-
Στη Δραμα νομιζω ειναι ανεξάρτητη της macmotors( του ιδιοκτητη των Καβαλας,σερρων,Ξανθης κτλ...)
-
@Puntolord
Τα 55Ε που σου είπαν είναι μια χαρά για λάδια-φίλτρο-εργατικά. Νορμαλ έχει 60-70Ε.
Ο άλλος που σου είπε 28Ε..δε παίζει με τίποτα. Μήπως δε κατάλαβες καλά και είναι μόνο τα εργατικά του? Είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος?Για το μεγάλο που έκανες, το 160 είναι επίσης το νορμαλ για λάδια και φίλτρα. Το 255 δε παίζει εκτός και αν ήθελε να σου αλλάξει τίποτα άλλο.
-
Οι αντιπροσωπείες πάντα είναι ακριβότερες από τους εξουσιοδοτημένους γιατί έχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις απέναντι στη μητρική εταιρεία.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Οι αντιπροσωπείες πάντα είναι ακριβότερες από τους εξουσιοδοτημένους γιατί έχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις απέναντι στη μητρική εταιρεία.Έχει η οπελ εξουσιοδοτημένο δίκτυο? Νόμιζα ότι έχει αποκλειστικά μόνο τους αντιπροσώπους.
Δε το ήξερα αυτο... -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Οι αντιπροσωπείες πάντα είναι ακριβότερες από τους εξουσιοδοτημένους γιατί έχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις απέναντι στη μητρική εταιρεία.
Έχει η οπελ εξουσιοδοτημένο δίκτυο? Νόμιζα ότι έχει αποκλειστικά μόνο τους αντιπροσώπους.
Δε το ήξερα αυτο...Έχει. Πχ στην Αθήνα η MegaMotors και η Δρόμων είναι αντιπροσωπείες αλλά ο Φίφας στη Ν. Φιλαδέλφεια είναι εξουσιοδοτημένο.
-
@Puntolord
Τα 55Ε που σου είπαν είναι μια χαρά για λάδια-φίλτρο-εργατικά. Νορμαλ έχει 60-70Ε.
Ο άλλος που σου είπε 28Ε..δε παίζει με τίποτα. Μήπως δε κατάλαβες καλά και είναι μόνο τα εργατικά του? Είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος?Για το μεγάλο που έκανες, το 160 είναι επίσης το νορμαλ για λάδια και φίλτρα. Το 255 δε παίζει εκτός και αν ήθελε να σου αλλάξει τίποτα άλλο.
Ήσουν μπροστά στην όλη συνομιλία και με αμφισβητείς? Θέλεις να σου δώσω τηλέφωνο να ρωτήσεις μήπως 'άπιστε Θωμά'??
Έχει η οπελ εξουσιοδοτημένο δίκτυο? Νόμιζα ότι έχει αποκλειστικά μόνο τους αντιπροσώπους.
Δε το ήξερα αυτο...Οι ερωτήσεις έγιναν στο επίσημο δίκτυο της Opel, αντιπροσωπείες ήταν με τμήμα πωλήσεων και service......ίσως δεν το ξεκαθάρισα πριν, ΔΕΝ ήταν απλά εξουσιοδοτημένα συνεργεία!!
-
Φίλε μου, σορρυ πραγματικά, δε το είπα για να σε αμφισβητήσω, αλλά ειδικά τώρα που είπες ότι ήταν και official αντιπρόσωπος, δυσκολεύομαι διπλά να το πιστέψω... με τη καλή έννοια...
Πραγματικά μπράβο του αμα έχει τέτοιες τιμές, 28Ε για λαδια+φιλτρο είναι τρελή τιμή όντως.
Σε Δρόμων και Κουβελη που ξέρω πάντως είναι 70Ε, που σημαίνει τρελό περιθώριο (αισχρού)κέρδους. -
Φίλε μου, σορρυ πραγματικά, δε το είπα για να σε αμφισβητήσω, αλλά ειδικά τώρα που είπες ότι ήταν και official αντιπρόσωπος, δυσκολεύομαι διπλά να το πιστέψω... με τη καλή έννοια...
Πραγματικά μπράβο του αμα έχει τέτοιες τιμές, 28Ε για λαδια+φιλτρο είναι τρελή τιμή όντως.
Σε Δρόμων και Κουβελη που ξέρω πάντως είναι 70Ε, που σημαίνει τρελό περιθώριο (αισχρού)κέρδους.OK, sorry και για το επιθετικό ύφος της απάντησής μου επίσης......οι τιμές είναι φιξ από την Opel Hellas και δίδεται ένα περιθώριο κέρδους (πχ. για λάδια από 5 έως 9 ευρώ/λίτρο), οπότε αυτές οι αντιπροσωπείες που το εξαντλούν είναι και οι ακριβότερες....(τάδε εφη αντιπρόσωπος Opel). Επειδή δεν το έγραψες σωστά το παράδειγμά σου και πιθανόν να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις, να σημειώσω πως αναφέρομαι στο κόστος για ημισυνθετικό λάδι 10W40 και όχι για συνθετικό 5W30.
Έχω επικοινωνήσει με τον αντιπρόσωπο Opel ***** και θα το πάω εκεί για την προβλεπόμενη αλλαγή λαδιών που προανέφερα σε άλλο post μου, όχι λόγω κόστους (47% φθηνότερος) αλλά λόγω μη αποδοχής καθολικού κ****πιασίματος από τους υπολοίπους.....
ΥΓ: Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για πραγματικά τίμιο αντιπρόσωπο Opel στην Β.Ελλάδα με χαμηλές τιμές, ας μου στείλει pm για να μην θεωρηθεί και διαφήμιση......
-
Καλησπέρα,
Θα ήθελα μερικές απόψεις για το πόσο μπορεί να κοστίζει στην αγορά σήμερα το όχημα της γυναικός μου, ένα Astra H με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
Astra H (απλή έκδοση)
4ος/2007
24500ΚΜ
Ελαφρές γρατζουνιές (γυναίκα οδηγός)
Πλήρες service (ένα έκανε ούτως ή άλλως)Ενδεικτικά ένα λογικό εύρος τιμών εννοώ....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,
Θα ήθελα μερικές απόψεις για το πόσο μπορεί να κοστίζει στην αγορά σήμερα το όχημα της γυναικός μου, ένα Astra H με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
Astra H (απλή έκδοση)
4ος/2007
24500ΚΜ
Πλήρες service (ένα έκανε ούτως ή άλλως)
Ενδεικτικά ένα λογικό εύρος τιμών εννοώ....1,4 ή 1,6? Το facelift να υποθέσω?
8Κ με 10-11Κ να περιμένεις ανάλογα.
Ενδεικτικά να σου πω αντιπροσωπία αποτίμησε πέρισι το Αστρα φίλου 2005 1,6, 60Κ χλμ, απλή εκδοση- ατρακάριστο στη πένα= 6Κ ευρά... -
Καλησπέρα,
Astra H (απλή έκδοση)
4ος/2007
24500ΚΜ
Ενδεικτικά να σου πω αντιπροσωπία αποτίμησε πέρισι το Αστρα φίλου 2005 1,6, 60Κ χλμ, απλή εκδοση- ατρακάριστο στη πένα= 6Κ ευρά...1.4.....στο Autotriti το έχουν από 9000 έως 10500.....
-
Καλημέρα,
έγινε το σέρβις......τιμές εδώ...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,
Astra H (απλή έκδοση)
4ος/2007
24500ΚΜ
Ενδεικτικά να σου πω αντιπροσωπία αποτίμησε πέρισι το Αστρα φίλου 2005 1,6, 60Κ χλμ, απλή εκδοση- ατρακάριστο στη πένα= 6Κ ευρά...1.4.....στο Autotriti το έχουν από 9000 έως 10500.....
μαλλον μιλανε για 2 αυτοκινητα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
.....
μαλλον μιλανε για 2 αυτοκινηταΓια δες εδώ και μετά γέλα.....
ΥΓ: Το πόσο κοστίζει με το πόσο 'θα ήθελε να το αγοράσει κάποιος' απέχει παρασάγγας.....
-
Και στο car.gr οι τιμες ειναι 9000-10000€
-
για 1600αρι αστρα gtc του 07 με 30.000 χλμ υπηρξε προσφορα στα λογια 12.000 ευρω αλλα η πωληση δεν εγινε ακομα γιατι ξεκινησαν παζαρια λογικα το 1,4 με λογικα χλμ θα φευγει κανα 8αρι
-
kalispera... prosfata agorasa metaxeirismeno opel astra 5thiro montelo 2005.... prin 2 meres mou anapse to lampaki tou aerosakou ti mporei na einai? kapoios stin opel mou eipe gia ton egkefalo kati ena chip thelei allagi 285 eyrw kostos.
yparxei kindinos na mou anoixei xafnika o aerosakos ? i se periptosi troxaiou na min anoixei?
eyxaristwKαλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες οπως οριζει ο κανονισμος[mod]
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH,,,,, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ? Ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΠΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Συνηθως οταν αναβει το λαμαπκι βγαινει εκτος λειτουργιας το συστημα,το μανουαλ τι γραφει;
-
Να πας σε εξουσιοδοτημένο να του συνδέσουν το διαγνωστικό και να σου πουν. Μπορεί να είναι από κάτι μικρό (πχ καμένη ασφάλεια ή αισθητήρας) ως κάτι σοβαρό (πρόβλημα στον εγκέφαλο ή στον αερόσακο καθαυτό). Μην το αφήνεις, γιατί αν λόγω δυσλειτουργίας κάνει κάτι κουλό, θα έχεις σοβαρό πρόβλημα.
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)