σου λεει τιποτα αυτό? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
να ρωτησω κατι... Εγγυηση γιατι δεν εχουν? δε σου λεει τιποτα αυτό?Έχεις δίκιο για την εγγύηση !
Κ εμένα δεν μου αρέσει αυτό..αλλά είναι η Γερμανική αξιοπιστία που μαλλον** μόνο** λέγανε οι πατεραδες μας..που απαντάει στο ερώτημα σου! -
να ρωτησω κατι... Εγγυηση γιατι δεν εχουν? δε σου λεει τιποτα αυτό?Έχεις δίκιο για την εγγύηση !
Κ εμένα δεν μου αρέσει αυτό..αλλά είναι η Γερμανική αξιοπιστία που μαλλον** μόνο** λέγανε οι πατεραδες μας..που απαντάει στο ερώτημα σου!ο πατερας μου πηρε γιαπωνεζικο!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ησουν τυφλός και ανέβλεψεςεγώ τελικά 'τυφλός' θα μείνω
-
Θέλω να τονίσω στους αγαπητους φίλους οτι το GTi έχει all around χαρακτήρα. όπως κ το Opel Astra 2.0 Turbo.αν θέλετε αγωνιστικό βρώμικο χαρακτήρα μπείτε σε Seat Leon Cupra R να σας φύγει όλη η μαγκιά κ μετά να δούμε τι ψάρια πιάνει το φλώρικο (κατα την γνώμη μου Type-R).Απο ομορφιά δεν το συζητώ.Alfa 147 GTA Eίναι βασικά τι περισσότερο θέλει ο κάθε αγοραστής απο το αμάξι του.'Φλώρικο' το Type R και 'αγωνιστικό' το Curpa R με μοναδικό κοινό το 'R'
Τι άλλο θα διαβάσουμε...
υ.γ: έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα με 225άρι Cupra
-
Πού είναι ο technik ???
Εξαφανίστηκε, μήπως τον ξαναπήρε το σχιστομάτη για καμιά βόλτα ??
Προβλέπω να το τελικιάζει το αμάξι, πηγαίνοντας μέχρι Αλεξανδρούπολη και ξανά πίσω
Περιμένουμε εντυπώσεις
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πού είναι ο technik ???Εξαφανίστηκε, μήπως τον ξαναπήρε το σχιστομάτη για καμιά βόλτα ??
Προβλέπω να το τελικιάζει το αμάξι, πηγαίνοντας μέχρι Αλεξανδρούπολη και ξανά πίσω
Περιμένουμε εντυπώσεις
Technik Portiu
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Φλώρικο' το Type R και 'αγωνιστικό' το Curpa R με μοναδικό κοινό το 'R'
Τι άλλο θα διαβάσουμε...
Ειναι προσωπική γνώμη αυτην δεν μπορεις να με πεισεις γιατι έχω κάνει βολτιτσα κ με τα 2.το CUPRA R είναι πολυ 'βρώμικο' κ πολύ δυνατο.κανενα Τype R δεν το πιάνει.Που να πειράξεις κ το Turbo κ να βγάζει 260 αλογα.μετά θα το κοιτάς με τα κυαλια:)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι άλλο θα διαβάσουμε...
Ειναι προσωπική γνώμη αυτην δεν μπορεις να με πεισεις γιατι έχω κάνει βολτιτσα κ με τα 2.το CUPRA R είναι πολυ 'βρώμικο' κ πολύ δυνατο.κανενα Τype R δεν το πιάνει.Που να πειράξεις κ το Turbo κ να βγάζει 260 αλογα.μετά θα το κοιτάς με τα κυαλια:)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι άλλο θα διαβάσουμε...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ησουν τυφλός και ανέβλεψες
εγώ τελικά 'τυφλός' θα μείνω
Σύμφωνα με τους τελευταίους 4Τροχούς δεν είσαι και τόσο τυφλός.
Μετά το Drive, εκδηλώθηκαν και αυτοί... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ησουν τυφλός και ανέβλεψες
εγώ τελικά 'τυφλός' θα μείνω
Σύμφωνα με τους τελευταίους 4Τροχούς δεν είσαι και τόσο τυφλός.
Μετά το Drive, εκδηλώθηκαν και αυτοί...μήπως έκανα λάθος όμως κι είναι 'καλύτερο' το Cupra R;
-
Kατ εμε αυτο ειναι αυτη τη στιγμη το καλυτερο συγχρονο Gti?Υπαρχει καποιος που να το εχει οδηγησει ωστε να μας πει την γνωμη του επι του πρακτεου?
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......