-
πολλαπλές δημοσιεύσεις
-
πολλαπλές δημοσιεύσεις
-
πολλαπλές δημοσιεύσεις
-
Υπαρχουν και αυτα koni fsd.
http://www.tpauto.gr/store/comersus_vie ... duct=22516Ξερει καποιος κατι για τα συγκεκριμενα;Πιστευω οτι απο τα μαμα irmscher (sachs?????) καλυτερα θα ειναι παντως
-
Εγκαταστάθηκε CDC40 Opera και έγχρωμη οθόνη στο μωρό ( περιμένω το Navi ). Επιπλέον εγκαταστάθηκαν εργοστασιακά φώτα Xenon και σύστημα πλύσης.
-
poso?
-
σωστα..ποσο σου κοστισε Γιωργο η ολη διαδικασια?
-
Τα φανάρια 650 , το πλυστικό περί τα 200 ( τα ανταλλακτικά , χωρίς εργασία ) , η οθόνη 450 , το CDC40 περί τα 350 , εργασία για όλα αυτά 250 με 300 ευρώ ( μαζί με τα φιλοδωρήματα ). Σύνολο ανταλλακτικών 1.650 και εργασία ( πες ) 300. Η Opel κοστολογεί περί τα 2.000 μόνο την οθόνη. Η οθόνη είναι ολοκαίνουρια , τα φανάρια , το πλυστικό και το CDC40 από αυτοκίνητα με κάτω από 500χλμ.
-
Που τα τοποθέτησες;
-
Tα φανάρια τα έβαλα στον Μπραούνο αλλά η δουλειά ήταν απογοητευτική.
Έκανα την επισκευή της πλεξούδας και τα υπόλοιπα σε συνεργείο αντιπροσωπείας αλλά δεν ξέρω εάν αναλαμβάνουν άλλα αυτοκίνητα ( είμαι πελάτης ) και γι' αυτό μέχρι να μάθω θα προτιμούσα να μην πω.
-
Γνωρίζει κανείς εάν στο CDC40 μπορεί να συνδεθεί το Twin Audio ;
-
Καλημέρα.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Astra 1.4 (τελευταίας γενιάς),
με 30,000 χλμ περίπου και τιμή 10,800 -
[quote='nfil']Καλημέρα.
[quote='nfil']Καλημέρα.
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Περίεργο, ΠΟΛΥ περίεργο να δυσκολεύεται ένα μοτέρ 1.4 με 90 ίππους (άρα και αρκετά χαμηλή συμπίεση κλπ κλπ) να κάψει την κανονική 95άρα... Θα έπρεπε να μην έχει πρόβλημα!
Βρίσκω τουλάχιστον τραγικό, να αναγκάζεσαι σε ένα απλό 1400άρι να πληρώνεις κερατιάτικα βενζίνη!
Επιπλέον, το συγκεκριμένο είναι 1-2 ετών πχ; Γιατί αλλιώς, δεν μπορείς να το πεις και ευκαιρία...
Νομίζω, τουλάχιστον! :hmmm:Από επίσημη αντιπροσωπεία της Opel εξήγησαν ότι το αυτοκίνητο έχει ένα ηλεκτρικό σύστημα το οποίο ανακυκλώνει την άκαφτη βενζίνη και για λειτουργήσει σωστά απαιτεί βενζίνη 95 οκτάνων. Αν είναι νοθευμένη παρουσιάζει προβλήματα, όπως κολλήματα, κομπιάσματα κλπ.
Το αυτοκίνητο έχει άδεια κυκλοφορίας τον Ιούλιο του 2005.
Όντως ίσως να μην είναι ευκαιρία αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. -
To βιβλίο καθορίζει ότι ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου ελέγχει το μείγμα και προσαρμόζει την καύση του. Γράφει επίσης ότι με 95άρα σε δύσκολες συνθήκες ενδέχεται να χτυπήσει πυράκια. Την καίει κανονικά χωρίς πρόβλημα όμως.
Πάντως εγώ βάζω 100άρα.
-
Ο χρήστης nfil έγραψε:
Περίεργο, ΠΟΛΥ περίεργο να δυσκολεύεται ένα μοτέρ 1.4 με 90 ίππους (άρα και αρκετά χαμηλή συμπίεση κλπ κλπ) να κάψει την κανονική 95άρα... Θα έπρεπε να μην έχει πρόβλημα!
Βρίσκω τουλάχιστον τραγικό, να αναγκάζεσαι σε ένα απλό 1400άρι να πληρώνεις κερατιάτικα βενζίνη!
Επιπλέον, το συγκεκριμένο είναι 1-2 ετών πχ; Γιατί αλλιώς, δεν μπορείς να το πεις και ευκαιρία...
Νομίζω, τουλάχιστον!Από επίσημη αντιπροσωπεία της Opel εξήγησαν ότι το αυτοκίνητο έχει ένα ηλεκτρικό σύστημα το οποίο ανακυκλώνει την άκαφτη βενζίνη και για λειτουργήσει σωστά απαιτεί βενζίνη 95 οκτάνων. Αν είναι νοθευμένη παρουσιάζει προβλήματα, όπως κολλήματα, κομπιάσματα κλπ.
Το αυτοκίνητο έχει άδεια κυκλοφορίας τον Ιούλιο του 2005.
Όντως ίσως να μην είναι ευκαιρία αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση.εκδοση?εχτρα?
-
Τελικα εγινε η αλλαγη στα αμορτισερ.
Κατεληξα σε koni κιτρινα ρυθμιζομενα.
Το αμαξι αλλαξε αισθηση και κρατημα τραγικα.
450 τα αμορτισερ και 70 εργατικα με ευθυγραμιση. -
Καλησπέρα!
Είμαι και εγώ κάτοχος ενος ASTRA Η. Τις τελευταίες ημέρες μου βγάζει στην οθόνη του για χαμηλή στάθμη ψυκτικού υγρού (Coolant Level). Άνοιξα το καπώ για να συμπληρώσω αλλά είδα το υγρό που είχε μέσα ήταν χρώματος ρόζ ενω είχα αγοράσει ένα λίτρο paraflu χρώματος πράσινου. Τελικά δεν το συμπλήρωσα γιατί φοβήθηκα μην πάθει τίποτα. Τι να κάνω? Εαν το συμπληρώσω με πράσινο χρώμα υγρό θα υπάρξει πρόβλημα?
Ευχαριστώ
-
1. http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 944#273944
Πάντως δεν θα συνιστούσα ν' ανακατέψεις τα ψυκτικά υγρά. Πάρε ένα δοχείο από την Opel για να έχει το κεφάλι σου ήσυχο - δεν κοστίζει πολύ.2. http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 104#990104
και
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 761#996761
Τελικά σταμάτησε να βγαίνει η ένδειξη χωρίς να κάνω κάτι. Δες αν όντως λείπει υγρό στο δοχείο στο χώρο του κινητήρα.
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)