-
Το θέμα το ανοίγω κυρίως για τον meco που με ρώτησε κάτι στις Μικρές Αγγελίες,αλλά αν το συνεχίζαμε εκει θα ρημάζαμε την αγγελία!!!
Νομίζω ότι μπορεί να έχει και γενικότερο ενδιαφέρον!!
Μετατροπές σε BMW!!....Η χαρά του παιδιού!
meco,τότε που έκανα την μετατροπή εγω,ενα τροπέτο Μ3 έκανε 6.500.000Δρχ (19.000€)!!!
Αντίθετα το 2λιτρο που έβαλα έκανε 1.900.000Δρχ (5.500€)!!
Και μπορούσες να το δηλώσεις και να καλύπτεις το τεκμήριο!!Πάντως,επειδή ημουν παρών και συμμετείχα σε όλη την διαδικασία (ίσως γι' αυτό και δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα στα 5 χρόνια!!) το σασί για 316 έως 328 είναι το ίδιο!Για Μ3 έχει πολλές επιπλέον ενισχύσεις!!Πάρα πολλές και σε κύρια σημεία!!!
Στο πάτωμα υπάρχουν τα κανάλια για τα καλώδια με σημανση για τον καθε τύπο αυτοκινήτου!Για Μ3 είναι εντελώς άλλο κανάλι!Η πλεξούδα είναι πολύ πιο παχιά από τις απλές,ακόμα και την 328!!!Βασικά λοιπόν το πρόβλημα αν κάποιος βάλει τροπέτο Μ3 σε σασί 316 έως 328 θα είναι η στρέβλωση του σασί από την δύναμη του κινητήρα!!
Τουλάχιστον εγω ετσι εχω δει!!
Βασίλη κάνω λάθος!!!??
-
Το θέμα το ανοίγω κυρίως για τον meco που με ρώτησε κάτι στις Μικρές Αγγελίες,αλλά αν το συνεχίζαμε εκει θα ρημάζαμε την αγγελία!!!
meco,τότε που έκανα την μετατροπή εγω,ενα τροπέτο Μ3 έκανε 6.500.000Δρχ (19.000€)!!!
Και μπορούσες να το δηλώσεις και να καλύπτεις το τεκμήριο!!Πάντως,επειδή ημουν παρών και συμμετείχα σε όλη την διαδικασία (ίσως γι' αυτό και δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα στα 5 χρόνια!!) το σασί για 316 έως 328 είναι το ίδιο!Για Μ3 έχει πολλές επιπλέον ενισχύσεις!!Πάρα πολλές και σε κύρια σημεία!!!
Στο πάτωμα υπάρχουν τα κανάλια για τα καλώδια με σημανση για τον καθε τύπο αυτοκινήτου!Για Μ3 είναι εντελώς άλλο κανάλι!Η πλεξούδα είναι πολύ πιο παχιά από τις απλές,ακόμα και την 328!!!Βασικά λοιπόν το πρόβλημα αν κάποιος βάλει τροπέτο Μ3 σε σασί 316 έως 328 θα είναι η στρέβλωση του σασί από την δύναμη του κινητήρα!!
Βασίλη κάνω λάθος!!!??
-
Βασίλη κάνω λάθος!!!??
-
Πςςςςςςςς!!!
Στα τεχνικα θεματα 3, ειδικα για BMW και ποικιλια smileys !
Περα απο το θεμα των μετατροπων, ομως, ενα ερωτημα το οποιο βασανιζει πολλους ειναι: τι γινεται σε περιπτωση που δεν εχει ο αλλος τη δυνατοτητα να ειναι παρων στις διαφορες επεμβασεις που γινονται, αλλα αφηνονται στην καλη διαθεση και την ορεξη και το μερακι του μαστορα ??
στο 106sportclub που εχω παρακολουθησει, οι λεγομενοι βελτιωτες, ειναι αναλογα με τη μερα.. Ακους καλα λογια, ακους ασχημα λογια.. Γενικα ακους λογια αναλογα της γνωριμιας που εχει με τον καθενα....
.. Ψαξε βρες...
Anyway, το 'γαργαλημα' ειναι σιγουρα ενδιαφερον, εστω και σε θεωρητικο επιπεδο!
-
[quote='kouk']Το θέμα το ανοίγω κυρίως για τον meco που με ρώτησε κάτι στις Μικρές Αγγελίες,αλλά αν το συνεχίζαμε εκει θα ρημάζαμε την αγγελία!!!
meco,τότε που έκανα την μετατροπή εγω,ενα τροπέτο Μ3 έκανε 6.500.000Δρχ (19.000
-
Ωχ! κατάλαβα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ωχ! κατάλαβα...Τι κατάλαβες πάλι γιατρέ??!!
οχι meco από πίσω γράφει Μ....για το Μαϊμού...ή για το Μετατροπή!!
-
Οι σωστές μετατροπές σπανίζουν και γίνονται μόνο από ανθρώπους με μεράκι ή με χρήμα ατελείωτο
Σε κάθε περίπτωση κάποιος που δεν κατέχει τεχνικά θέματα βασίζεται αποκλειστικά στον βελτιωτή...... 320 με 328 δεν είναι μακριά
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωχ! κατάλαβα...
Τι κατάλαβες πάλι γιατρέ??!!
οχι meco από πίσω γράφει Μ....για το Μαϊμού...ή για το Μετατροπή!!
Κώστα, τι κατάλαβες πάλι???
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Οι σωστές μετατροπές σπανίζουν και γίνονται μόνο από ανθρώπους με μεράκι ή με χρήμα ατελείωτο
Σε κάθε περίπτωση κάποιος που δεν κατέχει τεχνικά θέματα βασίζεται αποκλειστικά στον βελτιωτή.Σωστό!
Προσωπικά έπεσα σε περίπτωση!Ο ίδιος μετατροπέας έκανε πολύ κακή δουλειά σε φίλο που έβαλε 3λιτρο μοτέρ Μ3 σε 316 σασί!!
Ισως να έπεξε ρόλο και η δική μου παρουσία κάθε μέρα!
Π.χ. αν δεν ήμουνα εκει δεν θα μου έβαζαν το trip computer!!!!!..... 320 με 328 δεν είναι μακριά
Λές?...Να βρούμε ενα 2.8 με κιβώτιο....και να αφήσουμε το διαφορικό της 2.0?!!!! Η πλεξούδα είναι ίδια νομίζω...οπότε θα είναι βάλε-βγάλε!!!
-
Και το κιβώτιο είναι το ίδιο,αν θυμάμαι καλά,με μακρύτερη τελική σχέση,οπότε εύκολο
Σαν 328,θα είναι τέλεια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λές?...Να βρούμε ενα 2.8 με κιβώτιο....και να αφήσουμε το διαφορικό της 2.0?!!!! Η πλεξούδα είναι ίδια νομίζω...οπότε θα είναι βάλε-βγάλε!!!Κιβώτιο δεν χρειάζεται , είναι ίδιο ..... για το διαφορικό εννοείται ότι θα μείνει ίδια η σχέση .... μόνο με τη προσθήκη ενός μπλοκέ
-
Κάτι ξέρεις εσυ!!!!
Η 'διαδικασία' πρέπει να είναι κάπου στα 3.000€ ετσι?!!
-
Μπορεί και λιγότερα .....
-
Άντε,άντε με γειά!!!
Αφού το είπε και ο γκουρού ,προχώρα!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άντε,άντε με γειά!!!Αφού το είπε και ο γκουρού ,προχώρα!!!
Και αμα λέει κάτι...παθαίνω κάτι βρε παιδί μου...δεν μπορώ να του όχι αυτού του παιδιού!!!
Βασίλη τι λές?....Δεν κανονίζουμε πάλι καμμιά έξοδο να τα πούμε σαν άνθρωποι?!!!
Κοιτα να δεις που μου άνοιξε την όρεξη!!!
-
συγγνωμη, γιατι μπερδευτηκα...
για ποια ορεξη μιλαμε ακριβως ??
υπολογιστε κι εμενα μεσα στην συναντηση για κουβεντα!
-
Μέσα για τη συνάντηση ..... έχουμε να φάμε !!! .. εεεε ... να πούμε ήθελα να πω
-
μερα και ωρα
(τωρα που γυριζει)
να ετοιμασουμε και τις ερωτησεις και να σε στησουμε στον τοιχο, να πυροβολουμε!
-
Το επόμενο 4ήμερο μπορώ κάθε μέρα .... έχω ρεπό
Μετατροπές BMW! ;-)