-
το εχω παθει κι αλλες φορες αλλα το ειχα σωσει ειτε λογω χεριου ειτε λογω κωλου.
Παλιόπαιδο!!!
Μην τρέχεις!!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό με το κάθισμα μάλλον θα ξαναεμφανιστεί. Όταν το ξανακούσεις, πήγαινέ τους το για αλλαγή βάσης.
Ο θόρυβος από μπροστά μήπως ήταν από το τιμόνι; Ομοίως με παραπάνω, αλλά χωρίς αλλαγή ανταλλακτικού.
Η πλαφονιέρα τι έπαθε; Δεν άναβε κανένα από τα 3 σποτάκια;
Από λάστιχα έχω κάτι Dunlop Sport 2000. Δεν με προβληματίζουν, όμως το αμάξι έχει κάνει λίγα χλμ.εμεινε αναμενο το κεντρικο σποτακι και δεν εσβηνε.
παντως μου το αλλαξαν κατευθειαν χωρις δευτερη κουβεντα. -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
απο εκει και περα ειχα κατι ψιλοπροβληματακια με τον συναγερμο(ΜΕΤΑ)
τα οποια ευτυχως εχουν ελαχιστοποιηθει.εχει ενεργοποιηθει την ωρα που οδηγαω εχει αρχισει να χτυπαει κτλ.Μου το εχει κανει και εμενα κανα δυο φορες στα καλα καθουμενα. Πιθανολογω οτι πρεπει να εχει σχεση με το εξης: οταν βαζεις μπρος την μηχανη πρεπει να προσεχεις μηπως κατα λαθος το δαχτυλο σου πατησει το κουμπι του συναγερμου πανω στο τηλεχειριστηριο γιατι εχω την εντυπωση οτι καποια κομπλα πρεπει να τρωει εκεινη την στιγμη ο συναγερμος. Εδω και δυο μηνες κανω αυτο που σου ειπα και δεν το εχει ξαναπαρουσιασει.
επισης καποιοι τριγμοι ακουγοταν απο το καθισμα(εχουν σταματησει μονοι τους) και μπροστα απο το ταμπλο οταν ηταν κρυο το χειμωνα.
Απολυτα φυσιολογικο.
αααααααααααααα.............και κατι ακομα.θελω εντυπωσεις απο τα λαστιχα της brigestone απο οσους τα εχουν.
Εμενα φοραει τα continental τα οποια πιστευω οτι ειναι μια χαρα, εκτος του οτι εχουν το σπαστικο προβλημα να 'μαζευουν' συνεχως πετραδακια του δρομου. Συμφωνικη ορχηστρα απο τσακα τσουκα και αγιος ο Θεος!.
-
Geia sas filoi,
exo ena GTC 1.8cosmo kai akouo kati periergous thoryvous apo ton xoro tou kinitira ma to climatismo on. Tha sas po perissoteres leptomereies se merikes imeres an synexistei.
Episis, to lampaki gia tis zones asfaleias prepei na anavei otan gyrname to kleidi? Episis otan ekana test drive ena GTC sport kai den forese zoni o synodigos ekane ena thoryvo ypenthymisis to aftokinito. Sto cosmo isxysei kati tetoio???Oson afora ta lastixa, to diko mou foraei bridgestone kai prosfata me liga xiliometra mou flystrise kai emena kai mpike ABS. Den katalava giati egine kati tetoio...
Efxaristo
-
Μου είπε κάτι ο αδερφός μου σήμερα που με προβλημάτισε.
Συνομιλούσε λέει με ιδιοκτήτη ανταγωνιστικού αυτοκινήτου και του είπε ότι ξαδερφός του/ φίλος του (δε θυμάμαι) έχει πρόβλημα με τις βαλβίδες του Astra Η του. Μάλιστα το πρόβλημα αυτό το έχουν πάρα πολλοί (και καλά) και ότι έχουν γίνει πολλές μηνύσεις στην Opel για αυτό το λόγο... Όλα αυτά γίνονται σε περιοχή της Αττικής...Επειδή δεν το πολυπιστεύω καθώς όλο και κάτι θα είχε ακουστεί, τι έχετε να πείτε; (Προσωπικά ψηφίζω ζήλεια και κακοήθεια)
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Συνομιλούσε λέει με ιδιοκτήτη ανταγωνιστικού αυτοκινήτου και του είπε ότι ξαδερφός του/ φίλος του (δε θυμάμαι) έχει πρόβλημα με τις βαλβίδες του Astra Η του. Μάλιστα το πρόβλημα αυτό το έχουν πάρα πολλοί (και καλά) και ότι έχουν γίνει πολλές μηνύσεις στην Opel για αυτό το λόγο... Όλα αυτά γίνονται σε περιοχή της Αττικής...Επειδή δεν το πολυπιστεύω καθώς όλο και κάτι θα είχε ακουστεί, τι έχετε να πείτε; (Προσωπικά ψηφίζω ζήλεια και κακοήθεια)
θα δειξει...6 χρονια εγγυηση ειναι αυτα.
εγω το'χω δηλωσει αλλωστε οτι ηταν πολυ μεγαλο ατου τα 6 χρονια για το astra ωστε να το επιλεξω.
δεν παει να σκασει ο κινητηρας,στα α.......... μου... -
Ο χρήστης ptroupis έγραψε:
Geia sas filoi,exo ena GTC 1.8cosmo kai akouo kati periergous thoryvous apo ton xoro tou kinitira ma to climatismo on. Tha sas po perissoteres leptomereies se merikes imeres an synexistei.
Episis, to lampaki gia tis zones asfaleias prepei na anavei otan gyrname to kleidi? Episis otan ekana test drive ena GTC sport kai den forese zoni o synodigos ekane ena thoryvo ypenthymisis to aftokinito. Sto cosmo isxysei kati tetoio???Oson afora ta lastixa, to diko mou foraei bridgestone kai prosfata me liga xiliometra mou flystrise kai emena kai mpike ABS. Den katalava giati egine kati tetoio...
Efxaristo
το λαμπακι για τις ζωνες αναβει και χτυπαει σε ολα απ'οτι ξερω.τουλαχιστον στο δικο μου αυτο συμβαινει και μ'αρεσει κι ολας.
κατι μ'εκανε επιτελους να συνηθισω τη ζωνη ασφαλειας 'παντου'οσο για τα λαστιχα.......ασε.οταν ζεσταινονται τουλαχιστον δουλευουν καλυτερα αλλα μεχρι τοτε...κοτα
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
θα δειξει...6 χρονια εγγυηση ειναι αυτα.
εγω το'χω δηλωσει αλλωστε οτι ηταν πολυ μεγαλο ατου τα 6 χρονια για το astra ωστε να το επιλεξω.
δεν παει να σκασει ο κινητηρας,στα α.......... μου...Έτσι ακριβώς. 6 χρονάκια για κινητήρα/κιβώτιο ταχυτήτων σε κάνουν μέχρι και σε πίστα να το βάζεις χωρίς να το σκέφτεσαι καθόλου.
http://www.opel.gr/action/brandsite?ass ... teId=GBPGR
*'Εγγύηση Καινούργιου Αυτοκινήτου (2 + 4 Χρόνια)
Α. 2ετής εγγύηση καινούργιου αυτοκινήτου:
Η εγγύηση αυτή ισχύει για όλα τα καινούργια αυτοκίνητα Opel, για 24 μήνες από την ημερομηνία της ταξινόμησής τους ή της παράδοσής τους στον πελάτη από τον Διανομέα, χωρίς χιλιομετρικό όριο.
Β. 4ετής πρόσθετη εγγύηση αυτοκινήτου:
Μετά την λήξη της 2ετούς εργοστασιακής εγγύησης, παρέχεται δωρεάν πρόσθετη εγγύηση διάρκειας 4 ετών, η οποία καλύπτει τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα τον εγκέφαλο του κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, τον στροφαλοφόρο και εκκεντροφόρο άξονα, τα έμβολα και ελατήρια, των οποίων η συντήρηση ή / και επισκευή είναι ιδιαίτερα δαπανηρή. Η Opel θέλοντας να προσφέρει μία ουσιαστική κάλυψη στα πλαίσια της πρόσθετης εγγύησης, συμπεριέλαβε όλα τα παραπάνω ανταλλακτικά, καθώς και την αντίστοιχη εργασία επισκευής / αντικατάστασής τους, στα πλαίσια της πρόσθετης εγγύησης που προσφέρει. Προϋπόθεση για την ισχύ της πρόσθετης εγγύησης: Όλα τα service και οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι κατά την περίοδο της 2ετούς εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου, θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης σε μέλος του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel.
2ετής Εγγύηση Opel Για Γνήσια Ανταλλακτικά Και Αξεσουάρ
Οι συνεργάτες της Opel σας παρέχουν εγγύηση δύο ετών για τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Opel. Η εγγύηση αυτή ισχύει χωρίς χιλιομετρικό όριο ή χρέωση εργασιών, με την προϋπόθεση ότι οι εργασίες επισκευής / τοποθέτησης επί του αυτοκινήτου έχουν εκτελεστεί από Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Opel.
12ετής Εγγύηση Αντιδιαβρωτικής Προστασίας (ανάλογα με το μοντέλο)
Η Opel σας προφέρει αξιόπιστη, μακροχρόνια εγγύηση κατά της διάβρωσης. Προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης: Όλα τα service και οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι να γίνονται σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης.'*
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μήπως ο συγκεκριμένος τύπος ήταν ο πρώην γκόμενος της Paris Hilton? Αν ναι, ρώτησε τον τι νούμερο στηθόδεσμο φορούσε? Είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσει large!!!!!!
-
για ξαναπειτε λιγο ρε παιδια τη διαδικασια για να δς τα χλμ που απομενουν για το servis συμφωνα με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου.
παταμε το κουμπακι του χιλιομετρητη γυρναμε το κλειδι και.......
αν το κραταω πατημενο γραφει insp ή κατι τετοιο(δε θυμαμαι ακριβως)
και απο κατω μονο παυλες.
αν το αφησω δειχνει κανονικα τα χλμ του αυτοκινητου.
εχω 20000.δε νομιζω συμφωνα με τον υπολογιστη του αυτοκινητου να επρεπε να'χω ηδη κανει servis. -
Βάζεις το κλειδί και νομίζω χωρίς να το γυρίσεις πατάς για λίγο τον μηδενιστή χλμ.
-
μπα..δεν παιζει.θα μαθω πιστευω αυτη τη βδομαδα.παω για ελεγχο των 20000.
τελικα με το service ξερει κανεις τι γινεται?ειναι στα 30000 ή στο χρονο??
γιατι εχει και γενεθλεια αυτη τη βδομαδα το αστρακι μου.κλεινει χρονο. -
30.000 ή 2 χρόνια. Πάντως δεν θα ήταν κακό ν'αλλάξεις φίλτρο/λάδια κι ας κρατάνε για 2 χρόνια ή 30.000 χλμ θεωρητικά. Γύρω στα 50 ευρώ κάνουν μόνο.
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
για ξαναπειτε λιγο ρε παιδια τη διαδικασια για να δς τα χλμ που απομενουν για το servis συμφωνα με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου.
εχω 20000.δε νομιζω συμφωνα με τον υπολογιστη του αυτοκινητου να επρεπε να'χω ηδη κανει servis.Μαλλον καταφερες να μηδενισεις τον μετρητη....
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
εχω 20000.δε νομιζω συμφωνα με τον υπολογιστη του αυτοκινητου να επρεπε να'χω ηδη κανει servis.Μαλλον καταφερες να μηδενισεις τον μετρητη....
ε,ειμαι μεγαλος παικτης τοτε..
-
λοιπον,πηγα στην opel.
ο ενας τεχνικος συμβουλος μου ειπε οτι πρεπει να κανω service αφου κλεινω χρονο και οτι αυτο κοστιζει περιπου 160 euro.
οταν ομως πηγα προς τα μεσα για να κλεισω το ραντεβου ο αλλος τεχνικος συμβουλος μου ειπε πως κι ελεγχος που πηγαινω και κανω καθε 5000 ειναι πολυς και οτι το service των twinport ειναι ανα 2 χρονια ή 30000 χλμ.
αυτα... -
Άλλαξα λάδια/φίλτρο 60 ευρώ πάνω στο έτος. Κατά πολλούς η αλλαγή μάλλον ήταν περιττή (λιγότερα από 10.000 χλμ, αλλά σε πόλη), όμως ήταν η πρώτη, κάηκε μισό λίτρο ενδιάμεσα και νιώθω καλύτερα, ειδικά αφού σύντομα θα φύγω για διακοπές και το ζόρισμα θα το φάει το αυτοκινητάκι.
Για δώστε τώρα βάση:
μέσα σε ένα χρόνο παρατήρησα δύο φορές το εξής φαινόμενο: η ένταση του ράδιοCD δεν ανέβαινε πάνω από ένα επίπεδο (σχετικά χαμηλό). Το είχε κάνει πρώτα στη γυναίκα μου, αλλά όταν μου το είπε υπέθεσα ότι κάτι δεν έκανε σωστά, αφού εμένα λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα. Πριν μια βδομάδα εμφανίστηκε ενώ οδηγούσα εγώ (οπότε πείστηκα ) και δεν διορθωνόταν με κάποιο χειρισμό. Τελικά αφού το πάρκαρα για μερικές ώρες, όλα διορθώθηκαν πάλι μόνα τους. Απ' όσο θυμάμαι κάτι έπαιζα στα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια πριν εμφανιστεί το φαινόμενο, μάλλον πρόκειται για παροδικό κομπλάρισμα χωρίς περαιτέρω συνέπειες. -
Γεια σας και από μένα παιδιά.
Έχω ένα Άστρα Η 1,4, από 07/04.
Παραθέτω παρακάτω τα εξής προβλήματα και τις εξής απορίες.
Πρόβλημα Νο1. Όταν προσπαθώ να αλλάξω την κατεύθυνση του αέρα με το αντίστοιχο κυκλικό χειριστήριο και αλλάζει η ροή του αέρα, καθώς γυρίζουν προφανώς τα κλαπέτα που έχει, όταν το βάζω στην πάνω θέση κάνει ένα θόρυβο τριξίματος. Δηλαδή τρίβετε εκείνο το σημείο του κλαπέτου που δίνει ροή πάνω και κλείνει τους άλλους αεραγωγούς. Το δοκίμασα ξανά, είχε σταμάτησε παλιά , τώρα ξανάρχισε. Επαναλαμβάνω όταν αλλάζει μονό το κλαπέτο την ροή του αέρα και μόνο όταν το βάζω στην πάνω θέση, κάτι τρίβετε, προφανώς πρέπει να είναι τα σφουγγαράκια που έχει για να κατευθύνει τον αέρα πάνω.
Πρόβλημα Νο2. Ο δείκτης της βενζίνης δεν πρέπει να δείχνει σωστά. Και εννοώ πως ενώ ξέρω βάση χιλιομέτρων πως δεν έχει βενζίνη, είναι κολλημένος στις πρώτες γραμμές πριν το τέλος, δίχως να ανάβει λαμπάκι βενζίνης. Μου το είχε ξανά παρουσιάσει παλιά και μάλιστα είχα μείνει. Το είχαν κοιτάξει με το TECH2, και δεν είχαν βρει κάτι. επίσης αν σβήσω και ξαναβάλω μπροστά, ο δείκτης δείχνει σχεδόν +10 λίτρα πιο πάνω και μόλις κουνηθεί λίγο το αμάξι, πέφτει στα κανονικά του.
Ερώτηση Νο1. Ρώτησα για σέρβις και μου είπαν πως αν έχει περάσει ένας χρόνος χρειάζεται. Ρώτησα τι περιλαμβάνει και μου είπαν λαδιά φίλτρα, μπουζί. Και η τιμή περίπου είναι στα 160 ευρώ. Λάδια και φίλτρο ναι να αλλάξω αλλά χρειάζεται και μπουζί; Πως την βρίσκετε την τιμή; Κεντρική αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης.
Μάνο εσύ τι άλλαξες και σου πήραν μόνο 60 ευρώ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άλλαξα λάδια/φίλτρο 60 ευρώ πάνω στο έτος. Κατά πολλούς η αλλαγή μάλλον ήταν περιττή (λιγότερα από 10.000 χλμ, αλλά σε πόλη), όμως ήταν η πρώτη, κάηκε μισό λίτρο ενδιάμεσα και νιώθω καλύτερα, ειδικά αφού σύντομα θα φύγω για διακοπές και το ζόρισμα θα το φάει το αυτοκινητάκι.Για δώστε τώρα βάση:
μέσα σε ένα χρόνο παρατήρησα δύο φορές το εξής φαινόμενο: η ένταση του ράδιοCD δεν ανέβαινε πάνω από ένα επίπεδο (σχετικά χαμηλό). Το είχε κάνει πρώτα στη γυναίκα μου, αλλά όταν μου το είπε υπέθεσα ότι κάτι δεν έκανε σωστά, αφού εμένα λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα. Πριν μια βδομάδα εμφανίστηκε ενώ οδηγούσα εγώ (οπότε πείστηκα ) και δεν διορθωνόταν με κάποιο χειρισμό. Τελικά αφού το πάρκαρα για μερικές ώρες, όλα διορθώθηκαν πάλι μόνα τους. Απ' όσο θυμάμαι κάτι έπαιζα στα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια πριν εμφανιστεί το φαινόμενο, μάλλον πρόκειται για παροδικό κομπλάρισμα χωρίς περαιτέρω συνέπειες.Μανο νομιζω μου το εχει κανει και εμενα μια φορα.Ειχα παραξενευτει τοτε αλλα ειχα πειστει μονος μου οτι μαλλον ακουγα για ωρα δυνατα cd οποτε τα αυτια μου τα ειχαν παιξει.Παντως δεν μου το εχει ξανακανει.
-
Λάδι φουλ συνθετικό συν φίλτρο λαδιού συν τάπα (μισό ευρώ). Τόσο κοστίζει. Να κάνουν τα μπουζί 100 ευρώ αποκλείεται, μάλλον σου ανέφεραν πλήρες σέρβις, αλλά κακώς αν δεν έχεις φτάσει τα 30.000 χλμ. Ο zeys13 είχε δώσει 160κάτι ευρώ για πλήρες σέρβις στα 30.000 χλμ. http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=120
[Μια παρατήρηση: το κερατιάτικο είναι ο 'ετήσιος έλεγχος'. 56 +19% ΦΠΑ= 67 ευρώ Πάντως όταν βγει από την εγγύηση το Astra, το πραγματικό κόστος του service θα είναι αρκετά χαμηλό, αφού δεν θα γίνονται τέτοιοι 'έλεγχοι'. Πάλι καλά.]Δεν είναι υποχρεωτική η αλλαγή λαδιών, απλώς προληπτική και προαιρετική. Κανονικό σέρβις θα κάνω του χρόνου.
Το τρίξιμο μάλλον διορθώνεται με λίγο λαδωματάκι ή το πολύ με αλλαγή κάποιου μικροεξαρτήματος. Αφού είσαι μέσα στη διετή (για τέτοια πράγματα) εγγύηση, ζήτα αλλαγή.
Ο δείκτης βενζίνης δουλεύει καλά, αν και δεν τον πολυκοιτάζω, αλλά βλέπω την ηλεκτρονική ένδειξη στην οθόνη. Μια φορά είχα φτάσει στο βενζινάδικο με μηδέν υπολειπόμενα χλμ, άραγε σου αφήνει κάποια χλμ πριν τελειώσει πραγματικά η βενζίνη;
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)