-
Έστω ότι οι περισσότεροι επιλέγετε το EVO από το STi; Ποια όμως από όλες τις γενιές; Και είναι και μπόλικες πανάθεμά τες. Αν βάλουμε και τις διάφορες εκδόσεις μέσα, τότε χάνεται η μπάλα. Προσωπικά επιλέγω το VI. Είναι το πιο ανδρικό εμφανισιακά από όλα και είχε μία καταπληκτική επιλογή από εκδόσεις, μερικές από τις οποίες είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές (π.χ. Tommi Makinen, Extreme). Αυτά είναι ερωτήματα...
-
Έστω ότι οι περισσότεροι επιλέγετε το EVO από το STi; Ποια όμως από όλες τις γενιές; Και είναι και μπόλικες πανάθεμά τες. Αν βάλουμε και τις διάφορες εκδόσεις μέσα, τότε χάνεται η μπάλα. Προσωπικά επιλέγω το VI. Είναι το πιο ανδρικό εμφανισιακά από όλα και είχε μία καταπληκτική επιλογή από εκδόσεις, μερικές από τις οποίες είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές (π.χ. Tommi Makinen, Extreme). Αυτά είναι ερωτήματα...
-
-
οι 'φτερούγες' είναι πολύ τουμπανιασμένες για τα γούστα μου (δε με χάλαγε να είχα μία βεβαίως βεβαίως), αλλά αν είχα να διαλέξω κάτι σε ΕΒΟ, Tommi Makinen δαγκωτό. Αφού παίρνεις που παίρνεις φτερούγα, ας είναι η πιο κακιά απ'όλες
Σπύρος
-
Το Τοmmi Makkinen edition!
Καθαρόαιμο με υπογραφή!
-
MR - the best EVO ever.........(μεχρι στιγμης τουλαχιστον)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
MR - the best EVO ever.........(μεχρι στιγμης τουλαχιστον)Για αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον. Την επόμενη βλέπουμε
-
ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ EVO ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. EVO ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣΙ.
-
Ο χρήστης ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΑΚΗΣ έγραψε:
ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ EVO ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. EVO ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣΙ.φιλαρακι μην γραφεις με καφαλαια αν θες. εχω ψιφισα το 7 ειναι πιο κακο αν και πιο πολυ μου αρεσει το 6 ειναι πιο γεματο πιο φουσκομενο
-
EVO VI Extreme... Το απολυτο οπλο...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
EVO VI Extreme... Το απολυτο οπλο...Και τώρα κάτι δύσκολο για σένα: EVO ή STi; Ποιο είναι τελικά το απόλυτο όπλο;
-
Κοιτα, το Extreme ειναι αλλου... Μιλαμε για Ferrari killer...
Αν βεβαια επεφτε στο τραπεζι των διαπραγματευσεων ενα 22Β τοτε θα αλλαζε το πραγμα...
Απο τα... πολιτικα EVO/Impreza θα επαιρνα το νεο STi που ερχεται σε λιγες ημερες και στην Ελλαδα. Μπορεις να το δεις στο http://www.subaru-global.com Πιστευω
(και μου το εχουν πει και φιλοι κατοχοι EVO οτι ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν αυτοκινητο. -
EVO VI Extreme... Το απολυτο οπλο...Θα συμφωνίσω απόλυτα με τον φίλο WRX!Το extreme είναι το απόλυτο όπλο!380 hp(αν δεν κάνω λάθος),0-100:4,0sec,τελική (χωρίς κόφτη)πολλά χλμ/ώρα!!!!!!!!
-
Κοιτα, το Extreme ειναι αλλου... Μιλαμε για Ferrari killer...Αν βεβαια επεφτε στο τραπεζι των διαπραγματευσεων ενα 22Β τοτε θα αλλαζε το πραγμα...
Απο τα... πολιτικα EVO/Impreza θα επαιρνα το νεο STi που ερχεται σε λιγες ημερες και στην Ελλαδα. Μπορεις να το δεις στο http://www.subaru-global.com Πιστευω
(και μου το εχουν πει και φιλοι κατοχοι EVO οτι ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν αυτοκινητο.22Β εεεε?Το καλό το τρίπορτο,με τις ζάντες ποιήμα!!!!!!Πολύ ωραίο αμάξι!!!!!Ένα τέτοιο και ένα extreme και τι άλλο θές!Ίσως μία m3 csl smg II και ένα 350Z και τότε είμαστε κομπλέ(Εγώ τουλάχιστον)
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
EVO VI Extreme... Το απολυτο οπλο...
Θα συμφωνίσω απόλυτα με τον φίλο WRX!Το extreme είναι το απόλυτο όπλο!380 hp(αν δεν κάνω λάθος),0-100:4,0sec,τελική (χωρίς κόφτη)πολλά χλμ/ώρα!!!!!!!!
Δεν ήταν ούτε τόσο δυνατό, ούτε τόσο γρήγορο αλλά τη δουλειά σου την έκανες. Το Car έγραφε ότι είχε πιάσει 265 στο κατέβασμα της Συγγρού. Και το Drive είχε μία ανάλογη φωτογραφία με το στροφόμετρο πάνω από τις 7.000 και το ταχύμετρο πάνω από τα 240-250. Τίποτα δεν πρέπει να καίει με τέτοια οδήγηση πάντως...
-
Για να είμαι ειληκρηνής δεν θυμόμουν τελική αλλά αν έχει 0-100 σε 4,0 τότε και η τελική θα είναι αρκετή!Θα πει κάποιος πως δεν συνδέονται 0-100 και τελική και θα έχει δίκιο απλά φαντάστικα πως και η τελική του θα άταν αυξημένη(όχι και 290 αλλά τα 265-270 όπως είπες θα τα έχει!)Τα 240 με 250 πάντως μου φαίνονται λίγα!
-
Από εμφάνιση ψηφίζω κι εγώ αλλά από οδήγηση (λες και τ' οδηγάω κάθε μέρα ) ψηφίζω(αυτό ψήφισα τελικά) VIII. Αυτά είναι διλήματα!!
-
Βρε προβληματα που εχει ο κοσμος..
Αν εξαιρεσουμε το VI TM, θα διαλεγα το VIII. Ακομα πιο εξελιγμενο κ ολοκληρωμενο, σου επιτρεπει να κινηθεις γρηγοροτερα ενω σου εμπνεει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη σε θεματα ασφαλειας απο τους προκατοχους του (παντα απο οσα εχω διαβασει μονο ) , παραλληλα δεν ειναι τοσο κραυγαλεο εμφανισιακα. -
Τελείως ακαδημαικά το VIII, ίσως το πιό εξελιγμένο από όλα τα προγούμενα...
Να το είχα οδηγήσει κι όλας καλά θα ήταν, αλλά που τέτοια τύχη...
-
Μεταξύ του VI και του VIII σίγουρα αλλά ποιό απο τα δύο δύσκολα θα το αποφάσιζα...
ΠΟΙΟ EVO ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;