-
Ο χρήστης mits17 έγραψε:
Epeidh ki egw tsantismenos apo thn antiproswpeia mou, skeftika na steilw mail sthn germania,einai adikos kopos.. To mail metaferetai aytomata sthn GM Hellas,mou to eipan ki oi idioi..Mpes sto elliniko site ths Opel kai steile mail. Eixe apotelesma pantws kathws sthn antiproswpeia meta me eixan me to seis kai me to sas...Αμά πάς στις Τοπικές Ρυθμίσεις (Regional Settings) του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) και δηλώσεις πως (τάχα) βρίσκεσαι στη Γερμανία, δεν θα μεταφερθεί αυτόματα (αν όντως μεταφέρεται δηλαδή).
-
To mail έφυγε. Ευχαριστώ κύριοι. Θα ειδοποιήσω για το αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Epeidh ki egw tsantismenos apo thn antiproswpeia mou, skeftika na steilw mail sthn germania,einai adikos kopos.. To mail metaferetai aytomata sthn GM Hellas,mou to eipan ki oi idioi..Mpes sto elliniko site ths Opel kai steile mail. Eixe apotelesma pantws kathws sthn antiproswpeia meta me eixan me to seis kai me to sas...
Αμά πάς στις Τοπικές Ρυθμίσεις (Regional Settings) του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) και δηλώσεις πως (τάχα) βρίσκεσαι στη Γερμανία, δεν θα μεταφερθεί αυτόματα (αν όντως μεταφέρεται δηλαδή).
Φαίνεται από τους SMTP και από το header του e-mail η προέλευσή του και προωθείται αναλόγως.
-
-
Πρόβλημα (?).
Μου πετάει το astra μήνυμα να ελέγξω το ψυκτικό υγρό (check coolant).
Πέρσι το είχα συμπληρώσει κατά μισό λίτρο χωρίς να μου βγάλει μήνυμα.
Το κοιτάζω τώρα και βλέπω ότι δεν λείπει γραμμάριο. Τί τρέχει;
Να χάλασε ο αισθητήρας; Ή έχει καεί καμιά ασφάλεια (του αισθητήρα); -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
To mail έφυγε. Ευχαριστώ κύριοι. Θα ειδοποιήσω για το αποτέλεσμα. -
http://www.quaife.co.uk/Opel-OPC-M32-Qu ... fferential
Βγηκε και η τιμουλα πλεον...
765ευρω!(χωρις ΦΠΑ και φυσικα τοποθετηση)
Θα το βαλει κανενας επιτελους?
-
Εσύ?
-
Ξερει κανεις την τιμη του εγκεφαλου καρτας SIM ή CIM οπως λεγεται τελος παντων...
Μου κανει νουμερα το ιμομπιλαιζερ...Θα αλλαξω κλειδι να δω αν κανει τα ιδια ομως χλωμο το βλεπω.
Καλύπτεται απο την εγγυηση ξερει κανεις;
Το αμαξι το εχω ηδη 3,5 - 4 χρονια και εχω αλλαξει το εν λογω ανταλλακτικο μια φορα εντος εγγυησης.
Πηγα απο αντιπροσωπεια απλα να καναμε ενα τσεκαρισμα με τον εγκεφαλο και μου ειπαν κλεισε ραντεβου.Σε ερωτηση μου στον μηχανικο για το προβλημα, εαν καλυπτεται η καρτα SIM στην εγγυηση μου ειπε φερτο και κατι θα κανουμε - θα δουμε -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρόβλημα (?).
Μου πετάει το astra μήνυμα να ελέγξω το ψυκτικό υγρό (check coolant).
Πέρσι το είχα συμπληρώσει κατά μισό λίτρο χωρίς να μου βγάλει μήνυμα.
Το κοιτάζω τώρα και βλέπω ότι δεν λείπει γραμμάριο. Τί τρέχει;
Να χάλασε ο αισθητήρας; Ή έχει καεί καμιά ασφάλεια (του αισθητήρα);Το εμφάνισε και σε έναν γνωστό μου αυτό τις ημέρες με την πολύ ζέστη , τον Αύγουστο. Δεν ήταν τίποτε τελικά. Μήπως κάτι έχει λερωθεί εκεί ;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To mail έφυγε. Ευχαριστώ κύριοι. Θα ειδοποιήσω για το αποτέλεσμα.
Η απάντηση ( ήρθε προχθές αλλά έλειπα από το γραφείο ) :
Αρ. Υπόθεσης: Τάδε
Αξιότιμε κ. Tάδε ,
Σας ευχαριστούμε για το e-mail σας που λάβαμε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της GM Ελλάς με το οποίο μας δίνετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας με πιο άμεσο τρόπο.
Όσον αφορά τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την δυσλειτουργία του συμπλέκτη του οχήματος σας τύπου Opel Astra, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι το καινούργιο αυτοκίνητο είναι απαλλαγμένο ελαττωμάτων στα μέρη, εξαρτήματα και υλικά ή ελαττωμάτων κατασκευής για χρονική περίοδο εικοσιτεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία πώλησης και μεταβίβασής του από το Διανομέα (Εγχειρίδιο Εγγύησης και Συντήρησης Opel (σελ.56 – Εγγύηση Καινούργιου Αυτοκινήτου). Οποιαδήποτε δυσλειτουργία παρουσιασθεί μετά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αποκαθίσταται κατόπιν σχετικής οικονομικής επιβάρυνσης του κατόχου. Κατά συνεπεία, το όποιο κόστος αποκατάστασης υπό καθεστώς εγγυήσεως δεν είναι εφικτή.
Στο σημείο αυτό παρακαλούμε σημειώστε πως η εμφάνιση ορισμένων δυσλειτουργιών κατά τη διάρκεια ζωής ενός οχήματος είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί. Για το λόγο αυτό υπάρχουν τα τεχνικά τμήματα των κατά τόπους εξουσιοδοτημένων επισκευαστών μας τα οποία βρίσκονται στη διάθεση σας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα και υπεύθυνα κάθε τεχνικό ζήτημα.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, παραμένουμε στη διάθεσή σας στο 210 61 64 700 ή μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης customer.assistance@gr.opel.com
Με εκτίμηση,
Δημήτριος Νατσκέμπιας
Σύμβουλος Εξυπηρέτησης ΠελατώνEν ολίγοις μου λένε ότι μου έκατσε. Δεν πειράζει. Το αμάξι δεν έχει βγάλει το παραμικρό στα 2,5 χρόνια.
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Ξερει κανεις την τιμη του εγκεφαλου καρτας SIM ή CIM οπως λεγεται τελος παντων...
Μου κανει νουμερα το ιμομπιλαιζερ...Θα αλλαξω κλειδι να δω αν κανει τα ιδια ομως χλωμο το βλεπω.
Καλύπτεται απο την εγγυηση ξερει κανεις;
Το αμαξι το εχω ηδη 3,5 - 4 χρονια και εχω αλλαξει το εν λογω ανταλλακτικο μια φορα εντος εγγυησης.
Πηγα απο αντιπροσωπεια απλα να καναμε ενα τσεκαρισμα με τον εγκεφαλο και μου ειπαν κλεισε ραντεβου.Σε ερωτηση μου στον μηχανικο για το προβλημα, εαν καλυπτεται η καρτα SIM στην εγγυηση μου ειπε φερτο και κατι θα κανουμε - θα δουμεΗ CIM καλύπτεται και από την διετή και την επιπλέον τετραετή εγγύηση. Στην περίπτωσή σου δε και βάσει των νόμων του Ελληνικού κράτους αλλά και της ΕΕ , η CIM που έχεις αλλάξει επεκτείνει την εγγύηση για το εν λόγω ανταλλακτικό αποκλειστικά για δύο ακόμη χρόνια από την ημερομηνία τοποθέτησης. Πάντως το κόστος της είναι κοντά στα 1.200
-
Πόσο;;;;;;
-
Δανειο!!!!!
-
Μηπως ξερει καποιος και τι αμορτισερ φοραμε;Για το 1.4 γραφω.
Και τι προτεινετε για αλλαγη;
(σας εχω πριξει) -
Kανα Bilstein?
ή δεν θες τοσο σπορ..αλλα κατι πιο μαλακο κοντα στην εργοστασιακη?
-
Λιγο πιο σκληρο απο την εργοστασιακη μαλλον.
Φιλος μου ελεγε για sachs διπλης -
Μια χαρα ειναι τα sachs(και οικονομικα νομιζω)..ψαξε ομως καλυτερα μηπως βρεις καποιον με το ιδιο αμαξι και αλλαγμενα αμορτισερ να σου πει τη γνωμη του!
-
Σωστο, για αυτο ρωταω και εδω....
Καταρχην να μαθουμε τι φοραει μαμισια.
Για τι κοστος μιλαμε περιπου; -
Ισως να φοραει και Sachs απο τη μανα του..το OPC Sachs εχει εργοστασιακα..
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)