-
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι:
Να διευκρινίσω πως ούτε αιχμές κατά του Γιώργου Κοσμόπουλου που είναι φίλος, από την ιδιαίτερη πατρίδα μου, και από τους πραγματικά καλύτερους συναθλητές θέλω να αφήσω με την προηγούμενη δημσίευση, ούτε για τους συγκεκριμένους κριτές που τιμώρησαν ή όχι για παράνομες μπάρες θόλων, που στο κάτω κάτω από 2.000 και βάλε χιλιόμετρα απόσταση δεν έχω ιδέα ποιοι ήταν!Αυτό που με ενοχλεί είναι για το ίδιο συμβάν , στην ίδια χώρα, την ίδια χρονιά, στον ίδιο αγώνα βρε αδερφέ, για ίδιο κιόλας έλεγχο να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση.
Και ο οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος πάει ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ και έχει μπάρα θόλων την στιγμή που στο Ρόουντ Μπουκ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αναγράφεται ρητά πως απαγορεύεται ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να δηλώνει αγνοια νόμου!!!Αλλιώς αργά ή γρήγορα θα έρθω (λέω εμένα για να μην παρεξηγηθώ...) για δοκιμές ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ με πολιτική περιβολή και αν με καταλάβετε θα πω πως δεν ήξερα και θα γυρίσω με το εφεδρικό, και ας γράψουν τον άλλο το μεγάλο κορίοδο που δανείστηκε τα λάστιχα του aaa ή που πήρε το Σμάρτ 600 κυβικά ΤΟΥΡΜΠΟ της μάνας του γιατί δεν έχει άλλο αμάξι, ή που έχει μπάρα θόλων γιατί το αγνοούσε...
Τις διαδρομές όμως που ξεκινάνε και που σταματάνε δεν τις αγνοεί κανείς, κι ας είναι ΣΤΟ ΙΔΙΟ ρόουντ μπούκ τους κανόνες του οποίου αγνοούμε...(Δε λέω, βολικό...)
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ωραία, πολύ ωραία!Ακούστε τι έχω μάθει μέχρι σήμερα:
[list:3pmjdrms]
[:3pmjdrms]Δεν έχουμε σοβαρούς κανονισμούς,
ΕΧΟΥΜΕ![/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί,
ΣΩΣΤΑ[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]όταν εφαρμόζονται (οι όποιοι κανονισμοί) αυτό γίνεται επιλεκτικά,
**ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ **[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]οι παράνομες δοκιμές πάνε σύννεφο (συγγνώμη οι ανεπίσημες αναγνωρίσεις εννοούσα),
ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΦΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΛΟΓΩ ΠΟΙΝΩΝ! [/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]ο 'έχων' είναι πιο ίσος από τον 'μη έχοντα',
**ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ **[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]όταν δεν έχουμε στοιχεία, λέμε διάφορα για κάποιους. Δεν μπορεί, κάτι θα βγάλουμε,
ΤΑΚΤΙΚΗ ΛΙΓΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ..[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]όταν δεν υπάρχουν λεφτά για ένσταση αφήνουμε αιχμές. Δεν μπορεί, πες πες κάτι θα μείνει,
ΕΠΙΣΗΣ[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]όταν κάποιος λεει ονόματα υβρίζεται και αμφισβητείται,
**ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΧΙ! **[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]ο ΣΟΑΑ είναι απών λένε κάποιοι, τι κάνει επιτέλους;
ΣΟΑΑ...ΣΟΑΑ...ΣΟΑΑ...ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ..[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]ο ΣΟΑΑ, τελικά, μετέχει της ΕΘΕΑ δια του Προέδρου του,
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]στην πίστα ο γύρος προθέρμανσης έχει 'άλλη' έννοια. Για να τον φέρουμε στην έννοια που 'πρέπει' ας το συζητήσουμε στην μέση της πίστας,
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ?[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]ο τάδε που ανάλαβε μια θέση ήταν πολύ καλός αλλά αηδίασε και τα παράτησε,
....[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]ο δείνα που ανάλαβε μια θέση είχε όραμα αλλά έσπασε τα μούτρα του και τα βρόντηξε,
.
[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]Ας αναλάβει μια θέση κάποιος δικός μας. Κάποιος που ξέρει ρε αδελφέ. Ε, Αναλαμβάνει και είτε φεύγει, είτε θα φύγει,[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]κάθε χρόνο θα πέσουν και μερικές 'ψιλές' στις ε.δ. ή στις απονομές για να μην ξεχνιώμαστε που βρισκόμαστε,
ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ..[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]οι λέσχες παίρνουν λεφτά, αλλά από παροχές... Ρε σεις μήπως ο Δήμαρχος Κύμης δεν έχει μπει στο πνεύμα;[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]οι κριτές είναι ίδιοι εδώ και 25 χρόνια,
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ?[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]τις ε.δ. κάποιοι μάγκες τις ξέρουν από πριν
ΣΙΓΟΥΡΑ..[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]σε μερικά 'ενιαία' μερικά αυτοκίνητα είναι πιο 'ενιαία'
ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ..[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]ο καιρός απαγορεύεται να διαμορφώνει αποτελέσματα. Απορώ με το θράσος του! Ε, ψιτ εσύ που έτρεξες στο στεγνό, ξανατρέξε.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ....[/3pmjdrms]
[:3pmjdrms]είναι πολλά πανάθεμά τα
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!![/3pmjdrms][/list:u:3pmjdrms] -
Ξαναδιάβασα εχτές το βράδυ το 14.3 Περί αναγνωρίσεων από το Γ.Κ.Ραλλύ!
Πήρα μάλιστα και τηλέφωνο τον Nass (sorry βρε Νάσο για το ακατάλληλο της ώρας ) ώστε να μου διευκρινήσει κάτι.
Αν εξαιρέσουμε κάποια πράγματα , όπως τα μπάκετ , το κείτζ τα υπόλοιπα που συζητάμε είναι ερμηνεία του κανονισμού!
Εφ΄όσον όμως μιλάμε για ομιλία δεν θα έπρεπε να υπάρχει έστω μία διευκρινιστική εγκύκλιος - bulletin ?
Έθεσα ένα ερώτημα πιο πάνω και το διευκρινίζω ώστε να γίνω κατανοητός!
Το 14.3.6 αναφέρεται στις αναρτήσεις που τις αφήνει ελεύθερες , την μπάρα θόλων την εντάσσει η ερμηνεία στα αγωνιστικά αξεσουάρ!
Ένας ειδικός θα μας έλεγε όμως ότι η μπάρα θόλων εργάζεται ώς τμήμα της ανάρτησης εφ'όσον στην ουσία ενισχύει την πάνω στήριξής της!
Ο κανονισμός σίγουρα 'μπάζει' και πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητες της ΕΘΕΑ για να φτειαχτεί! Να φτειαχτεί με βάση την απλή λογική και με κύριο σκοπό την εξάλειψη φαινομένων που έχουμε δεί (πρώην αγωνιστικά σε μοτέρ-κιβώτια-αναρτήσεις) τα οποία 'προκαλούν'!
Ακόμη και η παράγραφος για τα λάστιχα όπου αναφέρεται ότι πρέπει να είναι σειράς παραγωγής δρόμου έχει ένα θέμα γιατί είναι διαφορετικά να οδηγάω με exalto και τελείως διαφορετικά με Hankook ή Bridgestone ROAD LEGAL!
Τέλος είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι όταν έχουμε έναν νόμο , όσο ηλίθιος και αν είναι οφείλουμε να τον σεβόμαστε και να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κάνουμε πιο σωστό!
Με το να ανεβάζουμε τους τόνους , δεν βγαίνει τίποτε! Με το να κάνουμε συγκεκριμμένες , ολοκληρωμένες προτάσεις - ειδικά γνώστες σαν τον APR τον Dimos και πολλούς άλλους μόνο θετικό αποτέλεσμα θα έχει!
-
Να συμπληρώσω κάτι για τους νόμους/κανονισμούς!
Καλός νόμος είναι αυτός που σηκώνει την λιγότερη δυνατή ερμηνεία , δηλαδή είναι σαφής και περικλείει σχεδόν όλες τις δυνατές περιπτώσεις!
Όσο επανερχόμαστε στον νομοθέτη για να διευκρινίσει , ή δίνουμε την δυνατότητα στο αστυνομικό όργανο να ερμηνεύσει τότε έχουμε κακό νόμο!
-
Και γιατι δεν το κάνει ο ΣΟΟΑ βρε Άρη? Να ζητήσει την βοήθεια έμπειρων μηχανικών όπως ανέφερες και να φτιάξει μια πρόταση....μα επιτέλους, κάνει κάτι ο ΣΟΟΑ? Γιατι τη μία αναφέρετε οτι συμμετέχει στην ΕΘΕΑ και απο την άλλη οτι η ΕΘΕΑ ή δεν ξέρω ποιός προσπαθεί να τον διαλύσει...Τι ακριβώς γίνετε θα μας εξηγήσει κάποιος επώνυμα και έγκυρα...να καταλάβουμε γιατι δεν βγαίνει άκρη πλέον...Εϊναι πολλές οι πληροφορίες αλλά αντικρουόμενες και κινδυνεύουμε να χαρακτιριστούμε γραφικοί αν συμφωνήσουμε μόνο με τη μια πλευρά η την άλλη λόγω συμπάθειας η σεβασμού η....
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Και γιατι δεν το κάνει ο ΣΟΟΑ βρε Άρη? Να ζητήσει την βοήθεια έμπειρων μηχανικών όπως ανέφερε και να φτιάξει μια πρόταση....μα επιτέλους, κάνει κάτι ο ΣΟΟΑ? Γιατι τη μία αναφέρετε οτι συμμετέχει στην ΕΘΕΑ και απο την άλλη οτι η ΕΘΕΑ ή δεν ξέρω ποιός προσπαθεί να τον διαλύσει...Τι ακριβώς γίνετε θα μας εξηγήσει κάποιος επώνυμα και έγκυρα...να καταλάβουμε γιατι δεν βγαίνει άκρη πλέον...Εϊναι πολλές οι πληροφορίες αλλά αντικρουόμενες και κινδυνεύουμε να χαρακτιριστούμε γραφικοί αν συμφωνήσουμε μόνο με τη μια πλευρά η την άλλη λόγω συμπάθειας η σεβασμού η....Ο ΣΟΑΑ (όχι ΣΟΟΑ ) μπορεί μόνο να προτείνει , δεν νομοθετεί! Από την άλλη ποιός είναι ο ΣΟΑΑ ? Μα και ο APR είναι μέλος, ο Dimos είναι ο Πλατής , ο κάθε οδηγός ή συνοδηγός ! Αυτή η κουβέντα που γίνεται εδώ μέσα είναι στην ουσία μία 'άτυπη' συνεδρίαση του ΣΟΑΑ! Ο Ι.Μεσημέρης διαβάζει , το ίδιο και ο ΣΧ! Παίρνουν τα μυνήματα και πιστεύω ότι αν κάτι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στους ελληνικούς αγώνες και αυτό το φόρουμ έπαιξε λίγο τον ρόλο του! Φυσικά πολλοί επιλέγουν να μην εκτίθενται από αυτό το βήμα! Επιλογή τους !
-
Ο ΣΟΑΑ Ρένα μπορεί να το κάνει μόνο σε αυμβουλευτικό επίπεδο!Και αν..!
Οσο για τον κακό και τον καλό νόμο Αρη,δεν τίθεται τέτοιο θέμα!Ο νόμος είναι νόμος...μέχρι να αλλάξει!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ΣΟΑΑ Ρένα μπορεί να το κάνει μόνο σε αυμβουλευτικό επίπεδο!Και αν..!ΟΚ ας το κάνει τότε,έστω και με συμβουλευτικό χαρακτήρα, τότε εάν και εφόσον η ΕΘΕΑ και η κάθε ΕΘΕΑ δεν λάβει υπόψιν της, τις προτάσεις του ΣΟΑΑ, τότε να βγούν και να την κατηγορήσουν, ν'αντιδράσουν, να κινητοποιηθούν, αλλά όχι έτσι όπως γίνετε τώρα...ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους ΣΟΑΑ, οδηγοί, συνοδηγοί μήπως και προχωρήσει τίποτε επιτέλους....
ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΡΑΞΕΙΣ....εγω προσωπικά σαν θεατής και μόνο βαρεθήκα τα λόγια τα μεγάλα και τις γκρίνιες...ΠΡΑΞΕΙΣ λοιπόν και μόνο..γίνετε? -
Παραθέτω από τον Γ.Κ. Ραλύ
14.3 Aυτοκίνητα αναγνωρίσεων
Α : Αφορά τους Εθνικούς αγώνες Ράλλυ
14.3.1 Αυτοκίνητα συµβατικά ή τύπου Jeep έως 2000 cc, ατµοσφαιρικά (τα turbo απαγορεύονται).
14.3.2 Tο αυτοκίνητο πρέπει να είναι µονόχρωµο, χωρίς διαφηµίσεις, χωρίς αυτοκόλλητα κλπ.
14.3.3 O κινητήρας πρέπει να είναι σειράς παραγωγής.
14.3.4 Tο κιβώτιο ταχυτήτων πρέπει να είναι σειράς παραγωγής.
14.3.5 H εξάτµιση πρέπει να είναι σειράς παραγωγής και πρέπει να γίνονται σεβαστά τα επιτρεπόµενα όρια θορύβου της χώρας.
14.3.6 Oι αναρτήσεις είναι ελεύθερες.
14.3.7 Οι ζώνες ασφαλείας πρέπει να είναι σε παρόµοια χρώµατα µε αυτά του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
14.3.8 Αγωνιστικά εξαρτήµατα (µπάκετ, roall bar,πρόσθετες προστατευτικές ποδιές, κλπ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
14.3.9 Oι ζάντες είναι ελεύθερες και θα πρέπει να φέρουν:
14.3.10 Ελαστικά σειράς παραγωγής αναγνωρισµένα για άσφαλτο (όχι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ)
14.3.11 Eλεύθερα ελαστικά για χώµα.
14.3.12 Tο πλήρωµα µπορεί να χρησιµοποιεί ένα “ελαφρό” σύστηµα ενδοεπικοινωνίας (χωρίς κράνη). -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ο ΣΟΑΑ (όχι ΣΟΟΑ ) μπορεί μόνο να προτείνει , δεν νομοθετεί!
Ok, επίσημες προτάσεις έχουν γίνει?
-
ΕΓΩ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ (ΣΩΣΤΟΙ Η ΛΑΘΟΣ) ΕΙΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.
ΣΤΟΝ Κ.Ο.Κ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΕΙΤΕ 'ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ' ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ).
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ ΚΛΠ,ΤΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ Ο κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο Μ.ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
..Αυτή η κουβέντα που γίνεται εδώ μέσα είναι στην ουσία μία 'άτυπη' συνεδρίαση του ΣΟΑΑ! Ο Ι.Μεσημέρης διαβάζει , το ίδιο και ο ΣΧ! Παίρνουν τα μυνήματα και πιστεύω ότι αν κάτι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στους ελληνικούς αγώνες και αυτό το φόρουμ έπαιξε λίγο τον ρόλο του!Δεν νομίζω ότι μπορούμε να λέμε ότι εδω γίνεται (έστω άτυπη) συνεδρίαση του ΣΟΑΑ!!!...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ , Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ .ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ Ι.Χ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΕΣ ΘΩΛΩΝ , Η ΣΚΟΥΠΕΣ , Η ΦΑΡΑΣΙΑ , Η ΠΟΔΙΑ , Η ΓΑΝΤΙΑ , Η ΤΣΕΜΠΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ?
ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΙΕΣ ?
ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ , ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ , ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ (ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΑΝΗΒΛΑΚΕΣ ?) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ , ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΥ , ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ) ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ , ΜΑ ΤΟΣΟ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ?
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ( ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙ
ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ) ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ .
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ (ΠΛΕΟΝ ) ΑΠ'ΤΗΝ ΕΘΕΑ , ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ , ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΝΤΑΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ .!Χ.Α.
Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ , ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !
ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
ΓΕΛΑΜΕ, ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ.
ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΜΝΑΚΙ.
Θα επανέλθω άμεσα γιατί έχω φορτώσει κανονικά με όλα αυτά τα πέραν της επιστημονικής φαντασίας.
Κάποτε έγιναν κάποιοι κανονισμοί, ίσως επειδή δεν ήταν ανάγκη να εφαρμοσθούν δεν εφαρμόσθηκαν και τώρα ξαφνικά .....τρελαθήκαμε εντελώς;
Χαιρετώ
όσους συμφωνούν επί της αρχής μαζί μου
(μέχρι να μου περάσει ο εκνευρισμός)
Lev -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ο ΣΟΑΑ Ρένα μπορεί να το κάνει μόνο σε αυμβουλευτικό επίπεδο!Και αν..!
ΟΚ ας το κάνει τότε,έστω και με συμβουλευτικό χαρακτήρα, τότε εάν και εφόσον η ΕΘΕΑ και η κάθε ΕΘΕΑ δεν λάβει υπόψιν της, τις προτάσεις του ΣΟΑΑ, τότε να βγούν και να την κατηγορήσουν, ν'αντιδράσουν, να κινητοποιηθούν, αλλά όχι έτσι όπως γίνετε τώρα...ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους ΣΟΑΑ, οδηγοί, συνοδηγοί μήπως και προχωρήσει τίποτε επιτέλους....
ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΡΑΞΕΙΣ....εγω προσωπικά σαν θεατής και μόνο βαρεθήκα τα λόγια τα μεγάλα και τις γκρίνιες...ΠΡΑΞΕΙΣ λοιπόν και μόνο..γίνετε?Ο ΣΟΑΑ κατεχει επισημως το 16.6% των μετοχων της ΕΘΕΑ, εαν προσθεσεις και τους δυο πρωην προεδρους του, που ιδρωνουν δεκαετιες τα bucket τοτε φτανεις στο 50% , καλο ποσοστο για να αισιοδοξεις..
Νομιζω οτι το μονο που χρειαζεται ειναι αλλαγη του τροπου λειτουργιας του συνδεσμου. Π.Χ. θα επρεπε -πιστευω- ο προεδρος Γιαννης να ειχε δημιουργησει,απο το καλοκαιρι που το προβλημα ηταν πλεον ορατο σε ολους, μια επιτροπη με 5 οδηγους ( ξερει αυτος) που θα ετοιμαζαν μια ολοκληρωμενη προταση για τις δοκιμες λαμβανωντας υπ'οψιν α' τι πραγματικα γινεται τα τελευταια 5 χρονια β' τι γινεται στην υπολοιπη Ευρωπη και γ' συνεντευξεις με τους γνωστους παραβατες....
Παντως δεν πιστευω να τιμωρηθηκε καποιος αθωος, απλα τιμωρηθηκαν καποιο λιγο ενοχοι και υπαρχουν αλλοι πιο ενοχοι..παντως ο πολεμος δειχνει για καλο σκοπο ειναι σε καλο δρομο και μακαρι να μην εγκαταλειφθει! Θυμιζω ο κανονισμος για τα εξωτερικα service χρειαστηκε ενα χρονο για να τηρηθει απο ολους ..
-
Κύριοι καλημέρα σας,
Ύστερα από την παρέμβαση του Κου Ζίβα,καλούμαι να συμφωνήσω με τα ποσοστά του δυναμικού της ΕΘΕΑ,όπως ο ίδιος αναφέρει,και πράγματι είμαστε σε θέση πλέον να αισιοδοξούμε.Η μεγάλη αξία του δυναμικού Στρατισσίνο στη θέση αυτή,θεωρώ ότι δεν έχει αξιοποιηθεί καταλλήλως απ'αυτό το Προεδρίο.Ίσως αν-όπως αναφέρει ο Κος Ζίβας για τον κύριο Μεσημέρη ότι θα έπρεπε να δημιουργήσει ομάδες από έμπειρους οδηγούς και συνοδηγούς-είχε πράξει το ίδιο και ο Στρατισσίνο σε άλλους τομείς,τότε πιθανόν να φτάναμε σε ικανοποιητικό σημείο,ούτως ώστε να μην συμβαίνουν αυτά που αναφέρει ο αρθρογράφος του post.
Αναρωτιέμαι μήπως η υπερεκτίμηση του Προέδρου της ΕΘΕΑ από τους κυρίους Στρατισσίνο και Μεσημέρη ήταν τελικά ή αιτία για την οποία οι κύριοι αυτοί δεν οδηγήθηκαν στις ανωτέρω ενέργειες και πρωτοβουλίες.Αισιοδοξώντας,
Α.Τ.
Τέως οδηγός αγώνων -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σαν να μπαίνω με περίστροφο στην τράπεζα και αν με ελέγξουν απλά να το αφήσω στον φύλακα και να μην τρέχει τίποτα!!!
Σαν να μπω σε ξένη χώρα με λαθραία και να τα αφήσω στο τελωνείο όταν με βρούν και να μην με πάνε μέσα!!!Συγνώμη αλλά το παράδειγμά σου νομίζω είναι άστοχο. Εγώ θα έλεγα κάτι πιο σχετικό : μπαίνω με κοντό παντελονάκι στην τράπεζα και ο φύλακας με σταματάει επειδή ο προηγούμενος κλέφτης φόραγε βερμούδα!!! 'Δεν περνάς μεγάλε αν δεν φορέσεις κοστούμι...'
Πιστεύω ότι η πρόθεση από την ΕΘΕΑ (τουλάχιστον από την διοίκησή της) είναι να γίνει έργο. Σέβομαι απεριόριστα τον sx και όλους όσους έχουν προσφέρει σε αυτό το χώρο. Τέτοια διατάξεις είναι αγκάθια και ανοίγουν συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Αγαπητέ μου nass το πρόβλημά μου είναι ότι ΘΕΛΩ να είμαι ΝΟΜΙΜΟΣ παντού και πάντα. Και νομίζω έχω το δικαίωμα να κρίνω μια διάταξη που εκτός του ότι είναι παράλογη, κατά την άποψή μου, φαίνεται περισσότερο σαν ερμηνεία. Το post του castor είναι πολύ διαφωτιστικό.
Και δεν έχω καμμία απολύτως σχέση με τον Ξανθάκο. Το παράδειγμα είναι τυχαίο. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ.
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
Αγαπητέ μου nass το πρόβλημά μου είναι ότι ΘΕΛΩ να είμαι ΝΟΜΙΜΟΣ παντού και πάντα. Και νομίζω έχω το δικαίωμα να κρίνω μια διάταξη που εκτός του ότι είναι παράλογη, κατά την άποψή μου, φαίνεται περισσότερο σαν ερμηνεία. Το post του castor είναι πολύ διαφωτιστικό.Φυσικά και έχεις δικαίωμα να κρίνεις τη διάταξη. Απλά σου λέω πως, επειδή η κριτική σε ένα νόμο είναι περισσότερο ζήτημα αρχής (δηλ. συμφωνείς ή διαφωνείς καταρχήν με το νόμο, όχι με τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται), η κριτική σου αποδυναμώνεται μόνο και μόνο από το γεγονός πως τη διάταξη δεν την έκρινες (όχι αναγκαστικά εσύ προσωπικά αλλά όλοι οι θιγόμενοι) όταν θεσπίστηκε αλλά όταν εφαρμόστηκε.
Και ξέρεις πολύ καλά πως ο νόμος δεν θεσπίστηκε για σένα, το νόμιμο, ή τον άτυχο ή 'αδιάβαστο', αν θέλεις, Ξανθάκο ή το παλικάρι στο Ολύμπιο με το αρχαίο Lancer του 78 με τη φιλτροχοάνη, αλλά για τους 'ξύπνιους' που θέτουν συνολικά τους αγώνες σε κίνδυνο επειδή έχουν αγοράσει αγωνιστικά, τους έχουν βγάλει κέιτζ και μπάκετ και πηγαίνουν 30 φορές πάνω κάτω στις ειδικές.
Αν λειτουργούσε ο χώρος σωστά, δηλ. και η αρχή του σπορ διαφύλαττε σωστά την τήρηση των κανονισμών αλλά ΚΑΙ (απαραίτητη προϋπόθεση) όλοι οι αγωνιζόμενοι ξεμπρόστιαζαν τους παράνομους, αντί της τωρινής συνομωσίας σιωπής (omerta), τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για τέτοιες δρακόντιες διατάξεις.
Οπως όμως ο Δράκων λειτούργησε σε μια ανώριμη κοινωνία και, όταν η τελευταία ωρίμασε αντικαταστάθηκε από τον Σόλωνα, έτσι και στους αγώνες απαιτείται, απ΄ό,τι φαίνεται, στην αρχή μια τέτοια αντιμετώπιση μέχρι όλοι να καταλάβουν ποιό είναι το συμφέρον τους, οπότε ενδεχομένως θα επιτρέπεται να πηγαίνεις με το 'group N' αγωνιστικό σου αναγνωρίσεις διότι μόνος σου θα πηγαίνεις σιγά για να διαφυλάττεις, εκτός από τα προσωπικά σου συμφέροντα, και τα γενικότερα συμφέροντα του χώρου.
-
Δεν αμφισβητώ ποτέ τις προθέσεις. Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι με κάτι τέτοια με κάνεις να αισθάνομαι παράνομος και ψιλοπεριθωριακός.
Πες μου ειλικρινά πιστεύεις ότι ο ανόητος, ανώριμος που κάνει δοκιμές πηγαίνοντας τέρμα θάχει πρόβλημα; Η μήπως έχει σημασία αν κάνει πολύνεκρο με η χωρίς μπάρα; Αυτά είναι θέματα νοοτροπίας και το σκεπτικό σου, στο οποίο δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, δεν περνάει στον ανεγκέφαλο. Θέλει περισσότερη φαντασία.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ ΚΛΠ,ΤΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ Ο κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο Μ.ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
επειδή δεν κατάλαβα καλά υπονοείτε ότι οι 2 αυτοί Κύριοι είναι διαπλεκόμενοι και μικρόψυχα στήνουν τους αγώνες για ίδιο όφελος?
Συγγνώμη αλλά γνωρίζοντας και τους 2 δυσκολεύομαι να το πιστέψω και ούτε και σεις μάλλον Μήπως θέλετε να το διατυπώσετε κάπως αλλιώς μην παρηξηγηθείτε? -
Προφανώς ο κύριος Λώρης το έλεγε σε ειρωνικό τόνο, εκτός αν κάνω λάθος... Δεν κάνω έτσι φίλτατε el-em?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ